תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 406 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שמעון פרס
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
בניגוד לכל ההשמצות, השמאל הקיצוני לא קורא לו רוצח, ועודה לא טוקבקיסט. הוא אמר - זה נושא מורכב, זה איש שעשה הרבה דברים בחייו, חלקם ראויים מאד לציון לטובה מבחינתו כמו תהליך השלום, וחלקם לא. ובסיכומו של דבר הוא לא מרגיש בנוח עם זה. ובניגוד למה שנאמר פה הוא לא חייב "לנהוג בנימוס". הוא מנהיג ציבור, לציבור שלו יש עמדות ותפיסה ואג'נדה, והוא מייצג אותו. יש אמירה במה שהוא עשה.
האמירה הזתא לא מוצאת חן בעיני מישהו? למי שלא הבין - זאת הכוונה. לא להמשיך את הסטטוס קוו לפיו הם מכבדים את כללי המשחק, ומשחקים אותה ערבים טובים עד שמישהו יואיל להשתין בכיוון שלהם ולשחק איתם.

בעיני אישית חבל שזה המצב, וחבל שלא בא ללווייה, וחבל על הרבה דברים. אני תמיד מעדיף כמה שיותר רצון טוב ואופטימיות מצד יהודים וערבים בתקווה שזה יוביל לפיוס וחיים משותפים. אבל לאור ההיסטוריה והיחס לציבור שהוא מייצג לאורך השנים מצד המיינסטרים הישראלי, אני לא יכול שלא להבין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 14:44 
נחמד חתול וטקנו ואח - מה אתם חושבים על כך
שאבו מאזן החליט לכבד ולהגיע להלוויה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
שדי ברור לי למה אבו מאזן בעד הסכמי אוסלו, ולמה הוא רוצה לכבד את מי שמסמל אותם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 15:08 
אובמה שם כיפה? זה נהוג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
וואו, אם זה האשכול בפורום על מותו של פרס, אני לא רוצה לחשוב איך ייראה כאן אשכול המוות של ביבי.
איזו חבורה של דפקטים שונאי ישראל. אבו מאזן רק מחכה שתחיו תחתיו.

אני אישית לא יכול לחכות למוות של ביבי.
למרות שאני אשמח יותר אם הוא יבלה בכלא בשארית חייו, ולא ימות בשיבה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 16:07 
אני לא דורש מעודה להביע צער. סתם שיתנהג בנימוס. ולא יהפוך כל אירוע להפגנת עקרונות. כמו שאני דורש ממירי רגב, באירוע של פרסי אופיר לבלום כמה דקות, לשמוע כמה מילים מדרוויש ולהמשיך הלאה. כמו שאני דורש מאנשי הקולנוע הישראלי לתת למירי רגב לנאום, להגיד את המנטרות החלולות שלה, ולהמשיך הלאה. ולא להתנהג בילדותיות שיורה לעצמם ברגל. זה הכול. מה קרה, אי אפשר להתאפק? להתנהג קצת בנימוס? כל אירוע צריך להיהפך ל"אתה תיתן לי להגיד! ואתה תיתן לי להגיב! ואל תסתום לי את הפה"? למה אי אפשר להתנהג כמו בני אדם מבוגרים? מה כל כך מסובך?
בשורה התחתונה, הרשימה המשותפת, כמו הימין הקיצוני - הם שני צדדים של אותו מטבע. זו המציאות וכדאי להכיר בה. איימן עודה והימין הקיצוני לא שונים מהותית באופן ההתנהגות שלהם. וגם במטרות שלהם. וזה חבל. אבל זו המציאות. זועבי וזחאלקה לא טובים יותר מסמוטריץ' וסטרוק, לטעמי שני הקטבים האלה דוחקים את ישראל לעבר אסון.
ואני כותב את זה בתור מי שמצביע שנים למרצ. ואני רואה עצמי שמאלן. וממש לא קרוב למרכז הפוליטי. אבל מה שהרשימה המשותפת עושה זה לא מדיניות, אלא פרובוקציות חלולות, שלא מועילות בכלום לציבור שהיא מייצגת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
1. אני לא דורש מעודה להביע צער. סתם שיתנהג בנימוס. ולא יהפוך כל אירוע להפגנת עקרונות. כמו שאני דורש ממירי רגב, באירוע של פרסי אופיר לבלום כמה דקות, לשמוע כמה מילים מדרוויש ולהמשיך הלאה. כמו שאני דורש מאנשי הקולנוע הישראלי לתת למירי רגב לנאום, להגיד את המנטרות החלולות שלה, ולהמשיך הלאה. ולא להתנהג בילדותיות שיורה לעצמם ברגל. זה הכול. מה קרה, אי אפשר להתאפק? להתנהג קצת בנימוס? כל אירוע צריך להיהפך ל"אתה תיתן לי להגיד! ואתה תיתן לי להגיב! ואל תסתום לי את הפה"? למה אי אפשר להתנהג כמו בני אדם מבוגרים? מה כל כך מסובך?
2. בשורה התחתונה, הרשימה המשותפת, כמו הימין הקיצוני - הם שני צדדים של אותו מטבע. זו המציאות וכדאי להכיר בה. איימן עודה והימין הקיצוני לא שונים מהותית באופן ההתנהגות שלהם. וגם במטרות שלהם. וזה חבל. אבל זו המציאות. זועבי וזחאלקה לא טובים יותר מסמוטריץ' וסטרוק, לטעמי שני הקטבים האלה דוחקים את ישראל לעבר אסון.
3. ואני כותב את זה בתור מי שמצביע שנים למרצ. ואני רואה עצמי שמאלן. וממש לא קרוב למרכז הפוליטי. אבל מה שהרשימה המשותפת עושה זה לא מדיניות, אלא פרובוקציות חלולות, שלא מועילות בכלום לציבור שהיא מייצגת.

1. מה הוא עשה לא מנומס? הוא הלך להשתין על הקבר מול מנהיגי העולם?
2. מזמן לא שמענו על קיצונים משני הצדדים. חבל שאתה נופל למלכודת של התעלמות מההקשר הרחב.
3. אני מבין שאתה מכיר את הציבור הערבי ואת האינטרסים והרצונות שלו יותר ממי שקיבלו למעלה משמונים אחוז מקולות המצביעים שם. יפה לך. שקלת להפוך את זה לקריירה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5859872860

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא השתין על הקבר, הוא נתן פומבי לעובדה שהוא לא הולך להלוויה.
יש קיצוניים משני הצדדים, ואם איימן עודה לא ינסה לקרב את השוליים הסובלניים של ערביי ישראל לאלו של היהודים, אז הוא ימשיך למצב את עצמו כקיצוני (וזה לא על הזין שלו, כי בכל הזדמנות הוא מנסה לפנות לקהל השמאל-מרכז היהודי).
זה שהרשימה המאוחדת קיבלה שמונים אחוז לא אומרת שהיא קולעת לטעם הרחוב הערבי ישראלי בכל החלטה, בדיוק כמו ביבי. וגם אם כן, הוא אמר לייצג את השוליים המתונים יותר ולא את מצביעי בל"ד.
ונסכם: זה מאכזב, חשבתי שיש פה מנהיג שיכול להאפיל על השטויות של זועבי. בסופו של דבר הדיון הזה התארך יתר על המידה: בא או לא בא, זה כנראה לא משנה כי ביבי יבחר לנצח, העם הולך ומיימין והמעשה שלו משול ליתוש שעוקץ פיל, לא קריטי.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
התראיינתי אתמול בחדשות הלילה בערוץ 2, על התבטאויות חברי כנסת מהרשימה המשותפת ביחס לשמעון פרס. הסברתי שאני אשתתף היום בלוויה, כי אני רוצה לזכור את הדברים הטובים שעשה פרס. את האמונה בחזון שתי המדינות, בחתירה לשוויון בין יהודים וערבים. אם לא אושיט יד לאנשים דוגמת שמעון פרס והציבור שתמך בו, למי אוכל להושיט יד?
ח"כ עיסאוי פריג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק קראתי שלא היה נציג ממלכתי בהלוויתו של מאיר וילנר (מחותמי מגילת העצמאות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
3. אני מבין שאתה מכיר את הציבור הערבי ואת האינטרסים והרצונות שלו יותר ממי שקיבלו למעלה משמונים אחוז מקולות המצביעים שם. יפה לך. שקלת להפוך את זה לקריירה?
אז אני מבין שאין לך דעה חיובית במיוחד על כל מיני קלינטונים ואובמות שחושבים שהם מכירים את הציבור הישראלי ואת האנטרסים והרצונות שלו יותר ממי שאזרחי ישראל בחרו בו לראש ממשלתם כבר 3 פעמים ברציפות, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
teknoboy כתב:
אז אני מבין שאין לך דעה חיובית במיוחד על כל מיני קלינטונים ואובמות שחושבים שהם מכירים את הציבור הישראלי ואת האנטרסים והרצונות שלו יותר ממי שאזרחי ישראל בחרו בו לראש ממשלתם כבר 3 פעמים ברציפות, נכון?

עד כמה שזכור לי ביבי אינו אזרח ממדרגה שנייה בארצות הברית, ולא עומד בראש מפלגה שמייצגת מיעוט של כעשרים אחוז מהאוכלוסייה האמריקאית שמופלה לרעה על רקע של סכסוך לאומי ודתי, כך שהאנלוגיה מופרכת מיסודה (מדינאים אומרים לפעמים מה דעתם על מדינאים אחרים ומדיניותם. לבוא בטענות על כך שהמקופח לא משתתף באבלו של המקפח זה משהו קצת אחר).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
נחמד חתול וטקנו ואח - מה אתם חושבים על כך
שאבו מאזן החליט לכבד ולהגיע להלוויה?

בנוסף למה שטקנו אמר: שהוא עושה את זה בתור דיפלומט זר שיש לו אינטרס להראות שהוא עושה מחוות כאלה. לחברי הרשימה המשותפת אין אינטרס כזה - הם לא הולכים לנהל משא ומתן על סיום הכיבוש, הם לא הולכים לייצג את הפלסטינים בזירה הבינלאומית, והם לא הולכים להיות חלק לגיטימי לחלוטין מהפוליטיקה הישראלית.
חוץ מזה, אבו מאזן לא יאבד מכוחו הפוליטי אם יעצבן את הציבור שלו וילך נגדו.

ועד נקודה שנראה לי שאתם מפספסים: אני לא אומר שעודה לא היה צריך ללכת להלווייה הזאת, אני פשוט לא מתיימר לקבוע בשבילו מה הוא צריך לעשות. אני לא בחרתי בו, לא הוא הנציג שלי בכנסת. יש לו את הציבור שלו, אותו הוא מייצג, והם מי שהוא אמור לחשוב עליהם כשהוא מחליט החלטות.

יורם כתב:
teknoboy כתב:

הם מייצגים את האינטרסים והרצונות של האזרחים שלהם, שבין היתר, מיליארדים מכספי המיסים שלהם הולכים לממן את ההגנה של הציבור הישראלי והנציגים שלהם מטילים שוכבים על הגדר בכל זירה דיפלומטית לטובתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 19:47 
מספר המנדטים שלה מראים שהרשימה המשותפת לא מייצגת 20 אחוז מאזרחי מדינת ישראל. פוטנציאל המנדטים של הציבור הערבי הרי הרבה יותר גדול מכמות המנדטים של הרשימה. זה נחמד לכוון את החצים כל הזמן רק לצד אחד בלבד. ואין חולק שהצד היהודי מדיר ובעייתי וגזעני. אבל הרשימה המשותפת עושה הכול כדי להתבדל ולא להיות חלק מהשיח הפוליטי המרכזי. מיכל אהרוני כתבה את זה נפלא היום בפוסט בפייסבוק: הגישה של עודה ושות' היא "או שאתם בדיוק מה שאנחנו רוצים שתהיו או שתחיו ותמותו בלעדי". הרי החבר'ה האלה שנורא רוצים להיות שותפים לעשייה סירבו אפילו לחתום על הסכם עודפים לפני הבחירות עם מרצ. מרצ! רשימת שמאל מובהקת. אבל גם מרצ לא מספיק שמאל בשבילם.
וכן, יש מקרים שהקלישאה "קיצוניים משני הצדדים מסוכנים באותה המידה" נכונה.
כן, חברים לא מועטים ברשימה המשותפת עשויים מאותו החומר של הסמוטריצ'ים למיניהם. והם דוחפים את כולנו לתהום. וכן, אפשר לעטוף את זה במילים יפות ובטיעונים נכונים (והטיעונים שהעליתם נגד הממסד היהודי נכונים לגמרי ואני מסכים איתם), זה לא שולל את הטענה שמה שהרשימה המשותפת עושה זה להתבדל ולא להתקרב. מתעקשת להיות איזה אי בודד שמסרב להשתייך לשמאל הישראלי. ויודעים מה? בדרך הזו היא אפילו מונעת את הסיכוי הקלוש שהשמאל יחזור לשלטון, כי היא פשוט מסרבת להיות פרטנרית של השמאל המיינסטרימי. וזה משהו שראוי לכל ביקורת ולא להסברים.
אז עודה לא בא להלוויה של פרס. זה מעיד איזה בן אדם הוא. (עודה, לא פרס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
הם לא צריכים את השמאל.

הזמן לטובתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
מספר המנדטים שלה מראים שהרשימה המשותפת לא מייצגת 20 אחוז מאזרחי מדינת ישראל. פוטנציאל המנדטים של הציבור הערבי הרי הרבה יותר גדול מכמות המנדטים של הרשימה.
ברור שיש עוד המון ערבים שבכלל מחרימים את הבחירות.
אתה מציע שעודה יקרוץ להם ויפתה אותם להצביע לו על ידי זה שהוא יחבק ידיים עם הציונים?
מבין אלה שמוכנים בכלל לקחת חלק בבחירות, יותר משמונים אחוז הצביעו לרשימה המשותפת.
למה אתה חושב שאתה מבין אותם (או את אלה שבכלל מחרימים את הבחירות), את רצונותיהם ואם האינטרסים שלהם יותר טוב מעודה?

purvis short כתב:
מה שהרשימה המשותפת עושה זה להתבדל ולא להתקרב. מתעקשת להיות איזה אי בודד שמסרב להשתייך לשמאל הישראלי. ויודעים מה? בדרך הזו היא אפילו מונעת את הסיכוי הקלוש שהשמאל יחזור לשלטון, כי היא פשוט מסרבת להיות פרטנרית של השמאל המיינסטרימי.
אולי נושא הדיון הנוכחי טרם חלחל עד הסוף, אבל אני חושב שמהעובדה שהם לא התיצבו בהלוויה של שמעון פאקינג פרס, ה-סמל בה'א הידיעה של השמאל המיינסטרימי, אפשר להקיש שהם לא ממש מעריכים את השמאל המיינסטירימי הזה, את מה שהוא עשה להם\בשבילם, ואת התקווה שהוא מהווה עבורם.

purvis short כתב:
הם דוחפים את כולנו לתהום.
כן, ודאי, הם אלה שדוחפים אותנו לתהום - מפלגה שמעולם לא השתתפה בחלוקת השלל שאחרי הבחירות, שמעולם לא היתה לה אפילו הזדמנות או אפשרות לעשות משהו, שמייצגת ציבור שמקופח ומופלה באופן שיטתי על רקע אתני מיום הקמת המדינה.
מדהים בעיני שאתה טוען פה ברצינות (שלא לומר במצח נחושה) שהכוח לשנות את המציאות נמצא בידיהם. לא בידי ממשלות ישראל מ48 ועד היום, בידי לא הרוב היהודי שמקצה ומדיר את הציבור הערבי, אלא בידיהם - נציגי הציבור המקופח שמעולם לא ישבו בעמדת כוח.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 21:52 
אני לא מסכים עם טקנו בכל מילה כאן, אבל מסכים הפרשנות שלו באופן כללי לגבי העניין הזה.
אולי בסרטון הזה יש כדי להמחיש מעט את הנקודה לגבי התחושות החבויות שלהם למפלגת העבודה שלא תמיד מוחצנות
https://www.youtube.com/watch?v=UPq1mGl-FpE

וזה שעודה לא רוצה להשתייך לשמאל, זאת המחמאה הכי גדולה שהשמאל יכול לקבל. הוא עדיין מזוהה אצל עודה וחבריו, לעיתים שלא בצדק (כמו במקרה של מרצ והסכם העודפים, כמו גם במקרה של פרס האינדיבדואל) כישות ציונית כובשת ואכזרית (כן, הכיבוש של 48). במובנים רבים, אף כובשת יותר מהימין, מתנחלת ומיישבת את הארץ יותר מהימין וגם מגרשת יהודים ומחריבה ישובי יהודים פחות מהימין. למה נראה לך שתומכי בל"ד/החזית העממית/הפת"ח יזרמו עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 22:02 
שמאל מה שמאל. הוא מתפנק בחמימות של הצדקנות שלו. סוג של זונת לייקים.
היה פה אירוע שהערך שלו הוא 200% סימבולית ודיפלומטיה.
אז הוא בוחר ללקק לעצמו. שיהיה לו בכיף. בעיני זה התנהגות אנטי מנהיגותית, אלא אם יש איזה רציונל פוליטי אמיתי.
כרגע אני לא יכול לדמיין איך זה בדיוק אמור לשרת אותו ואת הציבור שאותו הוא אמור לייצג.
אני רואה בעיקר נזק ללגיטימציה שלו ונזק ליכולת שלו לגייס תמיכה במהלכים שהוא רוצה לקדם.
מקווה שהנזק יהיה מזערי

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
סתרת את עצמך קולוסאלית בשני המשפטים הראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 22:24 
טוב

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 22:25 
מה זה שמאל. מעניין מה עמדת מפלגת השמאל הזו בנוגע לקהילת הלהט"ב. מעניין מה הסיכוי של הומוסקסואל להיכנס לכנסת מטעם הרשימה המשותפת. מעניין אם כמו מרצ היא תומכת בנישואים חד מיניים? מעניין מה עמדתו של עודה ועמדת מפלגתו בנושא בתור אבירי זכויות אדם ולוחמים למען שוויון. הם הרי מופת לשמאל, לא?
היה פה מקרה שבו צריך לגלות אנושיות. ועודה יצא קטנטן. בדיוק כמו שהרשימה המשותפת יצאה קטנטנה כשסירבה לחתום על הסכם עודפים עם מרצ. ואם מרצ לא ראויה לשת"פ בשבילם אז הם גם צריכים, קצת, לבדוק את עצמם.
דווקאיות היא לא מדיניות. היא קטנוניות.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
שאלה מצויינת למה נושא הלהט"ב באמת כ"כ בעייתי ברשימה המשותפת? למה עודה לא יכול להתבטא בו בחופשיות, למרות שחד"ש כמפלגה עצמאית קידמה כמה וכמה חוקים לטובת הלהט"ב? בואו ניזכר - כי המיינסטרים הפוליטי הישראלי עשה כמיטב יכולתו כדי להיפטר מכל המפלגות הערביות והכריח את עודה לשבת עם חבורת איסלמיסטים חשוכים שהוא מתעב כדי שיוכל להיכנס לכנסת.
אולי אם היה בא לאיזה 2000 לוויות לא היו עושים את זה. או שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
זו האשמה שקרית ופתטית.
לך לך, ובדוק בכל הצעות החוק למען זכויות אדם איך הצביעו מפלגות הרשימה.
יותר מכך, בהסכם האיחוד נכפה על רעם (המפלגה הלא ליברלית היחידה) לא להתנגד לחוקים מהסוג הזה אלא להמנע.
בלד המושמצת היא המפלגה הבולטת בהקשר הזה, ולא חדש.
הבורות חוגגת

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 07:24 
הפועל כתב:
שאלה מצויינת למה נושא הלהט"ב באמת כ"כ בעייתי ברשימה המשותפת? למה עודה לא יכול להתבטא בו בחופשיות, למרות שחד"ש כמפלגה עצמאית קידמה כמה וכמה חוקים לטובת הלהט"ב? בואו ניזכר - כי המיינסטרים הפוליטי הישראלי עשה כמיטב יכולתו כדי להיפטר מכל המפלגות הערביות והכריח את עודה לשבת עם חבורת איסלמיסטים חשוכים שהוא מתעב כדי שיוכל להיכנס לכנסת.
אולי אם היה בא לאיזה 2000 לוויות לא היו עושים את זה. או שלא.

זו התממות. הוא מנהיג או שהוא פופוליסט שמתחנף לקיצונים במחנה שלו? בעצם, אני הרי יודע את התשובה.
אם מחר תועלה בכנסת הצעת חוק לשוויון זכויות לחברי הקהילה אתה תראה שהרשימה המשותפת תצביע בדיוק כמו שסמוטריץ' יצביע. אבל קל לטמון את הראש בחול ולצייר אותם כאבירי זכויות אדם וכנאורים. הם לא. אפילו בליכוד יש חבר כנסת מהקהילה. בוא נחשוב מה הסיכוי שיהיה חבר כנסת מהקהילה ברשימה המשותפת. יודע מה, בוא ניתן להם שלושה שרים בממשלה. בוא נראה אותם מקימים מרכז גאה אחד באחת הערים הערביות במדינה. אני מבטיח לך שהם לא יעשו כלום ויעטפו את זה בטיעונים יפים. בשורה התחתונה: הם והסמוטריצ'ים אלה שני צדדים של אותו מטבע. הם לא אבירי זכויות אדם. סתם קיצוניים ופרובוקטורים.
זה אמנם סטייה מהנושא של פרס וכו', אבל זה מראה שוב ממה המפלגה הזו עשויה. מקיטוב, הדרה, שלילת האחר וכמו שכתבה מיכל אהרוני: "או שאתם בדיוק מה שאנחנו רוצים שתהיו או שתחיו ותמותו בלעדי". בלי שום פרגמטיות או רצון לקדם משהו.
אי ההגעה להלוויה היא לא איזה אמירה, זו סתם פרובוקציה בגרוש, וזו בערך המדיניות של המפלגה הזו.
המפלגה הזו היא חלק מהאסון של השמאל. כי יש לה כוח פוליטי עצום ופוטנציאל עוד יותר עצום שהמנהיגים שלה, חסרי האומץ והחזון, זורקים לפח. הם אפילו לא מוכנים להושיט יד למפלגה כמו מרצ, מהמחנה שלהם, וזה אומר הכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
פרויס, אני אקח את ההתעלמות שלך ממה שכתבתי ואתייחס אליך כשקרן שמשקר.
"אתה תראה שהם יצביעו כמו סמוטריץ'" עאלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

למה זה טוב? למה?
זו תגובה פבלובית? נובע מתסכול? מקושי בהבעה בכתב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
אדום נחמד כתב:

למה זה טוב? למה?

בדרך כלל כשמתעלמים ממשהו שמישהו כותב זה נובע דווקא מקושי בקריאה :SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

למה אתה אומר שהוא התעלם?
אולי הוא פשוט אחד מאלה שיודעים מה יהיה בעתיד?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
אדום נחמד כתב:

למה זה טוב? למה?

למה שלא תשאל את פרויס למה טובה ההכפשה חסרת הבסיס שהוא משליך על הרשימה, למרות שכתבתי לו שזה לא נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 406 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: