תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 20:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוזמה להקמת ישוב חדש בישראל- אחוזת עולם.
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 22:41 
Frank Serpico כתב:
על סמך הראיון הטלפוני ההזוי, מבעד לנתזי הרוק ההיסטריים, אני חייב לציין כי ניסים נשמע כמו פאשיסט סימפטי ומרגש למדי ...

איזה באסה שזה כ"כ בולט.
יכלתי לפחות כשהוא דיבר להרחיק את הפומית.
באמת חבל, אבל לא נורא. זה בסך הכל גישושון קטן.. עוד לא יצאתי לדרך.
אני מקווה ומאמין שבשלב מתקדם יותר תהיה לנו את האפשרות לשכור את שירותיו של משרד יח"צ ודוברות שיעשו את העבודה באופן מקצועי.
וסתם שתדע, ברגיל אני נשמע ממש אחרת, בטוח בעצמי וברור הרבה הרבה יותר. פשוט התרגשתי משום מה.. :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
ברגיל אתה נשמע שחור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2011, 23:03 
red in blood כתב:
ברגיל אתה נשמע שחור?

לא. אבל אפור בהיר יותר. בהיר וברור יותר.
אתה אמור לדעת, דיברנו אחרי המשחק מול פ"ת או מול הליטאים.. כבר לא זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 05:28 
סמל אישי של המשתמש
אם עוד היה למישהו ספק לגבי רמתו הנמוכה של אתר ערוץ 7 (וקשה לי להאמין שהיה), אז הנה עוד הוכחה חד משמעית.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 10:10 
http://www.srugim.co.il/22811-%D7%A4%D7 ... 7%97%D7%93

פתרון מהשטח למצוקת הדיור: הקמת יישוב חדש בשומרון
מצוקת הדיור ושכר הדירה הגבוה, הביאו קבוצה של כמאה זוגות צעירים ומשפחות ליזום הקמת ישוב חדש "אחוזת עולם" בשומרון כדי שיוכלו להקים בו את ביתם. ממשרד השיכון הם דורשים רק הקצאת שטח, ולשאר הם ידאגו לבד. האם הדיור שלהם יהיה בר השגה?

בחודש האחרון נשמעות הצעות רבות לפתרון מצוקת הדיור ומחירי הדירות הגבוהים.

בימים אלו מתארגנת קבוצה של משפחות וזוגות צעירים, המבקשת להקים ישוב חדש בשומרון, שמצד אחד יקל על מצוקת הדיור ומצד שני יצור קהילה חדשה ואיכותית.

"אנו מעוניינים להקים בשומרון עבורנו התיישבות קהילתית חדשה, פורחת ומשגשגת המבוססת על ערכי אהבת ישראל ואהבת הארץ." אומר לנו אליהו נסים, מי שמוביל את הקבוצה, המונה לדבריו כמאה זוגות ומשפחות.

"אנו מבקשים מממשלת ישראל והעומד בראשה ומשר הבינוי והשיכון לאפשר לנו לממש את זכותנו הטבעית למגורים בארץ. אנו לא מבקשים הרבה, רק שיקצו בעבורנו קרקע מתאימה לשם בניית ישוב."

את הצורך בהקמת יישוב חדש הוא מסביר על רקע יוקר מחירי הדיור: "כיום, רובנו מתגוררים בדירות קטנות, עליהן אנו משלמים שכר דירה גבוה מאוד או משכנתא גבוהה וארוכה בשנים. המצב הזה, בו אנו מוצאים בעבור דיור כ30% מההכנסות החודשיות המשותפות, הוא בלתי נסבל ואנו דורשים שינוי מיידי ע"י הקמת היישוב החדש."

את הקמת הישוב החדש הם רואים גם כשילוב בין העלאת רמת החיים, לבין ציונות ובין שמירה על שטחי ארץ ישראל: "אנו מעוניינים לשלב בין האמונה שלנו לפיה התיישבות יהודית בישראל זוהי מצווה, זכות עצומה, לבין הצורך שלנו לגדל את ילדנו ביישוב אשר חורט על דגלו את החינוך, את אהבת ישראל ואת המסירות למען ארץ ישראל וזאת תוך שמירה על רמת חיים גבוהה, על מגורים בסביבה מדהימה ושקטה בבתים שנוכל לעמוד בתנאי הרכישה או השכירות שלהם."

אין תגובה מהממשלה

שם לישוב, הם כבר בחרו "אחוזת עולם" המרמזת על ארץ ישראל שהיא אחוזת עולם בעבור עם ישראל.

עד כה ניסו בקבוצה ליצור קשר עם משרדי הממשלה, אך עד היום לא נענו. קשה להאמין כי במצב המדיני הנוכחי, עם הקפאת הבנייה ביהודה ושומרון תאשר הממשלה הקמת ישוב חדש.

אבל ניסים נשמע אופטימי ואומר כי האישור עוד יגיע. "אנו קוראים לכל המעוניין להצטרף אלינו, ליצור קשר לקבלת טופס הרשמה (ללא עלות או התחייבות) ולהירשם, כשאנו מתחייבים לפנות אל הנרשמים, עם הקמת היישוב ולתת להם זכות ראשונים להתיישב בו."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 13:57 
אני שמח לעדכן על עשרות מצטרפים חדשים לדף הפייסבוק שלנו ב24 שעות האחרונות המונה כעת מעל ל100 חברים.

הארגונים נאמני ארץ, ישראל שלי, ולוחמי ציון הביעו תמיכה ביוזמה.

אשמח אם תצטרפו גם כן אלינו לדף-

http://www.facebook.com/pages/%D7%91%D7 ... 2048424739

תודה רבה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
"אם הביקוש ירד כי הוקם ישוב בשומרון המחירים ירדו גם בתל אביב"
אתה ממשיך עם השטויות האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 14:51 
אדמדם כתב:
"אם הביקוש ירד כי הוקם ישוב בשומרון המחירים ירדו גם בתל אביב"
אתה ממשיך עם השטויות האלו?

איפה ראית שהתנסחתי בצורה כזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
חבריי, הבטחתי לעדכן מידי פעם בהתקדמות בנושא הקמת היישוב .. אז ככה. לצערי אני לא מוצא את הזמן לטפל בנושא כמו שצריך. החלטתי להקים עמותה שתנהל את המיזם בצורה נכונה, כמו שצריך. לדעתי הקמת העמותה גם תיתן תוקף רשמי ומשפטי לפעולותינו, וגם נוכל כך לזכות את יהודי ישראל והתפוצות בתרומה למען קידום המטרה הנשגבת: הקמת היישוב החדש "אחוזת עולם".

בשעה זו עולה כתבה ראשית בערוץ 7 עלינו. בכתבה יש גם ראיון שמע איתי מהיום.. האמת שהתרגשתי ממש וגם מי שאינו חד שמיעה יוכל בנקל לקלוט זאת, אבל עם הזמן אני מאמין שאשתפר וגם המסר שלי יהיה חד וברור יותר.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/225122

דורשים: ישוב חדש בשומרון
קבוצת זוגות צעירים החליטה שבמקום להתלונן על מצוקת הדיור היא תתאגד בבקשה להקמת ישוב בשומרון - 'אחוזת עולם'. מה הסיכוי?
פרסום ראשון: 29/08/11, 21:16שמעון כהן

בעוד הציבור בישראל עוסק במצוקת הדיור והמחירים הגואים התארגנה קבוצת זוגות צעירים להקמתו של ישוב חדש בשומרון. כך הם מקווים שיותר להם לעשות על ידי ממשלת ישראל. בקשות הועברו לשרים הרלוונטיים שעדיין לא מצאו לנכון להגיב. ביומן ערוץ 7 שוחחנו עם אליהו ניסים, אחד ממארגני היוזמה.

לדבריו של ניסים הקבוצה המדוברת כוללת עשרות זוגות צעירים שמה שמגבש אותם הוא אהבת העם והארץ "רמת דתיות לא תהיה קריטריון לקבלה", הוא אומר ומזמין את כל מי שיחפוץ בכך ויראה את עצמו מתאים להצטרף ליוזמה.

הקבוצה כבר בחרה שם לישוב החדש שטרם הוקם – אחוזת עולם – כביטוי לשאיפה להיאחז בקרקע באופן מוחלט וקבוע. כעת הם מקווים שתינתן להם קרקע בשומרון עם גישה סבירה ומכאן והלאה יוכלו להתקדם בבנייתו של הישוב.

"עלתה השאלה אם להקים ישוב חדש או להצטרף לישוב קיים", אומר ניסים, "אבל יש כאן רצון לאמירה שמתחדשים", הוא מסביר את הבחירה בהקמת ישוב חדש.

בדבריו מדגיש ניסים כי השאיפה היא להקים את 'אחוזת עולם' בהסכמה וברישיון ולא כמאחז שהיום מוקם ומחר מורד על ידי הצבא. מציאות זו של הורדת ישובים בלתי מתקבלת על הדעת לטעמו ועל כן יש לעשות מאמץ ולדרוש הקמה מוסדרת וחוקית של ישוב כפי שהיה בעבר הלא רחוק "בעבר הקימו ישובים בזה אחר זה וצריך לחדש זאת", הוא אומר.

ברוח זו פנו מארגני המיזם למשרד ראש הממשלה, משרד האוצר ומשרד השיכון בבקשה לאשר להם עליה לקרקע באחת הנקודות ברחבי השומרון, וזאת בין השאר גם כמענה למצוקת הדיור, " אם הביקוש ירד כי הוקם ישוב בשומרון המחירים ירדו גם בתל אביב" , הוא אומר. פנייתם זו למשרדים השונים טרם נענתה.

לדבריו החברים בקבוצה מודעים לכך שיהיה קשה לשכנע את רשויות המדינה לאשר את המהלך, אך "מכיוון שאנחנו מביאים איתנו אמת שניכרת, אמת של זכותו של עם ישראל להתיישב בארצו, אם נדרוש את זה זה יקרה", הוא משוכנע.

מה דעתכם?

בערך פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
בערך פה...
עכשיו יספרו לך כמה ערוץ 7 לא אמין ולא מדויק...

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
האם הישוב מתאים גם לרווקים?

במידה והתשובה היא שלילית ועדיין ברצוני לגור בישוב האם בתוספת תשלום תסופק לי עלמת חן להקים איתה בית ומשפחה בישוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:

במידה והתשובה היא שלילית ועדיין ברצוני לגור בישוב האם בתוספת תשלום תסופק לי עלמת חן להקים איתה בית ומשפחה בישוב?

מדובר בעמלת חן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 15:01 
אדמדם, זה כמובן טעות בכתבה עצמה. אמרתי את המובן מאליו שככל שההיצע יגדל בשומרון ומשפחות רבות מגוש דן ינהרו לאזור, כך יגדל גם ההיצע בת"א וגוש דן ובתוך כך ירדו המחירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדמדם, זה כמובן טעות בכתבה עצמה. אמרתי את המובן מאליו שככל שההיצע יגדל בשומרון ומשפחות רבות מגוש דן ינהרו לאזור, כך יגדל גם ההיצע בת"א וגוש דן ובתוך כך ירדו המחירים.

עדיין לא נכון... איזה משפחות רבות? מקסימום 20 משפחות. חבל שאתה לוקח טרמפ על המחאה ככה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 15:04 
r200 כתב:

עלמה כן, חן זה בעיני המתבונן.
ולשאלתך, היישוב מיועד לזוגות אבל יישבו גם רווקים במטרה שיום אחד הם יקימו בו את בית המשפחה שלהם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 15:05 
אדמדם כתב:
קומוניסים כתב:

עדיין לא נכון... איזה משפחות רבות? מקסימום 20 משפחות. חבל שאתה לוקח טרמפ על המחאה ככה...

איך הגעת ל20? לא ברור.
1. אני לא מדבר רק על משפחות שיבואו להתגורר ב"אחוזת עולם" אלא באופן כללי לכאלה שיעברו מאזור המרכז לשומרון.
2. הישוב יכיל הרבה הרבה יותר מ-20 משפחות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדמדם כתב:
קומוניסים כתב:

איך הגעת ל20? לא ברור.
1. אני לא מדבר רק על משפחות שיבואו להתגורר ב"אחוזת עולם" אלא באופן כללי לכאלה שיעברו מאזור המרכז לשומרון.

1. כמה ניראה לך יעברו לשומרון כבר? דיי, זה לא יקרה. אנשים לא רוצים לגור שם, רק מתנחלים וסתם אנשים שהולכים לאריאל כי זול שם. בלי קשר לכלום שזה מאוד לא הומני ללכת ולגור בהתנחלות כזו.
2. סליחה, 25 משפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 15:11 
אדמדם כתב:
קומוניסים כתב:
אדמדם כתב:
קומוניסים כתב:

איך הגעת ל20? לא ברור.

1. כמה ניראה לך יעברו לשומרון כבר? דיי, זה לא יקרה. אנשים לא רוצים לגור שם, רק מתנחלים וסתם אנשים שהולכים לאריאל כי זול שם.
2. סליחה, 25 משפחות.

1. כאן בדיוק המדינה אמורה להיכנס לתמונה ולזה אנחנו שואפים. ברור שאם לא תיתן למישהו את כל מה שהוא צריך כדי לחיות ברמת חיים טובה (שירותי חינוך, בריאות, תרבות ופנאי וכמובן מקום תעסוקה כרצונו) אז הוא לא יילך לשם. לא לשם ולא לגליל ולא לנגב. אבל ברגע שהמדינה תבין שיש לה אינטרס ברור לגרום לתושבים להעתיק את מקום מגוריהם לפריפריה וליו"ש היא תדאג לכל הדברים האלה כדי שזה יקרה. וזה בדיוק מה שאנחנו מנסים לעשות.

2. בהתאם לסעיף 1- זה יכול להיות 2 וחצי אנשים וזה יכול להיות 25 אלף. הכל תלוי במדינה.
הסביבה היא מדהימהכך שיש מאיפה להתחיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדמדם כתב:
קומוניסים כתב:
אדמדם כתב:
קומוניסים כתב:

איך הגעת ל20? לא ברור.

1. כמה ניראה לך יעברו לשומרון כבר? דיי, זה לא יקרה. אנשים לא רוצים לגור שם, רק מתנחלים וסתם אנשים שהולכים לאריאל כי זול שם.
2. סליחה, 25 משפחות.

1. כאן בדיוק המדינה אמורה להיכנס לתמונה ולזה אנחנו שואפים. ברור שאם לא תיתן למישהו את כל מה שהוא צריך כדי לחיות ברמת חיים טובה (שירותי חינוך, בריאות, תרבות ופנאי וכמובן מקום תעסוקה כרצונו) אז הוא לא יילך לשם. לא לשם ולא לגליל ולא לנגב. אבל ברגע שהמדינה תבין שיש לה אינטרס ברור לגרום לתושבים להעתיק את מקום מגוריהם לפריפריה וליו"ש היא תדאג לכל הדברים האלה כדי שזה יקרה. וזה בדיוק מה שאנחנו מנסים לעשות.

2. בהתאם לסעיף 1- זה יכול להיות 2 וחצי אנשים וזה יכול להיות 25 אלף. הכל תלוי במדינה.
הסביבה היא מדהימהכך שיש מאיפה להתחיל

1. אני מניח שאתה צודק. אבל עדיין, זה לא יצליח להיות שם, כי אנשים לא רוצים לעבור לשם, שוב. גם דיור זול, שירותי בריאות, תרבות ופנאי ומקום תעסוקה כרצונו לא תגרום לאנשים לעזוב לשם. כמה ניראה לך מוכנים לגור בהתנחלות כבר? בלי קשר למה שהולך שם.

2. זה לא יהיה 25 אלף בשום תסריט. גם לאריאל אין 25 אלף.

3. שאלה רצינית לגמרי עכשיו, איך אתה מוכן לגור שם? האם לא מפריע לך שאתה מפנה פלסטינים מאדמתם ודוחס אותם לקופסת סרדינים? כי אם מה שאתה רוצה באמת יתגשם זה מה שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 15:32 
1. אני חושב אחרת. והתגובות הרבות שאני מקבל ביומיים האחרונים מחזקים את ההערכה שלי שמעבר לאידאולוגיה לאנשים יש רצון לגור בסביבה נעימה שזה יוכלו לגדל את ילדיהם במקום שתואם את הערכים בהם הם הם מאמינים. אם הם יקבלו בית צמיוד קרקע ברמה גבוהה, בעלות סבירה + כל הדברים שדיברנו עליהם קודם, אני לא רואה סיבה למה שיעדיפו להיאר בדירת 2 החדרים הצפופה שלהם בעיר הרועשת והצפופה ולשלם על כך אחוזים ניכרים מהכנסותיהם.

2. אולי לא בשלב ראשון, אבל עם השנים זה יקרה בדיוק כפי שקרה באינספור יישובים שקיימים היום ומונים עשרות אלפי תושבים שהתחיל כמושבה או ישוב קטן.

3. אענה לך ברצינות, להשקפתי, באופן עקרוני אדמת ארץ ישראל שייכת לעם ישראל. לכל יהודי שחי היום בכל מקום בעולם. ליהודים שכבר הלכו ולעולמם וליהודים שעוד טרם נולדו.
אני אינני מכיר בפיקציה "פלסטינים". אך למרות זאת הכוונה היא לא לפנות אנשים מאדמה בה הם עובדים או גרים בה. ומיקום הקרקע המדוייק יהיה שאלה שהמדינה תצטרך להתמודד איתה ולה היבטים רבים ומגוונים ובינהם אולי גם ההיבט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדמדם כתב:

1. כאן בדיוק המדינה אמורה להיכנס לתמונה ולזה אנחנו שואפים.

יקירי, המדינה מזמן נכנסה לתמונה.
בשטחים קיימת מדינת רוווחה לתפארת, המדינה היא המשקיע הגדול ביותר בשטחים, ותושי ההתנחלויות נהנים מהטבות אין ספור (הקלות במיסים, שירות ציבורי מפותח, אין ארנונה, לא מלמים על הקרקע, וכו' וכו').
קשה לי להאמין שאפשר לפתות עוד מישהו בהקלות נוספות (מה, יתנו ציליונים למי שעובר לשם?).
מי ששקל לעבור לגור בהתנחלות כבר עבר אליה מכל הסיבות שמניתי קודם.
אין לך יותר מדי קהל פוטנציאלי. לא תקים יישוב של 50,000 איש.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
1. אני חושב אחרת. והתגובות הרבות שאני מקבל ביומיים האחרונים מחזקים את ההערכה שלי שמעבר לאידאולוגיה לאנשים יש רצון לגור בסביבה נעימה שזה יוכלו לגדל את ילדיהם במקום שתואם את הערכים בהם הם הם מאמינים. אם הם יקבלו בית צמיוד קרקע ברמה גבוהה, בעלות סבירה + כל הדברים שדיברנו עליהם קודם, אני לא רואה סיבה למה שיעדיפו להיאר בדירת 2 החדרים הצפופה שלהם בעיר הרועשת והצפופה ולשלם על כך אחוזים ניכרים מהכנסותיהם.

2. אולי לא בשלב ראשון, אבל עם השנים זה יקרה בדיוק כפי שקרה באינספור יישובים שקיימים היום ומונים עשרות אלפי תושבים שהתחיל כמושבה או ישוב קטן.

3. אענה לך ברצינות, להשקפתי, באופן עקרוני אדמת ארץ ישראל שייכת לעם ישראל. לכל יהודי שחי היום בכל מקום בעולם. ליהודים שכבר הלכו ולעולמם וליהודים שעוד טרם נולדו.
אני אינני מכיר בפיקציה "פלסטינים". אך למרות זאת הכוונה היא לא לפנות אנשים מאדמה בה הם עובדים או גרים בה. ומיקום הקרקע המדוייק יהיה שאלה שהמדינה תצטרך להתמודד איתה ולה היבטים רבים ומגוונים ובינהם אולי גם ההיבט הזה.

1. חברים הם לא ממש מדגם מייצג למשהו. לפי חברים שלי, אף אחד לא ירצה לגור שם. אנשים אוהבים את חיי העיר גם בלי בקשר. החיים בנהתנחלויות הרבה יותר זולים כרגע, ועדיין אנשים לא רצים לגור שם.
2. כמה ישובים בהתנחלויות מונים עשרות אלפי תושבים?
3. פיקציה? נו באמת. תכיר בהם, אבל לא תסכים איתם. כשאתה לא מכיר בהם אתה סתם מתנהג כמו יצור. אגב, אהבתי את ההתחמקות מהתשובה. הרי לפי התכנון שלך בשלב מסויים לא יהיה ברירה, ויצטרכו לקחת חלקים של הפלסטינים אם אתה תרצה להתרחב. גם כיום, הרבה התנחלויות משתלטות באופן קבע על שטחים של פלסטינים, וזה כל כך מגעיל לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 16:03 
אדמדם כתב:
קומוניסים כתב:

1. חברים הם לא ממש מדגם מייצג למשהו. לפי חברים שלי, אף אחד לא ירצה לגור שם. אנשים אוהבים את חיי העיר גם בלי בקשר. החיים בנהתנחלויות הרבה יותר זולים כרגע, ועדיין אנשים לא רצים לגור שם.
3. פיקציה? נו באמת. תכיר בהם, אבל לא תסכים איתם. כשאתה לא מכיר בהם אתה סתם מתנהג כמו יצור. אגב, אהבתי את ההתחמקות מהתשובה. הרי לפי התכנון שלך בשלב מסויים לא יהיה ברירה, ויצטרכו לקחת חלקים של הפלסטינים אם אתה תרצה להתרחב. גם כיום, הרבה התנחלויות משתלטות באופן קבע על שטחים של פלסטינים, וזה כל כך מגעיל לטעמי.

1. אני לא מדבר על חברים.
2. אני מדבר על ישובים שהיום הם ערים שהתחילו בקטן. חסר דוגמאות?
3. לא. אני לא אכיר בהם כי אין דבר כזה. זה פיקציה שנולדה רק בעת האחרונה ע"מ להתלט על ארץ היהודים. עם ישראל נמצא בארץ כבר אלפי שנים עוד לפני המצאת האיסלם ואלפי שנים טרם המצאת הפיקציה הזאת. אלו הן העובדות.

התקשרו אלי מרדיו גלי ישראל לראיון מחר.
אוף. קשה לי עם הראיונות האלה. זה מלחיץ אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדמדם כתב:
קומוניסים כתב:

1. אני לא מדבר על חברים.
2. אני מדבר על ישובים שהיום הם ערים שהתחילו בקטן. חסר דוגמאות?
3. לא. אני לא אכיר בהם כי אין דבר כזה. זה פיקציה שנולדה רק בעת האחרונה ע"מ להתלט על ארץ היהודים. עם ישראל נמצא בארץ כבר אלפי שנים עוד לפני המצאת האיסלם ואלפי שנים טרם המצאת הפיקציה הזאת. אלו הן העובדות.

התקשרו אלי מרדיו גלי ישראל לראיון מחר.
אוף. קשה לי עם הראיונות האלה. זה מלחיץ אותי

1. טוב. אז ממכרים... בכל זאת אתה כל הפייסבוק שלך זה בעיקר ימינים.
2. כן, חסר דוגמאות.
3. רק בעת האחרונה כדי להשתלט על ארץ ישראל? :LOL2:
אתה מוזמן לבדוק עובדות, לפני שהתחילו לעלות לארץ קראו לה פלסטינה בכל העולם ואף בעיתונים בארץ בזמנו. אלה לא עובדות. היינו בגלות 2000 שנה ובינתיים התיישבו פה הפלסטינים. אתה לא יכול לבוא, להחליט להתיישב פה ולזרוק את כל הפלסטינים לים. פשוט לא. זה מסמן גם קצת על אנושיות אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 16:48 
אני גם לא מדבר על מכרים. אני מדבר על אנשים שאינני מכיר. עשרות רבות כאלה.

ואתה טועה, ולוקה בהבנת ההטוריה. בכל מקום שנקראה ארץ ישראל פלסטינה אין הכוונה בשום דרך, בשום צורה, בשום הקשר למי שמתיימרים להיות "פלסטינים" - כלומר, תושבי ארץ ישראל. ועל זה בדיוק אני מדבר כשאני אומר שהם פיקציה. כי אין להם שום קשר הסטורי, תרבותי לארץ הזאת. הפעם הראשונה שבה הוזכרה המילה "פלסטינים" בהקשר לערבים הייתה כשהחלה שיבת היהודים לארץ ישראל לאחר אלפי שנים בגולה, אבל להתיישבות יהודית בארץ ישראל עוד לפני המצאת האיסלם יש עדויות הסטוריות, מבנים ארכיאולוגיה וממצאים רבים המוכיחים מעבר לכל ספק קיומן של קהילויות יהודיות פורחות לפני מאות ואלפי שנים. על העובדות אין מה להתווכח.
אם תרצה אוכל להביא לך ציטוטים של מנהיגים ערביים שאומרים זאת בגלוי ובמפורש.

לא הבנתי איזה דוגמאות חסר? של ערים שהוקמו עם מאות ישובים והיום מונים עשרות אלפים?
רחובות למשל?

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7% ... 7%95%D7%AA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
יש כמה הבדלים בין רחובות לבין האחוזה שלך.
ראשית, כשרחובות הוקמה לא היו יישובים רבים בארץ. אי לכך, כל יישוב שהוקם היה אוטומטית בעל פוטנציאל צמיחה עצום.
שנית, רחובות לא הוקמה בלב מחוז שעומדות בו אלפי או רבבות יחידות דיור ריקות (כפי שהבנתי שאתה רוצה למקם את היישוב שלך), כך שהיא היתה במקום יותר טוב על עקומת הביקוש-היצע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
המושג ציונות לפני קום המדינה היה דבר מוחלט ומקובל על כולם, השאיפה להקמת מדינה או איזשהו בית לאומי בארץ ישראל. לאחר קום המדינה נוצר פער וויכוח מה היא כעת ציונות. מבחינתך קומוניסים להמשיך לבנות באיו"ש זהו המשך הציונות. מבחינת הדעה הרווחת בשמאל המשך הציונות היא יציאה מהשטחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

ואתה טועה, ולוקה בהבנת ההטוריה. בכל מקום שנקראה ארץ ישראל פלסטינה אין הכוונה בשום דרך, בשום צורה, בשום הקשר למי שמתיימרים להיות "פלסטינים" - כלומר, תושבי ארץ ישראל. ועל זה בדיוק אני מדבר כשאני אומר שהם פיקציה. כי אין להם שום קשר הסטורי, תרבותי לארץ הזאת. הפעם הראשונה שבה הוזכרה המילה "פלסטינים" בהקשר לערבים הייתה כשהחלה שיבת היהודים לארץ ישראל לאחר אלפי שנים בגולה, אבל להתיישבות יהודית בארץ ישראל עוד לפני המצאת האיסלם יש עדויות הסטוריות, מבנים ארכיאולוגיה וממצאים רבים המוכיחים מעבר לכל ספק קיומן של קהילויות יהודיות פורחות לפני מאות ואלפי שנים. על העובדות אין מה להתווכח.

לא הבנתי איזה דוגמאות חסר? של ערים שהוקמו עם מאות ישובים והיום מונים עשרות אלפים?
רחובות למשל?

רחובות סתם עיר עם תופים גרועים ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2011, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

רחובות למשל?

וואלה. עשית סקר?

ועדיין, יש כזה מושג פלסטינים. תגיד שהמדינה לא שייכת להם, היא שייכת ליהודים, שהם נחותים ועוד כמה שטויות, אבל אל תכחיש את קיומם, כי זה סתם מגעיל ותקיעת ראש בתחת.
מה הקשר רחובות? תביא את פתח תקווה וזהו. אני מדבר על התנחלויות שהוקמו אחרי הקמת המדינה. אריאל הכי גדולה נדמה לי, וגם בה יש 18 אלף תושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2011, 12:52 
אדמדם כתב:
קומוניסים כתב:

רחובות למשל?

וואלה. עשית סקר?

ועדיין, יש כזה מושג פלסטינים. תגיד שהמדינה לא שייכת להם, היא שייכת ליהודים, שהם נחותים ועוד כמה שטויות, אבל אל תכחיש את קיומם, כי זה סתם מגעיל ותקיעת ראש בתחת.
מה הקשר רחובות? תביא את פתח תקווה וזהו. אני מדבר על התנחלויות שהוקמו אחרי הקמת המדינה. אריאל הכי גדולה נדמה לי, וגם בה יש 18 אלף תושבים.

שים לב, אני אינני מכחיש את קיומם כבני אדם .
אני לא אומר שהם נחותים ועוד כל מיני שטויות.
אני אומר שהם לא "פלסטינים"- בני ארץ "פלסטינה" ארץ ישראל. זו הארץ שלנו, כך הייתה, כך תהיה ולהם אין שום קשר אליה.

סיימתי עכשיו את הראיון בגלי ישראל, השתפרתי מאוד מהראיון הקודם ועדיין נראה לי שאני צריך לעבוד על חיזוק המסר..שיהיה ברור יותר. אם אמצא קישור אשים אותו פה. לשמחתי 50 חברים נוספים הצטרפו אלינו מאז אתמול כשעדכנתי ובסך הכל מס החברים הכפיל את עצמו וקצת יותר ביומיים האחרונים.
בתחילת השבוע הבא אנו נגיש את הבקשה לרשם העמותות, נתחיל במיצוב ומיתוג העמותה, ונשלים את ההכנות לרגע שנקבל את האישור.
לאחר מכן- נצא למלחמה בה נשלב כוחות ונפעל בשיא המרץ, בכל המישורים, לקידום היוזמה שלנו.

אחוזת עולם- נאחזים ולעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: