אדמדם כתב:
קומוניסים כתב:
אני גם לא מדבר על מכרים. אני מדבר על אנשים שאינני מכיר. עשרות רבות כאלה.
ואתה טועה, ולוקה בהבנת ההטוריה. בכל מקום שנקראה ארץ ישראל פלסטינה אין הכוונה בשום דרך, בשום צורה, בשום הקשר למי שמתיימרים להיות "פלסטינים" - כלומר, תושבי ארץ ישראל. ועל זה בדיוק אני מדבר כשאני אומר שהם פיקציה. כי אין להם שום קשר הסטורי, תרבותי לארץ הזאת. הפעם הראשונה שבה הוזכרה המילה "פלסטינים" בהקשר לערבים הייתה כשהחלה שיבת היהודים לארץ ישראל לאחר אלפי שנים בגולה, אבל להתיישבות יהודית בארץ ישראל עוד לפני המצאת האיסלם יש עדויות הסטוריות, מבנים ארכיאולוגיה וממצאים רבים המוכיחים מעבר לכל ספק קיומן של קהילויות יהודיות פורחות לפני מאות ואלפי שנים. על העובדות אין מה להתווכח.
אם תרצה אוכל להביא לך ציטוטים של מנהיגים ערביים שאומרים זאת בגלוי ובמפורש.
לא הבנתי איזה דוגמאות חסר? של ערים שהוקמו עם מאות ישובים והיום מונים עשרות אלפים?
רחובות למשל?
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7% ... 7%95%D7%AA וואלה. עשית סקר?
ועדיין, יש כזה מושג פלסטינים. תגיד שהמדינה לא שייכת להם, היא שייכת ליהודים, שהם נחותים ועוד כמה שטויות, אבל אל תכחיש את קיומם, כי זה סתם מגעיל ותקיעת ראש בתחת.
מה הקשר רחובות? תביא את פתח תקווה וזהו. אני מדבר על התנחלויות שהוקמו אחרי הקמת המדינה. אריאל הכי גדולה נדמה לי, וגם בה יש 18 אלף תושבים.
שים לב, אני אינני מכחיש את קיומם כבני אדם .
אני לא אומר שהם נחותים ועוד כל מיני שטויות.
אני אומר שהם לא "פלסטינים"- בני ארץ "פלסטינה" ארץ ישראל. זו הארץ שלנו, כך הייתה, כך תהיה ולהם אין שום קשר אליה.
סיימתי עכשיו את הראיון בגלי ישראל, השתפרתי מאוד מהראיון הקודם ועדיין נראה לי שאני צריך לעבוד על חיזוק המסר..שיהיה ברור יותר. אם אמצא קישור אשים אותו פה. לשמחתי 50 חברים נוספים הצטרפו אלינו מאז אתמול כשעדכנתי ובסך הכל מס החברים הכפיל את עצמו וקצת יותר ביומיים האחרונים.
בתחילת השבוע הבא אנו נגיש את הבקשה לרשם העמותות, נתחיל במיצוב ומיתוג העמותה, ונשלים את ההכנות לרגע שנקבל את האישור.
לאחר מכן- נצא למלחמה בה נשלב כוחות ונפעל בשיא המרץ, בכל המישורים, לקידום היוזמה שלנו.
אחוזת עולם- נאחזים ולעולם.