ערן כתב:
כשבלאק היו בתחילת דרכם, כשחוץ מהסניף המקורי ברחובות היה להם רק בסינמה סיטי, הם היו לדעתי הכי טובים. מאז הם הפכו לרשת גדולה, נהיו כשרים ברוב הסניפים, הפרידו את הצ'יפס מההמבורגר (עכשיו צריך לשלם עליו בנפרד) והורידו המון תוספות. הצ'יפס שלהם בכלל דורש התייחסות נפרדת. בהתחלה הוא היה חתוך ביד מתפוחי אדמה טריים והיה הכי טוב בארץ, אבל כשהם גדלו הם עברו להגיש סתם צ'יפס קפוא רגיל. בפעם האחרונה שאכלתי בסניף שלהם, לפני כמה שנים, מאוד לא נהניתי.
בכלל, מאז שהייתי לראשונה בניו יורק בסוף הקיץ הקודם, זנחתי לגמרי את קונספט ההמבורגר הישראלי המפלצתי. הוא פשוט גדול ועבה מדי, ולא סתם אנשים פה חותכים אותו לשני חצאים כדי להשתלט עליו. להתמודד איתו ועם תוספות זו כמעט משימה בלתי אפשרית, הכל נשפך מהצדדים. בניו יורק, כאמור, מצאתי המבורגרים לא עבים יותר ממקדונלדס (אולי קצת) אבל מבשר אמיתי כמובן. זה כיף נורא גדול לאכול אותם, וגם אם לוקחים שתי קציצות דקות או אפילו שלוש בלחמנייה, זה הרבה יותר נוח. גם הלחמנייה הרכה הרבה יותר מוצלחת מהגרסאות הקלויות שיש פה. בגלל זה אני נהנה מהסניף של עד העצם אקספרס, שהמלצתי עליו פה כשנפתח.
חוצמזה אני אוהב את ההמבורגר של הבראסרי. בצהריים יש אותו בעסקית משלוחים סופר משתלמת, 52 שקל (עוד 6 שקלים לאמנטל) כולל תוספת פלוס מנה ראשונה/שתייה.
בקשר לניו יורק - המבורגר הכי טוב שאכלתי אי פעם היה בשדה התעופה של ניו יורק (לא זוכר כרגע אם זה היה JFK או לה גרדיה אבל אפשר לברר).
אם יש טיפ חשוב שאני יכול לתת למי שטס לניו יורק, זה לדפוק המבורגר לפני הטיסה לארץ, ואז אתה מסודר למשך 12 שעות ואינך צריך להתמודד עם האוכל הבעייתי של חברות התעופה.