גביזון כתב:
Officer Barbrady כתב:
גביזון כתב:
בבית שמש התושבים המסורתיים,דתיים, והחילונים דורשים לפצל את העיר, בינם לבין החרדים.
איך אלי ישי אמר? אסור שזה יקרה כי לא יהיה מי שישלם ארנונה, וזה ציטוט.
איזה יופי של קירוב לבבות של הציבור והמנהיגים החרדים ממש תורה כלהכתה, שם שמיים זה פה, הצלחה כבירה.
אם הייתי תושב בית שמש הייתי מתחיל לבנות חומה בין בית שמש הישנה, ואירן החדשה.
שנים אני אומר 2 מדינות ל2 מחנות, הלוואי שבית שמש תביא את הבשורה.
יהיה מרגש לראות איך יסתדרו באירן ללא הכסף החילוני.
כמו שהחרדים בעולם מסתדרים. וממש דמוקרטיה למופת, אם לא נבחר מי שרוצים, צריך לחלק את העיר. ומה זה קירוב לבבות? מי רוצה להתקרב לחילונים? החילונים, אם ירצו, יחזרו בתשובה. מחנה קירוב הלבבות הדתי לאומי הוכיח שבקירוב לבבות יש גם קירוב לרפורמים ולביטול תורה.
כן, אבל יש שם תושבים שגרים דורות על גבי דורות, וקבלנים שמכרו את נפשם לחרדים שמשלמים 700,000 ש"ח על דירה גרמו לכך שהשתלטו להם על החיים.
אי אפשר לחיות במיעוט עם חרדים, גם ברוב אי אפשר עם המדיניות העכשווית.
לחלק את העיר, לשים חומה, שבבית שמש החרדית יבנו מדינת הלכה, ומצידי שיקריבו שם גם קורבנות אדם למולך, זה לא מעניין, רק שלא יכנסו לאנשים שלא לובשים פרווה של כלב שבושל בחיים, לחיים.
הבעיה פה בעיר היא כמו הבעיה החרדית הארצית.
הם תושבי העיר, הם לא משלמים ארנונה, הם לא יוצאים לעבוד, אבל הם מקבלים כמעט את כל התקציב, וזוכים להיתריי בנייה בלי סוף במחיר נמוך. כל פרוייקט פנימי שאמור לשדרג את רמת החיים באיזור החילוני נבלם, לעומת זאת כמות בתי הכנסת והתקציב לחינוך החרדי רק עולה.
כבר הייתה הצעה לחלק את העיר, אם אתם זוכרים, שנענתה על ידי אלי ישי ב" מה פתאום! מאיפה יהיה לרמת בית שמש תקציב?!".
ככה, בחי משחקים ובלי בושה.
וזה עוד בלי להיכנס לכמות הפסיכית של זיופים והטיות מצדם בזמן בחירות.
סליחה על ההכללה, אבל מדובר פשוט בציבור שפל ושקרן.