תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
להמשיך בכל הכוח לפעול בנושא הלחץ הבינלאומי על ישראל. רק מהכיוון הזה יכולה לבוא הישועה, ולא להיבהל מכל אלה שיצעקו מלשינים, בוגדים, משתפי פעולה עם עוכרי ישראל וכד'.

אתה רוצה להיות צודק או חכם?
איזכור אחד של פניה יזומה מצד איש או ארגון שמאל לאיזשהו גורם בינלאומי יביא לביבי עוד תמיכה.
יותר מזה, בוא נניח שמחר מטילים סנקציות על ישראל. המצב הכלכלי מחמיר. מה לדעתך יקרה? אני אגיד לך מה יקרה. זעקות על עולם אנטישמי ואסור להיכנע להם וצריך לעמוד איתן מולם. איתן? שמאל? איתן מול העולם זה רק ביבי.
מ.ש.ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 09:26 
אגב מישהו אמר פה שיש פלוס מינוס שוויון מזרחיים אשכנזים בכנסת.
זה מעניין שבממשלה, איכשהו, השוויון הזה מתנדף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מעניין מה יגידו כאן אנשי ביבי ואם זה יעלה לו את התמיכה.
צריך לשנות את המצב בישראל, והדרך היחידה היא מהכיוון של לחץ בינלאומי.
אני אישית מתעסק בזה כבר 9 שנים בזמני החופשי, ורק בזה.
לא הלכתי כבר שנים לשום הפגנה בישראל ולשום פעילות פוליטית פנים ישראלית, כי אני מכיר את העם, הדמוגרפיה, ושאין סיכוי שזה יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
מה המטרה שלך בסוף ואיך לדעתך הפעילות שלך תוביל אל אותה מטרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר תוכרז מדינה פלסטינית בהסכמת העולם, והגבולות יוחלטו בכפייה.
או יותר מדוייק - כששני הצדדים יבינו, אחרי לחץ ממושך מכל העולם, שהדד ליין מגיע, שאין לעולם כבר סבלנות והוא הולך לכפות את פתרון הסכסוך, רגע לפני הם יגיעו להסכמות בלית ברירה.
האירופאים כבר מזמן חושבים שזה המוצא היחיד.
אצל האמריקאים לוקח לאסימון יותר זמן ליפול, אבל גם אצלם זה יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 10:15 
אלפי תגובות של "האהבלים הקיבוצניקים מעוטף עזה לא למדו כלום, אהבלים נשארתם"

אבל משום מה, אף לא פוסט אחד בגלובוס שמייחס לתגובות האלה התנשאות. למה?
אולי זה גזעני לחשוב שליכודניקים לא יכולים להתנשא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
או יותר מדוייק - כששני הצדדים יבינו, אחרי לחץ ממושך מכל העולם, שהדד ליין מגיע, שאין לעולם כבר סבלנות והוא הולך לכפות את פתרון הסכסוך, רגע לפני הם יגיעו להסכמות בלית ברירה.

למה נראה לך שזה יעבור בשקט?
מה אנחנו בגלות, נלך כצאן לטבח בעידוד העולם האנטישמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
כי במידה מסויימת שני הצדדים מחכים ומצפים ללחץ הזה, למרות שכלפי חוץ, לפחות הצד הישראלי, מצהיר אחרת.
שני הצדדים לא יכולים לקבל את ההחלטה לבד, והם זקוקים ללחץ הזה שידחוף אותם "ויאלץ" אותם לקבל אותה.
אין במציאות אלטרנטיבה טובה יותר שתביא לסוף הסכסוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
אנטיגונה כתב:
להמשיך בכל הכוח לפעול בנושא הלחץ הבינלאומי על ישראל. רק מהכיוון הזה יכולה לבוא הישועה, ולא להיבהל מכל אלה שיצעקו מלשינים, בוגדים, משתפי פעולה עם עוכרי ישראל וכד'.

אתה רוצה להיות צודק או חכם?
איזכור אחד של פניה יזומה מצד איש או ארגון שמאל לאיזשהו גורם בינלאומי יביא לביבי עוד תמיכה.
יותר מזה, בוא נניח שמחר מטילים סנקציות על ישראל. המצב הכלכלי מחמיר. מה לדעתך יקרה? אני אגיד לך מה יקרה. זעקות על עולם אנטישמי ואסור להיכנע להם וצריך לעמוד איתן מולם. איתן? שמאל? איתן מול העולם זה רק ביבי.
מ.ש.ל.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:

אני שמח שהורדת את הכפפות והסברת שמבחינתך ומבחינת חלק רדיקלי בעם, דמוקרטיה זה רק על הנייר. רצון העם לא משנה ולא קובע.
אז יש 2 תרחישים:
1. ישראל תיכנע לתכתיבים של אירופה וארה"ב(ואני לא רואה את זה קורה, בנט כבר מצהיר שהדרך הנכונה היא ללכת נגדם ולא איתם) ותקום פה מדינה פלשתינית. אחרי מעט זמן חמאס יפרח ויתחיל לשגר קסאמים ואנחנו ניכנס שוב ונכבוש את איו"ש. הפעם דעת הקהל הישראלית תתיישר עם הימין הקיצוני, לפיו התנחלויות הן החומה ומגדל המודרנים ומפעל ההתנחלויות יתגבר בצורה שלא חלמתם גם בסיוטים הגרועים ביותר. עקב הליכת הציבור ימינה והנתק בין העולם לישראל(כנראה באופן מוחלט), תיתכן אפשרות של טרנספר חלקי ע"י ממשלת ישראל.
2. ישראל תתן אוטונומיה חלקית לשטחי A ו-B ותספח את שטחי C. העולם כנראה יטיל סנקציות לא קלות, ארה"ב תתרחק מאוד וננסה לחיות עם זה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר, אז אני מבין שגרמני שהתנגד לעליית היטלר, וקיווה להתערבות חיצונית, גם חשב שדמוקרטיה היא רק על הנייר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אופיסר, אז אני מבין שגרמני שהתנגד לעליית היטלר, וקיווה להתערבות חיצונית, גם חשב שדמוקרטיה היא רק על הנייר?

עד לפני יומיים הוא אמר שדומקרטיה זה בכלל עבודה זרה, עכשיו אתה מצפה ממנו פתאום להיות מומחה לנושא?
הוא סתם זורק מילים לאוויר, אין לו באמת מושג מה הן אומרות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
כי במידה מסויימת שני הצדדים מחכים ומצפים ללחץ הזה, למרות שכלפי חוץ, לפחות הצד הישראלי, מצהיר אחרת.
שני הצדדים לא יכולים לקבל את ההחלטה לבד, והם זקוקים ללחץ הזה שידחוף אותם "ויאלץ" אותם לקבל אותה.
אין במציאות אלטרנטיבה טובה יותר שתביא לסוף הסכסוך.

לא מתווכח איתך אם אתה צודק או לא.
מנסה רק להבין את מה שאתה כותב.

במה העולם ילחץ על הפלשתינאים ? מה הפלשתינאים צריכים לעשות/לוותר ביחס למצב היום כדי להשתכנע לקבל החלטה ? איזו החלטה צריכה לקבל הרשות הפלשתינאית ?
וכשאתה מגדיר שני צדדים אני מבין שאתה מתכוון לצד הישראלי וזה בסדר אבל מיהו הצד השני ? הרשות הפלשתינאית ? החמאס ? שניהם ביחד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 17:36 
אני מאוד שמח שאנטיגונה ירד לסוף דעתי.
לאופיסר אני אסביר בקלילות. דמוקרטיה היא מצב של שלטון הרוב, ואכן מה שהרוב רוצה הוא שראוי לקרות. אם העם בחר ממשלת ימין, העם יקבל ממשלת ימין. בלי "מגיע לכם", בלי ברלין ובלי נעליים. קצת עצוב לי שבמדינת התודעה הכוזבת נתניהו ממשיך לקבל כזאת תמיכה, אבל זה המצב. ממילא העמדת הפנים של שלטון שמאל הייתה יכולה להיות הרבה יותר הרסנית. אז קיבלנו את המחנה הלאומי במקום המחנה הציוני, הבדל של שמיים וארץ.
העניין הוא אחר. בשוליים של הדמוקרטיה קיים מושג שנקרא דמוקרטיה מתגוננת, למעשה השימוש בהליכים לא דמוקרטיים כדי להגן על הדמוקרטיה. השימוש בו אמור להיעשות מאוד בזהירות, מן הסתם. בישראל מאוד אוהבים להשתמש בו דווקא כדי להנציח את החוסר-דמוקרטיה (באמצעות מעצרים מנהליים, למשל, או באמצעות תקנות מצב חירום שקיימות מקום המדינה), ואת ההליכים שבאמת מגנים על הדמוקרטיה (בג"צ למשל), רוצים לבטל.

עכשיו, המצב בישראל הוא מפליא ביותר בעיניי, והוא שונה אפילו מהתהליכים שקרו בגרמניה בשנות ה-30. בגרמניה המפלגה הנאצית צברה כוח בבחירות דמוקרטיות, על רקע משבר קשה במדינה, וברגע המתאים היטלר חוקק את חוק ההסמכה ולמעשה ביטל את הדמוקרטיה בכוח. בישראל העם מבטל מרצון את הדמוקרטיה לאט לאט. 60 אחוז מהמדינה תומכת בשלילת הזכות לתעסוקה על רקע גזעני, לפי נתונים רשמיים, אני מאמין שאחוז לא שונה תומך בביטול בית המשפט העליון "השמאלני", ובהוקעה רשמית וממסדית של חברי כנסת שמייצגים דעות שמאל. מנסים לכפות כאן דמוקרטיה על ציבור לא דמוקרטי (לא שהדמוקרטיה של השמאל היא כזאת מציאה גדולה, אבל זה לא העניין).

ומה קורה במקרה כזה? העולם תפקידו להתערב. אם אנשים רוצים לשלול זכויות לעצמם, שיבושם להם. ברגע שזה בא על חשבון עם אחר, נדרש פתרון. והפתרון הרי לא יבוא מבפנים (כי זו הרי הארץ שלנו ואם הערבים רוצים יש להם 20 מדינות, מה זה משנה שחלקם דור 3 או 4 פה וליברמן עלה מרוסיה לפני 20 שנה), גם לא מהשמאל (בואו נפנה את ההתנחלויות ביו"ש ונבנה חומה ענקית וברגע שיירו את הקסאם הראשון נזיין את האמאמא שלהם), לכן הפתרון היחיד הוא התערבות חיצונית.
אולטימטום אמריקאי-אירופאי, לפיו אם תוך 6 חודשים אין הסכם מסגרת ברור שמפרט שלבים להקמה של מדינה פלסטינית, ישראל מוכרזת באו"ם כמדינת גזענית ששוללת זכויות אזרח מהפלסטינים, נפסקת התמיכה הבטחונית מארה"ב, יורד הווטו במועצת הביטחון, אף חברה ישראלית לא מייצאת אפילו תפוז מחוץ לגבולות ישראל ודירוג האשראי הישראלי יורד לנמוך ביותר. ואז גם לשמחתנו מכבי לא תשחק בצ'מפיונס ליג.
כמו בדרום אפריקה, ככה אצלנו.
מה יקרה אז? אני לא יכול לחזות מה יקרה משום שכישורי הנבואה שלי לא מרשימים, אבל סביר להניח שנתניהו יברח לארה"ב, נגלה שבנט הוא גוש ברברת מהלך, ולאט לאט נתחיל להתקדם לכיוון הנכון.
במובן הזה, ואמרתי את זה כמה וכמה פעמים, ממשלת ימין קיצוני בראשות נתניהו היא הפתרון. ומרוב לחץ הוא כנראה קידם את התהליך עוד יותר בהתנערות שלו מפתרון שתי המדינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
הפתרון שאני רואה יכול להגיע רק מ״ברבור שחור״, אירוע חיצוני שלא ניתן לחיזוי. כמו שלשרון הסתובב הראש והוא החליט על תכנית ההתנתקות ולפרק את הליכוד או החקירות הפליליות ששלחו את אולמרט הביתה.
כפי שזה נראה כרגע אין סיכוי שנתניהו יפול בדרך הטבע כי ככל העם יאכל יותר חרא, הוא יסגוד יותר לקיסר מקיסריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 18:34 
הנה זה מתחיל, מזל שהצלחתי להסיר את המדבקה של V15 מהאוטו שלי.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4639203,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 19:53 
אוגוסטוס היל כתב:

בממשלה הבאה? אני לא יודע אם יהיה שיוויון מוחלט (כנראה שלא) אבל זה יהיה קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 20:00 
אמיר כתב:
טוב, אחרי שגמרנו לנתח על מה לא בסדר במזרחים ובישובי הפריפריה, אפשר לחזור לראש הממשלה היוצא והנכנס?
נתניהו נבהל מהשטויות של עצמו והלך לשקר ל NBC בפרצוף על זה שכשהוא הוא אמר שהוא נגד פתרון שתי המדינות הוא בעצם התככון להגיד שהוא בעד פתרון שתי המדינות.
לא נראה שאוכלים את את זה בנתיים.

הנושא הזה (ביחד עם הוידאו שלו ביום הבחירות על "הערבים") זוכה לפרסום עצום בארה"ב. בכל ארוע שאני הולך אליו בימים האחרונים כולם משום מה שואלים אותי על זה. שמעתי דעות די נוראיות על האדון נתניהו בימים האחרונים בהקשר הזה גם ממכרים די שמרנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 20:30 
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בממשלה הבאה? אני לא יודע אם יהיה שיוויון מוחלט (כנראה שלא) אבל זה יהיה קרוב.

יכול להיות. עד היום זה לא היה ככה.
ממשלה אחרונה היה 19:3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אמיר כתב:
טוב, אחרי שגמרנו לנתח על מה לא בסדר במזרחים ובישובי הפריפריה, אפשר לחזור לראש הממשלה היוצא והנכנס?
נתניהו נבהל מהשטויות של עצמו והלך לשקר ל NBC בפרצוף על זה שכשהוא הוא אמר שהוא נגד פתרון שתי המדינות הוא בעצם התככון להגיד שהוא בעד פתרון שתי המדינות.

הנושא הזה (ביחד עם הוידאו שלו ביום הבחירות על "הערבים") זוכה לפרסום עצום בארה"ב. בכל ארוע שאני הולך אליו בימים האחרונים כולם משום מה שואלים אותי על זה. שמעתי דעות די נוראיות על האדון נתניהו בימים האחרונים בהקשר הזה גם ממכרים די שמרנים.

הקהילה היהודית בלונדון בקריז רציני.
נשבר לאנשים לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
דמוקרטיה היא מצב של שלטון הרוב

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
לא יהיה לחץ בין לאומי בגלל שישראל תהפוך לדיקטטורה או למדינה אוטוקרטית (תכלס, לאף אחד לא ממש אכפת איך אנשים מנהלים את ענייניהם).
אם יהיה לחץ בין לאומי זה יהיה בגלל שישראל שולטת על מיליוני בני אדם בלי לתת להם זכויות אזרחיות (ואפילו לא זכויות אדם בסיסיות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
כתבה מעניינת על תעשיית זיופים בקלפי וההתארגנות היפה למניעתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 22:46 
teknoboy כתב:
לא יהיה לחץ בין לאומי בגלל שישראל תהפוך לדיקטטורה או למדינה אוטוקרטית (תכלס, לאף אחד לא ממש אכפת איך אנשים מנהלים את ענייניהם).
אם יהיה לחץ בין לאומי זה יהיה בגלל שישראל שולטת על מיליוני בני אדם בלי לתת להם זכויות אזרחיות (ואפילו לא זכויות אדם בסיסיות).

אם לא הייתי נהיר, זו הייתה כוונתי.
העולם לא יתערב כדי להפוך את ישראל למדינה חופשית ודמוקרטית. העולם יתערב בגלל שזה בא ע"ח דיכוי של עם אחר.
ברגע שתיפתר הבעיה הזאת, כפועל יוצא יתחילו להיפתר גם הבעיות שלנו כלפי פנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
teknoboy כתב:

אם לא הייתי נהיר, זו הייתה כוונתי.
העולם לא יתערב כדי להפוך את ישראל למדינה חופשית ודמוקרטית. העולם יתערב בגלל שזה בא ע"ח דיכוי של עם אחר.
ברגע שתיפתר הבעיה הזאת, כפועל יוצא יתחילו להיפתר גם הבעיות שלנו כלפי פנים.

:ROSE:
היית נהיר לגמרי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 23:22 
גיא האדום כתב:
אמיר כתב:

יכול להיות.

ועדיין

בעוד חודש יהיה סיפור עם דאעש/הגרעין האיראני/רצח על רקע לאומני באירופה/טבח בבי"ס בארה"ב/מפולת עולמית בבורסה/צונאמי/פוטין יעשה משהו באוקראינה או לאופוזיציה/פיצוץ במו"מ בין גרמניה ליוון/אחר, פרט
וכל העולם יתעסק רק בזה וישכח מביבי ומישראל.

ובכלל, צריך לציין שרוב האנשים בארה"ב בכלל לא יודעים איפה זה ישראל, הם בקושי יודעים מה זה, זה לא מעניין אותם, וישראל היא בסך הכל נקודה קטנה על המפה שלא באמת מעניינת מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 04:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ובכלל, צריך לציין שרוב האנשים בארה"ב בכלל לא יודעים איפה זה ישראל, הם בקושי יודעים מה זה, זה לא מעניין אותם, וישראל היא בסך הכל נקודה קטנה על המפה שלא באמת מעניינת מישהו.

צריך לציין שמה שאתה אומר לא נכון.
אם ארה"ב מחליטה להפסיק לשים וטו במועצת הבטחון או לחתוך את הסיוע הבטחוני זה היה כותרת ראשית בכל העיתונים.
ואגב, אם לאנשים לא היה אכפת מישראל אני מנחש שזה מה שהממשל בארה"ב היה עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
בקרוב מאוד נגלה שלא רק שאיראן כן הצליחה להשיג את פצצת האטום בזמן כהונתו של ראש הממשלה, אלא שגם בעלת הברית הכי גדולה שלנו מפנה לנו את הגב.
ככה זה בחיים עצמם, מטומטמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
כתבה מעניינת על תעשיית זיופים בקלפי וההתארגנות היפה למניעתה.

זה לא עובד כשאתה לא אומר איפה.
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
בעוד חודש יהיה סיפור עם דאעש/הגרעין האיראני/רצח על רקע לאומני באירופה/טבח בבי"ס בארה"ב/מפולת עולמית בבורסה/צונאמי/פוטין יעשה משהו באוקראינה או לאופוזיציה/פיצוץ במו"מ בין גרמניה ליוון/אחר, פרט
וכל העולם יתעסק רק בזה וישכח מביבי ומישראל.

תמשיך להגיד את זה לעצמך חזק חזק, מאה פעמים ביום, ואולי אפילו תצליח לשכנע את עצמך ששאר העולם הוא בור ואדיש כמוך. זה עובד יופי להרבה מאוד מתנחלים!

אבל, אם מתישהו תגלה שאפילו ילד בן 12 מרואנדה יודע יותר טוב ממך מה באמת קורה במדינה שלך ולאן היא הולכת,
ועוד מעיז לגלות אמפתיה כלפי זכויות בסיסיות של מליוני בני אדם,
ועוד מעיז לא לאבד שמץ מהאמפתיה הזו למרות האסונות האחרים שמתרגשים אליו,
מציע לך לנסות שכנע את עצמך שזה רק בגלל "הקרן לישראל חדשה" ושאר המנוולים.

(הרי אין שום סיכוי שמישהו בעולם באמת מאמין שלכל בני האדם מגיע לחיות בכבוד ומנסה אשכרה לפעול בשביל לקדם את הרעיון הזה, זה לא הגיוני!!!!!)

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: