תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 15:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
ואם סנדרס יובס בפריימריז אתה תגיד שהם גאונים ואתה אידיוט? לא ממש.
גם לדעתי הוא לא מוביל שום מהפכה מהשורשים, הוא חיפש משהו שיבדיל אותו כמה שיותר מהילרי והוא רוכב על זה.
אם הוא יזכה במועמדות הדמוקרטית זה יהיה אסון, כי לדעתי כל אחד מהדפקטים הרפובליקנים ינצח אותו ויהיה נשיא אסוני.

אני לא מעריץ גדול של הילרי, והדיעות שלי הרבה יותר סוציאליסטיות משל סנדרס, אבל מבחינתי קודם כל חשוב לעצור את הבהמות הימניות ולדעתי רק היא תנצח כל אחד מהם.
היא דמות מובילה ומוכרת בפוליטיקה האמריקאית, והיא תביא את קולות המרכז המתלבט.
צעירים סוציאליסטים זה אחלה, אבל בשביל לזכות בבחירות צריך גם כמה שכבות גיל אחרות, וסנדרס בחיים לא יביא את הקולות האלה.

האמריקאים נמצאים חזק בתפיסה הקפיטליסטית, וייקח המון זמן להחדיר גישות חברתיות למיינסטרים.
אני לא חושב שהחדרת הרעיונות האלה צריכה לבוא על חשבון הזכייה בנשיאות. להיפך.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 16:52 
שמע, בוא נשים קודם כל על השולחן - אני אידיוט, בלי קשר ל538 או לא :D

לדעתי הוא מוביל פה מהפכה. אני מדבר עם הרבה מנהיגי קמפיין והם לא רק דוחפים חזק את ברני, הם דוחפים הרבה מועמדים מקומיים (כי הם יודעים שברני צריך מועמדים בבית הנבחרים ובסנאט).
אני חושב, ואני באמת לא מבסס את זה על איזשהו ידע נרחב יותר מידי, שלכל מועמד רפובליקני יש סיכוי הרבה יותר גבוה לנצח את קלינטון מאשר את סאנדרס. דיברו על זה היום בmorning joe :
http://www.msnbc.com/morning-joe/watch/ ... 4878403655

מאוד מעניין, ממליץ לצפות.
הטיעון שאתה טוען פה הוא טיעון שהרבה אנשים טוענים. אני טוען בדיוק להפך - הרבה, הרבה יותר אנשים מהמרכז יעדיפו להצביע לסאנדרס מאשר להילרי.
בכל הסקרים, הוא דווקא זוכה בהרבה יותר קולות עצמאיים (לא דמוקרטיים ולא רפובליקנים, מרכז כמו שאתה טוען) מאשר הילרי. הילרי מחזיקה לעומת זאת בהרבה יותר תמיכה אצל דמוקרטים - כלומר אנשים שבין כה וכה יצביעו למועמד הדמוקרטי, בין אם זה סאנדרס ובין אם זה הילרי. ולכן אני חושב שלסאנדרס יש סיכוי הרבה הרבה יותר טוב לנצח את הרפובליקנים מאשר הילרי.
http://www.inquisitr.com/2641744/bernie ... t-senator/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 17:49 
אני לא יודע איפה מישהו רואה ש538 בהלם. הם מסבירים יפה מאוד מה שידוע. סנדרס חייב לזכות באיווה ובניו המפשיר. אם הוא מפסיד באחת מאלו הוא גמור. והוא חייב למשוך בוחרים שחורים והיספנים שכרגע לא מצטרפים לגל ההיפסטרי שלו. ובאחוזים, נייט סילבר נותן לו 15% והארי אנטן נותן לו הרבה פחות. אני עם סילבר כאן. אני חושב שהניתוח שלו די מדויק.
הדבר היחיד שלמדתי שם ולא ידעתי זה שסנדרס שופך יותר כסף באיווה מאשר הילארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 17:54 
תשמע, אני לא נותן להם קרדיט כי הם רק מנתחים סקרים. זה הכל. אתמול הם נתנו לסאנדרס 25% לנצח בניו המפשייר. ואז סקר של cnn שבו הוא מוביל ב27 נקודות, ובום - 60 ומשהו אחוז. וואלה, גאונים. איפה הניתוח של מה שקורה בשטח? איפה הסקת המסקנות? סקר גם אני יודע לקרוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
הם לא שולטים בתזמון הסקרים. לא היה סקר אחר כבר שבוע וחצי. מה לעשות, כשיש רק סקר חדש אחד יש לו משקל גבוה, זה הגיוני.
יהיו הרבה סקרים קרוב להצבעה ומה שצריך לדעת זה לשקלל אותם יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 18:33 
סבבה, להסתכל על סקר ואז להגיד "הסיכוי שלו עכשיו הרבה יותר גבוה" זה לא חזאות. לא אמרתי שזה אשמתם, אבל אם סקר אחד גורם להם להגיד "יש לו סיכוי קטן" ל"רוב הסיכויים שהוא ינצח"..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אין דרך אחרת. לא הם יוצרים את הנתונים.
להתייחס לכך שברגע מסוים יש נתונים ברורים מאליהם ולהסיק שהם לא חכמים זה דבילי.
את השם שלהם הם יצרו כשהיו עשרות סקרים מדי יום והם שיקללו אותם באופן מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 18:41 
אני רק אומר, זה לא חזאות. חזאות זה לראות מה קורה בשטח, לא להסתכל על סקר ולהגיד "עכשיו הילרי מובילה" "עכשיו ברני מוביל". זה לראות טרנדים, את ההשפעות של דברים שונים.

אבל אני אהיה הראשון שאודה שאני כנראה סתם wishful thinker. :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 19:13 
הגלמוד מלוד כתב:
תשמע, אני לא נותן להם קרדיט כי הם רק מנתחים סקרים. זה הכל. אתמול הם נתנו לסאנדרס 25% לנצח בניו המפשייר. ואז סקר של cnn שבו הוא מוביל ב27 נקודות, ובום - 60 ומשהו אחוז. וואלה, גאונים. איפה הניתוח של מה שקורה בשטח? איפה הסקת המסקנות? סקר גם אני יודע לקרוא.

האמת שעד שהסקר הזה הגיע הם נתנו לסנדרס 45% סיכוי בניו המפשיר ועכשיו הם נותנים לו 63%. הסיבות הן מה שאיציק ציין. ובדיון שלהם הם דנים בסיבות לשינויים האלו, אם יש כאלו.
http://projects.fivethirtyeight.com/ele ... emocratic/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 21:20 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
ארגון move on (אחד מגורמי השטח המשמעותיים יותר בבחירות הראשונות של אובאמה) הודיע על תמיכתו בסנדרס:
http://front.moveon.org/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 21:50 
למי שעוקב אחרי 538, זאת כבר די רעידת אדמה: http://fivethirtyeight.com/features/one ... -of-trump/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 23:22 
aaaaaaaaaaaaand

ברני מוביל ב8 נקודות באיווה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 00:50 
הגלמוד מלוד כתב:
aaaaaaaaaaaaand

אתה יודע שבסקר הזה זה תלוי בשאלה. CNN, שזה הסקר שלהם, הסבירו את הבעייתיות בגלל שקשה להם לחזות מי יצביע:

הם קודם שאלו את המצביעים "האם אתה מתכנן להצביע בפריימריס" ואז שאלו אותם למי יצביעו התוצאה היא 51-43 לסנדרס.
אבל אם לוקחים את המצביעים שהצביעו בעבר התוצאה היא 52-35 להילארי. זה חשוב כי דפוסי ההצבעה בעבר, CNN הסבירו, הם בדר"כ אינדיקציה טובה לדפוסי ההצבעה הנוכחיים. לא ברור לי איך יש פער של 25% בין השאלות האלו. זה לא ששליש מהמצביעים באיווה הם בני 25 ומטה. אבל זה מה שיצא להם.

אצל הרפובליקנים השאלה הזאת מייצרת הבדל של 9% לטובת טרמפ, מה שיותר סביר בעיני.

בסקר אחר שפורסם היום הילארי מובילה ב9% באיווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
אתם הולכים לשגע אותנו, הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 03:59 
KingAlpaca כתב:
אתם הולכים לשגע אותנו, הא?

זאת השיטה הטיפשית הזאת של הקוקוסים שמשגעת את כולם. היא הופכת את איווה כמקום קשה לניבוי (מה גם שזאת מדינה טיפשית להתחיל ממנה, אבל זה נושא אחר). זה בדר"כ עובר לטובת מועמד שהתומכים שלו יותר נלהבים. ככה זה היה עם אובאמה ב2008. וככה זה צפוי להיות עם סנדרס עכשיו, וכנראה שעם קרוז. אבל לך תדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 04:02 
סמל אישי של המשתמש
זה אני יודע,
אני דיברתי על שניכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 04:07 
אחד נובע מהשני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 06:56 
גיא האדום כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
aaaaaaaaaaaaand

אתה יודע שבסקר הזה זה תלוי בשאלה. CNN, שזה הסקר שלהם, הסבירו את הבעייתיות בגלל שקשה להם לחזות מי יצביע:

הם קודם שאלו את המצביעים "האם אתה מתכנן להצביע בפריימריס" ואז שאלו אותם למי יצביעו התוצאה היא 51-43 לסנדרס.
אבל אם לוקחים את המצביעים שהצביעו בעבר התוצאה היא 52-35 להילארי. זה חשוב כי דפוסי ההצבעה בעבר, CNN הסבירו, הם בדר"כ אינדיקציה טובה לדפוסי ההצבעה הנוכחיים. לא ברור לי איך יש פער של 25% בין השאלות האלו. זה לא ששליש מהמצביעים באיווה הם בני 25 ומטה. אבל זה מה שיצא להם.

אצל הרפובליקנים השאלה הזאת מייצרת הבדל של 9% לטובת טרמפ, מה שיותר סביר בעיני.

בסקר אחר שפורסם היום הילארי מובילה ב9% באיווה.

אתה מתכוון לסקר שה538 הכל כך אהוב שלך לא נותן לו ציון כי הוא לא מוכר, ש70% מהנסקרים הם בני 45+, ושעושה שימוש שבשיחות אוטומטיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
אתה מתבלבל. אני זה שאוהב את 538 וקורא בו מדי יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 03:36 
סתם כדי לסגור את הפינה, 538 נותן יותר משקל לסקר של Douglas Fulmer & Associates, שבו הילארי מובילה, מאשר לסקר של CNN. אולי כי מספר הנשאלים היה יותר מכפול. אולי מסיבות אחרות. ויש אגב סקר חדש מאיזה גוף שהאמת לא שמעתי עליו שבו הילארי מובילה באיווה ב29%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 12:53 
גיא האדום כתב:
סתם כדי לסגור את הפינה, 538 נותן יותר משקל לסקר של Douglas Fulmer & Associates, שבו הילארי מובילה, מאשר לסקר של CNN. אולי כי מספר הנשאלים היה יותר מכפול. אולי מסיבות אחרות. ויש אגב סקר חדש מאיזה גוף שהאמת לא שמעתי עליו שבו הילארי מובילה באיווה ב29%.

אתה טועה :D

אתה מתבלבל בין Monmouth College לMonmouth University. שני גופים שונים. הם לא מכירים את Monmouth College/KBUR/Douglas Fulmer & Associate.

וגם את הגוף השני שהילרי מובילה ב29 (שזה אמין כמעט כמו שברני מוביל ב27 בNH, תעשה לי טובה) הם לא מכירים.

אגב, אני בדעה שלך. אני ממש ממש ממש לא חושב שהוא באמת מוביל ב8 באיווה. לדעתי זה יותר בכיוון התיקו, כרגע.

אגב, היום למדתי שברני נחשב מרכז-ימין בשבדיה. :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 16:24 
הגלמוד מלוד כתב:
גיא האדום כתב:

אתה טועה :D

אתה מתבלבל בין Monmouth College לMonmouth University. שני גופים שונים. הם לא מכירים את Monmouth College/KBUR/Douglas Fulmer & Associate.

וגם את הגוף השני שהילרי מובילה ב29 (שזה אמין כמעט כמו שברני מוביל ב27 בNH, תעשה לי טובה) הם לא מכירים.

אגב, אני בדעה שלך. אני ממש ממש ממש לא חושב שהוא באמת מוביל ב8 באיווה. לדעתי זה יותר בכיוון התיקו, כרגע.

אגב, היום למדתי שברני נחשב מרכז-ימין בשבדיה. :D

אתה זה שטועה. http://projects.fivethirtyeight.com/ele ... emocratic/
הם לא רק מכירים את הסקר הזה (כמו את הסקר עם 29 האחוזים) אלא שהם נותנים לו משקל יותר גדול מהסקר של CNN.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
אני שונא אתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 16:28 
אני פה רק בשביל לעצבן את אלפקה :D

עזוב שטויות - ברור לי שהוא לא מוביל ב8 באיווה.
אני חושב שהם בתיקו.

נערך לאחרונה על ידי הגלמוד מלוד בתאריך 23 ינואר 2016, 16:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
סיבה לגיטימית בהחלט.

נא להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 16:43 
מה שאותי מפתיע בכל הסיפור הזה זה שכמעט אין סקרים מהמדינות שבאות אחרי איווה וניו המפשיר. בנבדה למשל מצביעים 11 ימים אחרי ניו המפשיר ובדרום קרולינה שבוע אח"כ, ובחודש האחרון יש סקר אחד משתי המדינות האלו ביחד. שלא לדבר על זה שבראשון למרץ מצביעים ב12 מדינות (כולל פחות או יותר כל דרום ארה"ב) וגם משם אין סקרים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 17:11 
בנבדה לפי הסקר האחרון הילרי מובילה ב3, בדרום קרוליינה היא מובילה ב19. בסקרים בדצמבר זה היה פערים הרבה יותר משמעותיים להילרי.

לדעתי, אם איכשהו הוא מנצח באיווה (ואני באמת חושב שכרגע זה 50/50 עם נטייה קלה להילרי) ובניו המפשייר, זה סיפור אחר לגמרי. לא מאמין שהוא יקח את דרום קרוליינה, אבל זה לא יהיה בפער ענק.

הסיבה לדעתי שזה מיותר לעשות סקרים במדינות האלה היא שהיסטורית, איווה וניו המפשייר משנות.. די את כל המפה. קרי ב2004 היה במקום השלישי בסקרים לאומיים, ניצח באיווה וקפץ למקום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 18:22 
בנבדה לא היה סקר מאז דצמבר. אבל אתה צודק שאיווה וניו המפשיר יכולות לגרום למומנטום לכאן או לכאן. מצד שני, יש באמת הבדלים מהותיים בין המצביעים באיווה ובניו המפשיר לבין אלו שבנבדה או בקרולינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 18:25 
http://overtimepolitics.com/clinton-hol ... ada-47-43/

טעיתי, זה 4 נקודות להילרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: