אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
מסתדר לי מצוין, בפרט שהיא למשל עשתה הרבה יותר מביבי לפני שנבחר ב 96 מול פרס. הוא היה שגריר באו"ם וסגן שר החוץ, ממש נסיון שמכשיר אותך להיות ראש ממשלה.
תשובה גרועה ידידי,
הקדנציה הנוכחית של ביבי היא לא הגרועה שלו.
היתה לו גרועה ממנה. זו של 96.
די כבר להשוות את שלי לטימטום של 96.
אין לה ניסיון ומוטב להודות בזה מאשר להשוות את אותה לביבי חסר הניסיון ב- 96.
ספר לי על הקנדציה של 96.
אם אתה רוצה, אני אקפוץ אליך למסעדה, אעשה לך סיבוב בשכונה ואראה לך את המקומות בהם ריססתי גרפיטי כנגד ביבי והממשלה הגרועה שלו ב 96...
איך זה קשור ליחימוביץ'? מה שביבי עשה ויעשה קשור לאופי שלו ולא לדרך בה הוא נבחר ובטח שלא לרזומה לפני שהתמנה לראש ממשלה.
ביבי עם קמפיין הזכוכיות הנשברות ו"פרס יחלק את ירושלים" צמצם פערים בגלל שהוא רכב על גל ההפחדה מהטרור ונבחר לבסוף לאחר שהמגזר הערבי לא הגיע לקלפי.
אם עכשיו אחוזי ההצבעה בכל המגזרים בהם יש רוב לגוש השמאל-מרכז יהיו גבוהים בהחלט יהיה ניתן לדבר על סוג של שיוויון בין הגושים.
הודעות לוזריות כמו של אנטיגונה בטח שלא יעזרו לאף אחד אלא רק יקבעו את התחושה שמנסה להעביר הליכוד לפיה הכל סגור והם אלו שירכיבו את הממשלה, רק תלוי מי יצטרף אליהם.
תן לי לחדש לך משהו לגבי 96 - זו בדיוק הטקטיקה שהתווה בעל הבית הנוכחי שלנו. אנחנו דפקנו על השולחן ורצינו להעיר את השטח ולצאת בכוחות גדולים לרחובות והוא העדיף קמפיין פטרוני שבכלל לא מתייחס לביבי אלא רק מציג את פרס כראש הממשלה הברור מאליו.
אז לא. גם אז כמו היום בכלל לא ברור מי ירכיב את הממשלה. קצת אמונה, המשך לחץ על ביבי שכרגע מוצא את עצמו בחזית גם מול בנט וש"ס וגם מול גוש שמאל-מרכז מאוחד, והמצב יכול להשתנות.
דבר אחד בטוח - אם נמשיך להיות סקפטיים ולילל כל היום על כמה אנחנו לא סומכים על אף אחד וכמה הכל אבוד מראש, שום דבר לא ישתנה. גם את המעט שאפשר לעשות, לבחור נכון, כנראה הבכיינים לא יעשו.