תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 19:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 10:01 
תופעות הזיופים בבחירות בעייתית מאוד, כמו גם חוסר הפיקוח.
לעשות כתבה כל כך מגמתית וחד ממדית זה גזענות מודרנית חצי סמויה. בטח בתקופה כזאת.
על חבורת המתנחלים אין מה לדבר. לשיטתם הם לקחו יוזמה ופעלו איפה שמפריע להם. לגיטימי.
הבעיה היא של המדינה לא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 10:17 
אני שומע טענות שביבי ינסה לעשות אחדות עם המחנצ כחלון והחרדים.
זה יקל עליו דרמטית מול העולם, ותהיה נקמה בבנט ובליברמן. עם השכפצ של הרצוג הוא יוכל להעביר עוד ארבע שנים של כלום.
הוא ייתן להרצוג את משרד החוץ. יציע לשלי את משרד הרווחה / משרד כלכלי ויגיד לה שהמדיניות הכלכלית של כחלון קרובה אליה מאוד. שרים בליכוד יתעצבנו , אבל מי יכול עליו. למחנצ יהיה לא פשוט להגיד לא בתנאים כאלה. מקווה שיהיה להם את הכוח, אם זה באמת יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 10:21 
אם הרצוג הולך לממשלה, הוא סמרטוט רצפה עלוב ואני מאחל לו רק רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
על חבורת המתנחלים אין מה לדבר. לשיטתם הם לקחו יוזמה ופעלו איפה שמפריע להם. לגיטימי.

בהחלט מסכים אתך שיש בעייה של זיופים. היא כניראה קיימת בעשרות שנים בעוד מגזרים. רק שהיא לא הוכחה בצורה ברורה ומכרעת כמו בכתבה.
אם היתה התארגנות נוספת לחשיפה שאתה הכתב/הערוץ לא היה מוכן לשתף פעולה היה ניתן לטעון שהכתבה מגמתית וגזענית.
מאחר ולא ידוע לנו על קבוצה אחרת שהתארגנה , במקום שכואב לה, לא ניתן לייחס לכתבה חד צדדיות או גזענות וטוב ששודרה למרות שהיא מציגה צד אחד שמזייף קולות.
סולד מדעותיהם של חלק מהמשתתפים בכתבה ואופן התבטאותם אבל מכבד מאוד את היוזמה והנחישות ובעיקר את חוסר הפחד שלקחו על עצמם
ושמח על כך שהגיעו לתוצאות שמוכיחות את השערתם.

ד"א סיפר לי , ואיני יודע עד כמה זה נכון, שבקלפי אחת קטנה באום אל פחם שנמצאת בלב חמולת ג'אברין היו יותר מ- 90% קולות לטובת ליברמן. השמועה אומרת שמי שמוביל את הפעילות של ליברמן באום אל פחם ובישובי וועדי ערה הוא בעל קרקע חקלאית הנמצאת בשולי הכביש קרוב למיעמי ומעוניין לבנות על הקרקע שבבעלותו אולם שמחות 5 כוכבים. כיום הקרקע היא חקלאית בהגה של התושבים- "קרקע ירוקה". בשונה מהחברה שחשפו את השחיתות בהצבעה לי איו את הנחישות והיוזמה לבדוק שמועה זו שרצה באום אל פחם ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 10:34 
אמיר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ובכלל, צריך לציין שרוב האנשים בארה"ב בכלל לא יודעים איפה זה ישראל, הם בקושי יודעים מה זה, זה לא מעניין אותם, וישראל היא בסך הכל נקודה קטנה על המפה שלא באמת מעניינת מישהו.

צריך לציין שמה שאתה אומר לא נכון.
אם ארה"ב מחליטה להפסיק לשים וטו במועצת הבטחון או לחתוך את הסיוע הבטחוני זה היה כותרת ראשית בכל העיתונים.
ואגב, אם לאנשים לא היה אכפת מישראל אני מנחש שזה מה שהממשל בארה"ב היה עושה.

חברים שלי שחיים בארה"ב טוענים שזה כן נכון. זכותך לחשוב שלא.
אם אני צריך לבחור אם לסמוך על הדעה שלהם או על הדעה שלך, במחילה מכבודך אני בוחר לסמוך על הדעה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
אני שומע טענות שביבי ינסה לעשות אחדות עם המחנצ כחלון והחרדים.
זה יקל עליו דרמטית מול העולם, ותהיה נקמה בבנט ובליברמן. עם השכפצ של הרצוג הוא יוכל להעביר עוד ארבע שנים של כלום.
הוא ייתן להרצוג את משרד החוץ. יציע לשלי את משרד הרווחה / משרד כלכלי ויגיד לה שהמדיניות הכלכלית של כחלון קרובה אליה מאוד. שרים בליכוד יתעצבנו , אבל מי יכול עליו. למחנצ יהיה לא פשוט להגיד לא בתנאים כאלה. מקווה שיהיה להם את הכוח, אם זה באמת יקרה

אתמול שוחחתי עם פרופסור שהיה אמור להיות נגיד בנק ישראל . שמאלני בדעותיו .
הוא ניראה מיואש/דיכאוני/עצוב מהמצב בדיוק כמוני.
בשלב מסוים אחרי ששנינו העברנו ביקורת על החלאה שבראש המדינה.

הוא אמר לי : "תאר לך שבקייץ הקודם בעת המלחמה לא היו ליד ביבי בקבינט ציפי ליבני ולפיד. מה ההחלטות שהיו מתקבלות שם ולהיכן היה הולך ביבי.
זה הפחד שלי לקראת הקיץ הבא". זו הסיבה היחידה לדעתי לתמוך בהצטרפות של הרצוג לממשלה בראשות ביבי.

לדעתי לא ניתן לממש קואלציה כזו מבלי להרחיב את הממשלה, מספר התיקים, ולבטל את החוק שנחקק בתחילת הקדנציה של הממשלה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 10:44 
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בהחלט מסכים אתך שיש בעייה של זיופים. היא כניראה קיימת בעשרות שנים בעוד מגזרים. רק שהיא לא הוכחה בצורה ברורה ומכרעת כמו בכתבה.
אם היתה התארגנות נוספת לחשיפה שאתה הכתב/הערוץ לא היה מוכן לשתף פעולה היה ניתן לטעון שהכתבה מגמתית וגזענית.
מאחר ולא ידוע לנו על קבוצה אחרת שהתארגנה , במקום שכואב לה, לא ניתן לייחס לכתבה חד צדדיות או גזענות וטוב ששודרה למרות שהיא מציגה צד אחד שמזייף קולות.
סולד מדעותיהם של חלק מהמשתתפים בכתבה ואופן התבטאותם אבל מכבד מאוד את היוזמה והנחישות ובעיקר את חוסר הפחד שלקחו על עצמם
ושמח על כך שהגיעו לתוצאות שמוכיחות את השערתם.

ד"א סיפר לי , ואיני יודע עד כמה זה נכון, שבקלפי אחת קטנה באום אל פחם שנמצאת בלב חמולת ג'אברין היו יותר מ- 90% קולות לטובת ליברמן. השמועה אומרת שמי שמוביל את הפעילות של ליברמן באום אל פחם ובישובי וועדי ערה הוא בעל קרקע חקלאית הנמצאת בשולי הכביש קרוב למיעמי ומעוניין לבנות על הקרקע שבבעלותו אולם שמחות 5 כוכבים. כיום הקרקע היא חקלאית בהגה של התושבים- "קרקע ירוקה". בשונה מהחברה שחשפו את השחיתות בהצבעה לי איו את הנחישות והיוזמה לבדוק שמועה זו שרצה באום אל פחם ;)

הרשימה המשותפת קיבלה בממוצע 95 אחוז באום אל פחם. הכי נמוך היה 90% מלבד קלפי אחת שונות ההקלדה נתנה את הקולות שלה לאחים גולדשטיין. ליברמן קיבל באום אל פחם 6 קולות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
אז יכול להיות שהסיפור הזה הוא עוד סיפור פלוקלור .
תודה על התיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 10:55 
בג'סר א זרקא היו הרבה מצביעי אגודה וש"ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
רפרפתי בטבלאות השוואה לגבי ערים/ישובים מסויימים.

ביבי עלה בראש העין מ- 25% ל- 35%. לא הייתי מונה זאת כהישג של המחנה הציוני אלא של ביבי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4639202,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

להרצוג יש רשימה שלא תיתן לו ללכת לקואליציה כזו. כמו כל דבר במפלגה, צריך להסתכל על היום שאחרי הבחירות עם מבט להתמודדות על ראשות המפלגה שאמורה להתקיים בעוד שנה בערך.
בסך הכל הוא הביא הישג יפה מאוד של 24 מנדטים וזוכה (לפחות כלפי חוץ) לתמיכה ולגיבוי המוחלט של רוב חברי הסיעה, כך שהתעקשות להיכנס לממשלה בראשות הליכוד עלולה לעלות לו בתפקיד שלו.
עדיף לכולם שהעבודה תישאר בחוץ (כמו גם לפיד אהובך) ונראה סוף סוף קואליצית ימין-חרדים קלאסית בלי כל מיני עלי תאנה וגורמים ממתנים שאפשר לזרוק עליהם את הכשלונות.
הרי ביבי טען שהסיבה מלכתחילה ללכת לבחירות האלו היתה בשל חוסר המשילות בקואליציה ושהוא חייב ליכוד חזק וגדול כדי לשלוט כמו שצריך. הנה, קיבל. שיהיה לו בהצלחה, אנחנו בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
אתמול בשיחה עם חברים ועלה הטיעון הבא: נניח והייתה תוצאה הפוכה, הרצוג היה מקבל 30 וביבי 24. מישהו מסוגל לדמיין את הרצוג מכריז על פינוי ישוב כלשהו? ברצינות. הרי במקרה הטוב היו אוכלים אותו חי ובמקרה הפחות טוב היו קוראים כיכר על שמו.
בראש המחנה המתנגד לביבי צריך לעמוד מישהו שלא רואה אף אחד בעיינים. סוג של שרון או ביבי. אולמרט די מתאים לפרופיל, ״הבעיה״ שראש מחנה השמאל חייב להיות זך וטהור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
אתמול בשיחה עם חברים ועלה הטיעון הבא: נניח והייתה תוצאה הפוכה, הרצוג היה מקבל 30 וביבי 24. מישהו מסוגל לדמיין את הרצוג מכריז על פינוי ישוב כלשהו? ברצינות. הרי במקרה הטוב היו אוכלים אותו חי ובמקרה הפחות טוב היו קוראים כיכר על שמו.
בראש המחנה המתנגד לביבי צריך לעמוד מישהו שלא רואה אף אחד בעיינים. סוג של שרון או ביבי. אולמרט די מתאים לפרופיל, ״הבעיה״ שראש מחנה השמאל חייב להיות זך וטהור.

שימליכו את עודה להיות ראש המחנה. ;)

זה עלול לקראת באופן טבעי אם הרצוג ילך לקואלציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אם אני צריך לבחור אם לסמוך על הדעה שלהם או על הדעה שלך, במחילה מכבודך אני בוחר לסמוך על הדעה שלהם.

אני חייתי בארה"ב מעל לעשור.

וסתם ככה להשכלה כללית, הנה השער של הניו יורק טיימס, העיתון הכי חשוב בארה"ב (וכנראה בעולם) ביום שאחרי הבחירות -
תמונה

ואם תגיד שזה רק בעיתונים של מתנשאים שעושים ערבי סושי ויין, הנה השער של הניו יורק פוסט -
תמונה

רבאק, זה היה אפילו על השער של China Daily.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:

אני נוטה להאמין שגם בראש מחנה הימין לא יעמוד אדם שהורשע בפלילים וכנראה הולך לכלא.
חוצמזה לשים את ביבי באותה שורה עם שרון זה מגוחך. בן אדם פחדן והיסטרי שנמנע באופן אובססיבי מלקבל החלטות משמעותיות ושסיים שתי מלחמות מול ארגון טרור ללא הכרעה צבאית. במילים אחרות, צ'יקן שיט.

אגב, אם כבר אז פרשת הרפז די הרסה את הסיכוי שבראש המחנה יעמוד בן אדם כזה. לעולם לא נדע כנראה מה היה קורה אם הוא היה רץ בבחירות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
נכון, הוא צ׳יקן שיט, אבל יום הבחירות הוכיח שהוא לא רואה אף אחד בעיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

צריך להסתכל על היום שאחרי הבחירות עם מבט להתמודדות על ראשות המפלגה שאמורה להתקיים בעוד שנה בערך.

האם לדעתך תהיה התמודדות?
מי להערכתך יציג מועמדות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שהוכח בשבוע האחרון זה שהוא לא ראה את בנט וליברמן וישי וריסק להם את המפלגות בשביל ההישרדות הפוליטית שלו. כשמדובר על החלטות מדיניות או ביטחוניות בורח לו הצ'יקן שיט. תשאל את אבו מאזן, החמאס, ארה"ב, האיחוד, האו"ם ואפילו מפוטרי כיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

צריך להסתכל על היום שאחרי הבחירות עם מבט להתמודדות על ראשות המפלגה שאמורה להתקיים בעוד שנה בערך.

האם לדעתך תהיה התמודדות?
מי להערכתך יציג מועמדות?

כבעבר כל הצמרת תציג מועמדות, בהמשך מי שלא יהיה לו סיכוי יסיר מועמדות בקומבינה עם מועמד אחר בעל סיכויים טובים יותר.
באחד מהעיתונים רואים אפילו את אמיר פרץ כמועמד. מקווה מאוד שהם טועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

האם לדעתך תהיה התמודדות?
מי להערכתך יציג מועמדות?

מאלו שכבר במפלגה אני מניח ששלי תתמודד מולו, אולי גם אראל מרגלית ואפילו עמיר פרץ.
לגבי מועמדים מבחוץ זה מוקדם מדי. גנץ בהקפאה, אשכנזי בברוך עם פרשת הרפז ואף אחד לא יודע מה הכיוון של דיסקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
בחצור הגלילית הצביעו מחל 44.2%:
"המחנה הציוני אכל אותה בגלל אמירות כמו של יאיר גרבוז"
"אם יהיה ביטחון, תהיה גם פרנסה"

בנוסף הצביעו רבים גם ליהדות התורה בשל פעילותו הנמרצת של ליצמן למענם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הדבר היחיד שהוכח בשבוע האחרון זה שהוא לא ראה את בנט וליברמן וישי וריסק להם את המפלגות בשביל ההישרדות הפוליטית שלו. כשמדובר על החלטות מדיניות או ביטחוניות בורח לו הצ'יקן שיט. תשאל את אבו מאזן, החמאס, ארה"ב, האיחוד, האו"ם ואפילו מפוטרי כיל.

ורביב דרוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
בחצור הגלילית הצביעו מחל 44.2%:
"המחנה הציוני אכל אותה בגלל אמירות כמו של יאיר גרבוז"
"אם יהיה ביטחון, תהיה גם פרנסה"

בנוסף הצביעו רבים גם ליהדות התורה בשל פעילותו הנמרצת של ליצמן למענם.

בישראל כמו בישראל, מסורתית, מי שיש להם מצביעים עבור שינוי ומי שאין להם מצביעים עבור המשך המצב הקיים.
בפעם הזאת נולד משהו חדש - הצבעת מחאה בעד מפלגת השלטון.
מה יהיה, אורוול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 13:24 
אמיר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אני חייתי בארה"ב מעל לעשור.

וסתם ככה להשכלה כללית, הנה השער של הניו יורק טיימס, העיתון הכי חשוב בארה"ב (וכנראה בעולם) ביום שאחרי הבחירות -
תמונה

ואם תגיד שזה רק בעיתונים של מתנשאים שעושים ערבי סושי ויין, הנה השער של הניו יורק פוסט -
תמונה

רבאק, זה היה אפילו על השער של China Daily.

אמיר , לניו יורק טיימס יש 700 אלף מנויים של המבדורה הדיגיטליתועוד כמיליון ארבע מאות עותקים מודפסים ונמכריםבארה"ב, נגיד שעוד 5 מיליון נחשפים אליו באינטרנט, עדיין 7 מיליון מתוך 200 מיליון תושבים זה לא הרוב,
אין ספק שבערים הגדולות והמרכזיות ובקרב המשכילים האמריקאים ישנה בהחלט מודעות לישראל,
אבל לרוב הציבור (בטח כל אלה שמעולם לא חשבו על לצאת מארה"ב אפילו לטיול) אין שמץ של מושג כמו שאין להם שמץ של מושג איפה זה ליכנטשנטיין

כשגרתי כ4 שנים בארה"ב בפלורידה (לא במיאמי או טמפה), רוב האנשים ששמעו שאני מישראל חייכו במבוכה כי לא ממש הכירו את המקום או ידעו מה הולך כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הדבר היחיד שהוכח בשבוע האחרון זה שהוא לא ראה את בנט וליברמן וישי וריסק להם את המפלגות בשביל ההישרדות הפוליטית שלו.

מסכים שביבי ימכור את האמא שלו בכדי לשרוד פוליטית ויהיה מוכן להיות בראש המשפלגה הערבית האנטי ציונית בכדי להיות ראש ממשלה.

אבל במה הוא שונה ?

האם המחנה הציוני כולל אוהדיו בפורום לא עשו את אשר נידרש כדי לרסק את יאיר לפיד שבינתיים מתנהג כמו שותף אמיתי לדרך ?
האם עד שהוכרזה מערכת הבחירות האחרונה ובמשך יותר משנתיים לא קראו לו "יהיר" .
המחנה הציוני עזב את מרץ במנוחה רק כשהבין שהיא עלולה שלא לעבור את אחוז החסימה ובכך לפגוע בסיכויי הצלחתה.
לפחות בפורום הם ניסו לדברר קונסצפציה שהנשיא מטיל את הרכבת הממשלה על ראש המפלגה הגדולה ביותר שזהו שקר גס.

בנושא זה על להם לפוליטיקאים מהמחנה הציוני אוהדיו ותומכיו לבוא בטענות לביבי הכושל. הם בדיוק כמותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:

אמיר , לניו יורק טיימס יש 700 אלף מנויים של המבדורה הדיגיטליתועוד כמיליון ארבע מאות עותקים מודפסים ונמכריםבארה"ב, נגיד שעוד 5 מיליון נחשפים אליו באינטרנט, עדיין 7 מיליון מתוך 200 מיליון תושבים זה לא הרוב,
אין ספק שבערים הגדולות והמרכזיות ובקרב המשכילים האמריקאים ישנה בהחלט מודעות לישראל,
אבל לרוב הציבור (בטח כל אלה שמעולם לא חשבו על לצאת מארה"ב אפילו לטיול) אין שמץ של מושג כמו שאין להם שמץ של מושג איפה זה ליכנטשנטיין

כשגרתי כ4 שנים בארה"ב בפלורידה (לא במיאמי או טמפה), רוב האנשים ששמעו שאני מישראל חייכו במבוכה כי לא ממש הכירו את המקום או ידעו מה הולך כאן

כשאני גרתי בארה"ב לא היתה מהודרת חדשות בטלויזיה או ברדיו שלא נפתחה עם בחירות בישראל (וזה לא רק כאילו שרק בעיתונים מניו יורק זה קיבל כיסוי, סתם לא היה לי כח להביא אחרים).
ושמע, יש אנשים שלא מעניין אותם כלום, הם לרוב גם לא מעורבים פוליטית, מי שמתעניין טיפה, מכיר ויודע. ואם מדברים על פוליטיקה, ישראל תמיד תמיד מוזכרת בעימותים בבחירות לנשיאות.

ואין לי מושג איפה גרת, אבל אני הייתי בחורים שישמור השם בארה"ב ואני לא זוכר שאי פעם פגשתי מישהו שלא שמע על ישראל, אתה יודע, ישו נולד שם וכל זה (למרות שאני חייב להגיד, אין שום דבר שמישהו יכול לספר על פלורידה שבאמת שיפתיע אותי).

נ.ב.
אני זוכר פעם באודסה טקסס (שאלוהים יעזור למקום הזה) שאנשים איחלו לי בהצלחה מול הערבים בעזה, זה בזמן איזה מבצע שניצח את החמאס באופן סופי והביא שלום לתושבי הדרום, אני אפילו כבר לא זוכר איזה. אבל זה באמת סתם אנקדוטה שלא מוכיחה כלום. חוץ מזה שהייתי מספיק דביל ללכת לאודסה טקסס. הכל באשמת Friday Night Lights...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:
הדבר היחיד שהוכח בשבוע האחרון זה שהוא לא ראה את בנט וליברמן וישי וריסק להם את המפלגות בשביל ההישרדות הפוליטית שלו.

מסכים שביבי ימכור את האמא שלו בכדי לשרוד פוליטית ויהיה מוכן להיות בראש המשפלגה הערבית האנטי ציונית בכדי להיות ראש ממשלה.

אבל במה הוא שונה ?

האם המחנה הציוני כולל אוהדיו בפורום לא עשו את אשר נידרש כדי לרסק את יאיר לפיד שבינתיים מתנהג כמו שותף אמיתי לדרך ?
האם עד שהוכרזה מערכת הבחירות האחרונה ובמשך יותר משנתיים לא קראו לו "יהיר" .
המחנה הציוני עזב את מרץ במנוחה רק כשהבין שהיא עלולה שלא לעבור את אחוז החסימה ובכך לפגוע בסיכויי הצלחתה.
לפחות בפורום הם ניסו לדברר קונסצפציה שהנשיא מטיל את הרכבת הממשלה על ראש המפלגה הגדולה ביותר שזהו שקר גס.

בנושא זה על להם לפוליטיקאים מהמחנה הציוני אוהדיו ותומכיו לבוא בטענות לביבי הכושל. הם בדיוק כמותו.

1. ביבי הפך את ההישרדות הפוליטית לדבר היחיד שחשוב. חבל שבמשך 6 שנות שילטונו הוא לא הפגין כזו להיטות כלפי אף נושא מדיני-ביטחוני-כלכלי-חברתי כפי שהפגין בשבוע האחרון, המצב במדינה היה נראה אחרת ללא ספק.
2. לאיזו דרך יאיר לפיד שותף ? הוא לא התחייב להמליץ על הרצוג לפני הבחירות, עדיין לא ברור אם הוא יכנס לממשלה הקרובה (אחרי שהיה הגורם המרכזי לממשלה הכושלת האחרונה עם החיבור לבנט), ובאופן כללי חבל שהעבודה לא לקחה עוד קולות ממנו, גם בתוך המפלגה היו לא מעט שהצטערו שלא היה קמפיין יותר אגרסיבי מול לפיד כדי להגדיל את הכוח של העבודה מול הליכוד.
3. העבודה לא תקפה את מרצ (לא מרץ,מרצ) באופן מכוון מתחילת מערכת הבחירות כדי לא לגרום לה להתרסק ולא לעבור את אחוז החסימה. ביבי יכל להרשות לעצמו לרסק את אחד ממפלגות הלווין שלו כדי להגדיל את הכוח שלו, לגוש השמאל שמלכתחילה מונה פחות מפלגות זה יותר בעייתי.
4. באופן כללי, ולאורך כל האשכול, ההודעות המביכות שלך על אוהדים ופוליטיקאים שהיו שזורות באינספור שגיאות כתיב ועקיצות ברמה של ילד בכיתה ד' לא הוסיפו לך כבוד, וזה עוד לפני הגזענות הבוטה שניסית להסתיר בכל דרך כלפי ערביי ישראל והרשימה המשותפת. נמנעתי מלהגיב להן כדי לא לדרדר את רמת השיח בפורום ואני מציע שתתרכז להבא באובססיה שלך כלפי טקנו וההודעות שלו. שבת שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
הלו הלו, סליחה, זה לא סתם אובססיה. לבנאדם יש רגשות כלפיי. :ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

4. באופן כללי, ולאורך כל האשכול, ההודעות המביכות שלך על אוהדים ופוליטיקאים שהיו שזורות באינספור שגיאות כתיב ועקיצות ברמה של ילד בכיתה ד' לא הוסיפו לך כבוד, וזה עוד לפני הגזענות הבוטה שניסית להסתיר בכל דרך כלפי ערביי ישראל והרשימה המשותפת. נמנעתי מלהגיב להן כדי לא לדרדר את רמת השיח בפורום ואני מציע שתתרכז להבא באובססיה שלך כלפי טקנו וההודעות שלו. שבת שלום.

לשאר השטויות שכתבת לא אתייחס. לכן השמטתי אותם מהציטוט.
רמת השיח של הפורום. פחחחח. :LOL2: :LOL2:
מאחר ואתה כל כך חרד לרמת השיח של הפורום מציע שתתעלם מהודעותיי.

הצעת לי כמו לרבים כאן בפורום להצביע למחנה הציוני. משום מה בחרתי שלא לקבל את הצעתך הבלתי מבוססת כך שמן הסתם סיכוי סביר שלא אקבל גם את הצעתך האחרת שבסוף הודעתך.

ד"א כמעט כל הישג של נתניהו מעכיר את מצב הרוח שלי. הגדלת כמות המצביעים בראש העיין לליכוד ל 35% גרמה לי לקורת רוח מסויימת ( כמו שער מצמק של הפועל בדקה ה-90% ) במיוחד אחרי דברי השבח העצמיים על ההשגים בראש העיין ובפ"ת.

ועוד דבר, היו לי את כל הסיבות האמוציונאליות להצביע הפעם למחנה הציוני פי 100 יותר מאשר בכל מערכת בחירות מאז שאני מצביע -1977.
אני יותר מאשר מניח שאם לא הייתי מכיר את הפורום הזה בוודאי הייתי מצביע למחנה הציוני, ולמרות שאני מכיר את הפורום לא הייתי רחוק מלהצביע למחנה הציוני אבל ....אז ניכנסתי לפורום וקראתי את הדברים המתנשאים של "דובר" המחנה הציוני בפורום ואמרתי לעצמי זה בעצם המערך הכל כך לא אהוב.

שבת שלום גם לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
מאוד מעניין שבנאדם שמגבש את דעתו על בסיס של לעשות דווקא (ועוד לאנשים שהוא לא מכיר מלבד דרך פורום אינטרנטי!!) מתגאה בהצבעה שאינה על רקע אמוציונאלי.
נראה לי שכשמדברים על "מודעות עצמית" לזה הכוונה, לא?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: