תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הסלע האדום כתב:
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אם הרצוג הולך לממשלה, הוא סמרטוט רצפה עלוב ואני מאחל לו רק רע

צריך להסתכל על היום שאחרי הבחירות עם מבט להתמודדות על ראשות המפלגה שאמורה להתקיים בעוד שנה בערך.

האם לדעתך תהיה התמודדות?
מי להערכתך יציג מועמדות?

מאלו שכבר במפלגה אני מניח ששלי תתמודד מולו, אולי גם אראל מרגלית ואפילו עמיר פרץ.
לגבי מועמדים מבחוץ זה מוקדם מדי. גנץ בהקפאה, אשכנזי בברוך עם פרשת הרפז ואף אחד לא יודע מה הכיוון של דיסקין.

בלי איזה גנרל חבל על הזמן.
אנשים מחפשים ביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
מאוד מעניין שבנאדם שמגבש את דעתו על בסיס של לעשות דווקא (ועוד לאנשים שהוא לא מכיר מלבד דרך פורום אינטרנטי!!) מתגאה בהצבעה שאינה על רקע אמוציונאלי.
נראה לי שכשמדברים על "מודעות עצמית" לזה הכוונה, לא?

לא טרונצ'ו
גם הפעם לא הבנת.
בתחביר כאשר נקודה נמצאת בסוף משפט אינו אומר שלמשפט השני יש קשר לוגי למשפט הקודם.
למי אני צריך לעשות דווקא ? מה יצא לי שאעשה דווקא לאנשים שאיני סופר. מילא לכאלה שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
kobster כתב:
הסלע האדום כתב:
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

צריך להסתכל על היום שאחרי הבחירות עם מבט להתמודדות על ראשות המפלגה שאמורה להתקיים בעוד שנה בערך.

האם לדעתך תהיה התמודדות?
מי להערכתך יציג מועמדות?

מאלו שכבר במפלגה אני מניח ששלי תתמודד מולו, אולי גם אראל מרגלית ואפילו עמיר פרץ.
לגבי מועמדים מבחוץ זה מוקדם מדי. גנץ בהקפאה, אשכנזי בברוך עם פרשת הרפז ואף אחד לא יודע מה הכיוון של דיסקין.

אנשים מחפשים ביטחון.

ועדיף שיהיה מזרחי.
ועדיף שיהיה מהפריפריה.
לא יודע, אני לא מאמין בזה. ביבי רחוק מלהיות ביטחוניסט, רחוק מלהיות מזרחי ורחוק מלהיות מהפריפריה.
יש בעיה עם מפלגת העבודה לדורותיה בקרב הקהל הזה ואפילו ברק, אולי הפוליטיקאי הכי ביטחוניסט שעמד בראש המפלגה, היה צריך לחבור לדוד לוי ומלכיאור, לשנות את השם של התנועה (ישראל אחת) ולהיעזר ב 1001 גורמים כדי לנצח את ביבי אי שם ב 99. הבעיה היתה שהמפלגה עצמה הגיעה ל 23 מנדטים וש"ס הגיעה ל 17, כך שימיה של הממשלה שלו היו ספורים מלכתחילה.
כל עוד העם כאן ימשיך להגיב בהיסטריה כשהוא שומע הפחדות בסגנון השמאל ימכור את המדינה לערבים, לא באמת ישנה מה הצד השני יעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 19:22 
kobster כתב:
IdanTheLittle כתב:
kobster כתב:
הסלע האדום כתב:
kobster כתב:
[quote="אוגוסטוס היל"] אם הרצוג הולך לממשלה, הוא סמרטוט רצפה עלוב ואני מאחל לו רק רע

האם לדעתך תהיה התמודדות?
מי להערכתך יציג מועמדות?

אנשים מחפשים ביטחון.

ועדיף שיהיה מזרחי.
ועדיף שיהיה מהפריפריה.
לא יודע, אני לא מאמין בזה. ביבי רחוק מלהיות ביטחוניסט, רחוק מלהיות מזרחי ורחוק מלהיות מהפריפריה.
יש בעיה עם מפלגת העבודה לדורותיה בקרב הקהל הזה ואפילו ברק, אולי הפוליטיקאי הכי ביטחוניסט שעמד בראש המפלגה, היה צריך לחבור לדוד לוי ומלכיאור, לשנות את השם של התנועה (ישראל אחת) ולהיעזר ב 1001 גורמים כדי לנצח את ביבי אי שם ב 99. הבעיה היתה שהמפלגה עצמה הגיעה ל 23 מנדטים וש"ס הגיעה ל 17, כך שימיה של הממשלה שלו היו ספורים מלכתחילה.
כל עוד העם כאן ימשיך להגיב בהיסטריה כשהוא שומע הפחדות בסגנון השמאל ימכור את המדינה לערבים, לא באמת ישנה מה הצד השני יעשה.[/quote]

בדיוק
מצנע חטף
ופרץ חטף
ויחימוביץ' חטפה
ועכשיו הרצוג.

ארבעה סוגים שונים של מועמדים, רוב המדינה לא קונה מה שהעבודה מוכרת, זה הכל. בלי קשר לעטיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בדיוק
מצנע חטף
ופרץ חטף
ויחימוביץ' חטפה
ועכשיו הרצוג.

ארבעה סוגים שונים של מועמדים, רוב המדינה לא קונה מה שהעבודה מוכרת, זה הכל. בלי קשר לעטיפה .

מדוייק.
המערך מפחידה חלקים בעם. בפורום קוראים לאותם חלקים גדולים בעם גזענים. במציאות זה חוסר אמון במערך. בעיקר בשותפיה של המערך.
"תגיד לי מי הם חבריך ואדע מי אתה" משפט מוכר שהוא לב ההפסדים המתמשכים של המערך או של השמאל הציוני.

הליכוד יכולים להחזיר שטחים לתמוך בהצבעה של ההתנתקות, ורוב הציבור יקבל זאת בהבנה . אפילו ישכח שהם עשו זאת. המערך לא !!
למה ? כי חשוב מי הם השותפים של מפלגת השילטון למהלכיהם.

המערך בעבר כדי להגיע לשילטון שיתפה פעולה עם המפלגות הערביות האנטי ציוניות. בעיני הציבור מפלגות אלה הן נגד המדינה ובעד אוייבי ישראל. בפורום קוראים לזה גזענות. במציאות זה שיתוף פעולה עם מפלגות שמחוייבות לאוייבי ישראל יותר מאשר הן מחוייבות לישראל.
גם הליכוד משתף פעולה עם מפלגה אנטי ציונית. אפילו מפקיד בידיה משרד/ים ממשלתיים ואת ראשות וועדת הכספים של הכנסת.
מפלגה זו על אף שאינה ציונית לא נתפסת כמש"תפית של אוייבי ישראל אלה כמשתפית של הממשלה הציונית. מכסימום כחולבת כסף ודואגת לאינטרסים של מצביעיה.

המערך לא יגיעו לשלטון כל עוד שותפיו ובני בריתו לתפיסת השילטון יהיו מפלגות אנטי ציוניות שמשתפות פעולה עם אוייבי ישראל ודואגות לפלשתינאים שאינם אזרחי ישראל יותר מאשר הן דואגות לאזרחי ישראל.
גם אם יהיו קרובים אי פעם לשילטון יזכירו לעם מי הם שותפיה המיועדים וממליכיה לך מפלגת המערך לשילטון ואז רבים ימשכו ידם מתמיכה במערך וימשיכו להצביע לליכוד.
יכול להיות להם חרא כלבלית, חרא ביטחונית וחרא בכלל. הם לא יצביעו למפלגה ששותפיה הן אוייבי המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:
בדיוק
מצנע חטף
ופרץ חטף
ויחימוביץ' חטפה
ועכשיו הרצוג.

ארבעה סוגים שונים של מועמדים, רוב המדינה לא קונה מה שהעבודה מוכרת, זה הכל. בלי קשר לעטיפה .

מדוייק.
המערך מפחידה חלקים בעם. בפורום קוראים לאותם חלקים גדולים בעם גזענים. במציאות זה חוסר אמון במערך. בעיקר בשותפיה של המערך.
"תגיד לי מי הם חבריך ואדע מי אתה" משפט מוכר שהוא לב ההפסדים המתמשכים של המערך או של השמאל הציוני.

הליכוד יכולים להחזיר שטחים לתמוך בהצבעה של ההתנתקות, ורוב הציבור יקבל זאת בהבנה . אפילו ישכח שהם עשו זאת. המערך לא !!
למה ? כי חשוב מי הם השותפים של מפלגת השילטון למהלכיהם.

המערך בעבר כדי להגיע לשילטון שיתפה פעולה עם המפלגות הערביות האנטי ציוניות. בעיני הציבור מפלגות אלה הן נגד המדינה ובעד אוייבי ישראל. בפורום קוראים לזה גזענות. במציאות זה שיתוף פעולה עם מפלגות שמחוייבות לאוייבי ישראל יותר מאשר הן מחוייבות לישראל.
גם הליכוד משתף פעולה עם מפלגה אנטי ציונית. אפילו מפקיד בידיה משרד/ים ממשלתיים ואת ראשות וועדת הכספים של הכנסת.
מפלגה זו על אף שאינה ציונית לא נתפסת כמש"תפית של אוייבי ישראל אלה כמשתפית של הממשלה הציונית. מכסימום כחולבת כסף ודואגת לאינטרסים של מצביעיה.

המערך לא יגיעו לשלטון כל עוד שותפיו ובני בריתו לתפיסת השילטון יהיו מפלגות אנטי ציוניות שמשתפות פעולה עם אוייבי ישראל ודואגות לפלשתינאים שאינם אזרחי ישראל יותר מאשר הן דואגות לאזרחי ישראל.
גם אם יהיו קרובים אי פעם לשילטון יזכירו לעם מי הם שותפיה המיועדים וממליכיה לך מפלגת המערך לשילטון ואז רבים ימשכו ידם מתמיכה במערך וימשיכו להצביע לליכוד.
יכול להיות להם חרא כלבלית, חרא ביטחונית וחרא בכלל. הם לא יצביעו למפלגה ששותפיה הן אוייבי המדינה.

לא מדויק.
אם העבודה תקבל מספיק קולות היא לא תצטרך לשתף פעולה עם מפלגות ערביות. פה עולה שאלה תיאורטית מעניינת, אם בסקרים היו מציגים מצג שמחנצ יכולה להקים ממשלה יחד עם מרצ, לפיד וכחלון (בלבד, לצורך הדוגמא), האם זה לא היה משפיע על הצבעת שותי הציאניד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
ברור שהמערך אם היה יכול להקים ממשלה עם לפיד מרץ וכחלון לא היה משתף את המפלגה הערבית. זה ברור לך וברור לי. זה לא ברור לקהל היעד.
מאז 1977 אם איני טועה בכל פעם שהמערך ניצח ואילץ את הדתיים ללכת איתם לקואלצייה זה נעשה אחרי שהושג רוב חוסם שבו השתתפו המפלגות הערביות האנטי ציוניות.
תפקיד הרוב החוסם להראות לשותפייה הפוטנציאלים של הליכוד "אין לכם ברירה. רוצים לשבת בממשלה ? רק איתנו". זה מהלך פוליטי כשר לחלוטין לאחר הבחירות. אבל זה לא מהלך שעובר מסך (אפשר להשתמש בו ככלי מכירה) לפני בחירות כשרוצים לגייס תמיכה.

כדי לגייס מצביעים שמצב כזה יקרה, מפלגת המערך צריכה לייצר אמונה אצל ציבורים גדולים שבשום אופן היא לא תלך עם המפלגות הערביות האנטי ציוניות (וללא כל קשר אם הן בכלל תרצנה לתמוך ולהצטרף לגוש של המערך) .
איך משכנעים ציבור כל כך רחב שזו לא רק הצהרת בחירות ? ממש לא קל. הדרך אולי היחידה היא בהתנהלות השוטפת בכל מהלך הקדנציה. התעוררות שלושה חודשים בהצהרות לפני בחירות לא תעשה את העבודה ותיתפס כלא אמינה ובצדק.

המערך צריכה לייצר אמונה זו בקרב כשליש מאלה שבחרו הפעם הליכוד כדי שמופע גוואלד מהסוג של ביבי לא יוכל להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 20:53 
אם היה איזה גנרל כמו גבי אשכנזי מול ביבי עכשיו התוצאה היתה אחרת לגמרי.
הקונספירציה היא גם שלא סתם מושכים את תיק הרפז המטופש ככ הרבה זמן. מספיק לראות את ההתגייסות של ישראל היום נגד אשכנזי ב 5 השנים האחרונות.

ולדעתי נתניהו כבר שלח אנשים להרצוג שיכנס איתו לממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:

ולדעתי נתניהו כבר שלח אנשים להרצוג שיכנס איתו לממשלה.

שלח גם שלח.
ולא במסתור אלא בגלוי בצהרי היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:
מאוד מעניין שבנאדם שמגבש את דעתו על בסיס של לעשות דווקא (ועוד לאנשים שהוא לא מכיר מלבד דרך פורום אינטרנטי!!) מתגאה בהצבעה שאינה על רקע אמוציונאלי.

לא טרונצ'ו
גם הפעם לא הבנת.
בתחביר כאשר נקודה נמצאת בסוף משפט אינו אומר שלמשפט השני יש קשר לוגי למשפט הקודם.
למי אני צריך לעשות דווקא ? מה יצא לי שאעשה דווקא לאנשים שאיני סופר. מילא לכאלה שכן.

לא כתבתי את זה בעקבות הודעה ספציפית, שהרי מדובר בדפוס מתמשך.

כמו כן - :HEART2: טרונצ'ו :HEART2: אחת המילים האהובות עליי (מסיבות של נוסטלגיה ואפילו געגועים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

לא טרונצ'ו
גם הפעם לא הבנת.

לא כתבתי את זה בעקבות הודעה ספציפית, שהרי מדובר בדפוס מתמשך.

כמו כן - :HEART2: טרונצ'ו :HEART2: אחת המילים האהובות עליי (מסיבות של נוסטלגיה ואפילו געגועים).

ברצועה היתה דמות מאוד מצחיקה בשם הזה (בכיכוב שלומי קוריאט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
אני למדתי מילה זו מאמו של חבר טוב בנעורי.
היא לא השתמשה במילה זו כאשר רצתה להחמיא למישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

לא חששתי שניסית להחמיא לי, זה בסדר. הסר דאגה מליבך.
ובכל זאת, המילה הזאת אהובה עליי מאוד. אני מצטער אם זה פוגע בך, ואם צריך אני אפילו מתנצל על זה שנהניתי ממשהו שכתבת.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

טרונצ'ו זה האימבציל החדש? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
אדום אופטימי כתב:

טרונצ'ו זה האימבציל החדש? ;)

כמדומני שהשתמשתי במילה אימבציל מכסימום 5 פעמים (וגם כאן התפרעתי ) ביותר מ-12 שנות כתיבה בפורום.
כמדומני שהשתמשתי בה רק מול כותב אחד מיוחד במינו, כך שאתה מיחס לה משמעות גדולה מידי.
כך שלהשליך מילה נחמדה לטעמי לפח האשפה של ההיסטוריה בגלל מילה אחרת זו תיאוריית קונספירצייה מעניינת מאוד.
לגבי טרונצ'ו , אלוהים גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
IdanTheLittle כתב:
אנשים מחפשים ביטחון.

ועדיף שיהיה מזרחי.
ועדיף שיהיה מהפריפריה.
כל עוד העם כאן ימשיך להגיב בהיסטריה כשהוא שומע הפחדות בסגנון השמאל ימכור את המדינה לערבים, לא באמת ישנה מה הצד השני יעשה.

קודם כל להיות ימני זה הכי קל. אתה לא צריך להיות ביטחוניסט, מזרחי ומהפריפריה. אתה רק צריך להגיד שהערבים באים להשמיד אותנו ואתה מקבל 30 מנדטים.
אגב, ביבי מציג את עצמו בתור "מר ביטחון".

כדי לתת תשובה לדבר הזה, צריך מישהו מהצד השני שיגיד "תקשיבו, זה הכל חרטא ברטא סמכו עלי", ועדיף שהוא יהיה ביטחוניסט, כי כשזה בא מג'ובניק מ8200 זה לא ממש משכנע את הציבור.
הבחירות האלה הכריעו שוב שהדבר שהכי מעניין את הציבור זה ביטחון והקטע המדיני, אז צריך לתת לזה מענה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 01:40 
ציטוט:

ציטוט:
ועדיף שיהיה מזרחי.
ועדיף שיהיה מהפריפריה.

בדיוק
מצנע חטף
ופרץ חטף
ויחימוביץ' חטפה
ועכשיו הרצוג.

ארבעה סוגים שונים של מועמדים, רוב המדינה לא קונה מה שהעבודה מוכרת, זה הכל. בלי קשר לעטיפה.

הם לא ארבעה סוגים שונים של מועמדים. הם אותו מועמד ארבע פעמים. זה הכי בולט בהשוואה בין יחימוביץ להרצוג, שהם באמת אותו מועמד. יוקר מחייה יוקר מחייה יוקר מחייה. אבל גם עמיר פרץ, למרות הרקע השונה, הוא מועמד בדיבר כמעט אל ורק על ... יוקר המחייה. אפילו עמרם מצנע די ברח מהסוגיות הבטחוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ציטוט:

ציטוט:
ועדיף שיהיה מזרחי.
ועדיף שיהיה מהפריפריה.

בדיוק
מצנע חטף
ופרץ חטף
ויחימוביץ' חטפה
ועכשיו הרצוג.

הם לא ארבעה סוגים שונים של מועמדים. הם אותו מועמד ארבע פעמים. זה הכי בולט בהשוואה בין יחימוביץ להרצוג, שהם באמת אותו מועמד. יוקר מחייה יוקר מחייה יוקר מחייה. אבל גם עמיר פרץ, למרות הרקע השונה, הוא מועמד בדיבר כמעט אל ורק על ... יוקר המחייה. אפילו עמרם מצנע די ברח מהסוגיות הבטחוניות.

ממש לא נכון.
מצנע הגיע ע"ת הביטחוניסט עם הצלחה מוניציפלית מוכחת אבל עם אפס ניסיון פוליטי ברמה הארצית.
פרץ הגיע ע"ת המזרחי מהפריפריה שדיבר אך ורק על שינוי חברתי ובסוף לקח את משרד הביטחון.
שלי היא אישה חילונית סוציאל דמוקרטית מובהקת, בערך הכי שמאל שהיה אפשר להציע ולכן גם עוררה אנטיגוניזם אצל הרבה אנשים.
בוז'י הוא מועמד שהיה אמור לקחת קולות מהמרכז בהתחשב ברקע האישי והמשפחתי שלו (ורחוק יחסית משלי בהשקפה הכלכלית שלו) והוא אכן עשה את זה פחות או יותר.
הבעיה היא לא בראש, הבעיה היא בדימוי של כל גוש השמאל בקרב הציבור. עד שלא ישתנה השיח של כל השמאלנים בוגדים שימכרו את המדינה לערבים, יש סיכוי קטן מאוד להחליף את השלטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 04:08 
מה שמשותף לכל הארבעה הוא לא הרקע האישי שלהם (רק השניים האחרונים דומים במובן הזה) אלא העובדה שארבעתם חשבו (אולי) שהם יצליחו להבחר על ידי התעלמות מהסוגיות הבטחוניות-מדיניות והפצרה בבוחר להתמקד בסוגיות הכלכליות במקום זאת (ולטעון שיש הבדלים מהותיים בין המצע הכלכלי של העבודה של 2015 לזאת של 2013? וואללה?).
השוני היחידי הוא שלמצנע לפחות היה לו סיכוי מסויים למכור משהו בהיבט הבטחוני, למרות שהוא רץ בתקופה אחרת, מול ראש ממשלת עם עבר בטחוני עשיר (לטוב או לרע) משלו ואולי בגלל זה לא היה יכול להיות אלטרנטיבה בטחונית. אבל שלושת אלו שבאו אחריו אפילו לא ניסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 06:10 
מה יש לעבודה למכור במישור הבטחוני? הם לא ממש שונים מהליכוד, בטח בתקופת בחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ממש לא נכון.
מצנע הגיע ע"ת הביטחוניסט עם הצלחה מוניציפלית מוכחת אבל עם אפס ניסיון פוליטי ברמה הארצית.
פרץ הגיע ע"ת המזרחי מהפריפריה שדיבר אך ורק על שינוי חברתי ובסוף לקח את משרד הביטחון.
שלי היא אישה חילונית סוציאל דמוקרטית מובהקת, בערך הכי שמאל שהיה אפשר להציע ולכן גם עוררה אנטיגוניזם אצל הרבה אנשים.
בוז'י הוא מועמד שהיה אמור לקחת קולות מהמרכז בהתחשב ברקע האישי והמשפחתי שלו (ורחוק יחסית משלי בהשקפה הכלכלית שלו) והוא אכן עשה את זה פחות או יותר.
הבעיה היא לא בראש, הבעיה היא בדימוי של כל גוש השמאל בקרב הציבור . עד שלא ישתנה השיח של כל השמאלנים בוגדים שימכרו את המדינה לערבים, יש סיכוי קטן מאוד להחליף את השלטון.

מדוייק עד לשורה המודגשת.
הבעייה היא לא בדימוי, אלה הלכה למעשה . התגאו פה לא מעט ברשימה השמאלנית של המחנה הציוני שלא רק שיש לה דימוי של שמאלנית יחסית קיצונית אלא באמת היא שמאלנית ביחס למה שהרצוג ניסה להביא ולשדר. למערך היתה באמת רשימה שמאלנית שבעיין אחת קרצה לשמאל הציוני וגם לכאלה שלא ובעיין שנייה למרכז. אולי הציבור מטומטם אבל הציבור לא אוהב שמנסים להחזיק את החבל משני קצוותיו. כל עוד 30% ממצביעי הליכוד מתייחסים למפלגה הערבית האנטי ציונית כשותפה לגיטימית של המערך הם לא יצביעו למערך גם עם כל העשרייה הראשונה תורכב מאלופים ורבי אלופים בדימוס.
ציטוט:
מה יש לעבודה למכור במישור הבטחוני? הם לא ממש שונים מהליכוד, בטח בתקופת בחירות

מדוייק, למעט המסכנה. המערך צריך למכור בדיוק את מה שהליכוד מוכר. להראות שהוא לא שונה מהליכוד.לא יותר , אבל חשוב מאוד שגם לא פחות. המערך ניכנס למגננה בנושא הביטחוני מהשנייה הראשונה של מערכת הבחירות, כשהיה מאוד ברור שהליכוד ינסה למקד את הדיון בפאן הביטחוני. מה היתה התשובה של המערך ? ידלין ? אחלה בנדם ואחלה טייס אבל אחד שלא עובר מסך אצל כל אוכלוסיית היעד שאותה צריך להעביר מהליכוד למערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 06:56 
כן, רק שלבוחר הממוצע אם הם מציעים אותו דבר, אז אפשר להשאר עם הנוכחיים. ובצדק.
העבודה צריכה להגיד את מה שהיא אמורה כדי לצאת ידי חובה (ירושלים מאוחדת, מוכנים להסדר עם פשרות כואבות אם יהיה פרטנר וכו'וכו') ואין לה יותר מדי מה להתעסק בזה מעבר. בצדק או שלא, הסדר כרגע זה לא משהו שאפשר למכור לציבור, והיחידים שיכולים להכנס בליכוד בתחום הבטחון אלה בנט וימינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 07:44 
לבוחר הממוצע הם לא מציעים את אותו הדבר. הם מסכנים את בטחון המדינה.
בנושא הבטחוני העבודה צריכה לשחק הגנה. בפועל הם חוטפים שם נוק אאוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 07:49 
הם אומרים כל מערכת בחירות את מה שהליכוד אומר, הם בכלל לא מציעים אלטרנטיבה משמאל. גם אם אהוד ברק וגבי אשכנזי ובני גנץ ביחד יצעקו את המצע הבטחוני של הליכוד, הם ייתפסו כשמאלנים שמוכנים לויתורים. הליכוד יכול להפחיד את הציבור בקטע הזה, והם לא. הם יכולים לנסות את העניין שהליכוד מביא למדינה דו לאומית ולהפחיד בחזרה, אני מעריך שזה לא יעבוד, אבל אולי זה שווה נסיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 07:57 
19 כתב:
הם אומרים כל מערכת בחירות את מה שהליכוד אומר, הם בכלל לא מציעים אלטרנטיבה משמאל. גם אם אהוד ברק וגבי אשכנזי ובני גנץ ביחד יצעקו את המצע הבטחוני של הליכוד, הם ייתפסו כשמאלנים שמוכנים לויתורים. הליכוד יכול להפחיד את הציבור בקטע הזה, והם לא. הם יכולים לנסות את העניין שהליכוד מביא למדינה דו לאומית ולהפחיד בחזרה, אני מעריך שזה לא יעבוד, אבל אולי זה שווה נסיון.

אני חושב שהסיכוי היחיד זה אם הסיסמאות הופכות לדבר הרבה יותר רדוד. למשל: "אם בנט וביבי כל כך רוצים מדינה דו לאומית, אולי זה הימין שאוהב ערבים?"

זה אמור לעבוד על הערסים במדינה הזאת, אבל- זה קצת הופך את העבודה לליכוד ב', אז לא בטוח שזה שווה את זה.
אני חושב שבשנות ה60-70 היה אפשר להגיד דבר כזה בלי שזה יעשה יותר מדי רעש, היום זה לא יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
לבוחר הממוצע הם לא מציעים את אותו הדבר. הם מסכנים את בטחון המדינה.
בנושא הבטחוני העבודה צריכה לשחק הגנה. בפועל הם חוטפים שם נוק אאוט .

מדוייק !!
בתחילת מערכת הבחירות הציג כאן בפורום וגם בתקשורת את עומר ברלב כאישיות הביטחונית של המערך.עומר ברלב אחלה שחקן אבל אין לו מקום בקצה הספסל של המחלה אולי פה ושם היו נותנים לו להתלבש אבל הוא היה משמש כאחלה שחקן אימונים.
לאחר מכן הגיע בלם רכש, אדם נעים הליכות , אמין, ועם כישרון - ידלין . יכול להישתלב לא רע בספסל של המחלה ולקבל פה ושם היזדמנות נגד קבוצת תחתית אבל אין לו מקום קבוע בהרכב של המחלה בוודאי לא בדרבי או במשחק עונה.

קצת קשה לנצח או אפילו להוציא תיקו בנושא הביטחוני עם אלה הבלמים שיש לך בסגל גם אם יש לך חוליית קישור טובה ואת החלוצים הטובים בליגה (ואני לא בטוח שזה המצב) במיוחד במשחק חוץ שהקהל לוחץ חזק על הגדרות עם הרבה מאוד אמוציות ושינאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 08:46 
אפשר לחשוב איזה בטחוניסטים יש בעשירייה של הליכוד.
היחיד זה יעלון שהוא סוג של מצנע.
השאר הם ביבי, ארדן, ישראל כץ, רגב, אדלשטיין, סילבן, אלקין, יריב לוין, הנגבי.

הם בטחוניסטים מעצם העובדה שהם הימין, ואני בספק אם גם רמטכ"ל לשעבר ישנה ליותר מדי אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

להרצוג יש רשימה שלא תיתן לו ללכת לקואליציה כזו. כמו כל דבר במפלגה, צריך להסתכל על היום שאחרי הבחירות עם מבט להתמודדות על ראשות המפלגה שאמורה להתקיים בעוד שנה בערך.
בסך הכל הוא הביא הישג יפה מאוד של 24 מנדטים וזוכה (לפחות כלפי חוץ) לתמיכה ולגיבוי המוחלט של רוב חברי הסיעה, כך שהתעקשות להיכנס לממשלה בראשות הליכוד עלולה לעלות לו בתפקיד שלו.
עדיף לכולם שהעבודה תישאר בחוץ (כמו גם לפיד אהובך) ונראה סוף סוף קואליצית ימין-חרדים קלאסית בלי כל מיני עלי תאנה וגורמים ממתנים שאפשר לזרוק עליהם את הכשלונות.
הרי ביבי טען שהסיבה מלכתחילה ללכת לבחירות האלו היתה בשל חוסר המשילות בקואליציה ושהוא חייב ליכוד חזק וגדול כדי לשלוט כמו שצריך. הנה, קיבל. שיהיה לו בהצלחה, אנחנו בחוץ.

זה צריך לעבור בסיעה או במרכז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אפשר לחשוב איזה בטחוניסטים יש בעשירייה של הליכוד.
היחיד זה יעלון שהוא סוג של מצנע.
השאר הם ביבי, ארדן, ישראל כץ, רגב, אדלשטיין, סילבן, אלקין, יריב לוין, הנגבי.

בקבוצת כדורגל לא צריך 5 בלמים בהרכב.
צריך 2 בלמים טובים או ליתר דיוק שני בלמים שהמאמן חושב שהם בלמים טובים.אחר כך מחפשים בלמים רזרווים.

בבחירות אלה גם יעלון וגם ביבי ניתפסים כבלימים ברמה גבוהה . כל השאר יכולים להיות על הספסל. אבל יש שני בלמים להרכב. ברשימת המערך אין אפילו בלם אחד ששווה הרכב בליגת העל, כל שכן אם רצים לאליפות .

באשר ליעלון והשוואתו למיצנע . יעלון לא בלם גדול אבל עדיין היה הבלם של המחלה באליפות האחרונה ויכולתו לא מנעה מהם אליפות בעונה שעברה. מצנע תמיד היה פוטנציאל אבל אף פעם לא היה בלם בהרכב קבוע בקבוצה שלקחה אליפות.

* הכל בעיני ציבור של הליכוד שצריך לקחת מהם 30% מהמצבעים אם רוצים לזכות בשילטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
לא לשכוח את משחק האגפים עם הכלבלב נפתלי ״לא מתנצל״ בנט, שלא דופק חשבון לערבים ואת אביגדור ״גבולות 67 עם חילופי שטחים״ ליברמן שנתפס גם כן כמי שלא דופק חשבון לערבים.
מנגד יש את זהבה ״אוהבת הערבים״ גלאון ו… חכו, חכו, איימן עודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: