pokara כתב:
אמיר , לניו יורק טיימס יש 700 אלף מנויים של המבדורה הדיגיטליתועוד כמיליון ארבע מאות עותקים מודפסים ונמכריםבארה"ב, נגיד שעוד 5 מיליון נחשפים אליו באינטרנט, עדיין 7 מיליון מתוך 200 מיליון תושבים זה לא הרוב,
אין ספק שבערים הגדולות והמרכזיות ובקרב המשכילים האמריקאים ישנה בהחלט מודעות לישראל,
אבל לרוב הציבור (בטח כל אלה שמעולם לא חשבו על לצאת מארה"ב אפילו לטיול) אין שמץ של מושג כמו שאין להם שמץ של מושג איפה זה ליכנטשנטיין
כשגרתי כ4 שנים בארה"ב בפלורידה (לא במיאמי או טמפה), רוב האנשים ששמעו שאני מישראל חייכו במבוכה כי לא ממש הכירו את המקום או ידעו מה הולך כאן
כשאני גרתי בארה"ב לא היתה מהודרת חדשות בטלויזיה או ברדיו שלא נפתחה עם בחירות בישראל (וזה לא רק כאילו שרק בעיתונים מניו יורק זה קיבל כיסוי, סתם לא היה לי כח להביא אחרים).
ושמע, יש אנשים שלא מעניין אותם כלום, הם לרוב גם לא מעורבים פוליטית, מי שמתעניין טיפה, מכיר ויודע. ואם מדברים על פוליטיקה, ישראל תמיד תמיד מוזכרת בעימותים בבחירות לנשיאות.
ואין לי מושג איפה גרת, אבל אני הייתי בחורים שישמור השם בארה"ב ואני לא זוכר שאי פעם פגשתי מישהו שלא שמע על ישראל, אתה יודע, ישו נולד שם וכל זה (למרות שאני חייב להגיד, אין שום דבר שמישהו יכול לספר על פלורידה שבאמת שיפתיע אותי).
נ.ב.
אני זוכר פעם באודסה טקסס (שאלוהים יעזור למקום הזה) שאנשים איחלו לי בהצלחה מול הערבים בעזה, זה בזמן איזה מבצע שניצח את החמאס באופן סופי והביא שלום לתושבי הדרום, אני אפילו כבר לא זוכר איזה. אבל זה באמת סתם אנקדוטה שלא מוכיחה כלום. חוץ מזה שהייתי מספיק דביל ללכת לאודסה טקסס. הכל באשמת Friday Night Lights...