עזרא כתב:
אני יכול להתנצל ולהודות בטעות אחת: איזכור העניין עם האתיופי.לצערי נפלתי בעניין הזה בפח,ולא הייתי צריך לפרסם את הסיפור הזה שהוא לא רלבנטי לכלום.
אז בן ארויה,אם אתה רואה את האשכול: אני מתנצל על האיזכור הזה של הבחור האתיופי.זה לא רלבנטי ולא לעניין.
מעבר לכך,אדאג שמטרת האשכול תתגשם: שאתה תחזיר את הכסף לאנשים שגנבת מהם,ושלא תפגע יותר באף אוהד.
יש לי מטרה בעיניים ולא מעניין אותי,לא שחם,לא אופטימי ולא אף אחד אחר.
שוב לגבי האתיופי: קבל את התנצלותי.
קודם שאלת למה רק את אופטימי תקפת. פיתאום מתברר שלא רק אופטימי מפריע לך. גם נועם שחם.
ולהזכירך אימבציל גם בלאד וגם ברגר ואפילו שחם ואני העברנו עליך ביקורת בנושא המתאבד האתיופי.
ומה עשית כאשר העברנו ביקורת על איזכורו של החייל שכביכול התאבד בגלל הבן אלף, עברת לירידות אישיות כולל על מקום עבודתי ופרנסתי.
וכן מגלומנים יש להם רק מטרה אחת בעיניים.
לא יודע בפני מי התנצלת ומי אמור היה לקבל את התנצלותך.
ככל שדעתי משגת
מי שצריך לקבל את התנצלותך הוא רועי בן ארויה שהעללת עליו שהוא גרם במישרין בגלל התעללותו בחייל להתאבדותו של החייל.
אני ממליץ לך לפנות אליו במכתב התנצלות. אני מקווה שהוא יתבע אותך וכך יהיה לו כסף להחזיר לכל אלה שגזל מהםן כספים.
ואני חרא שקרן , לא אמן ובכלל נוכל מסוכן לציבור. אבל אני לא נושא הדיון כאן אלא אתה.
גם הרועי בן אלף הוא נוכל וגנב , שודד ילדים ועוד. אבל גם הוא כבר מזמן לא הנושא העיקרי באשכול לאחר שאתה לא ידעת לקבל הערות של כותבים שלא מתיישבות עם דעתך.