תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 824 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Fantasy Football
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 14:04 
dekellevy כתב:
IdanTheLittle כתב:

ובינתיים בפנטזי: אני אשכרה בדרך להפסיד לקבוצה בלי שני שחקנים.
סעמק.

כנל, בא לי להתאבד

הם שניהם שיחקו אבל הכלבים הביאו ביחד 0 עגול. (ד"א מי שרוצה שני החלאות נמצאים בוויברס מלפני שעה).
בלי קשר מי שמעלה את מאט ריאן בחוץ מול ההגנה של אריזונה (לב לב) במקום את קפרניק מול ג'קסונביל לא יכול להתלונן על כלום.

בקשר לנבחרת החלומות של אלצק'ו אחרי פתיחת עונה זוועתית נעשו זעזועים בחדר ההלבשה והוחלט לחזור להציג פוטבול כמו שקבוצה שמונהגת ע"י אלקס יודעת; חרא התקפה, הגנה רצחנית (לב לב אריזונה- שגם חיסלו את מאט ריאן וגם הביאו 17 נקודות- מי שרוצה גם הם בוויברס) ובועט אמין.
או בקיצור כמו ענקי הפוטבול מניו יורק גם לאלכס יש חרא קבוצה השנה מה שלא מפריע לשחקנים לחלום על פלייאוף (ועוד שבועיים להבין שזה רק חלום וללכת לים). או בקיצור שבוע הבא חצי קבוצה של ירון בביי(ווינסט ג'קסון מול סיאטל) וזה הסיכוי היחידי שלנו לנצח ולכן נפסיד בצורה הירואית.

*ספילר, יא כלב מניאק. אתה גועל נפש של בחירה ראשונה. לטובתך הקרסול שלך חזר למקום כי אתה עולה ביום ראשון. ואם אתה לא מתחיל לשחק אני מגיע ורותח לך את הסבא השני.

** מוריסי, דבר איתי. בוא נסגור את הטרייד השבוע. MJD או וודהד רוצים לעבור קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
yair כתב:
dekellevy כתב:
IdanTheLittle כתב:

ובינתיים בפנטזי: אני אשכרה בדרך להפסיד לקבוצה בלי שני שחקנים.
סעמק.

כנל, בא לי להתאבד

הם שניהם שיחקו אבל הכלבים הביאו ביחד 0 עגול. (ד"א מי שרוצה שני החלאות נמצאים בוויברס מלפני שעה).
בלי קשר מי שמעלה את מאט ריאן בחוץ מול ההגנה של אריזונה (לב לב) במקום את קפרניק מול ג'קסונביל לא יכול להתלונן על כלום.

בקשר לנבחרת החלומות של אלצק'ו אחרי פתיחת עונה זוועתית נעשו זעזועים בחדר ההלבשה והוחלט לחזור להציג פוטבול כמו שקבוצה שמונהגת ע"י אלקס יודעת; חרא התקפה, הגנה רצחנית (לב לב אריזונה- שגם חיסלו את מאט ריאן וגם הביאו 17 נקודות- מי שרוצה גם הם בוויברס) ובועט אמין.
או בקיצור כמו ענקי הפוטבול מניו יורק גם לאלכס יש חרא קבוצה השנה מה שלא מפריע לשחקנים לחלום על פלייאוף (ועוד שבועיים להבין שזה רק חלום וללכת לים). או בקיצור שבוע הבא חצי קבוצה של ירון בביי(ווינסט ג'קסון מול סיאטל) וזה הסיכוי היחידי שלנו לנצח ולכן נפסיד בצורה הירואית.

*ספילר, יא כלב מניאק. אתה גועל נפש של בחירה ראשונה. לטובתך הקרסול שלך חזר למקום כי אתה עולה ביום ראשון. ואם אתה לא מתחיל לשחק אני מגיע ורותח לך את הסבא השני.

** מוריסי, דבר איתי. בוא נסגור את הטרייד השבוע. MJD או וודהד רוצים לעבור קבוצה.

:ROSE:

החצי קבוצה של ירון שב-Bye זה החצי החזק: כל ההתקפה של Denver ומגהטרון.

בוא נראה מי יהיה הפראייר של השבוע, אתה או אני שאספוג את ניצחון הבכורה של אייריש (או שנינו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 15:17 
בתור חובב פוטבול לא קטן (באמת, אי אפשר לטעון לגבי שאני בן אדם קטן) מעולם לא נדבק בי חיידק הפנטזי, סביר להניח שזה בגלל במראש אני מבין שלא יתנו לי לבחור מספיק שחקנים מאריזונה כמו שבאמת הייתי רוצה (מצד אחד, מצד שני זה כנראה לא היה מייצר קבוצת פנטזי איכותית...).

נראה שיש פה כמה חבר'ה שמבינים דבר או שניים בנושא הפנטזי, האם יש לכם המלצה על "חומר קריאה" פשוט ותמציתי שמסביר את הנושא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שצריך לקרוא משהו בשביל להבין. אתה בוחר שחקנים ומקבל ניקוד לפי התפוקה שלהם במגרש.
כיף לי שאני לא אוהד אף קבוצה, אני כל שנה בעד הקבוצות מהן יש לי שחקנים בפנטזי :)

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 15:42 
זה לא קצת פשטני? יש עניין של ליגות (לפחות אני מבין מהאשכול הזה שאתם כולכם באותה הליגה?) טריידים, ספסל וכו'
גם יש כל מיני אתרים שמציעים ליגות פנטזי של פוטבול, אתם הולכים על הפשוטה של nfl.com? יש בכלל טעם (אפשרות) להיכנס באמצע עונה או שזה לא רלוונטי?

הרפרנס שלי זה הפעם היחידה שנרשמתי לפנטזי ב- NBA ושם זה היה ממש פשוט, היה לי תקציב לבחור 5 שחקנים ובזה פחות או יותר נגמר העיניין, זה אותו דבר פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
ה NBA היה זוועה
אצלנו אי אפשר להצטרף באמצע העונה, כן אפשר להחליף שחקן לא פעיל כמו אייריש (שזה אומר בתחתית בלי נצחונות)
בגדול הניקוד שלנו הוא הסטנדרטי של ה NFL.COM, אולי עם כמה הבדלים מינוריים
אנחנו בליגה בלי תקציב וכסף, רק שחקנים
בחרנו אותם בדראפט משלנו ואחר כך יכולנו להחליף אותם בשחקנים פנויים (קורה המון) או לעשות טרייד (מה שנדיר אצלנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 15:56 
נניח ואני רוצה להחליף את Irish , איך זה יעבוד? אני אוכל לעשות שינויים בסגל?
אני לא כל כך מבין את מאזן הניצחונות/הפסדים פה, בכל שבוע יש משחק בין שתי קבוצות והקבוצה שצברה ניקוד הכי גבוה מנצחת במשחק?
שוב, בNBA כשהייתי, רק היה ניקוד מצטבר של הקבוצה...

אם הדיון הזה לא רלוונטי לאשכול אני אשמח להמשיך אותו בפרטיות או במייל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק כך. קוראים לזה head 2 head: בכל שבוע אתה תלוי בקבוצה נגדה אתה משחק ואתה צריך יותר ניקוד ממנה
אפשר לראות בטבלה גם מאגר מצטבר (שסופר את המאזן שלך מול כל הקבוצות בכל השבועות), אבל הוא לא משפיע על המיקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 16:12 
אז נחזור לשאלות הפרקטיות, אם אני מחליף את Irish (יש אופציה כזאת או שזה אומר שאני צריך לקבל ממנו את היוזר והסיסמא שלו?) יהיה לי אפשרות לעשות משהו עם הסגל או שאני רק צריך לשבת מהצד ולראות את הקבוצה מפסידה? לא איכפת לי שאני יכול במקרה הטוב לסיים במאזן 8-8 (או שבפנטזי יש 17 מחזורים?) אבל אם אני נכנס לזה אני רוצה שיהיה לי משהו לעשות בנידון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
יש לאייריש שחקנים לא רעים מהדראפט, תצטרך החלפות בודדות בשחקנים חופשיים. כמובן שקשה לי להעריך כמה משחקים תנצח.
זאת הקבוצה שלו:
http://shedim.league.fantasy.nfl.com/le ... 008/team/7

אני מנהל הליגה ואני יכול לערוך את בעלי הקבוצות. אם תחליט שאתה מעוניין שלח לי מייל בפרטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול להחליף את אייריש, אבל רק מהשבוע הבא... (נו בחיאת ראבק, למה דווקא בתור שלי?!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 17:12 
תירגע, אין לי כוונות לעשות מהפכות עד שאני אבין מה הולך שם...

יש מצב שמישהו יכול להסביר לי איך הקבוצה הגיעה למצב הזה? יש שם QB לא רע בכלל, RB מצויין וניסיון להסתמך על רסיברים של דרו בריס...

אני מניח שאני צריך להתחיל לבדוק נושאי פציעות וכדומה לשחקנים שאני פחות מכיר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 17:44 
טוב, אז הצלחתי לעשות כמה מהלכים שנראו לי בשלב זה חשובים. אני מניח שזה לא יהיה מספיק כדי לנצח השבוע, אני מקוה שזה כמו ב"טאקי" - שהכי קל ללמוד תוך כדי משחק...
רק דבר אחד אני חייב לציין, נחרדתי לגלות שאני מנהל קבוצה שבחרה בדראפט את ג'וש פרימן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
כבר היום כדאי שתגיש וייבר על שחקן חופשי אטרקטיבי
הוייברים של השבוע מעובדים מחר ב 10 בבוקר. קרא באתר על רשימת הוייברים החמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Fantasy Football
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 19:43 
הוגשו כבר שלושה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
דקל לא הגיש וייבר כך שהבקשה הראשונה שלך בטוח תצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 20:31 
לא בטוח שהבנתי איך עובד הנושא הזה של הwaivers בכל מקרה אני ערוך להתמודד עם הסגל הנוכחי... גם ככה 2 משלושת הבקשות שלי יהיו ב bye השבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
וייבר זו הדרך לבחור בין קבוצות שרוצות אותו שחקן. קוצב עם וייבר נמוך יותר תקבל אותו והיא תעבור למקום אחרון (10).
אתה כרגע 2, לכן בקשה ראשונה תתקבל ואתה תעבור לסוף. אחריך תעבורנה לסוף הקבוצות עם הבקשות האחרות. אם סתם תגיש תהיה בטוח מקום אחרון בשבוע הבא.
חבל לבזבז וייבר על שחקן שיהיה פנוי 10 דקות אחרי זה.
אנשים גם יזרקו שחקנים מחר, אז מה שלא דחוף עדיף לך לחכות ולבחור שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 21:15 
אגב, מה שקצת חסר לי (לא יודע אם זה משהו שאפשר להגדיר בליגה) זה הנושא של התקציב, היה הרבה יותר מאתגר אם היה צריך לקחת בחשבון את העלויות של השחקנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2013, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
העונה הפסקתי אפילו עם הדבר המעצבן שנקרא undroppable players
אני חושב שהמשחק מספיק מאתגר גם ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
הלילה סינסינטי-מיאמי, שימו לב להרכבים שלכם
לדעתי זה אחלה משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 16:00 
האם מותר לשים שחקן מאחת משתי הקבוצות האלה לשחק היום ומחר להחליף אותו לקראת יום ראשון והנקודות שלו ושל המחליף ייחשבו? מותר לעשות שינויים בסגל בזמן שבין המשחק של יום חמישי וליום ראשון/שני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
האם מותר לשים שחקן מאחת משתי הקבוצות האלה לשחק היום ומחר להחליף אותו לקראת יום ראשון והנקודות שלו ושל המחליף ייחשבו? מותר לעשות שינויים בסגל בזמן שבין המשחק של יום חמישי וליום ראשון/שני?
ששחקן ששיחק בהרכב שלך (לא ספסל, הרכב שהנקודות נחשבות) לא תוכל לזרוק אותו עד יום רביעי ב 10 (או 11, אני לא יודע מתי האמריקאים מחליפים שעון)

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 31 אוקטובר 2013, 16:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 16:40 
אוקיי, בוא נעזוב רגע את נושא הסגל ונתרכז בנושא הספסל.

לצורך העיניין, יש לי את רוב גרונקובסקי (שאני בונה על חזרה שלו לעיניינים ועל כן משאיר אותו בהרכב) ובספסל יש לי TE של מיאמי, האם אני יכול להרכיב היום את השחקן ממיאמי ומחר להחזיר את גרונקובסקי להרכב?
במידה ואני עושה את זה, אני אקבל את הניקוד על שניהם? אם לא, על מי מהם אני אקבל את הניקוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
ברגע שמישהו משחק במשחק פעיל אי אפשר להחליף אותו עד יום רביעי (בוייברס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 16:54 
את זה הבנתי, השאלה מה לגבי ספסל? אם מישהו משחק היום, אני יכול לספסל אותו עד יום ראשון? אם אני עושה כך, אני אקבל גם את הניקוד שלו או רק של זה שעלה ביום ראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא היה על הספסל בזמן המשחק לא תקבל עליו נקודות ולא תוכל להכניס אותו להרכב. משחק מקפיא את השחקן עד הוייברס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 17:02 
שחקן ששיחק בפועל והיה אצלך בהרכב בשעת המשחק לא ניתן להוציא אותו מההרכב שלך
והניקוד שלו ישמר עד לסיום המחזור.

באופן ספציפי הייתי ממליץ לך לותר על הטייט אנד של מיאמי וללכת על גרונקווסקי כי הוא חוזר לעניינים וטום בריידי אוהב אותו כמעט כמו את ג'יזל !

אם תשים את הטייט אנד של מיאמי בהרכב לא תוכל אחר כך לשים את גרונקווסקי במקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 18:50 
תודה, זה מה שחשבתי והכנתי מראש, רק היום תהיתי האם יש מצב לקבל ניקוד על שניהם.

היום אני בעד סינסי, או לפחות בעד משחק הריצה שלהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שעברתי את הבייז של הקיוביז, אני מוכן לתת את קאם ניוטון עבור שחקן ראוי בריצה או תפיסה.
מחכה להצעות :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 824 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: