תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גל בק
הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
טכנו לא שאני חושב שזה נכון אבל:
פורסם בזמנו על סיכסוך עיסקי בין בעלה של מפרסמת הפרשה, איילה חסון, ובין שנדב פלטי, אבא של הדורסת.
מכך אני מבין שיש אינטרס אישי של אנשים ע קצת כסף להעיר באור שלילי את משפחת פלטי.
כל נושא רות דוד היה להם רק לטריגר (הרי לפי הפרסומים אי לא הייתה קשורה ישירות לסגירת התיק אלא רק הייתה פרקליטה במחוז),
ולכן הם דאגו לצאת בכתבה בנושא אשר יכולה לצביע על "שחיטות" מצדם משפחת פלטי.

אין בעיה לדאוג שזה "יבוא" מהמשפחה וכך גם להגן עליה, כאשר ברור לחלוטין שהיא לא תתנגד למהלך.
סתם נק' למחשבה כי אנחנו גם ככה עוסקים כאן בספקולציות.

אהההה אז מישהו לא אוהב את אבא של שני פלטי, אם ככה זה ממש בסדר לטייח את המקרה שבו היא הרגה ילד ואין אפילו צורך לחקור את הטיוח.
איך באמת לא עליתי על ה"נקודה למחשבה" הזאת?

קבל עוד נקודה למחשבה: איך יכול להיות שכל הטיעונים שהועלו בעד משפחת פלטי לענפיה השונים נמצאים על הטווח שבין תרוץ של ילד בן 7 שלא עשה שיעורים להסברים של אורן חזן לתמיכתו במתווה הגז?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
זה צירוף מקרים?

לך תראה מה אני ואחרים כתבנו באשכול הזה על צירופי "מקרים".
שלא יובן לא נכון אני מאמין שאין לזה קשר אבל הדבר הראשון שעושים שרוצים לבצע כתבה על "טיוח" דריסה זה לבדוק מי דרס.

האם אתה טוען שהם "התחילו" לחקור על טיוח דריסה לפני שהם הסתכלו בתיק המשטרתי שם רשום מי הדורסת? came on.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
זה צירוף מקרים?

לך תראה מה אני ואחרים כתבנו באשכול הזה על צירופי "מקרים".
שלא יובן לא נכון אני מאמין שאין לזה קשר אבל הדבר הראשון שעושים שרוצים לבצע כתבה על "טיוח" דריסה זה לבדוק מי דרס.

האם אתה טוען שהם "התחילו" לחקור על טיוח דריסה לפני שהם הסתכלו בתיק המשטרתי שם רשום מי הדורסת? came on.

כשהיא התחילה לחקור, היא לא ידעה. לא היתה לה דרך לדעת, כי שמה של הדורסת לא פורסם מעולם.

ובכל מקרה, זה לא מעניין. יש מקרה של דריסה וטיוח, ובמקום לעסוק בו שואלים שאלות כמו למה דווקא עכשיו והאם לאיילה חסון יש אינטרס אישי. למי! פאקינג! אכפת!
אני מסכים עם האדס וחושב שכל מי שמעלה טיעונים כאלה הוא כנראה עובד בשביל המשפחה, ומנסה לעבוד על דעת הקהל והסחת הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
1. זה צירוף מקרים?

2. לך תראה מה אני ואחרים כתבנו באשכול הזה על צירופי "מקרים".

3. האם אתה טוען שהם "התחילו" לחקור על טיוח דריסה לפני שהם הסתכלו בתיק המשטרתי שם רשום מי הדורסת? came on.

1. כנראה שלא הייתי ברור. אני טוען שזה לא משנה אם זה צירוף מקרים או לא.
2. כרגיל, אתה לא תומך בXXX, אבל אתה מצדיק את XXX א-פריורי. זה בא להשכרה לפי שעה או שאתה אשכרה מאמין לעצמך?
3. לא הבנתי. אתה מציע שהמשטרה ושאר הרשויות לא יחקרו חשדות שמתעוררים נגד מישהו כי הוא מפורסם\עשיר\חשוב\מקושר\מסוכסך?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
לירון האדום כתב:
האדס כתב:
אני שרלוק, אתה מגן על רוצחת, הכל סבבה.

רוצחת ? :LOL2: :LOL2:
נו דיי עם הסיסמאות.
וחבל שאתה סוטה מהעניין

אתה יכול להגיד הרבה דברים על הפרשה הזו, אבל רוצחת היא לא.
הריגה ברשלנות, על כך היא צריכה לעמוד לדין, בטח שלא על רצח.
אם שיכור יורה באקדח והורג, הוא רוצח? הרי השליטה שלו על עצמו לוקה?
ואם שיכור נוהג והורג?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 14:48 
לירון האדום כתב:
סומך כתב:
שאלוהים תשלח לי שלא הצלחתי להימנע מלהתערב בדיון המקושקש שלכם...
אבל, מגרד לי לדעת, למה שאלת תום הלב של משפחת בק רלוונטית?

בקצרה:
שאלתי מדוע הם חיכו 10 שנים כדי להקים קול צעקה, מה גרם להם כיום לאחר 10 שנים לצעוק שהחקירה טויחה.
השאלה הזאת עצבנה מאד את אדום נחמד את טקנו ואת האדס, לעומת זאת צור ש. ענה לי שלאור מעצרה של רות דוד שהיתה אז פרקליטת המחוז, נדלקו אצל המשפחה נורות אדומות...
בהחלט טיעון הגיוני וסביר.
השאלה לא רלוונטית לשאלה האם החקירה טויחה או לא, אלא שאלה שמסקרנת האם היו מניעים כלשהם שגרמו למשפחה "לשתוק" במשך כל הזמן הזה.
ברור מה המניע של המשפחה לטעון לטיוח החקירה (שכפי שכתבתי כבר בעמוד 4, אני מאמין שטויחה),
אלא מה היה המניע או שלהם לשתוק במשך כל כך הרבה זמן.

ואם התשובה היא כי הם טיפשים זה משנה משהו?
השאלה לך מרמזת על כך שיש פה, לכאורה, חוסר תום לב מצד המשפחה.
ומסכים שמה שהולך בפרקליטות הרבה יותר מטריד מהתנהלות הדורסת, אבל זה לא בא באחד על חשבון השני.
יש מקום לכווולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 14:48 
אדום נחמד כתב:
אני רק מעלה תהיה, למה אתה מנסה לפקפק ביושר המשפחה.
אולי זה באמת כי שילמו לך. לא יודע.. זה באמת נראה קצת מוזר..

וצר לי, אבל אין פה שום דבר מצחיק

לך תקרא שוב את ההסבר שלי לטקנו.
ותיזהר עם ההאשמות שווא שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
טכנו התשובה הייתה לאדום נחמד, אז ברשותך אתחיל איתך עכשיו.

1. אתה צודק, אני רק אומר שאם ישנה טענה שאפשר לטייח ע"י יצירת עדות סותרת (נהגת המונית), אפשר גם ליצור "עדות" עכשווית שיכולה להאשים ב"טיוח". אם אנחנו אומרים שאנשים עשירים רוצים ברעת המשפחה כעובדה
(במשחק המחשבתי) אי אפשר לפסול את זה ולכן כמו שראוי לשאול העל ה"טיוח" ראוי לשאול גם "למה דווקא עכשיו". מהבחינה הזאת בלבד (ושוב אני לרגע לא חושב שזה המצב אלא מדובר במשחק מחשבתי בלבד).

2. אני גם לא שר שירי שואה ולא תומך בלה פמליה ועדין אני מוכן לעמוד על זכותך לשיר אותם וכן לטעון שהעליהום שיש עכשיו נגדם בעקבות אירועי שרלאוה הוא מוגזם והוא המשך לזילזול וחוסר ההבנה של אוהד הספורט בארץ.
לענינו אני טוען שהפירסום וה"טירוף" של איילה חסון בנושא קשור לסכסוך ואי אפשר לנתק את זה.

3. מה המשטרה קשורה? אני מדבר על ערוץ אחד ואיילה חסון. טכנו בשיא הרצינו אתה חייב לעבוד על הנבנת הנקרא והסקת המסקנות ולפתוח את הראש לדיונים היפוטטים, לא הכל שחור לבן ולא תמיד יש דעה נחרצת לכאן או לכן.

נחמד, אני מסכים איתך.
שיש צורך לחקור אם אותה "נהגת" מונית נתנה באמת עדות שקר או שמישהו "זייף" / "ניתב" את העדות שלה כך שהיא תוכל לזכות את שני פלטי.
אבל שבודקים את זה צריך לבדוק גם האם "עדותה" המצולמת בערוץ 1 היא "אמיתית", ואם לא מי דאג שהיא לא תהיה אמיתית ומה האינטרסים שלו.
לבדוק האם באמת הם פנו לאיילה חסון, ולמה דווקא אליה. וכו'.

שוב שלא יוטל ספק, אני חושב שהיה כאן טיוח ואין שום מניעים נסתרים אבל אי אפשר להתעלם ולפתור את השאלות שעולות נגד ב"צירוף מקרים". אם זה לא קביל בצד אחד זה לא קביל גם בצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 15:04 
el dudernio כתב:

1. אתה צודק, אני רק אומר שאם ישנה טענה שאפשר לטייח ע"י יצירת עדות סותרת (נהגת המונית), אפשר גם ליצור "עדות" עכשווית שיכולה להאשים ב"טיוח". אם אנחנו אומרים שאנשים עשירים רוצים ברעת המשפחה כעובדה
(במשחק המחשבתי) אי אפשר לפסול את זה ולכן כמו שראוי לשאול העל ה"טיוח" ראוי לשאול גם "למה דווקא עכשיו". מהבחינה הזאת בלבד (ושוב אני לרגע לא חושב שזה המצב אלא מדובר במשחק מחשבתי בלבד).

2. אני גם לא שר שירי שואה ולא תומך בלה פמליה ועדין אני מוכן לעמוד על זכותך לשיר אותם וכן לטעון שהעליהום שיש עכשיו נגדם בעקבות אירועי שרלאוה הוא מוגזם והוא המשך לזילזול וחוסר ההבנה של אוהד הספורט בארץ.
לענינו אני טוען שהפירסום וה"טירוף" של איילה חסון בנושא קשור לסכסוך ואי אפשר לנתק את זה.

3. מה המשטרה קשורה? אני מדבר על ערוץ אחד ואיילה חסון. טכנו בשיא הרצינו אתה חייב לעבוד על הנבנת הנקרא והסקת המסקנות ולפתוח את הראש לדיונים היפוטטים, לא הכל שחור לבן ולא תמיד יש דעה נחרצת לכאן או לכן.

נחמד, אני מסכים איתך.
שיש צורך לחקור אם אותה "נהגת" מונית נתנה באמת עדות שקר או שמישהו "זייף" / "ניתב" את העדות שלה כך שהיא תוכל לזכות את שני פלטי.
אבל שבודקים את זה צריך לבדוק גם האם "עדותה" המצולמת בערוץ 1 היא "אמיתית", ואם לא מי דאג שהיא לא תהיה אמיתית ומה האינטרסים שלו.
לבדוק האם באמת הם פנו לאיילה חסון, ולמה דווקא אליה. וכו'.

שוב שלא יוטל ספק, אני חושב שהיה כאן טיוח ואין שום מניעים נסתרים אבל אי אפשר להתעלם ולפתור את השאלות שעולות נגד ב"צירוף מקרים". אם זה לא קביל בצד אחד זה לא קביל גם בצד השני.

:ROSE:
אל דוד- תגיד כמה פלטי משלמים לך?
אני פשוט רוצה לבדוק שאני לא מקבל פחות ממך ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 15:05 
its-sick כתב:
אבשה כתב:
לירון האדום כתב:
האדס כתב:
אני שרלוק, אתה מגן על רוצחת, הכל סבבה.

רוצחת ? :LOL2: :LOL2:
נו דיי עם הסיסמאות.
וחבל שאתה סוטה מהעניין

אתה יכול להגיד הרבה דברים על הפרשה הזו, אבל רוצחת היא לא.
הריגה ברשלנות, על כך היא צריכה לעמוד לדין, בטח שלא על רצח.
אם שיכור יורה באקדח והורג, הוא רוצח? הרי השליטה שלו על עצמו לוקה?
ואם שיכור נוהג והורג?

אם אתה שואל ברצינות - גם שיכור שיורה באקדח יוכל להיות מואשם בהריגה ולא ברצח.
אולי אפילו במוות ברשלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 15:25 
its-sick כתב:
חבל שעורכי דין לא עוברים קורסים על הטיות פסיכולוגיות.
זה מרמז שגם שופטים אינם עוברים הכשרה שכזו, ואם אכן כך הוא אז הסיכוי שלהם להבין את המקרים המגיעים לפניהם קלוש.
רק לעיין ברשימה ואפשר למצוא הרבה הסברים לשאלה המיותרת:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7 ... 7%99%D7%AA

אתה צודק.
כמובן חוץ מזה שאתה טועה כי גם עורכי דין וגם שופטים עוברים הכשרות שכאלו.
וכל מי שיודע משהו בתחום יהסס מאוד לסמוך על עדויות שהיו כבושות במשך עשור וצפו ועלו אחרי תחקיר בטלויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

1. הכול אפשר לשאול כששואלים בתום לב. כשהשאלה מגיעה כחלק מקמפיין מתוזמר של שאלות ספקות ראוי להתייחס גם לשאלה וגם להקשרה.
2. וגם אם מה שהניע את כל זה זה השנאה של איילה חסון לנדב פלטי - זה אומר ששני פלטי פחות הרגה ילד? זה אומר שפחות היה טיוח? הרי ברור שלא. הם היא הרגה ילד ברשלנות אז היא הרגה אותו גם אם אבא שלה מסוכסך עם שי נשר וגם אם לא, וכנ"ל לגבי הטיוח.
המניע של מי שחושף את האמת אולי מעניין, אבל בנוסף לאמת, לא במקומה.
3. התלבטתי אם צריך לכתוב במפורש "תקשורת" או ש"כל השאר" מספיק. אני רואה שטעיתי. אז עם כל הכבוד לכשלי הבנת הנקרא של כולנו, אולי תוכל להתייחס לנקודה העניינית - האם אתה באמת חושב, כמו שכתבת קודם, שצריך להיזהר יותר בפתיחת חקירות כנגד מפורסמים\עשירים\מחוברים\מתוקשרים\מסוכסכים מאשר בפתיחת חקירות נגד "סתם" אזרחים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

ההסבר לך מעניין. אני שומר לעצמי את הזכות לתהות אם שילמו לך.
ואני לא יודע למה אני צריך להזהר. הכל לכאורה. אני רק מעלה שאלה לאויר
אתה נזהר בלשונך כשאתה מטיל ספק בתום לב ההורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
its-sick כתב:
חבל שעורכי דין לא עוברים קורסים על הטיות פסיכולוגיות.
זה מרמז שגם שופטים אינם עוברים הכשרה שכזו, ואם אכן כך הוא אז הסיכוי שלהם להבין את המקרים המגיעים לפניהם קלוש.
רק לעיין ברשימה ואפשר למצוא הרבה הסברים לשאלה המיותרת:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7 ... 7%99%D7%AA

אתה צודק.
כמובן חוץ מזה שאתה טועה כי גם עורכי דין וגם שופטים עוברים הכשרות שכאלו.
וכל מי שיודע משהו בתחום יהסס מאוד לסמוך על עדויות שהיו כבושות במשך עשור וצפו ועלו אחרי תחקיר בטלויזיה.
התייחסתי לשאלה של עורך דין ששאל פה למה המשפחה לא התמרמרה פומבית על סגירת התיק קודם לכן.
וכשאני רוצה שיפתחו שוב את התיק אני לא מצפה שיגבו עדויות חדשות, אלא בעיקר שיחקרו את העדה שצולמה משקרת ואת החשודה שמסרה את הטלפון של העדה הזו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:

1. הכול אפשר לשאול כששואלים בתום לב. כשהשאלה מגיעה כחלק מקמפיין מתוזמר של שאלות ספקות ראוי להתייחס גם לשאלה וגם להקשרה.
2. וגם אם מה שהניע את כל זה זה השנאה של איילה חסון לנדב פלטי - זה אומר ששני פלטי פחות הרגה ילד? זה אומר שפחות היה טיוח? הרי ברור שלא. הם היא הרגה ילד ברשלנות אז היא הרגה אותו גם אם אבא שלה מסוכסך עם שי נשר וגם אם לא, וכנ"ל לגבי הטיוח.
3. התלבטתי אם צריך לכתוב במפורש "תקשורת" או ש"כל השאר" מספיק. אני רואה שטעיתי. אז עם כל הכבוד לכשלי הבנת הנקרא של כולנו, אולי תוכל להתייחס לנקודה העניינית - האם אתה באמת חושב, כמו שכתבת קודם, שצריך להיזהר יותר בפתיחת חקירות כנגד מפורסמים\עשירים\מחוברים\מתוקשרים\מסוכסכים מאשר בפתיחת חקירות נגד "סתם" אזרחים?

1. רק שאתה קבעת אמורפית שמדובר באי תום לב ולא מוכן להטיל בזה ספק גם כאשר ה"נאשם" מעיד שאין כל הדבר. וזה לא קשור למקרה הזה ספציפי אלא בכלל אתה כפרט, והפורום בכלל, מקטלג אנשים לפי הדעה הראשונית (במיוחד עם היא שונה מהאמת של הפורום) ותוקף אישית.

2. דוגמא א לבעיה בהבנת הנקרא : אם מה שהניע את הפרשה היה העימות של חסון ופלטי, וחסון "דאג" (לכאורה) לעדות המצולמת של נהגת המונית אשר בגללה קיים החשד הגדול ביותר לטיוח, זה לא מעמיד את הטיוח בסימן שאלה?

2.1 ביננו (שים לב דוגמא היפוטטית) גם אם היא נסעה בירוק וגל בק נסע באדום היא עדין הרגה אותו.

3. דוגמא ב לבעיה בהבנת הנקרא: החלטת שאני טוען שיש להזהר מפתיחת תיקים נגד מפורסמים / בעלי הון כי אמרתי הטלתי ספק בכך שאיילה חסון לא ידעה כבר בתחילת התחקיר שלה שמדובר בבת של משפחה, אשר יש בין אב המשפחה ובעלה סיכסוך עיסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 18:17 
יש פה שיאי טמטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:

1. רק שאתה קבעת אמורפית שמדובר באי תום לב ולא מוכן להטיל בזה ספק גם כאשר ה"נאשם" מעיד שאין כל הדבר. וזה לא קשור למקרה הזה ספציפי אלא בכלל אתה כפרט, והפורום בכלל, מקטלג אנשים לפי הדעה הראשונית (במיוחד עם היא שונה מהאמת של הפורום) ותוקף אישית.

2. דוגמא א לבעיה בהבנת הנקרא : אם מה שהניע את הפרשה היה העימות של חסון ופלטי, וחסון "דאג" (לכאורה) לעדות המצולמת של נהגת המונית אשר בגללה קיים החשד הגדול ביותר לטיוח, זה לא מעמיד את הטיוח בסימן שאלה?

2.1 ביננו (שים לב דוגמא היפוטטית) גם אם היא נסעה בירוק וגל בק נסע באדום היא עדין הרגה אותו.

3. דוגמא ב לבעיה בהבנת הנקרא: החלטת שאני טוען שיש להזהר מפתיחת תיקים נגד מפורסמים / בעלי הון כי אמרתי הטלתי ספק בכך שאיילה חסון לא ידעה כבר בתחילת התחקיר שלה שמדובר בבת של משפחה, אשר יש בין אב המשפחה ובעלה סיכסוך עיסקי.

1. לא קבעתי את זה "אמורפית" (בהנחה שאני מבין למה אתה מתכוון, כי אין לצירוף הזה משמעות הגיונית), וכבר הסברתי לפני שתיים שלוש הודעות למה חשבתי כך.
2. גם ככה כל טענת הטיוח עומדת בסימן שאלה אם לא למעלה מכך. אני חושב שנכון לבדוק את כל הסיפור. עוד לא הבנתי אם אתה חושב כמוני ואם לא אז למה.
2.1 מה
3. באמת לא הבנתי אותך נכון. חשבתי ש"הם" (בהודעה המקורית שלך) זה המשפחה של הילד.
כאמור, במסגרת חקירת הפרשה יתברר גם האם איילה חסון תפרה תיק למשפחת פלטי, ולעומת זאת אם הפרשה לא תיחקר לעולם לא נדע אם זה אכן המצב. אני לא מבין איך החשד החמור שאתה מעלה פה נגד איילה חסון מהווה סיבה לא לחקור את כל העסק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יש פה שיאי טמטום

לפעמים קורה שאפילו אנחנו יכולים להסכים על משהו. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 01:35 
3 מקרים שנגמרו במוות.
כמה אירועים שלא נגמרו במוות הוא עוד מעורב?

חתן פרס ישראל :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 01:52 
סמל אישי של המשתמש
מרגש,
שידור חוזר לדיונים שהיו לי עוד באדום לוהט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 05:40 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
3 מקרים שנגמרו במוות.

הוא חלאה והלוואי וימאסו עליו החיים במהרה.
אבל מה זה קשור לעיניין ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 05:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

צריך להלחין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 06:01 
האדס כתב:
בן אדם שנוסע על 90 קמ"ש באור אדום הוא רוצח, בכוונה תחילה.
ולא מעניינת אותי הפרשנות האישית שלכם למקרה, מעניין מה היה קורה אם הגברת הזו הייתה נכנסת באמא שלכם שבדיוק חצתה מעבר חציה והייתה מפצחת את הראש שלה לחלקים קטנים. אז אני בטוח שהייתם אומרים שזו "הריגה".

הייתי יכול להגיד מה שאני רוצה וגם לרצות שייתנו לה עונש מוות, זה לא אומר שזה היה נכון.
לפי התחקיר של ערוץ 1 היא נסעה 82, שזה בערך 20% יותר ממה שמותר לה, אחרי שהיא האיצה כדי להספיק לרמזור.
מבחן התוצאה הוא חלק מן העניין מן הסתם והתוצאה היא טראגית ולכן במדינה מתוקנת היא הייתה מוענשת על הריגה וגם היו עושים לה בדיקת אלכוהול.
להגיד שזה רצח בכוונה תחילה, זה סתם לא נכון.
אגב, לפי מה שאתה אומר, כל מי שמאיץ בצהוב כדי להספיק רמזור ונוסע ב- 82 במקום 70 צריך להיות מואשם על ניסיון לרצח לטענתך. מוכן להתערב שכמעט כולם פה, כולל אותך ואם לא אותך אז רוב החברים שלך, זה קרה להם לפחות פעם אחת.
אז שוב, כאן זה נגמר טראגית ואי אפשר להתעלם מזה, אבל עדיין לא צריך להפוך את העובדות.
אדום נחמד, הבנו שאתה יותר צדיק מהאפיפיור. כשאתה נוסע 110 באיילון, לפני שאתה מגיע הבייתה, אתה עוצר במשטרה ומסגיר את עצמך על מהירות יתר. רוב האנשים, לעומתך, אם היו יודעים שלא יתפסו, היו עושים הכל כדי שלא יהיה מידע מפליל נגדם. הבעיה האחרונה שלי אם טביב, זה שהוא ניסה למחוק את מצלמות האבטחה. הבעיה היא שהוא הגיע לסיטואציה שהוא צריך למחוק דבר כזה, ששומרי חוק כמונו לא צריכים. זה שהוא גם מספיק אמיץ וטיפש כדי לעשות דבר כזה שיפליל אותו, זה סיפור אחר, אבל לא הבעיה המוסרית מפריעה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
כן. כי לסוע מהר מהמותר זה כמו להרוג בנאדם.
אז לך אין בעיה עם שיבוש ראיות. לי ולמערכת המשפט יש בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 08:57 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

ההסבר לך מעניין. אני שומר לעצמי את הזכות לתהות אם שילמו לך.
ואני לא יודע למה אני צריך להזהר. הכל לכאורה. אני רק מעלה שאלה לאויר
אתה נזהר בלשונך כשאתה מטיל ספק בתום לב ההורים?

גם זה שאתה פדופיל זה רק לכאורה.
ושוב לא העלת שום שאלה..
שאני שואל על תום הלב (מדוע הם חיכו 10 שנים) זאת אמת.
הריי הם באמת חיכו 10 שנים.
שאתה טוען שאני מקבל כסף ממשפחת פלטי, אתה משקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת פדופיל לכאורה
והעיסוק המוגזם שלך בשאלת תום הלב של הוריי גל בק מעלים ספקות בנוגע לתום הלב שלך אתה, וישנה אפשרות סבירה שאתה מועסק על ידי המשפחה. לכאורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 09:07 
אדום אופטימי כתב:
nati כתב:
3 מקרים שנגמרו במוות.

אבל מה זה קשור לעיניין ?

אתה שואל ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 09:16 
אדום נחמד כתב:
אני באמת פדופיל לכאורה
והעיסוק המוגזם שלך בשאלת תום הלב של הוריי גל בק מעלים ספקות בנוגע לתום הלב שלך אתה, וישנה אפשרות סבירה שאתה מועסק על ידי המשפחה. לכאורה.

אתה מודע לעובדה שזה שאתה כותב לכאורה כמובן לא נותנת לך שום הגנה, נכון?
או שנהית כמו קופמן שחושב שאם הוא אומר לכאורה אז זה בסדר.
העיסוק המוגזם שלי?
אם לא שמת לב, אתה וטקנו היחידים שלקחו את השאלה שלי צעד אחד קדימה והתחילו עם כל מיני תיאוריות קונספירציות.
דרך אגב היית בהפגנה בת"א במקום התאונה?
כי נראה לי שאתה פעיל מאד נלהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אדום נחמד, הבנו שאתה יותר צדיק מהאפיפיור. כשאתה נוסע 110 באיילון, לפני שאתה מגיע הבייתה, אתה עוצר במשטרה ומסגיר את עצמך על מהירות יתר. רוב האנשים, לעומתך, אם היו יודעים שלא יתפסו, היו עושים הכל כדי שלא יהיה מידע מפליל נגדם. הבעיה האחרונה שלי אם טביב, זה שהוא ניסה למחוק את מצלמות האבטחה. הבעיה היא שהוא הגיע לסיטואציה שהוא צריך למחוק דבר כזה, ששומרי חוק כמונו לא צריכים. זה שהוא גם מספיק אמיץ וטיפש כדי לעשות דבר כזה שיפליל אותו, זה סיפור אחר, אבל לא הבעיה המוסרית מפריעה לי.

יכול להיות (אפילו סביר) ש רב האנשים באמת היו מנסים להעלים ראיות ולשבש את החקירה, זה לא אומר שזאת לא עברה על החוק.
כמובן שלרוב הפשע שאת הראיות אליו מעלימים חמור יותר מהעלמת הראיות עצמה, אבל, כידוע, מעבר לעברה הנוספת של העלמת ראיות ושיבוש חקירה יש פה גם נסיבה מחמירה לעברה המקורית וגם עדות להעדר מוחלט של חרטה או כל דבר דומה.

והערונת קטנה ללירון: לא כתבתי פה שום תיאוריית קונספירציה, לא לגביך ולא לגבי אף אחד אחר. אפילו לא יהיה נכון לומר שנפלתי על האמירה שלך לגבי תום הלב וגו'. כמו שהסברתי רק לא מזמן, הסיבה ששאלתי אותך מה ששאלתי ושכתבתי לך מה שכתבתי היתה הצטברות של שאלות, ספקות ותהיות שהעלית שכולם נראו כמו לקוחים מקו ההגנה של הנהגת, ועל זה (ורק על זה) תמהתי. נכון שהשאלה בדבר תום הלב נוסחה בצורה גסה יותר משאר הדברים שכתבת, אבל במנותק מהם היא שאלה מתקבלת על הדעת (מה גם שההתפתלות שלך, "בסך הכול התכוונתי לשאול אם מישהו איים עליהם כל השנים", חילצה אותך מהסבך יפה מאוד). למען המת גם עם ההקשר היא מתקבלת על הדעת, אבל בתנאי שמי שמשמיע את כל הטענות האלה תומך בנהגת מלכתחילה ובלי להתחשב בנסיבות המקרה עצמו (וזה יכול לקרות, נניח להורים שלה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 11:15 
דיי טקנו, שחרר אותי.
אין לי קשר למי מהצדדים בפרשה הזאת.
אני בדיוק כמוך, ניזון מהתקשורת בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: