תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, אתה כתבת עכשיו שאנשים מפחדים להתלונן על פשעים שבוצעו על ידי פליטים מחשש שיבולע להם? הם פוחדים שילובי של הפליטים יתנכל להם? שהמשטרה לא תאמין להם?

אני הראשון להסכים עם זה שהמדיניות של לזרוק את כל הפליטים בשכונות מסריחות זה דבר שרק גורם לבעיות, אבל קשה לי מאוד להאמין שזה שאתה אומר נכון.
וזה לא שאין אפריקאים מפחידים בארץ, אבל עדיין רובם חוששים להסתכל לנו האזרחים בעיניים.

הפועל: זה שהידידות שלך חוששות יותר בשכונות של הזרים מאשר בשכונות של הישראלים זה לא בגלל שהזרים יותר מסוכנים, אלא בגלל שהן יותר פוחדות מהם.

באופן כללי אני די מתקשה עם הטענה שנתוני המשטרה מוטים לטובת הזרים. נראה לי שכולם פה יודעים מה היחס של השוטרים לזרים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
צ'ימפפייב, קבל התנצלותי על שהטחתי בך את הביטוי "שנאת חינם"

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לינץ' של אריתראים במשפחה בתל אביב
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
כשבמושבים אצלנו היו מקרים של פריצות וגניבות, התושבים פה לקחו על עצמם את האחריות והקימו משמר אזרחי שכל לילה פיטרל ועשה סיורים ודאג שיהיה שקט. מעניין האם תושבי דרום ת''א גם עושים את זה. אני מנחש שלא... חוץ מזה, אן תקום עכשיו מפלגה חדשה שכל המצע שלי זה החזרת הנתינים למקומות מהם הגיעו, אין לי ספק שמקומם בקואליצייה מובטח. ככזה שחי בעיר ועובד במקום שגם אריתראים עובדים, אין ספק שלפחות את חלקם צריך להחזיר. צריך להשאיר פה חלק, אבל יש פה כמויות של אנשים שחייבים להחזיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
זה לא ענין של להחזיר או לא להחזיר
זה ענין של לטפל
מצידי שיקחו את כל הפליטים (רק הפליטים) ויבנו להם ישוב בנגב, רק שיתנו להם לחיות בכבוד.
אבל טקנו, החברה האלה ישנים בגינות, אין להם מאיפה להביא אוכל ומים. אין להם עתיד ואין לילדים שלהם עתיד.
אתה לא רואה קשר בין זה לבין הפחד מהם?
כשלבנאדם אין מה להפסיד, כבר לא אכפת לו מההשלכות.
וזה נכון לא כי הם כושים, כמו שאתה כל כך רוצה שנודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לינץ' של אריתראים במשפחה בתל אביב
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
כשבמושבים אצלנו היו מקרים של פריצות וגניבות, התושבים פה לקחו על עצמם את האחריות והקימו משמר אזרחי שכל לילה פיטרל ועשה סיורים ודאג שיהיה שקט. מעניין האם תושבי דרום ת''א גם עושים את זה. אני מנחש שלא... חוץ מזה, אן תקום עכשיו מפלגה חדשה שכל המצע שלי זה החזרת הנתינים למקומות מהם הגיעו, אין לי ספק שמקומם בקואליצייה מובטח. ככזה שחי בעיר ועובד במקום שגם אריתראים עובדים, אין ספק שלפחות את חלקם צריך להחזיר. צריך להשאיר פה חלק, אבל יש פה כמויות של אנשים שחייבים להחזיר.

נראה לי די ברור שמפלגה שתרוץ על טיקט של שנאת זרים תגרום המון קולות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
זה ענין של לטפל
מצידי שיקחו את כל הפליטים (רק הפליטים) ויבנו להם ישוב בנגב, רק שיתנו להם לחיות בכבוד.
אבל טקנו, החברה האלה ישנים בגינות, אין להם מאיפה להביא אוכל ומים. אין להם עתיד ואין לילדים שלהם עתיד.

עם זה אני די מסכים.
אבל נראה לי קצת מוזר להאשים את האנשים שאין להם עתיד במקום את אלה ששללו מאותם אנשים את עתידם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
זה ענין של לטפל

אם כ"כ רע להם פה, מדוע אינם מהגרים למקום אחר, טוב יותר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
תסלחו לי שאני חוזר על זה, אבל אני עדיין לא מבין את העניין.
תגיד אנשים ללא עבודה, תגיד אנשים רעבים, תגיד אנשים צריכים בגדים, אבל מה לעזאזל גורם לחבורה של אנשים לקראות רכב עם אדם + אשתו + 3 ילדיו, להוציא אותו מהרכב ולהתחיל לנסות לרצוח אותו? במדינה זרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
תגיד אנשים ללא עבודה, תגיד אנשים רעבים, תגיד אנשים צריכים בגדים, אבל מה לעזאזל גורם לחבורה של אנשים לקראות רכב עם אדם + אשתו + 3 ילדיו, להוציא אותו מהרכב ולהתחיל לנסות לרצוח אותו? במדינה זרה.

זה באמת לא מובן ואפילו מזעזע, בלי קשר לכל השאר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:

מה אתה מתפלא ?
בגל המהגרים/מסתננים/פליטים הגיעו גם אנשים עבריינים שכאלה יש בכל חברה.
תוסיף את היחס המחפיר לנשים שהוא מובנה אצלם ותבין את התמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אבל נראה לי קצת מוזר להאשים את האנשים שאין להם עתיד במקום את אלה ששללו מאותם אנשים את עתידם.

אני לא ראיתי פה מישהו מאשים אותם.
להפך, יש פה המון ביקורת על התנהלות המדינה.

dr.avi כתב:

אחת התגובות הלא ברורות.
אתה רואה פה באיזור מדינה שבה יהייה להם טוב יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
טקנו, האצבע ממש לא מופנית לעבר העובדים הזרים אלא לעבר מי ששם אותם שם בתת תנאים ונתן להם את כל הלגיטימציה לייצר את המציאות הנוראית הזו שפוגעת גם בהם וגם בתושבים הותיקים.
מה שרשמתי בתגובה הקודמת מגיע ממקור ראשון, כל המשפחה שלי עדיין חיים בדרום ת"א ונאלצים לחוות את החוויות האלה מקרוב. וכן, כמות המקרים המדווחים היא מזערית לעומת המקרים בפועל. בעיקר כי יודעים שלמשטרה האימפוטנטית אין את הכלים ו/או את הרצון להתעסק עם העוברים הזרים. הימור שלי שזה מגיע מלמעלה, כמעט כמו כל דבר אחר שנוגע לאזור הזה בשלושים וכמה השנים שאני מכיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

אני לא ראיתי פה מישהו מאשים אותם.
להפך, יש פה המון ביקורת על התנהלות המדינה.

למה בדיוק אתה חושבים שמדינת ישראל צריכה לדאוג לעתיד שלהם?
אני רוצה לבנות את העתיד שלי בארה"ב. מישהו מחכה לי שם בידיים פתוחות?

dr.avi כתב:

אחת התגובות הלא ברורות.
אתה רואה פה באיזור מדינה שבה יהייה להם טוב יותר?

איך זה קשור למה ששאלתי ? כ"כ רע להם פה ולא דואגים להם פה - אז יאללה, שיעזבו.
המדינה בקושי דואגת לאזרחיה, אתה רוצה שידאגו לנתינים זרים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
אבי, נתחיל עם זה שלפליטים יש מעמד שונה ממסתננים, ועליהם מדובר פה.
נמשיך עם זה שאם כבר הם פה, צריך לטפל בהם, ולו בשביל שלא יווצר מצב כמו היום, שהאזרחים שלך מפחדים לצאת מהבית.

נסיים בזה שאין להם סיבה לעזוב, כי אין יותר טוב מזה בשבילם. זה לא אומר שטוב להם פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
טקנו, האצבע ממש לא מופנית לעבר העובדים הזרים אלא לעבר מי ששם אותם שם בתת תנאים ונתן להם את כל הלגיטימציה לייצר את המציאות הנוראית הזו שפוגעת גם בהם וגם בתושבים הותיקים.
מה שרשמתי בתגובה הקודמת מגיע ממקור ראשון, כל המשפחה שלי עדיין חיים בדרום ת"א ונאלצים לחוות את החוויות האלה מקרוב. וכן, כמות המקרים המדווחים היא מזערית לעומת המקרים בפועל. בעיקר כי יודעים שלמשטרה האימפוטנטית אין את הכלים ו/או את הרצון להתעסק עם העוברים הזרים. הימור שלי שזה מגיע מלמעלה, כמעט כמו כל דבר אחר שנוגע לאזור הזה בשלושים וכמה השנים שאני מכיר אותו.

אתה טוען שמדווחים פחות על פשיעה של זרים?
אם כן, למה? ואם לא, ושיעור הדיווח דומה, אז כנראה שנתוני המשטרה בכל זאת שווים משהו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:10 
כן, לפני שהם באו דאגו לנו כמו שצריך. וכשהם יילכו יחזרו לדאוג לנו.

זאת פשוט מצווה לדפוק את העם הזה. כל פעם מחדש. כשיבוא מנהיג שלא ידפוק את העם המטומטם הזה, אני באמת אחשוב שמשהו לא בסדר אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
טקנו, אם תקף אותך סודני שאין לך מושג איך להבדיל אותו מכל סודני אחר, או איך למצוא אותו, בשביל מה תתלונן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
ועוד משהו קטן, אתם אומרים שכולם מסכימים שהאשמה היא על הממשלה. לא ראיתי פה קריאות לגרש את הממשלה או את מי שהצביע ליכוד. כן ראיתי קריאות לגרש זרים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
הם ערבים, ורובם מוסלמים. הפחד שלי הוא שבמלחמה הבאה הם ייתנו עזרה ליריב התורן ויתחילו לנגוס בנו מבפנים. רק חסר שאנשי דת ערבים- ישראלים מוסלמים ייכנסו לתוך החיים שלהם ויתחילו לגייס נתינים נגנדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אבי, נתחיל עם זה שלפליטים יש מעמד שונה ממסתננים, ועליהם מדובר פה.
נמשיך עם זה שאם כבר הם פה, צריך לטפל בהם, ולו בשביל שלא יווצר מצב כמו היום, שהאזרחים שלך מפחדים לצאת מהבית.

נסיים בזה שאין להם סיבה לעזוב, כי אין יותר טוב מזה בשבילם. זה לא אומר שטוב להם פה.

1. מסכים שפליטים זה סיפור אחר, איך תבדיל בין פליטים למסתננים ? כל מסתנן הרי טוען שהוא פליט ולך תוכיח אחרת.
2. מה זה לטפל בהם ומאיפה תביא את התקציב הנדרש לכך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:15 
ציטוט:
1. מסכים שפליטים זה סיפור אחר, איך תבדיל בין פליטים למסתננים ? כל מסתנן הרי טוען שהוא פליט ולך תוכיח אחרת.

מזל, מזל גדול שיש קריטריונים ברורים שנקבעו באמנת הפליטים, שישראל יזמה וחתומה עליה, מי פליט ומי לא. בכל העולם זה עובד, רק פה לא בודקים מי הגיע מאיפה ולמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ציטוט:

מזל, מזל גדול שיש קריטריונים ברורים שנקבעו באמנת הפליטים, שישראל יזמה וחתומה עליה, מי פליט ומי לא. בכל העולם זה עובד, רק פה לא בודקים מי הגיע מאיפה ולמה.

אתה מתכוון לציטוט הזה ?
"הנמצא מחוץ לארץ אזרחותו בגלל פחד מבוסס היטב להיות נרדף מטעמי גזע, דת, אזרחות, השתייכות לקיבוץ חברתי או להשקפה מדינית ואיננו יכול להיזקק להגנתה של אותה ארץ או אינו רוצה בכך בגלל הפחד האמור; או הנמצא עקב המאורעות האמורים מחוץ לארץ שבה היה קודם לכן מקום מגוריו הקבוע, והוא חסר אזרחות, ואינו יכול לחזור לאותה ארץ או אינו רוצה בכך בגלל הפחד האמור"

אני אומר לך שכל מסתנן יכול לטעון שהוא פליט.
אם יש לך דרך להבדיל מי משקר ומי לא, אשמח אם תאיר את עיניי (אני שואל ברצינות גמורה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:23 
אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה
בכל העולם זה עובד, יש מדינות שמהן מגיעים אנשים שבודדים מהם מקבלים מעמד של פליט, ויש מדינות שרוב מי שמגיע משם מקבל מעמד של פליט. יש מוסדות שהמהות שלהם היא להחליט מי פליט ומי לא. זה שאתה, משתמש בפורום לא יודע איך, וחושב שזה מוחלט על פי הצהרה של כל אדם, לא אומר שאין דרך לקבוע את זה. זה כמו שתגיד שלמורה אין דרך לבדוק מי הכין שיעורי בית, כי כולם יכולים להגיד שהם הכינו שיעורי בית. אני רוצה לראות איך אזרח אמריקאי ממוצע וסטנדרטי מקבל מעמד של פליט רק כי הוא מצהיר שהוא כזה.

ואם ישראל חושבת ככה, שתתכבד ותודיע בגלוי ובלי בושה, שהיא מסירה את החתימה מהאמנה שהיא הייתה אחת היוזמות המרכזיות לכתיבתה. נצטרף לחברה מצויינת של מדינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:25 
אני הבנתי שבערך כל אזרח אריתראי בגיל גיוס זכאי למעמד פליט ואלה חלק הארי של הנתינים הזרים שנמצאים בארץ (70 אחוז בערך).
תושבי דרום סודן למשל, לא נחשבים פליטים כי יש להם יישות ריבונית חדשה ונוצצת ליד סודן הישנה והרעה, בגלל זה ברגע שהיה שינוי במעמדם גירשו בערך אלפיים חזרה למדינה הטרייה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
ברור טקנו זה רק בגלל שהם שחורים. זה שמדובר באלפי גברים חסרי רכוש, בית, עבודה, בנות זוג, בתחתית המדרג החברתי שמסתובבים רעבים ומיואשים בשכונה שלהן לא קשור לזה בכלל. הכל בראש הגזעני שלהן. בחיאת. עשה לי טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ועוד משהו קטן, אתם אומרים שכולם מסכימים שהאשמה היא על הממשלה. לא ראיתי פה קריאות לגרש את הממשלה או את מי שהצביע ליכוד. כן ראיתי קריאות לגרש זרים.

לגרש את הממשלה.
ואת כל מי שבחר ליכוד.
ועוד יותר - את כל מי שבחר יש עתיד.
מילא מי שהצביע ליכוד הוא מטומטם מיסודו שנהנה שמשתינים עליו ודופקים אותו כדי שיוכל אחרי זה להתלונן על זה, אבל מי שהצביע לפרזנטור של ביבי, למשתפי הפעולה של ליברמן בהרס הדמוקרטיה ושל בנט בהמשך הרס העתיד של המדינה, הוא מטומטם ברמה אחרת לחלוטין שבהחלט מצדיקה גירוש.
אישית, השבוע האחרון גמר לי כל שמץ של תקווה שמשהו פה ישתנה. אנחנו במדרון תלול לגיהנום, אשריך שהצלחת לקפוץ מהעגלה לפני שנהיה מאוחר מדי.
איזה כיף שאפשר לגנוב את המדינה בזמן שאנשים מתעסקים בטהוניה, לבנה, יניב ושאר הזבל המזוקק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בכל העולם זה עובד, יש מדינות שמהן מגיעים אנשים שבודדים מהם מקבלים מעמד של פליט, ויש מדינות שרוב מי שמגיע משם מקבל מעמד של פליט. יש מוסדות שהמהות שלהם היא להחליט מי פליט ומי לא. זה שאתה, משתמש בפורום לא יודע איך, וחושב שזה מוחלט על פי הצהרה של כל אדם, לא אומר שאין דרך לקבוע את זה. זה כמו שתגיד שלמורה אין דרך לבדוק מי הכין שיעורי בית, כי כולם יכולים להגיד שהם הכינו שיעורי בית. אני רוצה לראות איך אזרח אמריקאי ממוצע וסטנדרטי מקבל מעמד של פליט רק כי הוא מצהיר שהוא כזה.

ואם ישראל חושבת ככה, שתתכבד ותודיע בגלוי ובלי בושה, שהיא מסירה את החתימה מהאמנה שהיא הייתה אחת היוזמות המרכזיות לכתיבתה. נצטרף לחברה מצויינת של מדינות.

כמה נתינים אפריקאים יש בארץ לדעתך ?
נאמר לצורך החשבון 100,000. נאמר שמחצית מהם פליטים.
אתה חושב שצריך לקלוט את כולם ?
מה עם החצי השני ? לגרש לארצות מוצאם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

dr.avi כתב:
19 כתב:

כמה נתינים אפריקאים יש בארץ לדעתך ?
נאמר לצורך החשבון 100,000. נאמר שמחצית מהם פליטים.
אתה חושב שצריך לקלוט את כולם ?
מה עם החצי השני ? לגרש לארצות מוצאם ?

נשמע כאילו אתה מבין מצוין מה צריך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
הדיון פה נהיה צבוע מידי.
בוחר לעזוב, ערב שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
teknoboy כתב:

לגרש את הממשלה.
ואת כל מי שבחר ליכוד.
ועוד יותר - את כל מי שבחר יש עתיד.
מילא מי שהצביע ליכוד הוא מטומטם מיסודו שנהנה שמשתינים עליו ודופקים אותו כדי שיוכל אחרי זה להתלונן על זה, אבל מי שהצביע לפרזנטור של ביבי, למשתפי הפעולה של ליברמן בהרס הדמוקרטיה ושל בנט בהמשך הרס העתיד של המדינה, הוא מטומטם ברמה אחרת לחלוטין שבהחלט מצדיקה גירוש.
אישית, השבוע האחרון גמר לי כל שמץ של תקווה שמשהו פה ישתנה. אנחנו במדרון תלול לגיהנום, אשריך שהצלחת לקפוץ מהעגלה לפני שנהיה מאוחר מדי.
איזה כיף שאפשר לגנוב את המדינה בזמן שאנשים מתעסקים בטהוניה, לבנה, יניב ושאר הזבל המזוקק הזה.

רק משהו קטן, באירופה לדעתי המצב יהיה הרבה יותר גרוע מישראל, הרבה הרבה יותר גרוע (אין לי מושג לאן טקנו היגר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: