Officer Barbrady כתב:
הכיבוש הוא רע. הוא לא מוצדק אם אנחנו כובשים את אזרחי שוויץ, אבל מה קורה כשאנחנו כובשים עם שכנראה יירה עלינו טילים כשניסוג? האם אז הכיבוש מוצדק?
ולגבי השאלות- אני לא רוצה לשלוט על עם אחר. אני לא רוצה להיות אחראי לגורלו. את האמת? לא היה מפריע לי שישלטו עלי גויים (ואולי אפילו זה עדיף), כל עוד הם מבטיחים את הבטחון האישי שלי ברמה שישראל מבטיחה, וכל עוד הם יתנו ליהודים לעלות לפה וללמוד תורה. זאת דעתי האישית והכנה (שלא תיתכן במציאות).
הי, חבר, אתה קצת הופך את היוצרות.
את השטחים האלה כבשנו ב -67. הרבה מאד שנים אח״כ אני עוד טיילתי עם משפחתי בתוככי שכם וחברון ללא בעיה. הפלשתינים סבלו בשקט. כשהייתי בצבא, אחרי שהם ראו שמתיישבים להם עשרות אלפי יהודים בשטח, הם הבינו שהסבלנות לא משתלמת, מדינה לא תצא להם ככה, והתחילו לזרוק אבנים, מכסימום בקט״בים. אז ״נכנסנו״ בהם, גרמנו להם ליותר סבל ומוות, וכמובן שלא הפסקנו מעולם להתיישב בשטח שלהם ולנשל אותם מאדמתם. האבנים לא הביאו להם מדינה, אז הם התקדמו לנשק חם, והיום גם טילים. אז לומר שאנחנו שם כדי שלא יהיו טילים, זה קצת חוצפה.
בנפרד, מביך להתייחס לקטע של האיום הטפשי הזה, מבית מדרשו של ביבי, שנועד לשמר את המצב. אבל בכל זאת... יצאנו מסוריה אחרי יום כיפור, יצאנו מסיני ב-82, יצאנו מלבנון. מכל המקומות האלו ירו עלינו טילים ואנחנו לא מתעקשים לכבוש ולנהל להם את האוכלוסיה לאורך 50 שנה בשל כך.
בקשר לפיסקה השנייה. קשה לי להתווכח אם אדם דתי, אין לי הנחות יסוד משותפות להתחיל איתן. אם אתה מוכן לא להיות אזרח של אף מדינה, בתנאי שיתאפשר לך לשבת ולמלמל תהילים, יבושם לך. אני חושב שזה לא יעמוד במבחן המציאות, אפילו אצלך. בכל מקרה, בעולם הנאור מקובל שלכל אדם יש זכות להיות אזרח שווה זכויות של מדינה. אתה יכול לוותר על זה, אתה לא יכול לאלץ אחרים לוותר על כך.