NARKOTIKA כתב:
ערן כתב:
די נו, חרם עולמי אמיתי וכל הכלכלה והתעשייה הישראלית עולה עם לפידים למשרד ראש הממשלה ולאחר מכן יוצאת עם שופלים להתנחלויות.
פשוט לא נכון.
תהיה מחאה בסדר גודל של מחאת האוהלים.
יעשו בחירות, הליכוד ינצח, וזהו.
בפועל כנראה שתהיה ירידה מהארץ.
לדעתי אם אתה נותן בחירה ברורה לאנשים - או התנחלויות או כלכלה מתפקדת, רוב ענק של הציבור יגיד יפה שלום לגדה. מדובר פה בבחירה ברורה שאי אפשר למסמס אותה ושיהיו לה תוצאות מידיות שאפשר להרגיש אותן. רבאק, לדעתי בשביל להחזיר המחלה לאירופה אנשים ישלחו בולדוזרים על אריאל.
אבל אני בכלל לא חושב שיש סיכוי שהליכוד ירוץ על טיקט כזה, ולא רק בגלל שזו התאבדות פוליטית, כל הטחונים והמשוחתים במגדלים איפה שהחארות האלו גרים ידאגו להזכיר להם מה צריך לעשות.
אבשה כתב:
אם קלינטון מנצחת אנחנו אחושרמוטה שם.
תקרא פה את הראיון מלפני חודשיים עם אהוד ברק, שמתח קו מאוד מדויק בין דרום אפריקה של רגע לפני לבין ישראל היום (קצת הצליח לי עם המשחק מילים)
http://www.haaretz.co.il/magazine/.premium-1.2533408 קלינטון לוקחת בהליכה לאחור, אבל לא נראה לי שארה"ב עדיין שם.
אבל שמע, הבחירות האלו וההתנהלות של ביבי, את השמאל האמריקאי ישראל איבדה לגמרי, המנהיגים עדיין משחקים את "הידידה הגדולה" כי זה טוב לבחירות, אבל לדור הצעיר ולאנשי השטח נשבר הזין לחלוטין. גם מתחיל להווצר שבר עם יהדות ארה"ב, לא כולם, אבל אני מתחיל לראות את זה אצל אנשים שאני מכיר, מה שהיה בלתי נתפס לפני עשר שנים.