Noam כתב:
בעקרון יכולתי להביא פה תמונה של הדגלים שהביאו שלום עכשיו ולהוציא אותך מטומטם, אבל בגלל שקשה לי להבין את האובססיה הזאת, אני מעדיף שפשוט נעשה רשימה של מה מותר ומה אסור לנו לעשות.
הבנתי שדגלי פלסטין אסור, ושצריך שיהיו הרבה דגלי ישראל, בצורה שתבלוט לכל עין.
חוץ מזה שמעתי טענות שללכת עם ערבים (או לפחות בעלי דעות עצמאיות/שאיפות להגדרה עצמית) זה גם דבר די בעייתי מבחינתכם, ושלאף משתתף בהפגנה אסור להתנגד לרצח של אנשים מנוטרלים, או אפילו לקרוא לרצח בשם.
תן לי עוד, נתחיל לעשות בריינסטורמינג.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
בעיקרון זו כבר הודעה שלישית שלך שבה אתה מזיין את השכל על דגלי ישראל בלי לתת הוכחות (למרות ש"ראית").
בוא שים תמונה מסכנה ותסתום לי את הפה. מבטיח להתנצל אם אכן היה/היו.
לך קשה להבין את האובססיה לדגלי ישראל, ולנו קשה להבין את האובססיה שלכם לדגלי פלסטין. מה לעשות?
אמנם גל הטרור קצת נרגע, אבל הכל עדיין טרי. אתם מנופפים בדגלי הלאום של אותם מחבלים שרצחו, רוצחים וימשיכו לרצוח את העם שלך, באמצע תל-אביב, ואתה מצפה להבנה? איזו מין אטימות זו?
אם היו שם חצי דגלי ישראל וחצי פלסטין, הייתי אומר "וואלה, בסדר, הם אמנם חיים בסרט של דו-קיום, אבל לפחות עושים את זה נכון", אבל גם זה לא.
בקשר ל"טענות" האלה, אין לי מושג איפה שמעת את זה, אבל לי אישית אין שום בעיה ללכת עם ערבים כל עוד יש מכנה משותף אמיתי. אני מאמין שיש קיצוניים שיחלקו עליי.
NARKOTIKA כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אבל אם זה הוא או חבורת ההזויים האלה מלמעלה שלא מתביישים להניף דגלי פלסטין
ההזויים האלה הניפו דגל פלשתין באמצע תל אביב?!@??!? איזה חסרי בושה.
אתה מבין למה כולם הופכים פה להיות לאומנים מפגרים?
הנה, גם אתה נדבקת.
דגל פלשתין גם הונף בכנסת שלך, ולא במשמרות של השמאל, וגם בשנים האחרונות. דגל פלשתין לא מוגדר כדגל אויב, והוא חוקי בדיוק כמו דגל ארגנטינה.
איזה מדינה של פאשיסטיים מזויינים.
כמה צפוי שדמגוג כמוך ייקח חצי משפט וינתח אותו לפי איך שנוח לו.
מצדי שיניפו גם דגלי איראן, דאעש וחמאס באמצע ת"א. מעניין לי את הביצה באמת.
אל תניף לי דגל פלסטין (כאמור, כל המחבלים בגל הטרור הזה מזוהים עם הדגל) כשהכל עדיין טרי והחברה פה גם ככה מאבדת את שפיותה.
לא אמרתי שדגל פלסטין מוגדר כדגל אויב או שהוא לא חוקי, ואני מודע לזה שהוא הונף בכנסת ובפגישות של מנהיגים משני הצדדים. אל תכניס לי מילים לפה. בסה"כ זה נראה רע שיש רק דגלי פלסטין בזמן שמה שאתם מבקשים זה דו-קיום.