תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צונאמי מדיני - על אמת הפעם?
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
its-sick
תעשה טובה אל תצטט אותי ותשנה את מה שכתוב, אם אתה רוצה תכתוב אבל אל תעשה כאילו אני כתבתי את זה..
ובכל מקרה, לא גנבנו שום אדמום ושום כלום, הארץ הזאת היא והיא שייכת לנו, פעם הם רצחו אותנו בגלל שחזרנו לכאן,אח"כ הם רצחו אותנו כי רצינו מדינה,
ועשכיו הם רוצחים אותנו על זה שחזרנו לאדמות המולדת שלנו.

שטחי 67 זה לא הסיפור, הם רצחו אותנו והם ירצחו אותנו, לא חשוב איפה נהיה כאן ובאיזה חלק ומה ניתן להם בתמורה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
Idandosh כתב:
its-sick כתב:
Idandosh כתב:
מעניין אותי לדעת מה השמאלנים חושבים, מה יקרה אם נחזור לגבולות 67'? האם יהיה שלום? האם זה יחזק את ביטחון ישראל? האם מדינת ישראל תרוויח מהוויתור משהו?
לא יודע אם אני שמאלן, הכללות כאלה הן דביליות.
אני יודע שכשאני מתנהג בחוסר הגינות עם אנשים, הם תמיד יתנהגו אליי רע בעקבות כך. כשאני הוגן, אז רוב האנשים נחמדים אליי, ויש כאלה שיתנהגו רע לא משנה מה אעשה.
בגדול, ישראל מתנהגת רע מאד כלפי סביבתה דרך קבע, ועוד מייללת שלא אוהבים אותה ורוצים שתפסיק להתקיים. אם היא תמשיך כך, היא אכן תפסיק להתקיים.
האם בטוח שאם ישראל תתחיל להיות הוגנת מתישהו (מה שהיא לא ניסתה מעולם) היא תקבל יחס דומה בחזרה? קשה לדעת. כבר יש כלפיה הרבה רגשות שליליים מוצדקים לחלוטין.
אבל מה שאני כן בטוח בו זה שאם היא לא תנסה, היא לא תגיע רחוק.

בוא נגיד שמחר בבוקר אנחנו חוזרים לגבולות 67', לפי דעתי, חוץ משינוי דעת הקהל האירופית ל-5 דקות, אתה מסכן את הביטחון שלך במאות אחוזים, אתה פוגע בכלכלה שלך ואתה פוגע בחלק גדול מהעם שלך.
אז איך אפשר לנסות לוותר?
המודל להסתכל עליו הוא דרום אפריקה. זו הסכנה הקיומית של ישראל.
דרום אפריקה היא המדינה אולי הכי עשירה במשאבים בעולם. היא לא צריכה לייבא כלום, לא מזון, לא דלק, לא מתכות. אם יש מדינה שיכולה לנהל כלכלה עצמאית בלי ייבוא וייצוא, זו היא.
בכמה שנים של חרם בינלאומי דרום אפריקה נכנעה לחלוטין והתפרקה. זה מה שמחכה לישראל, שהיא חלשה בהרבה ואין לה משאבים. ישראל לא יכולה להתקיים בלי העולם.
כרגע העולם הערבי אינו סכנה קיומית על ישראל מבחינה צבאית. הסכנה הקיומית היא השם הרע שמוציאים לנו הפסיכופטים שודדי הקרקעות.
אתה רוצה ישראל בטוחה? אתה צריך קודם כל שהיא תהיה הרבה פחות שנואה. השטחים, החמאס, הכל שטויות. אתה צריך שלפחות העולם המערבי לא יהיה נגדך. אתה הולך ומאבד את אירופה, והתלות שלך באמריקאים גדלה.
בסופו של דבר אם האמריקאים יחליטו לחייב את ישראל לפנות את השטחים הגנובים, היא תפנה. זה יקרה גם אם יהיו 120 חברי כנסת מהימין (אחרי שהם כבר לא ירשו לאף אחד אחר לרוץ).

אם אתה כל כך מפחד משאר המדינות, עד שבשבילהם אתה מוכן להביא ל5 דק' נסיעה מת"א את מיטב רוצחי העם שלך, ולהחזיר את חלקי הארץ שלנו ואת יו"ש עם גבעות הביטחוניות שלהם.
אז תפסיקו כל הזמן להיות בעד המחבלים, כל מבצע, כל מלחמה, כל פיפס הכי קטן ללכת וללק לאירגונים אנטישמים בעולם ()או להקים לעצכם אירגונים כאלה כאן..)ולפרסם ולקשקש כל מיני דברים, תתחילו לדבר בזכות המדינה שלכם ועל הזכות שלנו להיות כאן ובכל מקום, ולא לצעוק לכל העולם סיסמאות חסרי תוכן.
אבל ברור למה שתעשו את זה הרי אתם רוצים לגרש מכאן יהודים בשביל עלק "שלום"(כאילו שלאחר כך הם יחלקו לנו עוגות בצמתים..)ולכן תעשו הכול בשביל זה..
הכול כולל הכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 16:55 
Officer Barbrady כתב:
romario כתב:
האיחוד האירופי לדעתי לא יחזיק עוד הרבה שנים...להערכתי הוא יקרוס כמו שקרסה ברית המועצות בלי כדור אחד בלבד.
לא פלא שהצהרה כזאת יוצאת דווקא בט' באב,יום הזכרון לגירוש מגוש קטיף שבעקבותיו יש לנו גבול של קבע,ועכשיו טווח הטילים גדל.

חתימה על דבר כזה היא התרפסות קשה בפני גורמים אנטישמים ואסון לעם ישראל.

האסון האמיתי שלנו הוא שר הכלכלה, אותו אחד שלפני שבועיים התייחס לקונסרבטיבים בלגיטימיות. אותו אחד שרוצה להכניס לנו בדלת האחורית גויים ולהגיד שהם יהודים בגלל שהם ציונים. אותו אחד שתומך במר דוד סתיו, שרוצה להפוך את הרבנות לסניף של התנועה הרפורמית. בזמן הזה אחמד טיבי מתייצב בכיכר השבת למען החרדים והתורה, מי היה מאמין.

אני לא ראיתי את מה שפרסמת ולא שמעתי את זה מאף אחד במפלגת הבית היהודי
גם שר הכלכלה שלך (שנראה לי בחור חיובי לגמרי) מתיעץ עם רבנים שהם לא מקילים ראש באף עניין.
אני אישית די מחבב את הבחור,נראה שהוא פועל הרבה מאז שנבחר..כל בעייה שצצה הוא ישר מנסה למצוא פתרון.(חיילי המילואים,אבנים בכבישי יהודה ושומרון) הוא משבח הרבה את לומדי התורה ואת הצורך בלימוד תורה,מבחינתי כרגע זה נראה בסדר.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
its-sick כתב:
Idandosh כתב:
its-sick כתב:
Idandosh כתב:
מעניין אותי לדעת מה השמאלנים חושבים, מה יקרה אם נחזור לגבולות 67'? האם יהיה שלום? האם זה יחזק את ביטחון ישראל? האם מדינת ישראל תרוויח מהוויתור משהו?
אני יודע שכשאני מתנהג בחוסר הגינות עם אנשים, הם תמיד יתנהגו אליי רע בעקבות כך. כשאני הוגן, אז רוב האנשים נחמדים אליי, ויש כאלה שיתנהגו רע לא משנה מה אעשה.
בגדול, ישראל מתנהגת רע מאד כלפי סביבתה דרך קבע, ועוד מייללת שלא אוהבים אותה ורוצים שתפסיק להתקיים. אם היא תמשיך כך, היא אכן תפסיק להתקיים.
האם בטוח שאם ישראל תתחיל להיות הוגנת מתישהו (מה שהיא לא ניסתה מעולם) היא תקבל יחס דומה בחזרה? קשה לדעת. כבר יש כלפיה הרבה רגשות שליליים מוצדקים לחלוטין.

בוא נגיד שמחר בבוקר אנחנו חוזרים לגבולות 67', לפי דעתי, חוץ משינוי דעת הקהל האירופית ל-5 דקות, אתה מסכן את הביטחון שלך במאות אחוזים, אתה פוגע בכלכלה שלך ואתה פוגע בחלק גדול מהעם שלך.
אז איך אפשר לנסות לוותר?
דרום אפריקה היא המדינה אולי הכי עשירה במשאבים בעולם. היא לא צריכה לייבא כלום, לא מזון, לא דלק, לא מתכות. אם יש מדינה שיכולה לנהל כלכלה עצמאית בלי ייבוא וייצוא, זו היא.
בכמה שנים של חרם בינלאומי דרום אפריקה נכנעה לחלוטין והתפרקה. זה מה שמחכה לישראל, שהיא חלשה בהרבה ואין לה משאבים. ישראל לא יכולה להתקיים בלי העולם.
כרגע העולם הערבי אינו סכנה קיומית על ישראל מבחינה צבאית. הסכנה הקיומית היא השם הרע שמוציאים לנו הפסיכופטים שודדי הקרקעות.
אתה רוצה ישראל בטוחה? אתה צריך קודם כל שהיא תהיה הרבה פחות שנואה. השטחים, החמאס, הכל שטויות. אתה צריך שלפחות העולם המערבי לא יהיה נגדך. אתה הולך ומאבד את אירופה, והתלות שלך באמריקאים גדלה.
בסופו של דבר אם האמריקאים יחליטו לחייב את ישראל לפנות את השטחים הגנובים, היא תפנה. זה יקרה גם אם יהיו 120 חברי כנסת מהימין (אחרי שהם כבר לא ירשו לאף אחד אחר לרוץ).

אם אתה כל כך מפחד משאר המדינות, עד שבשבילהם אתה מוכן להביא ל5 דק' נסיעה מת"א את מיטב רוצחי העם שלך, ולהחזיר את חלקי הארץ שלנו ואת יו"ש עם גבעות הביטחוניות שלהם.
אז תפסיקו כל הזמן להיות בעד המחבלים, כל מבצע, כל מלחמה, כל פיפס הכי קטן ללכת וללק לאירגונים אנטישמים בעולם ()או להקים לעצכם אירגונים כאלה כאן..)ולפרסם ולקשקש כל מיני דברים, תתחילו לדבר בזכות המדינה שלכם ועל הזכות שלנו להיות כאן ובכל מקום, ולא לצעוק לכל העולם סיסמאות חסרי תוכן.
אבל ברור למה שתעשו את זה הרי אתם רוצים לגרש מכאן יהודים בשביל עלק "שלום"(כאילו שלאחר כך הם יחלקו לנו עוגות בצמתים..)ולכן תעשו הכול בשביל זה..
הכול כולל הכול.

מה שאתה לא מבין זה את ההבדל הבסיסי בחשיבה.
בראש שלך אתה הטוב המוחלט, מדינת ישראל צחה נקיה וצודקת. ה"ערבים" הם הרעים המוחלטים שרק רוצים להרוג אותך.
בעולם האמיתי, יעני לא הוליווד, אין כזה דבר. יש לא מעט פלסטינאים, הרוב, שחושבים שהם הטובים המוחלטים ואתה הרע המוחלט, ולצופה אובייקטיבי ייראה שהקייס שלהם הרבה יותר טוב משלך.
כמו שאתה יודע כמה ישראל מושחתת בכל ההתנהלות שלה כלפי אזרחיה, ואתה יודע להתלונן על זה כמו כולם, ככה אתה צריך להסתכל על ישראל גם ביחסה לפלאחים המסכנים בכפרי הגדה או לעניים המרודים בעזה.
הדרך להתמודד עם צרות בחיים היא קודם כל להבין איך אתה גרמת להן, מה אתה יכול לשנות בעצמך.
אם אתה חושב שאתה מושלם והעולם מתנכל לך, רוב הסיכויים ש"צרות" תמשכנה ליפול על ראשך. אם תפעל בדרך חכמה ותשפיע על הסביבה, מצבך יהיה הרבה יותר טוב.
אני מצפה מהישראלים להיות ריאליסטים. להבין את המציאות ולפעול להטבה במצבנו. במקום זה הם מעדיפים את ה"יורים ובוכים". גונבים אדמות, מונעים ייבוא תרופות ותבלינים, ואז מייללים שלא אוהבים אותנו. מי שלא אוהב אותנו, כנראה צודק במשהו.
אתה רוצה להיות הטוב המוחלט, נסה גם להתנהג ככה ביחס שלך למסכנים. זה כולל גם פליטים מאפריקה וגם אזרחי ישראל שהרבנות אינה מכירה בהם כיהודים ועוד רבים וטובים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
ItaiH6 כתב:
האמא של ה"יש נאנסות שנהנות מזה".

אתה מתכוון לכל הישראלים שבעד ההתנחלויות למרות שהן אונסות אותנו?

הסתכלתי על הפרסום בגרדיאן בנוגע להחלטה. היא לא מדברת על מסחר, אלא על מימון ושיתופי פעולה בתחומי מדע, ספורט, תרבות ואקדמיה.
זאת אומרת דברים שאולי יכאבו, אבל מי שרגיל להסתובב עם רסיס בישבן ימשיך להסתובב איתו בשמחה...

התכוונתי לממשלה שלנו שמבקשת מאירופה עוד ולעם שבוחר בה כדי שתמשיך להילחם באנטישמיות האירופאית, האמריקאית, האפריקאית והאסיתית.
עכשיו מתברר שמדובר רק בכספי סיוע ובשיתופי פעולה ממשלתיים\ציבוריים ולא בהסכמים מסחריים אז לא מעניין.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:09 
ביבי לא מתקפל.
http://news.walla.co.il/?w=/9/2661265

וגם
ציטוט:
שר המדע והטכנולוגיה יעקב פרי התייחס היום גם הוא להחלטה ואמר כי עשויים להיפגע כ-40% ממענקי המחקר והפיתוח האקדמי בישראל. גורמים מקצועיים במשרדו הסבירו כי בשנים האחרונות הוזרמו לאוניברסיטאות, בתי חולים ומכוני מחקר בישראל מאות מיליארדי דולרים מגורמים הקשורים באיחוד האירופי, אך בעקבות המדיניות החדשה של האיחוד, כל מחקר שמתבצע מעבר לקו הירוק, אפילו באופן חלקי, לא יהיה זכאי למענקים ומלגות. השר פרי הזהיר כי "ההחלטה תגרום לאוניברסיטאות ישראליות להתחרות עם יד אחת קשורה מאחורי הגב על מענקי המחקר של תכניות האיחוד".

מדי שנה זוכים מדענים ישראלים להצלחה רבה במענקים היוקרתיים של תכנית המו"פ האירופית. בתכנית המסגרת השביעית של האיחוד מומנו עד כה כ-1900 מחקרים ישראלים מהאוניברסיטאות, התעשיות ובתי החולים בישראל בהיקף של כ-750 מיליון אירו.

השר פרי הנחה את אנשי משרדו לבחון את המשמעות התקציבית על כלל המחקרים המדעיים והישומיים הטכנולוגיים שנמצאים בפיתוח ממשלתי וכן לבצע היערכת תקציבית מחודשת אם החלטת האיחוד האירופאי תיושם.

טוב לדעת שהמח או "הנס הישראלי" מתבסס כ"כ על כסף שונאינו.

אבל בסדר, אולי ביבי יקח אחראיות על ההחלטה שלו והתקציבים האלה יכוסו? אני לא יודע אם לצחוק או לבכות על עצם המחשבה הזאת.
הליכוד ובעיקר ביבי עושים הכל כדי שישראל תשתלב יפה בנוף המזרח תיכוני.
הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון?
חלוצים טכנולוגיים?
אוניברסיטאות בתי חולים מערביים?

אין עתיד למדינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:16 
נשמעת כמו החלטה מצויינת של האיחוד.
ואגב, מבחינת ממשלת ישראל הפתרון הפשוט יחסית הוא לתת לאוניברסיטאות ולמוסדות אחרים בתחומי מדינת ישראל להמשיך לעבוד עם האירופאים ולסבסד את המוסדות היהודים בשטחים הכבושים בשעור שהם יפסידו כתוצאה מההחלטה הזאת.

סימון מוצרים, אם האירופאים יהיו רצינים בנושא, יהיה נושא לא פחות כואב.

התגובה של ביבי (מה עם מלחמת האזרחים בסוריה?) אגב היא כל כך טיפשית שנראה שאיזה רובוט (ביבי-בוט) פרסם אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:35 
ארץ ישראל השלמה, הנובעת מזכות דתית, היא ללא ספק האסון הגדול ביותר של העם היהודי. והנה עוד הוכחה.

אהבתי את התגובה של הפודלים של ביבי, שמסתכם בכך שמבחינתם השטחים לא כבושים. כאילו שזה מעניין משהוא.
וביבי, שאומר שהוא לא ייתן לפגוע בכלכלה של ישראל ושל ישראלים. נו, נראה תוך כמה זמן הוא מתקפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
עכשיו מתברר שמדובר רק בכספי סיוע ובשיתופי פעולה ממשלתיים\ציבוריים ולא בהסכמים מסחריים אז לא מעניין.

באמת חשבת שייתנו לך את המכה הכי חזקה שיש להם על היום הראשון?
נותנים לך רמז, לראות אם תבין כבר או שצריך להמשיך להיכנס בך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
למה שזה ישנה סנקציות כלכליות? גם ככה כולנו מממנים אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:06 
מה עם קלדוניה החדשה?מה עם איי פוקלנד?מה עם חבל הבאסקים? תלמדו אותנו איך להתנהג.
יהודה ושומרון שייכת לנו מו שפאריז שייכת לצרפת וכמו שלונדון שייכת לאנגליה וכמו שרומא שייכת לאיטליה.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
אני סולד מראש ממשלתנו כמו רבים.
אני סולד ממדיניותו ודרך ניהולו את המדינה כמעט בכל האספקטים וחושב שההתנחלויות מיותרות וחובה לפנות את רובם המכריע.

מצד שני אני סולד מכל אלה ששמחים על סנקציות שמוטלות על ישראל, לא פחות מאלה שרצו שהפועל תפסיד משחקים כאשר טביב ניהל את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
[quote[/quote]
מה שאתה לא מבין זה את ההבדל הבסיסי בחשיבה.
בראש שלך אתה הטוב המוחלט, מדינת ישראל צחה נקיה וצודקת. ה"ערבים" הם הרעים המוחלטים שרק רוצים להרוג אותך.
בעולם האמיתי, יעני לא הוליווד, אין כזה דבר. יש לא מעט פלסטינאים, הרוב, שחושבים שהם הטובים המוחלטים ואתה הרע המוחלט, ולצופה אובייקטיבי ייראה שהקייס שלהם הרבה יותר טוב משלך.
כמו שאתה יודע כמה ישראל מושחתת בכל ההתנהלות שלה כלפי אזרחיה, ואתה יודע להתלונן על זה כמו כולם, ככה אתה צריך להסתכל על ישראל גם ביחסה לפלאחים המסכנים בכפרי הגדה או לעניים המרודים בעזה.
הדרך להתמודד עם צרות בחיים היא קודם כל להבין איך אתה גרמת להן, מה אתה יכול לשנות בעצמך.
אם אתה חושב שאתה מושלם והעולם מתנכל לך, רוב הסיכויים ש"צרות" תמשכנה ליפול על ראשך. אם תפעל בדרך חכמה ותשפיע על הסביבה, מצבך יהיה הרבה יותר טוב.
אני מצפה מהישראלים להיות ריאליסטי. להבין את המציאות ולפעול להטבה במצבנו . במקום זה הם מעדיפים את ה"יורים ובוכים". גונבים אדמות, מונעים ייבוא תרופות ותבלינים, ואז מייללים שלא אוהבים אותנו. מי שלא אוהב אותנו, כנראה צודק במשהו.
אתה רוצה להיות הטוב המוחלט, נסה גם להתנהג ככה ביחס שלך למסכנים. זה כולל גם פליטים מאפריקה וגם אזרחי ישראל שהרבנות אינה מכירה בהם כיהודים ועוד רבים וטובים.[/quote]
הפוך גוטה-
להיות ריאליסטי זה לא לתת למחבלים האלה שרוצחים אותנו עוד מלפני שהקמנו מדינה, את האדמות שלנו, ולהקים להם מדינה שיוכלו ביותר קלות לממש ת החלום שלהם ולזרוק אותנו לים,
הם לא מוכנים להכיר בנו לא רצו ולא ירצו.
אבל שוב במקום לבוא ולהן על המדינה והעם שלכם, אתם בוחרים לעזור להם - נגדנו, ואחר כך באים ואומרים שונאים אותנו לא נותנים לנו כסף.
בטח שיעשו לנו דברים כאלה, אם מבבית עושים לנו צרות למה אחרים יהיו בצד שלנו?!

אבל מה זה משנה, הרצון העז שלכם לגרש יהודים מא"י ולשים שם מחבלים חוצה גבולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
לצערי הרב לא ייצא מזה משהו רציני.
איכשהו, בסופו של דבר זה תמיד מתמסמס ומתפוגג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
לצערי הרב לא ייצא מזה משהו רציני.
איכשהו, בסופו של דבר זה תמיד מתמסמס ומתפוגג.

מהפה שלך לאלוהים של רומריו ושלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי וביבי יסרב.
יקרב את החורבן האיטי שמתחולל כאן במקום למשוך מדינה גוססת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
תווית לצורך הסימון כבר יש..

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
המתנחלים כבר יודעים שיש תווית כזאת.
הם השתמשו בה בגוש קטיף:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:50 
על איזה סימון אתה מדבר בדיוק, שאולין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
אתם לא מבינים בטלאים

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 22:00 
נראה לי שהוא התכוון למזימה הישנה לסמן מוצרים שמקורם לא בשטח מדינת ישראל.
אבל זה לא ממש אותו סיפור עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 22:01 
הלוואי ויסמנו גם בארץ,
זה יכול לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 22:05 
צור ש. כתב:
הלוואי ויסמנו גם בארץ,
זה יכול לעזור.

צור:

http://www.activismos.com/?tag=buy-no-evil

האפליקציה עוד קיימת, אין לי מושג אם עדיין מתחזקים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2013, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
Idandosh כתב:
its-sick כתב:
Idandosh כתב:

אז איך אפשר לנסות לוותר?

זה בסדר, גם ככה ארצות הברית ואירופה במשבר. נתקיים מקשרי המסחר שלנו עם בנות בריתינו האמיתיות בעלות הכלכלה היציבה והאיתנה, אריתראה ומיקרונזיה.

skadiv כתב:
ביבי לא מתקפל.
http://news.walla.co.il/?w=/9/2661265

וגם
ציטוט:
שר המדע והטכנולוגיה יעקב פרי התייחס היום גם הוא להחלטה ואמר כי עשויים להיפגע כ-40% ממענקי המחקר והפיתוח האקדמי בישראל. גורמים מקצועיים במשרדו הסבירו כי בשנים האחרונות הוזרמו לאוניברסיטאות, בתי חולים ומכוני מחקר בישראל מאות מיליארדי דולרים מגורמים הקשורים באיחוד האירופי, אך בעקבות המדיניות החדשה של האיחוד, כל מחקר שמתבצע מעבר לקו הירוק, אפילו באופן חלקי, לא יהיה זכאי למענקים ומלגות. השר פרי הזהיר כי "ההחלטה תגרום לאוניברסיטאות ישראליות להתחרות עם יד אחת קשורה מאחורי הגב על מענקי המחקר של תכניות האיחוד".

מדי שנה זוכים מדענים ישראלים להצלחה רבה במענקים היוקרתיים של תכנית המו"פ האירופית. בתכנית המסגרת השביעית של האיחוד מומנו עד כה כ-1900 מחקרים ישראלים מהאוניברסיטאות, התעשיות ובתי החולים בישראל בהיקף של כ-750 מיליון אירו.

השר פרי הנחה את אנשי משרדו לבחון את המשמעות התקציבית על כלל המחקרים המדעיים והישומיים הטכנולוגיים שנמצאים בפיתוח ממשלתי וכן לבצע היערכת תקציבית מחודשת אם החלטת האיחוד האירופאי תיושם.

טוב לדעת שהמח או "הנס הישראלי" מתבסס כ"כ על כסף שונאינו.

אבל בסדר, אולי ביבי יקח אחראיות על ההחלטה שלו והתקציבים האלה יכוסו? אני לא יודע אם לצחוק או לבכות על עצם המחשבה הזאת.
הליכוד ובעיקר ביבי עושים הכל כדי שישראל תשתלב יפה בנוף המזרח תיכוני.
הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון?
חלוצים טכנולוגיים?
אוניברסיטאות בתי חולים מערביים?

אין עתיד למדינה הזאת.

זה אומר שהאוניברסיטאות הישראליות ייאלצו להחליט שבין החרמה דה-פאקטו של זאת שבאריאל לבין לקבל מימון? נשמע כמו WIN-WIN.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
יהודה ושומרון שייכת לנו מו שפאריז שייכת לצרפת וכמו שלונדון שייכת לאנגליה וכמו שרומא שייכת לאיטליה.

בכל המקומות שהזכרת למקומיים אין אזרחות של המדינה הכובשת. כלומר לשיטתך צריך לתת לפלשתינאים אזרחות ישראלית? אתה יודע מה, אני בזמן האחרון מתחיל לזרום עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
romario כתב:
האיחוד האירופי לדעתי לא יחזיק עוד הרבה שנים...להערכתי הוא יקרוס כמו שקרסה ברית המועצות בלי כדור אחד בלבד.
לא פלא שהצהרה כזאת יוצאת דווקא בט' באב,יום הזכרון לגירוש מגוש קטיף שבעקבותיו יש לנו גבול של קבע,ועכשיו טווח הטילים גדל.

חתימה על דבר כזה היא התרפסות קשה בפני גורמים אנטישמים ואסון לעם ישראל.

האסון האמיתי שלנו הוא שר הכלכלה, אותו אחד שלפני שבועיים התייחס לקונסרבטיבים בלגיטימיות. אותו אחד שרוצה להכניס לנו בדלת האחורית גויים ולהגיד שהם יהודים בגלל שהם ציונים. אותו אחד שתומך במר דוד סתיו, שרוצה להפוך את הרבנות לסניף של התנועה הרפורמית. בזמן הזה אחמד טיבי מתייצב בכיכר השבת למען החרדים והתורה, מי היה מאמין.

אני אוהב את זה שאנשים חוזרים בתשובה ושמים זין על כללים בסיסיים ביהדות כגון כבוד תלמידי חכמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
פריז שייכת לצרפתים אך ורק כי כל פעם שמישהו ניסה לפלוש אליה הוא נעצר או סולק (הפלישה המוסלמית, היטלר) והשלטון הנוכחי בצרפת שולט בצרפת רק כי בעזרת מהפכה אלימה הוא הפיל את השלטון המלוכה. לונדון שייכת לאנגלים בדיוק מאותה סיבה: מלחמות (שלא לדבר על רומא). זאת גם הסיבה שיש״ע נכלל בשטחי מדינת ישראל. לא זכות היסטורית ולא בטיח. אגב,סתם לידיעה, יש לך רעיון מה לעשות עם שני מיליון ערבים שחיים שם?

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 12:38 
רומאריו:
תושבי פוקלנד אזרחי אנגליה
תושבי הבאסקים אזרחי ספרד
רוצה לתת אזרחות לפלסטינים? תפאדל עמי. תעלה את ז-ה למשאל עם. נראה מה תהיה התוצאה.

לגבי תכולת החרם, זה מזכיר לי את השיח באיראן בראשית הסנקציות. אה נו.. אלו רק סנקציות אישיות נגד משמרות המהפכה. אה נו.. רק אמברגו נשק. אה נו.. רק הגבלות על חברות איראניות.. ואמברגו נפט... והקפאת נכסים... ותנועות הון...
והופה, אין כלכלה.
ככה זה, מי שלא מבין רמזים, צריך לרמוז לו בצורה יותר ויותר "עבה" עד שהוא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
ככה זה, מי שלא מבין רמזים, צריך לרמוז לו בצורה יותר ויותר "עבה" עד שהוא מבין .

או שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
ככה זה, מי שלא מבין רמזים, צריך לרמוז לו בצורה יותר ויותר "עבה" עד שהוא מבין .

או שלא

זה הסמולנננננים אשמים!!!

סתם, זה הקרן החדשה במימון אנגלה מרקל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: