תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 149  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול סדרות מומלצות מחודש
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2017, 08:26 
zink כתב:
כבר לא מבין למה דמויות שם מתנהגות כמו שהן מתנהגות. קווי העלילה נעשים תמוהים למדי.

התחילו לעגל פינות, בעיקר בקטע הגאוגרפי. מגיעים עם סירת משוטים מקצה העולם לקצה השני ב-5 דקות של פרק. אולי התקינו שם מתקן שיגור כמו בסטאר טרק?

אני מבין שיש שם עלילה לקדם, אבל בחיאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2017, 09:11 
שלא לדבר על התוכנית המגוחכת של להוציא קבוצה של עשרה אנשים בערך לקרב מול גדוד זומבים במטרה לחטוף זומבי ולשכנע את סרסיי לחתום על הפסקת אש.

איזה היגיון מוזר ומעוות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2017, 10:43 
חופשי. כל הפרק הזה זה תרגיל לתסריטאים מתחילים ובינוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2017, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
zink כתב:
כבר לא מבין למה דמויות שם מתנהגות כמו שהן מתנהגות. קווי העלילה נעשים תמוהים למדי.

התחילו לעגל פינות, בעיקר בקטע הגאוגרפי. מגיעים עם סירת משוטים מקצה העולם לקצה השני ב-5 דקות של פרק. אולי התקינו שם מתקן שיגור כמו בסטאר טרק?

אני מבין שיש שם עלילה לקדם, אבל בחיאת.

אל תשכח את מפקד הצבא שטובע עם שריון מלא בנהר עם יד אחת, וחבר שלו סוחב אותו מתחת למים לנקודה רחוקה, שם כמובן אף אחד לא רואה אותם ולא מחפש אחריהם.
לא מבין את זה. מרחתם את הסדרה כ"כ הרבה, היא עכשיו סופר פופולארית, ודווקא עכשיו חותכים מיליון פינות כדי לסיים מהר עונות קצרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2017, 16:40 
"מפקד הצבא" :D

ג'יימי פאקינג לאניסטר בשבילך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2017, 18:57 
שחר כתב:
שלא לדבר על התוכנית המגוחכת של להוציא קבוצה של עשרה אנשים בערך לקרב מול גדוד זומבים במטרה לחטוף זומבי ולשכנע את סרסיי לחתום על הפסקת אש.

איזה היגיון מוזר ומעוות...

זאת באמת שטות גמורה וזאת שטות מעצבנת כי הם הולכים למרוח עליה שעות של זמן מסך ולהרוג לא מעט דמויות.
וכל זה בשביל לשכנע את סרסיי לעשות משהו שהיא שמחה לעשות גם ככה, ושאם היא לא הייתה שמחה לעשות לא היה גורם לה לשנות את דעתה. או בשביל לשכנע את דני באופן הטיפשי ביותר האפשרי.

אני מקווה (ומאמין) שזה לא ה-קרב הגדול של העונה, למרות שזה הקרב שיהיה בפרק הלפני אחרון של העונה.

אני יכול לחיות עם זה שלא מראים לי את ג'ון חותר לחומה במשך חמש שעות, אבל באמת שהסיפור הזה מתחיל להיות טיפשי יותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2017, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
https://www.haaretz.co.il/gallery/telev ... /1.4362441
דלף GOT s07e06, איכות 1080p

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2017, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
הוא מחורבן כמו הקודם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2017, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
אני די בטוח שכן גם בלי לראות. הסדרה כבר מתה, רואים רק מהאינרציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2017, 22:41 
הפועל כתב:
הוא מחורבן כמו הקודם?

לא, יש מה לראות. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2017, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
ספוילר למשהו שכבר ידעתם לפרק 6 של משחקי הכס: חורי התולעת הולכים ומתרבים בווסטרוז, ומאפשרים דילוגים מקצה העולם ועד קצהו בשלוש דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 13:31 
אולי היתה נדידת יבשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
אולי המתים ייצרו גשר יבשתי רחב בים הצר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
יצא the defenders, שמונה פרקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
ספוילר למשהו שכבר ידעתם לפרק 6 של משחקי הכס: חורי התולעת הולכים ומתרבים בווסטרוז, ומאפשרים דילוגים מקצה העולם ועד קצהו בשלוש דקות.

תכלס. מבאס. אני יודע שזה פנטזיה והכל. זה לא סיבה לזרוק זין ולהשליך תקציב של סרט הוליוודי רציני על רמת אמינות של זינה. מתוכנית שהתייחסה לעצמה די ברצינות בסה"כ, זה הולך ומתקרב לבדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
its-sick כתב:

תכלס. מבאס. אני יודע שזה פנטזיה והכל. זה לא סיבה לזרוק זין ולהשליך תקציב של סרט הוליוודי רציני על רמת אמינות של זינה. מתוכנית שהתייחסה לעצמה די ברצינות בסה"כ, זה הולך ומתקרב לבדיחה.
הם קיבלו הוראה לסגור את הסדרה היקרה הזו מהר, בעוד שיש המון קוי עלילה פתוחים. הם נאלצים להאיץ הכל באופן מלאכותי.
זה עדיף על פני סגירת הסדרה בלי השלמת עלילה כמו שקורה בהרבה סדרות אחרות שנסגרות, אבל עדיין מבאס כי סוף מאולץ אכן מדרדר את האיכות מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
למה לקחת את הסדרה שהיא אולי הפופולארית ביותר בכל הזמנים ולקצר אותה? אם כבר, לרוב מושכים סדרות מצליחות יותר מדי כדי לסחוט את המיץ עד הרגע האחרון. אני בספק אם HBO מפסידה כסף על הסדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
היא נמשכת כבר יותר מדי זמן, זה מעיק ניהולית ותדמיתית. היא עולה כמו 5 סדרות אחרות ומאפילה על כל מה שהם עושים.
היא הסדרה המובילה שלהם, ויש קהלים שהיא לא מדברת אליהם. רשת בתשלום חייבת להתרענן כל הזמן ולהשקיע ביותר דברים אטרקטיביים.
שלא לדבר על כך שהסופר לא עמד במילתו לכתוב עוד ספרים, ואין להם איש חזון סיפורי אחר שימשיך אותו.
מבחינתם 8 שנים לסדרה מובילה זה מעל ומעבר, ויש הגיון בלכוון לסוף. זו סדרה שהבטיחה סוף לצופים.
ייתכן ואם היא תתחיל להפסיד כשהיא עוד רצה ורחוקה מהסוף, היא תהרוס את הרשת כלכלית. היא הרי יקרה באופן מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
הסדרה הייתה אמורה להיגמר אחרי 7 עונות כי ככה הסופר החליט והם הסכימו בשביל שהוא ייתן להם את האישור להפיק אותה.
השאלה היא למה העונות שעוקפות את הספרים צריכות להכיל 12 פרקים במקום 20 של העונות שלפני.
אני בספק אם הרשת היא הבעיה כי גם ככה הם סוגרים את הבסטה עוד עונה וחצי שהרשת גם ככה לא הייתה מוותרת עליהן.

הפתרון הכי הגיוני בעיניי לשאלה הוא הפתרון המרטיני והעיכוב של בערך שנתיים בהוצאת ספר 6, מה שדי גמר ליוצרי הסדרה את הרעיונות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
משחקי הכס פשוט לא סדרה כזאת טובה, ואני באמת לא ככ מבין את הטירוף סביבה.
משחק נוראי, ורוב הזמן,פשוט משעמם רצח ובלי יותר מידי הצדקה אומנותית לטעמי. יש פה ושם הבלחות, אבל בגדול, לא מבין ממה אנשים כל כך מתלהבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
כל אחד אוהב ומעריך דברים אחרים. לי למשל מאד קשה לזהות משחק לא טוב (זה כן קורה במקרים קשים במיוחד), ואני אוהב ומעריך בעיקר תסריטים טובים.
משחקי הכס בעונותיה הראשונות בראה עולם קונסיסטנטי עם חוקים מוזרים אבל עם אנשים רגילים, ואהבתי את זה מאד. ברור שזה בא מהספרים, עליהם לא שמעתי קודם כי העדפתי מד"ב על פנטזיה.
אבל כל עוד הסדרה נצמדה לספרים, הסיפור שלה היה איכותי מאד בעיניי.
האנשים גם אהבו את אלמנט ההפתעה, כולם מאד התקשו לצפות מה יקרה, שזה נדיר מאד בסדרות. כמעט בכל סדרה אחרת אני אומר לאשתי איך ייגמר הפרק כמה דקות אחרי שהוא התחיל באחוזי הצלחה כמעט מושלמים.

יש לי חבר שלא שם לא על משחק ולא על תסריטים, הערך שהוא מוצא באמנות המצולמת הוא ויזואלי בלבד.
את הצורך הזה הסדרה מילאה עבורו, והיא נראתה יפהפיה ב 1080p.

אם אתה מחפש משחק טוב, סרטי וסדרות פנטזיה הם בודאי לא בשבילך.
אם אתה מחפש אקשן, אז ברור שבזינה והרקולס היה יותר, ממש כל פרק, אבל עבורי משחקי הכס בהחלט סיפקה גם את זה.
אם השתעממת מפרקי הקרבות הגדולים או מכל עשרות הקרבות הקטנים, אז אני לא מסוגל להבין אותך.
אם לא התרגשת מכל הרציחות המפתיעות, אז אולי פשוט באת עם גישת אנטי ולא היה אכפת לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
כל אחד אוהב ומעריך דברים אחרים. לי למשל מאד קשה לזהות משחק לא טוב (זה כן קורה במקרים קשים במיוחד), ואני אוהב ומעריך בעיקר תסריטים טובים.
משחקי הכס בעונותיה הראשונות בראה עולם קונסיסטנטי עם חוקים מוזרים אבל עם אנשים רגילים, ואהבתי את זה מאד. ברור שזה בא מהספרים, עליהם לא שמעתי קודם כי העדפתי מד"ב על פנטזיה.
האנשים גם אהבו את אלמנט ההפתעה, כולם מאד התקשו לצפות מה יקרה, שזה נדיר מאד בסדרות. כמעט בכל סדרה אחרת אני אומר לאשתי איך ייגמר הפרק כמה דקות אחרי שהוא התחיל באחוזי הצלחה כמעט מושלמים.

יש לי חבר שלא שם לא על משחק ולא על תסריטים, הערך שהוא מוצא באמנות המצולמת הוא ויזואלי בלבד.

אם אתה מחפש אקשן, אז ברור שבזינה והרקולס היה יותר, ממש כל פרק, אבל עבורי משחקי הכס בהחלט סיפקה גם את זה.
אם השתעממת מפרקי הקרבות הגדולים או מכל עשרות הקרבות הקטנים, אז אני לא מסוגל להבין אותך.
אם לא התרגשת מכל הרציחות המפתיעות, אז אולי פשוט באת עם גישת אנטי ולא היה אכפת לך.

אהבתי את העונה הראשונה בגלל העולם שהם בראו כמו שאתה מתאר, אבל בכללי נותן מין תחושה שבכל פרק יש המון המון דברים לא עשויים מספיק טוב מבחינת כתיבה , עומק דמויות, דיאלוגים שבאמת נותנים תחושה של העברת מידע נטו, המון סצנות מיותרות לצד חוסר בסצנות עם טיפה יותר עומק פילוסופי ועוד.
אין לי בעיה ואני נהנה מפנטזיה, כל עוד מה שנאמר בתוכה הוא מעניין , מחדש ופורץ גבולות תודעתיים , ובמשחקי הכס זה נותן תחושה כאילו זה סדרה לבני נוער. לפחות בחוויה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
its-sick כתב:

אהבתי את העונה הראשונה בגלל העולם שהם בראו כמו שאתה מתאר, אבל בכללי נותן מין תחושה שבכל פרק יש המון המון דברים לא עשויים מספיק טוב מבחינת כתיבה , עומק דמויות, דיאלוגים שבאמת נותנים תחושה של העברת מידע נטו, המון סצנות מיותרות לצד חוסר בסצנות עם טיפה יותר עומק פילוסופי ועוד.
אין לי בעיה ואני נהנה מפנטזיה, כל עוד מה שנאמר בתוכה הוא מעניין , מחדש ופורץ גבולות תודעתיים , ובמשחקי הכס זה נותן תחושה כאילו זה סדרה לבני נוער. לפחות בחוויה שלי.

זה כנראה כי העונה הראשונה הייתה צמודה לספר הראשון ובעונות הבאות הסטיות התחילו קטנות בעונה השנייה וגדלו וגדלו ככל שזה נמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
יצא the defenders, שמונה פרקים
יש בסאבסנטר תרגומים לעברית לכל הסדרה, למי שזקוק
http://www.subscenter.info/he/subtitle/ ... rs-2017/#1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 17:00 
אני יודע שאני קצת בדיליי, אבל התחלתי לראות "סיפורה של שפחה". 6 פרקים, סדרה אדירה.

קטע שבול סיימתי לראות סדרה אחת עם אליזבת מוס וקיבלתי אותה שוב. שחקנית אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2017, 04:39 
its-sick כתב:

האמת שלא ראיתי את הבעיה הזאת כאן.
הסדרה קצת מאבדת את עצמה מבחינת עלילה. לא בגלל שהם יותר מידי מזדרזים, אלא להיפך, שהם טוחנים מים. העלילה העיקרית בקושי מתקדמת בפרקים האחרונים. שולחים חצי מהקאסט לקרב שיש לו אפס הגיון, והקרב הזה נגמר באופן הכי צפוי. אחרי 5-10 דקות ידעתי בדיוק מה יהיה שם. הטוויסטים העלילתיים באמת הפכו את הסדרה הזאת למה שהיא, אבל היא נעשית פחות מפתיעה לאחרונה. והסיפור שהולך בוינטרפלד בשני הפרקים האחרונים הוא פשוט טיפשי ולא הגיוני. כאן ושם היה בפרק הזה דיאלוג חביב (קצת בעייתי בפרק שכמעט כולו מורכב משני השחקנים החלשים בסדרה), שפעם היו גם כן משובחים, אבל זה נראה לי יותר כמו 7 עונות שנמרחות על פני 7 וחצי מאשר להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2017, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסכים.
אין כמעט פיתוח דמויות יותר. אפילו לא מציגים לנו מקומות. פשוט קופצים מחדר אחד שמייצג מקום אחד, לחדר אחר שמייצג מקום אחר. כיבושים אדירים מתבצעים תוך הצגה של קרב של דקה (וזה מסדרה שבמשך עונות שלמות התעכבה על כל שטות). כמו שציינת מרבית הסיפורים כרגע הם עם היגיון כמעט אפסי והתנהגות קרוב לבלתי שפויה של רוב הדמויות.
ומעל הכל כמובן חוסר ההיתכנות הכרונולוגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2017, 07:00 
הדיאלוגים בתחילת הפרק דווקא משעשעים (בהליכה בשלג לכיוון המתים), אבל חלק מהדמויות הפכו פתאום להיות שונות לגמרי ומגוחכות ממה שהם היו במהלך הסדרה.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 21 אוגוסט 2017, 08:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2017, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
תחילת הפרק הייתה נחמדה (אם מתעלמים מכל מופרכות הסיטואציה בכלל). אחרי זה זה הידרדר. בגדול נראה שמאז שנגמרו הספרים, יש ירידה משמעותית ברמת התסריט והעלילה. והם כ"כ הסתבכו עם עצמם שצריך כל מיני המצאות משונות כדי לצאת מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2017, 16:45 
הפועל כתב:
אני לא מסכים.
אין כמעט פיתוח דמויות יותר. אפילו לא מציגים לנו מקומות. פשוט קופצים מחדר אחד שמייצג מקום אחד, לחדר אחר שמייצג מקום אחר. כיבושים אדירים מתבצעים תוך הצגה של קרב של דקה (וזה מסדרה שבמשך עונות שלמות התעכבה על כל שטות). כמו שציינת מרבית הסיפורים כרגע הם עם היגיון כמעט אפסי והתנהגות קרוב לבלתי שפויה של רוב הדמויות.
ומעל הכל כמובן חוסר ההיתכנות הכרונולוגי.

זה לא נכון לעונה האחרונה אלא יותר לפרק האחרון פלוס. אריה וסנסה הם לא אותן אריה וסנסה של לפני שנה. גם סירסי. בטח שלא ג'ימי. דאני ואפילו ג'ון הם לא בדיוק אותם דמויות של השנה שעברה. בסה"כ הסדרה אמורה להתכנס ולסגור יותר קצוות מאשר לפתוח חדשים אז ברור שיש הרבה פחות דמויות חדשות ולכן פחות מה לפתח במישור הזה.
אשר ל"קרב של דקה". זה לא חדש. זה הסגנון. זוכר את הקרב שבו רוב לקח בשבי את ג'ימי? קרב סופר משמעותי. עונה ראשונה. הכל לפי הספרים. קרב שישפיע על העלילה ב2-3 העונות הבאות. כמה ראית ממנו? פחות מדקה. יש המון דוגמאות כאלו לאורך כל העונות של הסדרה. חלק מהקרבות נמסרים בפרוט רב וחלק לא.
הקיצר, זה מאוד in לאמר שהסדרה הדרדרה מאז שנגמרו הספרים אבל אני לא חושב שזה עומד במבחן המציאות. למשל, אני חושב שהרוב מסכימים שעונה 2 הייתה די חלשה, אולי החלשה ביותר, למרות שהיא כולה מגיעה מהספרים המקוריים.
אני חושב שאם הם היו צריכים לסיים את הכל השנה אז חלק גדול מהעלילה, כמו המסע הטיפשי הזה מעבר לחומה, פשוט לא היה מתרחש. הסיפור הבסיסי פשוט לא מספיק חזק למשוך שתי עונות אז ממציאים כל מיני פיתולים לא הגיוניים.

והדיאלוגים של הפרק הזה בזמן שהם הלכו בשלג? הם היו חביבים אבל די שטוחים וצפויים. קצת מזכיר לי סרטים של מרוול (וזאת לא מחמאה). אוספים חבורת "גיבורים" מכל מיני עלילות שלא קשורות זה לזה. שולחים אותם למשימה טיפשית. כותבים להם דיאלוגים חמודים עם "בדיחות" פשוטות וטיפשיות, ויאללה - קרבות וCGI. כלומר, זה לא מטומטם כמו מרוול, אבל יש השפעה רעה של האחד על השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 149  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: