תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 אוגוסט 2025, 01:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 598 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בצלם
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 22:57 
אתה באותה פסקה מתנהג כמו שוטר וכותב שאתה לא שוטר.
וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אתה באותה פסקה מתנהג כמו שוטר וכותב שאתה לא שוטר.
וואו.

וגם, מתעקש לכתוב הודעות אישיות ולא ענייניות, ואז מתלונן שבמקום לדבר על הנושא המעניין שדנו בו (בלי עזרתו כמובן), אנחנו מתעסקים איתו.
אז לא יודע.. הוא יכול להיות שוטר או טרול. לא החלטתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
שוטרול!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 23:10 
אין לך מושג כמה זה מעליב אותי שאתה קורא לו טרול.
הוא לא יכול להיות טרול, וזה עלבון לכל טרול באשר הוא טרול.
הייתי מפרט, אבל הוא ייעלב. אז אני לא מפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
לא מתאים לך, נעם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

לא אמרתי שהוא טרול טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 23:32 
אדום נחמד כתב:
Noam כתב:

לא אמרתי שהוא טרול טוב...

כל טרול הוא טרול טוב. זה כמו M.Sc, אם אתה לא טוב - אתה לא טרול.
מה שכן יש הוא טרול שמטריל למטרה רעה (כמו ה5-6 אוהדי מכבי שחוגגים באין אדמין במועצה, או כמו התנועה הליברלית החדשה), זה לא המקרה.
Officer Barbrady כתב:
לא מתאים לך, נעם.

אל תדאג, זה לא שהתקלקלתי. אחרי שהגיעו מספר תלונות בנושא בחודשים האחרונים, הונהגה מדיניות חדשה שמפרידה בין הראוי להטרלה והראוי להתייחסות רצינית. העניין שהמדיניות רצה כבר תקופה ארוכה וננזפתי לראשונה רק היום גורמת לי לחשוב שאולי היה פה overkill, אבל נחיה עם זה.

עכשיו אני מפסיק להפריע לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
וואו, קומוניסים, אני קצת לא מאמין שיש אנשים שחושבים שאפשר להחיל ריבונות על השטחים. הזוי. פתרונות יצירתיים, לול.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בצלםי
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 05:58 
bloodbrother כתב:
וואו, קומוניסים, אני קצת לא מאמין שיש אנשים שחושבים שאפשר להחיל ריבונות על השטחים. הזוי. פתרונות יצירתיים, לול.

למה לא? החלת ריבונות על השטחים היא מצב הרבה יותר סביר והומני מאשר המצב הנוכחי, בהנחה שנותנים אזרחות לכל התושבים כמובן. הרי עשו את זה ברמת הגולן. זה אמנם שוד קרקעות, אבל מכל בחינה מוסרית, חוקית, כלכלית, פרקטיקה יומיומית, זה יותר טוב מאשר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם מטלי.

מהבחינה הזאת היחיד שמציע פתרון אמיתי למצב זה בנט. כי נשמאל עסוק בלנסות לשמר חלקי כיבוש במומ דבר שלא עתיד לקרות בעתיד הקרוב מסיבות פוליטיות רבות.
לכן הפיתרון הוא קבלת החלטה מה היא מדינת ישראל.
א. אותה ארץ כנענית בין הירדן לים (דבר אשר מסיים את דרכה של הציונוצ בהיסטוריה ומבטל לחלוטין את הבית היהודי בארץ ישראל).
ב. מדינה יהודית על חלק מהארץ (גבולות 67 , 48 או כל דבר אחר גם אם זה תיקוני גבול חד צדדים) ובה יובטח רב יהודי.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 07:41 
נחמד ונועם - ממש מפריע לכם שאני מגיב?
תנסו קצת להתנהג בבוגרות.
המשתמש ההוא כתב איזה 2-3 הודעות בהם הוא רק ניבל את פיו.
אם לדעתכם זה שפה סבירה לניהול ויכוח אז זה אומר הכל.
אם לדעתם זאת שפה לא ראויה, אז אתם סתם צבועים.
עכשיו תמשיכו לדון ביהדות אשכנז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מסכים עם מטלי.

מהבחינה הזאת היחיד שמציע פתרון אמיתי למצב זה בנט. כי נשמאל עסוק בלנסות לשמר חלקי כיבוש במומ דבר שלא עתיד לקרות בעתיד הקרוב מסיבות פוליטיות רבות.
א. אותה ארץ כנענית בין הירדן לים (דבר אשר מסיים את דרכה של הציונוצ בהיסטוריה ומבטל לחלוטין את הבית היהודי בארץ ישראל).
ב. מדינה יהודית על חלק מהארץ (גבולות 67 , 48 או כל דבר אחר גם אם זה תיקוני גבול חד צדדים) ובה יובטח רב יהודי.

בנט מציע אפרטהייד באופן רשמי ומוצהר. על מה אתה מדבר תגיד לי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
תנסו קצת להתנהג בבוגרות.

כן אדוני השוטר
סליחה אדוני השוטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
מסכים עם מטלי.

בנט מציע אפרטהייד באופן רשמי ומוצהר. על מה אתה מדבר תגיד לי..

למייטב ידעתי בנט מציע להחיל את הריבונות הישראלית על כל שטחי c ו b שהם רב השטח ולקבל לאזרחות מלאה את המיעוט הפלסטינאי שגר בהם.

להגיד שזה הפתרון האידיאלי? ממש לא. אבל זה לפחות פיתרון שמסתכל לבעיה בלבן של העין. הוא מנסה להכיל רב יהודי על שטח כמה שיותר גדול תוך כדי אמונה לא משוללת יסוד שלעולם לא באמת אכפת והוא לומד לחיות עם כל מצב קיים שמציגים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 08:51 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
תנסו קצת להתנהג בבוגרות.

כן אדוני השוטר
סליחה אדוני השוטר.

אדוני זה מספיק.
אין צורך בשוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

* ועוד משהו - אתה מדבר מלוכלך ומרשה לעצמך להתפרע, בעוד אני משתדל להשאר מנומס. רק רציתי לשים את זה על השולחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

למייטב ידעתי בנט מציע להחיל את הריבונות הישראלית על כל שטחי c ו b שהם רב השטח ולקבל לאזרחות מלאה את המיעוט הפלסטינאי שגר בהם.

להגיד שזה הפתרון האידיאלי? ממש לא. אבל זה לפחות פיתרון שמסתכל לבעיה בלבן של העין. הוא מנסה להכיל רב יהודי על שטח כמה שיותר גדול תוך כדי אמונה לא משוללת יסוד שלעולם לא באמת אכפת והוא לומד לחיות עם כל מצב קיים שמציגים לו.

אני יודע מה הוא מציע (אגב, רק שטחי סי בתוכנית שלו). אין פה שום לבן ושום עיניים. הוא מתכוון להשאיר את 2 מליון הפלסטינים שחיים בשאר השטח ללא זכויות, כמו היום, במאות 'איים' מנותקים שבדמיון שלו מחוברים בגשרים. אשכרה בנטוסטנים.

אבל עכשיו שאתה אומר שזה נראה לך סביר, הרבה דברים עושים הגיון.. אז סבבה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
תנסו קצת להתנהג בבוגרות.

כן אדוני השוטר
סליחה אדוני השוטר.

אדוני זה מספיק.
אין צורך בשוטר

סליחה השוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
תנסו קצת להתנהג בבוגרות.

הם לא סתם צבועים , נובע מהדיון שהם גזענים.
גזענים כלפי יהודים.לא כלפי אחרים חלילה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
עם יכולת הסקת מסקנות כזו, העמדות הפוליטיות שלך מפתיעות הרבה פחות

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 10:22 
Officer Barbrady כתב:
הכיבוש הוא רע. הוא לא מוצדק אם אנחנו כובשים את אזרחי שוויץ, אבל מה קורה כשאנחנו כובשים עם שכנראה יירה עלינו טילים כשניסוג? האם אז הכיבוש מוצדק?

ולגבי השאלות- אני לא רוצה לשלוט על עם אחר. אני לא רוצה להיות אחראי לגורלו. את האמת? לא היה מפריע לי שישלטו עלי גויים (ואולי אפילו זה עדיף), כל עוד הם מבטיחים את הבטחון האישי שלי ברמה שישראל מבטיחה, וכל עוד הם יתנו ליהודים לעלות לפה וללמוד תורה. זאת דעתי האישית והכנה (שלא תיתכן במציאות).

הי, חבר, אתה קצת הופך את היוצרות.
את השטחים האלה כבשנו ב -67. הרבה מאד שנים אח״כ אני עוד טיילתי עם משפחתי בתוככי שכם וחברון ללא בעיה. הפלשתינים סבלו בשקט. כשהייתי בצבא, אחרי שהם ראו שמתיישבים להם עשרות אלפי יהודים בשטח, הם הבינו שהסבלנות לא משתלמת, מדינה לא תצא להם ככה, והתחילו לזרוק אבנים, מכסימום בקט״בים. אז ״נכנסנו״ בהם, גרמנו להם ליותר סבל ומוות, וכמובן שלא הפסקנו מעולם להתיישב בשטח שלהם ולנשל אותם מאדמתם. האבנים לא הביאו להם מדינה, אז הם התקדמו לנשק חם, והיום גם טילים. אז לומר שאנחנו שם כדי שלא יהיו טילים, זה קצת חוצפה.
בנפרד, מביך להתייחס לקטע של האיום הטפשי הזה, מבית מדרשו של ביבי, שנועד לשמר את המצב. אבל בכל זאת... יצאנו מסוריה אחרי יום כיפור, יצאנו מסיני ב-82, יצאנו מלבנון. מכל המקומות האלו ירו עלינו טילים ואנחנו לא מתעקשים לכבוש ולנהל להם את האוכלוסיה לאורך 50 שנה בשל כך.

בקשר לפיסקה השנייה. קשה לי להתווכח אם אדם דתי, אין לי הנחות יסוד משותפות להתחיל איתן. אם אתה מוכן לא להיות אזרח של אף מדינה, בתנאי שיתאפשר לך לשבת ולמלמל תהילים, יבושם לך. אני חושב שזה לא יעמוד במבחן המציאות, אפילו אצלך. בכל מקרה, בעולם הנאור מקובל שלכל אדם יש זכות להיות אזרח שווה זכויות של מדינה. אתה יכול לוותר על זה, אתה לא יכול לאלץ אחרים לוותר על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
איפה רשמתי שזה פתרון סביר? אתה מנסה כל פעם להוציא אותי ימני כאשר היחידי שמראה פה חשיבה ימנית וגזענית זה אתה.

וכן זה מסתכל לבעיה בלבן של העין מה שהשמאל לא עושה. זה פתרון ימני אבל הוא לא אומר שיש במדינה שווים ולא שווים. הוא לא טוען שיש אנשים שתפקידם, בשל דתם, לשרת את האחרים. זה פתרון שאומר דבר פשוט. איני יכול להגשים את החזון שלי של מדינת יהודית בין הים לחידקל אז אכונן אותה על השטח הגדול ביותר שאני יכול. כמו שאמרתי זה ממש לא פתרון אידיאלי. אבל זה פתרון למצב הקיים. זה פתרון שמגדיר סוף סוף מה היא מדינת ישראל.

בכל מקרה נמאס לי לדבר עם אדם גזען שחושב שהוא יותר חכם מכולם ויודע מה כולם חושבים. שמקטלג אנשים לפי משפט ולא מסוגל להבין שיש צבעים בעולם הזה שהם לא שחור לבן אדום וצהוב. אבל בטוח שהוא הדבר הנאור עלי האדמות.

שא ברכה ושבת שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
אם נכנסנו למי התחיל עם מי, אפשר להגיד שמדינות ערב ישבו על הגבולות וכבשנו את סיני והגדה המערבית כדי להרחיק אותם ממרכז הארץ המאוכלס ביהודים. אבל זה לא משנה, המציאות כרגע היא שבגדה המערבית אין יישות דמוקרטית (או לפחות לא אלימה) שחזקה מספיק כדי לשלוט גם לאחר שנסוג. הרשות תיאכל ע"י חמאס או דאעש (מי שיגיע קודם) ואנחנו נחטוף טילים על כפר סבא ונתב"ג. אני אמור לסיים את הסבל של הפלשתינאים כדי לגרום לסבל של יהודים? לא מסכים. עשיתי את זה בעזה, "הקלתי" (לא באמת) את חייהם של 2 מיליון עזתים והרסתי את חייהם של מאות אלפי (אם לא מיליוני) יהודים ישראלים שגדלים תחת איום מתמיד של טילים.
אני לא חושב שיישוב הארץ הוא התחלת הגאולה, אני לא שונא ערבים - אני רוצה לחיות בבטחון. זאת הסיבה שאני תומך כרגע בהמשך הכיבוש בגדה המערבית, ואני חושב שרוב הציבור הישראלי שתומך בהמשך הכיבוש תומך בה מסיבות בטחוניות ולא אידיאולוגיות.

ובקשר לפסקה השניה, לא דיברתי על איבוד הזכויות שלי. להיפך. אני רוצה לשמור על הזכויות שיש לי היום, ואין לי בעיה אם זה יהיה יהודי (כמו בנימין נתניהו מחלל השבת) או גוי שישלוט עלי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 11:04 
bloodbrother כתב:

לא רק אפשר אלא גם צריך.
נתקלת לראשונה בעמדה הזו כאן, ממני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
איפה רשמתי שזה פתרון סביר? אתה מנסה כל פעם להוציא אותי ימני כאשר היחידי שמראה פה חשיבה ימנית וגזענית זה אתה.

וכן זה מסתכל לבעיה בלבן של העין מה שהשמאל לא עושה. זה פתרון ימני אבל הוא לא אומר שיש במדינה שווים ולא שווים. הוא לא טוען שיש אנשים שתפקידם, בשל דתם, לשרת את האחרים. זה פתרון שאומר דבר פשוט. איני יכול להגשים את החזון שלי של מדינת יהודית בין הים לחידקל אז אכונן אותה על השטח הגדול ביותר שאני יכול. כמו שאמרתי זה ממש לא פתרון אידיאלי. אבל זה פתרון למצב הקיים. זה פתרון שמגדיר סוף סוף מה היא מדינת ישראל.

בכל מקרה נמאס לי לדבר עם אדם גזען שחושב שהוא יותר חכם מכולם ויודע מה כולם חושבים. שמקטלג אנשים לפי משפט ולא מסוגל להבין שיש צבעים בעולם הזה שהם לא שחור לבן אדום וצהוב. אבל בטוח שהוא הדבר הנאור עלי האדמות.

שא ברכה ושבת שלום.

ממש פה בתגובה הזו אתה מתייחס לפתרון שלו כלגיטימי.
וכבר הסברתי למה אין פה שום הסתכלות בשום לבן, אבל כרגיל אתה מעדיף לתקוף אותי אישית (שוב ושוב, בלי קונטרה מצידי) במקום להתמודד עם הטענות.

אגב, אני מוחה בשם אנשי ימין טובים ורציניים על כך שקראת לפתרון האפרטהייד של בנט פתרון ימני. ימין לא שווה אפליה גזענות ודיכוי.

ואם אתה מרגיש שאני מתנשא עליך, זה כנראה בגלל שיש לך רגשי נחיתות, כי אני לא כתבתי שום דבר מתנשא.

ביוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אם נכנסנו למי התחיל עם מי, אפשר להגיד שמדינות ערב ישבו על הגבולות וכבשנו את סיני והגדה המערבית כדי להרחיק אותם ממרכז הארץ המאוכלס ביהודים. אבל זה לא משנה, המציאות כרגע היא שבגדה המערבית אין יישות דמוקרטית (או לפחות לא אלימה) שחזקה מספיק כדי לשלוט גם לאחר שנסוג. הרשות תיאכל ע"י חמאס או דאעש (מי שיגיע קודם) ואנחנו נחטוף טילים על כפר סבא ונתב"ג. אני אמור לסיים את הסבל של הפלשתינאים כדי לגרום לסבל של יהודים? לא מסכים. עשיתי את זה בעזה, "הקלתי" (לא באמת) את חייהם של 2 מיליון עזתים והרסתי את חייהם של מאות אלפי (אם לא מיליוני) יהודים ישראלים שגדלים תחת איום מתמיד של טילים.
אני לא חושב שיישוב הארץ הוא התחלת הגאולה, אני לא שונא ערבים - אני רוצה לחיות בבטחון. זאת הסיבה שאני תומך כרגע בהמשך הכיבוש בגדה המערבית, ואני חושב שרוב הציבור הישראלי שתומך בהמשך הכיבוש תומך בה מסיבות בטחוניות ולא אידיאולוגיות.

ובקשר לפסקה השניה, לא דיברתי על איבוד הזכויות שלי. להיפך. אני רוצה לשמור על הזכויות שיש לי היום, ואין לי בעיה אם זה יהיה יהודי (כמו בנימין נתניהו מחלל השבת) או גוי שישלוט עלי.

אופיסר, אולי ממך תבוא הישועה-
אתה תומך בשלטון הצבאי מתוך פחד. סבבה, זו עמדה לגיטימית, אבל איך אתה יכול להיות שלם עם הניצול האזרחי של השטחים על ידי ישראל? זה משרת צורך בטחוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
טוב אמשיך עוד קצת.
א. זה שאני טוען שזה פתרון לא הופך את זה לפתרון לגיטימי בעיני. אבל כרגיל אתה בטוח שאנשים חושבים מה שנוח לך שהם יחשבו. כי אין לך יכולת להתמודד עם משהו שהוא לא שחור או לבן.
ב. יש כאן הסתכלות בלבן כי הוא נותן פתרון לשלושת הסוגיות המהותיות. דת, ריבונות ושטח. נקודות ששום הצעה של השמאל לא מתייחסת אליהן במלואן. דר"א גם רעיון חילוף השטחים של ליברמן בזמנו היה פיתרון שלם יחסית.
ג. לא תוקף אותך טוען שצורת החשיבה שלך גזענית וגם הסברתי למה. בנוסף טוען שאתה מכניס לי מילים לפה כדי שתוכל לקטלג אותי לתבנית ברורה לך כדי שתוכל להתמודד עם דברי.
ד. לא טענתי לרגע שאתה מתנשא. רק הצגתי את צורת ההתדינות איתך וכמה היא רדודה ושיטחית.

נ.ב אני לא מתכוון להתיימר לדעת מה הפלשתינאים רוצים וחושבים.ולכן כל פיתרון שיש בחלקו הנחה שהפלשתינאים יסכימו במידה כזאת או אחרת לרצונותיה של ישראל לא מהווה פתרון מבחינתי מאחר ואין בו מענה לסוגית הדת השטח והריבונות אלא רק תאוריות ריקות מתוכן.

נ.ב2 לא מענין אותי מי צודק. הומניות זו דרך חיים לא דרך לפתרון סיכסוכים. מה ש"נכון" למקום אחד לא בהכרח יהיה "נכון" למקום אחר ואולי אף יסב נזק במקום שלישי.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 28 אוקטובר 2016, 12:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2016, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
א. זהו לא פתרון. זה אפרטהייד.
ב. הוא לא נותן פתרון לשום סוגיה. זה מצב זהה למצב של היום, עד כדי גבול שזז. ישראל עדיין תשלוט בכל הנעשה מהנהר לים, ותושבי שטחי איי ישארו משוללי זכויות פרט לאלה שישראל תאפשר לרשות לתת להם. לא יהיה להם שדה תעופה או מעבר חופשי למדינות שכנות בלי אישור ישראל. אז במקום שהקו הירוק יהיה כמו שהוא היום, הוא יזוז קצת מזרחה. ההבדל אם קיים הוא ברמת ההצהרתית, כי אפרטהייד קיים כבר היום.
ג. תוקף בריבוע, ולא מתעמת עם שום טיעון שלי. גם לא הסברת למה מה שאני כותב הוא גזעני (כי שוב, אתה לא מתמודד עם מה שאני כותב). גם לא הכנסתי לך שום מילה לפה. הכל כתוב שחור על גבי לבן.
ד. כשאתה כותב שאני חושב שאני חכם מכולם, זו האשמה בהתנשאות. ראיתי כבר אנשים שמסלפים דברים של אחרים, אבל עוד לא ראיתי מישהו שעושה את זה לעצמו.
ואתה יכול כרגיל להמשיך להאשים אותי בכל מיני האשמות טפשיות. כל מי שקורא את הדיון רואה מי אשכרה כותב לעניין ומי עסוק בחרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 598 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: