תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 17:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
הבן אדם הזה ארגן צעדה שבה נאמר ע"י המנטור שלו שגרמני היה צריך ללכת ליהודי בשביל כסף ושיהודים חתרו תחת המרקם של החברה. אתה פוטר אותו ב"יש שיאמרו שמתוך אופורטוניזם פוליטי"?
מה, הבנייה בהתנחלויות העבירה אתכם על דעתכם עד כדי כך שאתם לא יכולים להתנער ממנו? אין למפלגה הדמוקרטית יותר זכות להטיף לממשל טראמפ על אנטישמיות כשהיא שמה את אליסון בתפקיד כל כך בכיר. המאכזבים האמיתיים בסיפור הם J STREET, ארגון נורמלי ולגיטימי שהלעומתיות שלו לממשלת נתניהו גרמה לו להגן על אנטישמי. אין מישהו שמבדיל בין אנטי ציונות לאנטישמיות יותר ממני. גם נעם חומסקי שאני לא סובל, הוא רק אנטי ציוני. גם איימן עודה הוא רק אנטי ציוני. קית' אליסון הוא אנטישמי, ואם זה נתניהו נגד מי שארגן צעדה שבה נטען שאף אחד לא שאל מה היהודים עשו להיטלר- כל יהודי וכל אדם הגון צריך לצעוק היידה ביבי. שום התנגדות לימין לא אמורה להביא יהודי או ליברל לתמוך בקית' אליסון.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 08:07 
אתה מוזמן להמשיך לנבוח על עוברים ושבים בתקווה שתמצא מישהו שתומך בקית' אליסון, אני הגבתי למשוואה ההזוייה שיצרת בינו לבין סטיב באנון הנאו-נאצי.
אגב, כבר אמרו לך ואתה ממשיך להתעלם, j street לא תמך באליסון בבחירות ליו"ר הדמוקרטים אלא הוציא הצהרה שמטרתה מניעת סתימת פיות בפוליטיקה האמריקאית בכל הנוגע למדיניות ישראל בשטחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
האמת שאתה צודק, ציפיתי שמישהו יתמוך או יגן עליו ולא היה כאן אחד כזה. אות כבוד לפורום.
באשר לבנון, אני לא חושב שהוא ניאו נאצי או שברייטבארט ניאו נאצי. ניאו נאצים לא יכולים להיות פרו ישראלים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2017, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
הם הרבה פעמים ישראלים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2017, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/news/world/america/1.3899020

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2017, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
הם הרבה פעמים ישראלים...

כמו מי למשל?
יש בפורום כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2017, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
KingAlpaca כתב:
הם הרבה פעמים ישראלים...

כמו מי למשל?
יש בפורום כאלה?

אל תענה לו, זאת מלכודת!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2017, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
זאת לא מלכודת,
אני הולך להגיד את האמת, ואם ההנעלה המבישה והמביכה רוצה להרחיק אותי על זה,
שיהיה לה בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2017, 04:48 
סמל אישי של המשתמש
http://www.salon.com/2017/02/28/preside ... unhelpful/

חוסיין!
שמאלן!
בוגד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 05:43 
סמל אישי של המשתמש
נו, התחלנו גם לדחוף את הקישקוש הזה שקית' אליסון גזען.
אז ככה, לאליסון יש רקורד די ברור בתור נבחר ציבור ולא תוכל למצוא שום דבר שהוא עשה בקונגרס שאפילו מתקרב לגזענות (ואתה יכול למצוא ערמות של דברים שמראים שהוא אנטי גזען).
עכשיו נכון, כמו פחות או יותר כל פעיל שחור בן גילו הוא היה מעורב ברמה מסוימת* עם לואיס פארחן ומצעד המיליון אבל זה בעיקר פונקציה שמדובר בהפגנת זכויות האדם הכי גדולה שהיתה בדור. אבל בקטנה, לטעון שכל מי שהיה מעורב בזה הוא גזען זה טריק מאד ישן ומאד עייף של גזענים בארה"ב. יפה שכמו כל הזבל שרופרט מרדוק משפריץ הימין הישראלי מיבא לאה"ק.

* מידת המעורבות שלו היא שהוא כתב כמה טורים בעיתון סטודנטים שטענו שפארחן לא גזען. זה כמובן לא נכון, והוא גם חזור בו, אבל אין ספק, מדובר בהוכחה חד משמעית שהוא גזען והוא רק ממתין בשקט 20 שנה בלי לעשות שום דבר שאפילו קרוב לגזענות רק בשביל לקחת את תפקיד יושב ראש ה DNC. ואם הוא היה לוקח, שמע, אושוויץ בכל פינת רחוב זה באנקר.

סטיב באנון הוא גזען מטונף, אבל נראה שהוא סבבה עם ההתנחליות, וזה מה שבאמת חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
נו, התחלנו גם לדחוף את הקישקוש הזה שקית' אליסון גזען.
אז ככה, לאליסון יש רקורד די ברור בתור נבחר ציבור ולא תוכל למצוא שום דבר שהוא עשה בקונגרס שאפילו מתקרב לגזענות (ואתה יכול למצוא ערמות של דברים שמראים שהוא אנטי גזען).
עכשיו נכון, כמו פחות או יותר כל פעיל שחור בן גילו הוא היה מעורב ברמה מסוימת* עם לואיס פארחן ומצעד המיליון אבל זה בעיקר פונקציה שמדובר בהפגנת זכויות האדם הכי גדולה שהיתה בדור. אבל בקטנה, לטעון שכל מי שהיה מעורב בזה הוא גזען זה טריק מאד ישן ומאד עייף של גזענים בארה"ב. יפה שכמו כל הזבל שרופרט מרדוק משפריץ הימין הישראלי מיבא לאה"ק.

* מידת המעורבות שלו היא שהוא כתב כמה טורים בעיתון סטודנטים שטענו שפארחן לא גזען. זה כמובן לא נכון, והוא גם חזור בו, אבל אין ספק, מדובר בהוכחה חד משמעית שהוא גזען והוא רק ממתין בשקט 20 שנה בלי לעשות שום דבר שאפילו קרוב לגזענות רק בשביל לקחת את תפקיד יושב ראש ה DNC. ואם הוא היה לוקח, שמע, אושוויץ בכל פינת רחוב זה באנקר.

סטיב באנון הוא גזען מטונף, אבל נראה שהוא סבבה עם ההתנחליות, וזה מה שבאמת חשוב.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
נו, התחלנו לדחוף את הקשקוש הזה שאיתמר בן גביר גזען.
אז ככה, לבן גביר יש רקורד בבג״צ ושום דבר שהוא עשה בבג״צ לא מתקרב לגזענות (לעומת זאת יש הרבה עתירות שהוא הגיש בשם זכויות אדם למתנחלים).
עכשיו נכון, כמעט כמו כל מתנחל דתי בגילו הוא היה מעורב פחות או יותר בצעדות באום אל פאחם, הפגנות של לה פמיליה וכנסים של כהנא, אבל זה בעיקר פונקציה של רב גדול שמעביר דברי תורה מלהיבים. אבל בקטנה, לטעון שכל מי שהיה בכנס של הרב כהנא הוא גזען זה טריק ידוע של שמאלנים ואתאיסטים.

מידת המעורבות של בן גביר הייתה רק בכמה הופעות תקשורתיות שבהן הגן על הרב כהנא ולה פמיליה וטען שהם לא גזענים ומייצגים את היהדות נאמנה. זה כמובן לא נכון, והוא חזר בו אחרי שהוא נבחר לכנסת (11 שנה אחרי שהשתתף בכנסים של הרב כהנא, אבל אני בטוח שההתנערות באה ממקום אמיתי ולא מהפחד להיפסל ע״י בג״צ), אבל אני בטוח שבן גביר יושב שם ומחכה 20 שנה כדי לעשות טרנספר לערבים. ואם הוא יהיה ראש ממשלה, שמע, נכבה שנייה באנקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 14:04 
מתי בן גביר חזר בו ממשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
אתה מזיין את השכל על אדם שאני מוכן לשים ערמות של כסף שלא שמעת עליו עד לפני שבועיים. ובשביל מה בדיוק?
אין לתפקיד הזה שום השפעה על ישראל.

ולא שאני יודע מה הקשר בינו לבין איתמר בן גביר, אבל אם אתה רוצה לעשות תחרות של מי יכול להביא יותר ציטוטים גזעניים, אני של בן גביר או אתה של אליסון אז סבבה. אני מנחש שאתה תגמור על 0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
למי אכפת מישראל? שיעלה נשיא אנטי-ציוני, להיות אנטי ציוני זה לגיטימי. אני מניח שאפילו אתה מבין את ההבדל בין אנטי ציונות מטעמי ליברליות וזכויות אדם ואנטי ציונות מטעמי אידיאולוגיה איסלאמית פאשיסטית אנטישמית. הוא לא שמאל, הוא ימין. אבל בגלל שהוא מוסלמי והימין האמריקאי לא מקבל אותו לשורותיו, הוא הגיע לשמאל. זה לא שהוא חושב שכל בני האדם שווים, זה לא שהוא חושב שהדתות הביאו את כל המלחמות לעולם ושדתות מיותרות, זה לא שהוא מתנגד לאלימות ואנטיפה או שהוא פמיניסט רדיקל. הוא ימין קיצוני מלא שינאה ודעות קדומות, אין לו גרם של שמאל. אבל בגלל שהוא מוסלמי ולא יכול לרוץ מטעם הימין, הוא הולך לשמאל ומחובק. כי האויב של האויב שלי, ידיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
קית' אליסון לא שמאלני?
כאילו אני יודע שאתה רואה "מוסלמי" ועולה לך הדם לראש, אבל בחייך, אפילו 10 דקות בגוגל לא יכולת להשקיע?

עריכה: שלא תגיד שאני לא מפנק אותך בלינקים -
http://thatsmycongress.com/house/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 16:35 
אופיסר תביא ציטוט, מעשה, חוק או קריאה אנטישמית של אליסון מהעשור האחרון. משהו פרופר אבל, לא חצי תמיכה (שהוא חזר בה לפני זמן רב) במישהו אחר. משהו שלו, כי בן גביר הורשע בהסתה לגזענות. http://m.ynet.co.il/Articles/3417173[url][/url]
אז לפני שאתה מיידה אבנים בבית מזכוכית וקופץ עם השוואות לבן גביר, תבדוק את העובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
קית' אליסון לא שמאלני?
כאילו אני יודע שאתה רואה "מוסלמי" ועולה לך הדם לראש, אבל בחייך, אפילו 10 דקות בגוגל לא יכולת להשקיע?

נכנסת לעמוד שלו? שים לב מה הופך אותו לליברלי:
לחימה למען זכויות אזרח של אמריקאים = לחימה נגד מעצרים של מוסלמים אמריקאים בחשד לטרור או הסתה לטרור
שקיפות ממשלתית = דרישה לשחרר מידע על עצורים ומורשעים בחשד לטרור
טיפול שווה של אנשים תחת החוק = ראה סעיף 1
מאבק למען רכישת ידע דרך מדע וחינוך = אוקיי
מאבק למען איכות הסביבה = אוקיי
מתן הזדמנויות כלכליות שוות = אוקיי
מאבק למען פתרונות דרך שלום ונגד מדיניות צבאית = מאבק למען איסלמיסטים בארה״ב ומחוצה לה ונגד חיסולים, פעולות צבאיות או כל שימוש בכוח נגד מוסלמים חשודים בטרור

איפה מאבק למען נשים? למען להט״ב? זה יפה שהוא נאבק נגד זיהום, אבל זה לא עושה אותו ליברלי. גם בן גביר יכול להיאבק למען מטרה כזאת. רוב הדברים שנתנו לו ציון גבוה מתקשרים שוב לברית הלא קדושה בין השמאל למוסלמים- שימוש בליברליות המערבית להחלשת המאבק בטרור. הוא עשה משהו למען גייז? נשים? יהודים? אני לא רואה פה שום עקרון ליברלי שמנוגד לאיסלאם (ויש הרבה כאלה בשמאל) שהוא נלחם למענו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
לאפה בחינם כתב:
אופיסר תביא ציטוט, מעשה, חוק או קריאה אנטישמית של אליסון מהעשור האחרון. משהו פרופר אבל, לא חצי תמיכה (שהוא חזר בה לפני זמן רב) במישהו אחר. משהו שלו, כי בן גביר הורשע בהסתה לגזענות. http://m.ynet.co.il/Articles/3417173[url][/url]
אז לפני שאתה מיידה אבנים בבית מזכוכית וקופץ עם השוואות לבן גביר, תבדוק את העובדות.

הוא כנראה זהיר מאד בהתבטאויות שלו. מספיק שהוא הגן על לואיס פרחאן וחאלד עבדול כדי להבין איפה נמצא הראש שלו. ושוב, הוא לא חזר בתשובה סטייל אלדד יניב שיום אחד קם והבין שכל מה שהוא האמין בו זה שקר. לא, 11 שנה אחרי הצעדה ההיא הוא נזכר לשלוח מכתב ליהודים וזה רק אחרי (או קצת לפני) שהוא נבחר לתפקיד ציבורי רם מעלה מחייב. אחרי זה הוא המשיך ופשוט המיר את האנטישמיות לאנטי-ציונות (שוב, אין פסול באנטי ציונית כשזה מגיע ממניעים ליברלים). בדרך התפלק לו שישראל שולטת במדיניות החוץ של ארה״ב אבל בקטנה, זה לא שהוא האשים את היהודים. רק את הישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אמיר כתב:
קית' אליסון לא שמאלני?

לחימה למען זכויות אזרח של אמריקאים = לחימה נגד מעצרים של מוסלמים אמריקאים בחשד לטרור או הסתה לטרור
מאבק למען פתרונות דרך שלום ונגד מדיניות צבאית = מאבק למען איסלמיסטים בארה״ב ומחוצה לה ונגד חיסולים, פעולות צבאיות או כל שימוש בכוח נגד מוסלמים חשודים בטרור

איפה מאבק למען נשים? למען להט״ב? זה יפה שהוא נאבק נגד זיהום, אבל זה לא עושה אותו ליברלי. גם בן גביר יכול להיאבק למען מטרה כזאת. רוב הדברים שנתנו לו ציון גבוה מתקשרים שוב לברית הלא קדושה בין השמאל למוסלמים- שימוש בליברליות המערבית להחלשת המאבק בטרור. הוא עשה משהו למען גייז? נשים? יהודים? אני לא רואה פה שום עקרון ליברלי שמנוגד לאיסלאם (ויש הרבה כאלה בשמאל) שהוא נלחם למענו.

מה שנקרא הפוסל במומו פוסל, גם לך לא מזיז כלום בקשר לזכויות להט"בים או בקשר לליברליות, גם לא בקשר לדמוקרטיה או יושר פוליטי, יש לך מטרה אחת כאן והיא לשלול אנשים שנראים לך תומכי מוסלמים. או לנסות לתפוס איזה שמאלני קש גנרי בעבירת צביעות. שהיא, כידוע, העבירה החמורה ביותר בספר החוקים של דיוני הרשת בעידן הנוכחי, צביעות בהתקפה והתנשאות בהגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אמיר כתב:
קית' אליסון לא שמאלני?

Voted YES on reauthorizing the Violence Against Women Act. (Feb 2013)
Voted YES on prohibiting job discrimination based on sexual orientation. (Nov 2007)
Ending racial profiling is part of fight for justice. (Jan 2001)
Recognize Juneteenth as historical end of slavery. (Jun 2008)
ENDA: prohibit employment discrimination for gays. (Jun 2009)
Constitutional Amendment for women's equal rights. (Jun 2011)
Prohibit sexual-identity discrimination at schools. (Mar 2011)
Endorsed as "preferred" by The Feminist Majority indicating pro-women's rights. (Aug 2012)
Enforce against anti-gay discrimination in public schools. (Apr 2013)
Sponsored removing deadline for ratification of the ERA. (May 2013)
Enforce against wage discrimination based on gender. (Jan 2013)
Recognize 1961 Freedom Riders against segregated buses. (Feb 2014)
Provide benefits to domestic partners of Federal employees. (Dec 2007)
Re-introduce the Equal Rights Amendment. (Mar 2007)
Reinforce anti-discrimination and equal-pay requirements. (Jan 2008)
Give domestic partnership benefits to Federal employees. (May 2009)
Recognize the 40th anniversary of Stonewall. (May 2009)
Honor the 100th anniversary of the NAACP. (Jan 2009)

באמא שלי, אין לך טיפת מושג על מה שאתה מדבר. לא מנסה להעליב, זה לגיטימי לחלוטין לא לדעת מה העמדות של חבר קונגרס ממיניסוטה, במיוחד אם אתה מישראל, רק לא ברור לי מאיפה הנחרצות שלך באה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
מאותו מקום שהנחרצות של טראמפ מגיעה.
מהמדיה.
המדיה הגרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:
אמיר כתב:
קית' אליסון לא שמאלני?

Voted YES on reauthorizing the Violence Against Women Act. (Feb 2013)
Voted YES on prohibiting job discrimination based on sexual orientation. (Nov 2007)
Ending racial profiling is part of fight for justice. (Jan 2001)
Recognize Juneteenth as historical end of slavery. (Jun 2008)
ENDA: prohibit employment discrimination for gays. (Jun 2009)
Constitutional Amendment for women's equal rights. (Jun 2011)
Prohibit sexual-identity discrimination at schools. (Mar 2011)
Endorsed as "preferred" by The Feminist Majority indicating pro-women's rights. (Aug 2012)
Enforce against anti-gay discrimination in public schools. (Apr 2013)
Sponsored removing deadline for ratification of the ERA. (May 2013)
Enforce against wage discrimination based on gender. (Jan 2013)
Recognize 1961 Freedom Riders against segregated buses. (Feb 2014)
Provide benefits to domestic partners of Federal employees. (Dec 2007)
Re-introduce the Equal Rights Amendment. (Mar 2007)
Reinforce anti-discrimination and equal-pay requirements. (Jan 2008)
Give domestic partnership benefits to Federal employees. (May 2009)
Recognize the 40th anniversary of Stonewall. (May 2009)
Honor the 100th anniversary of the NAACP. (Jan 2009)

באמא שלי, אין לך טיפת מושג על מה שאתה מדבר. לא מנסה להעליב, זה לגיטימי לחלוטין לא לדעת מה העמדות של חבר קונגרס ממיניסוטה, במיוחד אם אתה מישראל, רק לא ברור לי מאיפה הנחרצות שלך באה.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 20:30 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2017, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Officer Barbrady כתב:
אמיר כתב:
קית' אליסון לא שמאלני?

מה שנקרא הפוסל במומו פוסל, גם לך לא מזיז כלום בקשר לזכויות להט"בים או בקשר לליברליות, גם לא בקשר לדמוקרטיה או יושר פוליטי, יש לך מטרה אחת כאן והיא לשלול אנשים שנראים לך תומכי מוסלמים. או לנסות לתפוס איזה שמאלני קש גנרי בעבירת צביעות. שהיא, כידוע, העבירה החמורה ביותר בספר החוקים של דיוני הרשת בעידן הנוכחי, צביעות בהתקפה והתנשאות בהגנה

בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2017, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
לא בול. כאילו, זה הכי קל להופיע משום מקום ולתת יד לחבר ליברלי עם ״בול״. הרי לא השתתפת בדיון עד עכשיו, ובד״כ אתה לא משתתף בדיונים אלא רק כדי לבוא, לתת כיף למישהו שאשכרה אומר משהו, ולברוח. זה מה שאתה עושה הכי טוב, אולי פרט להשמעת טיעונים קיצוניים נגד הדת ולהשתמש בעובדה שהיית דתי פעם. פחחח.

סומך, נכון שאני לא ליברל. אבל בגלל שהליברלים חושבים שהמוסר בצד שלהם, והם באמת מאמינים בזה, אני הראשון שיחפש עד כמה הם לא. הרי אמיר לא היה מתאמץ להגן על קונגרסמן ימני, הוא עושה לבנון את מה שאני עושה לאליסון. הרי אין שום הוכחה לאנטישמיות של בנון, זה לא עוצר אותו מלהגיד את זה בכל הזדמנות. אז נכון, לא אכפת לי אם אליסון הצביע בעד או נגד להט״בים, אבל אם יש לי הזדמנות לחשוף את ריקבון הברית בין המוסלמים לשמאל האמריקאי והאירופי (בדיוק כמו שמנסים לעשות כאן עם הברית בין הישראלים לימין האמריקאי והאירופי), אני אעוף עליה.

אמיר, אף אחד לא אוהב מתנשאים. זאת תכונה מאד קטנונית וראויה לגינוי. נכון, אני לא כל כך מכיר את אליסון-מוחמד פרט למה שקראתי עליו באינטרנט. בהנחה שאתה לא העוזר או הדובר שלו, אתה כנראה עושה את אותו הדבר. ההבדל הוא שאני לא צריך להתנשא עליך כדי להרגיש טוב. וזה לא שהבאת פה הוכחה חותכת שמוציאה אותי אדיוט, אתה סתם תביא לי כמה הצבעות מתוך 11 שנות פעילות בקונגרס כדי להגיד שאני לא מבין על מה אני מדבר. באמא שלי, בן אדם שאומר על בנון שהוא גזען מטונף בלי שום הוכחות (גרושתו העידה עליו במהלך משפט גירושין!) ואז מנסה להתנשא על מישהו שעושה אותו דבר על אליסון (ונעזוב רגע שיש אשכרה מאמרי תמיכה בלואיס פרחאן), הוא פשוט קטנוני. אליסון הגן על לואיס פרחאן וחאלד עבדול, שני אנטישמים מוצהרים. אתה מגן על איתמר בן גביר האמריקאי, לא משנה כמה ״אתה מזיין בשכל״ תגיד לי. מקווה שיום אחד תהיה גבר ותודה שאתה פשוט תומך באנטישמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2017, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
שמע בנאדם אתה פשוט מתבסס על אפס עובדות ומאה אחוז תחושות בטן (ורגשי נחיתות).
סטיב בנון היה העורך של האתר ברייטברט. הייתי אומר לך עכשיו תפסיק להיות עצלן ולחכות שיביאו לך לינקים, ותלך תקרא איזו אג'נדה קודמה תחת עריכתו של בנון, אבל אתה גזען בעצמך ובד"כ לגזען אחד קשה לזהות גזען אחר.
ומה שסומך כתב זה בול ומתאר בצורה מדויקת ובהירה את האפסיות של העמדה המוסרית הימנית (או כפי שאתה העדת על עצמך, בערך, 'לא אכפת לי מזכויות אדם אבל היי תראו אני מדמיין שמאלנים צבועים', ולא רק בנושא הזה. בהחלט אימצת בחום את הטקטיקה העלובה הזאת. אבל אני יכול להבין את זה, כששוב ושוב תפיסת העולם שלך ושל הימין מתגלה כבלתי מוסרית לחלוטין, כל מה שנותר זה להטיח באחרים 'אתם בעצמכם'.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2017, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
ההבדל הוא שאני חושב שלבנון יש ניחוח אנטישמי, אני לא מכחיש. אפילו תמכתי בהילארי לנשיאות, למרות שאני תומך של הרפובליקנים. אתה לא מסוגל להתנגד לאנטישמי בגלל שהוא דמוקרט מוסלמי.

אגב אשמח אם תביא לי כתבה אנטישמית של ברייטבארט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2017, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
לא בול. כאילו, זה הכי קל להופיע משום מקום ולתת יד לחבר ליברלי עם ״בול״. הרי לא השתתפת בדיון עד עכשיו, ובד״כ אתה לא משתתף בדיונים אלא רק כדי לבוא, לתת כיף למישהו שאשכרה אומר משהו, ולברוח. זה מה שאתה עושה הכי טוב, אולי פרט להשמעת טיעונים קיצוניים נגד הדת ולהשתמש בעובדה שהיית דתי פעם. פחחח.

סומך, נכון שאני לא ליברל. אבל בגלל שהליברלים חושבים שהמוסר בצד שלהם, והם באמת מאמינים בזה, אני הראשון שיחפש עד כמה הם לא. הרי אמיר לא היה מתאמץ להגן על קונגרסמן ימני, הוא עושה לבנון את מה שאני עושה לאליסון. הרי אין שום הוכחה לאנטישמיות של בנון, זה לא עוצר אותו מלהגיד את זה בכל הזדמנות. אז נכון, לא אכפת לי אם אליסון הצביע בעד או נגד להט״בים, אבל אם יש לי הזדמנות לחשוף את ריקבון הברית בין המוסלמים לשמאל האמריקאי והאירופי (בדיוק כמו שמנסים לעשות כאן עם הברית בין הישראלים לימין האמריקאי והאירופי), אני אעוף עליה.

אמיר, אף אחד לא אוהב מתנשאים. זאת תכונה מאד קטנונית וראויה לגינוי. נכון, אני לא כל כך מכיר את אליסון-מוחמד פרט למה שקראתי עליו באינטרנט. בהנחה שאתה לא העוזר או הדובר שלו, אתה כנראה עושה את אותו הדבר. ההבדל הוא שאני לא צריך להתנשא עליך כדי להרגיש טוב. וזה לא שהבאת פה הוכחה חותכת שמוציאה אותי אדיוט, אתה סתם תביא לי כמה הצבעות מתוך 11 שנות פעילות בקונגרס כדי להגיד שאני לא מבין על מה אני מדבר. באמא שלי, בן אדם שאומר על בנון שהוא גזען מטונף בלי שום הוכחות (גרושתו העידה עליו במהלך משפט גירושין!) ואז מנסה להתנשא על מישהו שעושה אותו דבר על אליסון (ונעזוב רגע שיש אשכרה מאמרי תמיכה בלואיס פרחאן), הוא פשוט קטנוני. אליסון הגן על לואיס פרחאן וחאלד עבדול, שני אנטישמים מוצהרים. אתה מגן על איתמר בן גביר האמריקאי, לא משנה כמה ״אתה מזיין בשכל״ תגיד לי. מקווה שיום אחד תהיה גבר ותודה שאתה פשוט תומך באנטישמי.

קלאסיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2017, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אני באמת לא מבין את הטיעון שלך.
יורם שפטל זיכה מישהו שהוא בעצמו הגדיר כפושע מלחמה נאצי מאשמת פשעי מלחמה נאציים. זה הופך אותו לנאצי?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: