תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 149  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול סדרות מומלצות מחודש
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
בואו נחשוב לרגע כמה זמן ייקח לעורב להגיע עד דאיניריס, זאת אמורה להיות פלנטה יותר גדולה מכדור הארץ.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 05:16 
אני לא יודע מה גודל הפלנטה אבל ווסטרוס היא לא בגודל של כדור הארץ. לא נראה לי יותר מידי בלתי סביר שעורב יכול לגמוע כמה מאות ק"מ בכמה שעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
טוב איתגרת אותי.
הגודל שלה לפי התיאורים של הסופר זה משהו כמו 2000-3000 מייל
https://www.dailydot.com/parsec/game-of ... os-mapped/
https://www.reddit.com/r/freefolk/comme ... ld_take_a/
כלומר 3000-4500 קילומטר. אפילו אם העורב מהיר במיוחד ולא עוצר לדקה ומגיע ל100 קמ"ש, עדיין לוקח לו יומיים (בלינק השני יש חישוב מדוקדק). והדרקון צריך גם לטוס בחזרה. לא מדברים פה על מטוס סילון, אז אני מניח שייקח לו גם כמות זמן לא מבוטלת. ועוד לא לקחנו בחשבון שגם לבחורצ'יק המסכן שנתנו לרוץ לקח איזה יום לרוץ מרתון של עשרות ק"מ בשלג.

עזוב, זה מופרך. פשוט כשישבו לחשוב על התסריט של העונה ציירו עיגול "זאת עם הדרקונים באה להציל אותם ויהיה קרב מגניב" ובדרך אליו הזניחו את ההיגיון העלילתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון, ובאמת מרגיש כאילו למישהו נלחץ שם הכפתור של הפאסט-פורוורד בעונה הזו, אבל מצד שני קראתי שזה לא באמת זמן כל כך קצר "בפועל". למשל סאנסה אמרה בפרק הקודם ש"עברו שבועות מאז ששמעתי מג'ון", כלומר יש שם איזשהו מרווח זמנים שפשוט נחסך מאיתנו. במקום אחר קראתי שאפשר להעריך ש"יחידת המתאבדים" של ג'ון המתינה כארבעה ימים בין השליחה של גנדרי בחזרה לחומה, ועד שדיאנריז והדרקונים הגיעו. בעונות הראשונות פשוט היה אורך נשימה למתוח את העניינים האלו, עכשיו לא.

לי יותר מפריע כל מיני עניינים תמוהים כמו למה ג'ון נתקע במקום לעלות גם על הדרקון, למה דוד שלו לא עלה איתו על הסוס, איפה בראן שיסביר לסאנסה ואריה מה הולך ועוד ועוד. זה הרבה יותר מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
אז נחשוב על זה - לחכות 4 ימים זה כן הגיוני? בינתיים המתים לא מנסים לעבור את הקרח (שמזמן קפא) כדי להרוג אותם? לא זורקים עליהם את הכידונים המגניבים האלה?
וכמו שאמרת, יש עוד הרבה דברים לא הגיוניים בפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אנשים בעולם הרחב מאד כועסים על השרשראות הענקיות שצצו באמצע מדבר קרח, וגם שואלים מי בדיוק צלל למים הקפואים לקשור אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
היא כמובן מגיעה בדיוק לנקודה כפי ששלחו לה בוויז.
שלא לדבר על התזמון של הדוד שבא וכמובן לפי חוקי ההגיון לא העלה אותו על הסוס אלא פשוט נתן לו אותו.
שלא לדבר על למה לפגוע במטרה נייחת שאלו שאני רוצה להרוג מטפסים עליה אם אני יכול לזרוק את החנית בדיוק מדהים למטרה נעה בשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
הקטע עם אריה וסאנסה היה כ"כ מוזר ומאולץ...
מאיפה באה כל התוקפנות הזו של אריה? על בסיס מה? כי סאנסה לא עשתה כלום בזמן שהורגים את אבא שלה? מה היא היתה יכולה לעשות? שלא לדבר על זה שאריה בעצמה עמדה שם ולא עשתה כלום. לא יודע.. פשוט לא הגיוני

נערך לאחרונה על ידי סעדון בתאריך 22 אוגוסט 2017, 17:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 14:12 
תמונה

אוקיי, אז אם דה האונד לא היה זורק את האבן, הם היו יכולים להמשיך לעמוד שם עוד שנה בזמן שמסביבם איזה מיליון מהלכים לבנים?

הפרק הזה שבר את כל השיאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 14:24 
הפועל כתב:
טוב איתגרת אותי.
הגודל שלה לפי התיאורים של הסופר זה משהו כמו 2000-3000 מייל
https://www.dailydot.com/parsec/game-of ... os-mapped/
https://www.reddit.com/r/freefolk/comme ... ld_take_a/
כלומר 3000-4500 קילומטר. אפילו אם העורב מהיר במיוחד ולא עוצר לדקה ומגיע ל100 קמ"ש, עדיין לוקח לו יומיים (בלינק השני יש חישוב מדוקדק). והדרקון צריך גם לטוס בחזרה. לא מדברים פה על מטוס סילון, אז אני מניח שייקח לו גם כמות זמן לא מבוטלת. ועוד לא לקחנו בחשבון שגם לבחורצ'יק המסכן שנתנו לרוץ לקח איזה יום לרוץ מרתון של עשרות ק"מ בשלג.

עזוב, זה מופרך. פשוט כשישבו לחשוב על התסריט של העונה ציירו עיגול "זאת עם הדרקונים באה להציל אותם ויהיה קרב מגניב" ובדרך אליו הזניחו את ההיגיון העלילתי.

נו באמת. זה מה שמפריע לך?
ראשית, לא ברור כמה רחוקים הם מהחומה. אולי הם שעת ריצה ממנה?
שנית, החישוב של המרחקים נראה שגוי. למיטב ידיעתי אין בכל סדרת הטלויזיה שום אינדיקציה ברורה לגודל של ווסטרוס. היבשת יכולה להיות בגודל של אפריקה או בגודל של בריטניה. בספרים יש רמזים ומה שבעיקר יש אלו אמירות של הסופר, שהם בעיני מקור חיצוני. וגם כאשר מדברים על 3000-4000 ק"מ מדברים על המרחק מהנקודה הצפונית ביותר לדרומית ביותר. בכל המפות של ווסטרוס, כולל זאת של סירסי, הנקודה הצפונית אפילו לא מצויירת, לכן קשה לדעת אם העורב צריך לעבור שליש מהמרחק הזה או חמישית. ואין גם מידע על המהירות שלו. ובטח שאין מידע על המהירות של הדרקונים.
מה שכן, אם ווסטרוס לא יותר מידי גדולה אז זה מעניין שלצבא הלבן לוקח כבר חודשים ארוכים, עוד מעומק עונה 5, להגיע מHardhome לחומה, מרחק שלא אמור להיות ארוך מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
אין אינדיקציות מדויקות למרחק בין החומה לדרום היבשת. אבל חפרני הרשת כמו שאתה רואה עשו על זה חקירות מעמיקות עם הצלבות לכל מיני תיאורי מרחקים בספרים ונראה שמדובר באלפי קילומטרים. וזה גם הגיוני. אם זה רק כמה מאות ק"מ, אז מדובר על משהו שיותר קטן ממדינת ישראל.
בקיצור, הייתי רוצה להיות תמים ולפרגן ליוצרים, אבל יש פה יותר מדי דברים שלא מסתדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 14:37 
its-sick כתב:
אנשים בעולם הרחב מאד כועסים על השרשראות הענקיות שצצו באמצע מדבר קרח, וגם שואלים מי בדיוק צלל למים הקפואים לקשור אותן.

כן, ראיתי את זה אבל גם הביקורת הזאת נשמעת לי די טיפשית. למה שלא יהיו להם שרשראות? זה לא שכל מה שיש מעבר לחומה אלו גושי קרח. ראינו מספיק ציוויליזציה שם לאורך העונות. בHardhome למשל היה מבצר שלם. לצבא שתקף את החומה לפני כמה עונות שג'ון וסטנלי ברטאיין הביסו היו שרשראות ונשק, למה שלהולכים הלבנים לא יהיו דברים דומים? הם נערכים לתקוף את החומה, הגיוני שיהיה להם ציוד.
ואם ג'ון שרד במים כמה דקות, למה שהמתים החיים האלו לא ישרדו שם לכמה דקות לקשור את הדרקון? זה לא שלמנהיג שלהם אכפת אם כמה מהם ימותו בדרך.

אנשים באמת מחפשים בנרות כשיש בסדרה הזאת חורים הרבה יותר גדולים.

הסיפור עם אריה באמת נראה מאולץ. אני חושב שאריה צודקת כשהיא אומרת שהיא בחיים לא הייתה כותבת מכתב שכזה וכל הסיפור הזה בונה על המתח שהיה בין האחיות בעונה הראשונה, אבל קשה לתת משקל באמת מכריע למכתב הזה, כאילו שהוא כשלעצמו יפרק את הצפון. והאמירות על "לא שמענו מג'ון כבר שבועות" הן בכלל מוזרות. גדול עליו לשלוח עורבים בכל השבועות האלו ולעדכן במצב?

מצד שני, חורים קטנים היו לאורך כל הסדרה. אולי החור שאני הכי מחבב היא העובדה שמליסנדרה יכולה ליצור שד שרוצח את מי שהיא רוצה אבל היא ניצלה את היכולת הזאת פעם אחת, להרוג את רנלי. לא את ג'ופרי, או סירסי, או את רמזי בולטון, או אחרים שעמדו בדרך של המלך/מלכה שלה. יש עוד מליון חורים שכאלו.
הבעיה היא שנראה שכאן הסיפורים הלא הגיוניים---כל המסע הזה מעבר לחומה או היריבות בין האחיות סטרק---הם המנוע העיקרי של העלילה ב2 פרקים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 14:47 
הפועל כתב:
אין אינדיקציות מדויקות למרחק בין החומה לדרום היבשת. אבל חפרני הרשת כמו שאתה רואה עשו על זה חקירות מעמיקות עם הצלבות לכל מיני תיאורי מרחקים בספרים ונראה שמדובר באלפי קילומטרים. וזה גם הגיוני. אם זה רק כמה מאות ק"מ, אז מדובר על משהו שיותר קטן ממדינת ישראל.
בקיצור, הייתי רוצה להיות תמים ולפרגן ליוצרים, אבל יש פה יותר מדי דברים שלא מסתדרים.

אני אשים בצד את השאלה למה ווסטרוס צריכה להיות גדולה. מה בסיפור של הסדרה לא יעבוד אם המרחק מווסטרוס לחומה הוא, נניח, 1000 ק"מ או אפילו פחות, מה שאומר שהמרחק מהחומה לדאני הוא בערך חצי מזה.
בפרק הזה יש בערך יממה מאז שג'ון שולח את גנדרי לרוץ לחומה ועד שדאני מגיעה. היוצרים לשם שינוי טרחו והראו לנו שהלילה יורד ושדאני מגיעה ביום שאחרי זה. זה יכול להשאיר לעורב 10-15 שעות לעוף? אולי יותר (תלוי במהירות של הדרקונים שעליה לא נאמר לנו דבר וחצי דבר בסדרה). אז מכאן זה באמת בקטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם גיא שהחורים הכרונולוגיים הם לא הסיפור.
אמנם זה מראה על עצלנות של הכותבים, אבל זה משהו שהיה אפשר לתקן עם היה להם זין לזה.
החורים היותר מהותיים הם הבעייתיים, כמו למשל למה הם לא לקחו איתם לעזאזל דרגון גלאס למשימה המטופשת הזו.

חוץ מזה, מה שהיה מעניין במשחקי הכס, זה שאמנם יש שם דרקונים, זומבים וקוסמים, אבל מצד שני העולם הזה לא מאבד את ההגינות ולא מבדיל (יותר מדי) בין טובים לרעים. מי שעושה מעשים הגיוניים שורד, מי שלא - לא. ג'ון סנואו כבר שבר את ההגיון הזה כל כך פעמים. מילא כשהוא מת וחזר לחיים, אבל גם עצם זה שכל מהלך שהוא עשה עד עכשיו הוא מטומטם ולמרות זאת הוא לא מפסיק לנצח זה מה שמרתיח באמת.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
הפועל כתב:

אני אשים בצד את השאלה למה ווסטרוס צריכה להיות גדולה. מה בסיפור של הסדרה לא יעבוד אם המרחק מווסטרוס לחומה הוא, נניח, 1000 ק"מ או אפילו פחות, מה שאומר שהמרחק מהחומה לדאני הוא בערך חצי מזה.
בפרק הזה יש בערך יממה מאז שג'ון שולח את גנדרי לרוץ לחומה ועד שדאני מגיעה. היוצרים לשם שינוי טרחו והראו לנו שהלילה יורד ושדאני מגיעה ביום שאחרי זה. זה יכול להשאיר לעורב 10-15 שעות לעוף? אולי יותר (תלוי במהירות של הדרקונים שעליה לא נאמר לנו דבר וחצי דבר בסדרה). אז מכאן זה באמת בקטנה.

אבל איך אפשר לשים בצד? זה כל הקטע של היגיון פנימי. זה מה שמפריע פה. אם בסוף אומרים "תשמעו, שכחו כל מה שנאמר קודם, בעצם זה איזור בגודל של ישראל", אז זה בדיוק מה שמפריע. זה סותר את עצמו/
אני מסכים שיש פה הרבה שטויות אחרות שמפריעות, חלק יותר חלק פחות. ואי אפשר לשים את זה בצד, אלא אם מחליטים שזה זינה עם תקציב. וזה סבבה. רק שלא נראה לי שזה מה שאני ורבים אחרים שעקבו אחרי הסדרה חשבו עליה, אחרת זאת לא הייתה ביקורת שחוזרת (והיא חוזרת כמעט בכל ביקורת שקראתי על הסדרה בימים האחרונים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 20:43 
לא הבנתי. אם יתברר שווסטרוס היא בגודל 1000 ק"מ, איפה בדיוק תהיה הסתירה? סתירה עם ראיון עיתונאי שהסופר נתן לפני כמה שנים?
וכמו שאמרתי, גם אם היבשת בגודל יותר גדול זה לא מובן לי שעורב לא יכול לטוס מהחומה לדני ב15 שעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 21:00 
ויש גם את העניין שהנבלים הכי לא מעניינים ששאנחנו לא מכירים כמעט וכולם נראים אותו דבר מסתמנים כfinal boss הסופי של הסדרה וזה מאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול סדרות מומלצות מחודש
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

אלה השאלות הראשונות שצצו גם לי. וכתוצאה: אם יש להם הטכנולוגיה לייצר שרשראות כאלה ולהשתמש בהן, למה לעזאזל אין להם כמה קשתות וחיצים ליירט על יחידת המתאבדים? (בדומה לשאלה, למה לא מלך הלילה לא השתמש בכידון שלו).

zink כתב:
ויש גם את העניין שהנבלים הכי לא מעניינים ששאנחנו לא מכירים כמעט וכולם נראים אותו דבר מסתמנים כfinal boss הסופי של הסדרה וזה מאכזב.

!!!
I wish they were never born

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 23:58 
אפשר למצוא אי היגיון וחורים גם בזה כמובן אבל לי יש הסבר מאוד הגיוני להמתנה של המתים מסביב לחבורה.
מלך הלילה פשוט רצה לתפוס ולהמיר כמה דרקונים וחיכה לשעת כושר. האבן הזאת זה סתם בשביל הגאג. אני דיי בטוח שאם הוא היה רוצה להרוג את החבורה הזאת הם פשוט היו שוחטים אותם בלי בעיה, אבל זאת לא היתה המטרה.
ואם תשאלו איך הוא ידע שדנייריז הולכת להגיע עם הדרקונים ומתי אז התשובה היא שאני דיי בטוח שהוא סוג של סייקיק כזה ברמה של בראן (זוכרים שהוא עשה "בו" לעורבים בפרק הקודם ?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 01:21 
כן, שמעתי את התיאוריה הזאת והיא מאוד מעניינת בעיני ומאוד אפשרית (למרות שזה לא מסביר למה המתים התחילו לתקוף ולא חיכו לדרקונים). בכל מקרה נראה שהטיפול של הסדרה בדמות של מלך הלילה קצת לוקה. מן הסתם הוא יהיה דמות מרכזית בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
סדרה מפגרת ושתגמר כבר אמן

אבל אם כבר אני פה, אז מה האג'נדה של מלך הלילה?
כאילו, סבבה, הוא רוצה להרוג את כל בני האדם, אבל מה אחר כך?
מה הוא רוצה שיקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 09:41 
גיא האדום כתב:
(למרות שזה לא מסביר למה המתים התחילו לתקוף ולא חיכו לדרקונים)

הם (מלך הלילה) ידעו שהיא מתקרבת עם הדרקונים.
מה שאני מנסה להגיד זה שאין מצב שההוצאה של הדרקון המת מהמים זה איזה גחמה לא מתוכננת.
זה מסביר גם למה הם שבועות מסתובבים צפונית לחומה ועוד לא פרצו דרכה.
כנראה הם יודעים שאין להם יותר מדי סיכוי מול צבא שחמוש בדראגון גלאס בלי איזה דרקון שיורה אש (קרח ?) ומגבה אותם מלמעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 20:41 
תמונה
קצת הפוך אבל המסר העיקרי ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2017, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
סדרה מפגרת ושתגמר כבר אמן

אבל אם כבר אני פה, אז מה האג'נדה של מלך הלילה?
כאילו, סבבה, הוא רוצה להרוג את כל בני האדם, אבל מה אחר כך?
מה הוא רוצה שיקרה?
הוא היה פעם לניסטר, ומטרתו היא כמו של כל הלניסטרים: לזיין את סרסיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2017, 14:57 
ונחזור לסדרות טובות
Sense8 לא רע בכלל

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 04:40 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
its-sick כתב:

אלה השאלות הראשונות שצצו גם לי. וכתוצאה: אם יש להם הטכנולוגיה לייצר שרשראות כאלה ולהשתמש בהן, למה לעזאזל אין להם כמה קשתות וחיצים ליירט על יחידת המתאבדים? (בדומה לשאלה, למה לא מלך הלילה לא השתמש בכידון שלו).

מי אמר שהם ייצרו את זה?
צבא המתים השתלט על הארדהום. הארדהום זה נמל, ובנמל יש שלשלאות גדולות כדי לקשור ספינות.
ובטוח שיש עוד מקומות דומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול סדרות מומלצות מחודש
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
רואה שחורות כתב:
its-sick כתב:

מי אמר שהם ייצרו את זה?
צבא המתים השתלט על הארדהום. הארדהום זה נמל, ובנמל יש שלשלאות גדולות כדי לקשור ספינות.

אוקיי. אז לצורך העניין, לא נמצאו שם (בהארדהום) כלי נשק? לא קריטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
איך Peaky Blinders?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 16:09 
רואה שחורות כתב:
red in blood כתב:
רואה שחורות כתב:
its-sick כתב:

מי אמר שהם ייצרו את זה?

אוקיי. אז לצורך העניין, לא נמצאו שם (בהארדהום) כלי נשק? לא קריטי

מי אמר שאין להם כלי נשק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 18:24 
שבתאי יחבס כתב:
איך Peaky Blinders?

סדרה כבדה אבל מאוד נהניתי משתי העונות הראשונות,
את השלישית עוד לא ראיתי. פסקול אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 149  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: