האדס כתב:
בן אדם שנוסע על 90 קמ"ש באור אדום הוא רוצח, בכוונה תחילה.
ולא מעניינת אותי הפרשנות האישית שלכם למקרה, מעניין מה היה קורה אם הגברת הזו הייתה נכנסת באמא שלכם שבדיוק חצתה מעבר חציה והייתה מפצחת את הראש שלה לחלקים קטנים. אז אני בטוח שהייתם אומרים שזו "הריגה".
הייתי יכול להגיד מה שאני רוצה וגם לרצות שייתנו לה עונש מוות, זה לא אומר שזה היה נכון.
לפי התחקיר של ערוץ 1 היא נסעה 82, שזה בערך 20% יותר ממה שמותר לה, אחרי שהיא האיצה כדי להספיק לרמזור.
מבחן התוצאה הוא חלק מן העניין מן הסתם והתוצאה היא טראגית ולכן במדינה מתוקנת היא הייתה מוענשת על הריגה וגם היו עושים לה בדיקת אלכוהול.
להגיד שזה רצח בכוונה תחילה, זה סתם לא נכון.
אגב, לפי מה שאתה אומר, כל מי שמאיץ בצהוב כדי להספיק רמזור ונוסע ב- 82 במקום 70 צריך להיות מואשם על ניסיון לרצח לטענתך. מוכן להתערב שכמעט כולם פה, כולל אותך ואם לא אותך אז רוב החברים שלך, זה קרה להם לפחות פעם אחת.
אז שוב, כאן זה נגמר טראגית ואי אפשר להתעלם מזה, אבל עדיין לא צריך להפוך את העובדות.
אדום נחמד, הבנו שאתה יותר צדיק מהאפיפיור. כשאתה נוסע 110 באיילון, לפני שאתה מגיע הבייתה, אתה עוצר במשטרה ומסגיר את עצמך על מהירות יתר. רוב האנשים, לעומתך, אם היו יודעים שלא יתפסו, היו עושים הכל כדי שלא יהיה מידע מפליל נגדם. הבעיה האחרונה שלי אם טביב, זה שהוא ניסה למחוק את מצלמות האבטחה. הבעיה היא שהוא הגיע לסיטואציה שהוא צריך למחוק דבר כזה, ששומרי חוק כמונו לא צריכים. זה שהוא גם מספיק אמיץ וטיפש כדי לעשות דבר כזה שיפליל אותו, זה סיפור אחר, אבל לא הבעיה המוסרית מפריעה לי.