תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 04:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ביטקוין
הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
http://www.themarker.com/markets/1.1990135

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 14:34 
סומך כתב:

דברים מהסוג הזה רק מבססים את הטענה שלי שביטקוין עוד לפני הפיק הגדול וברגע שיהיה יותר דברים לקנות איתו הוא רק יקבל יותר כוח

רק החלטה של אנשים עם הרבה כוח כנגד הביטקוין (הם לא רואים ממנו מיסים) יכולה להזיק לו כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
נשמע לי כמו המסחר בנקודות באתרי טורנטים(סייפר) רק דורש יותר סיכון, יותר השקעה ומניב פחות רווח בהרבה יותר עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו בערוץ 10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אשכול הרצה פתטי לחלוטין. די ברור מהסתירות בדברים שכתב פותח האשכול שהוא משקר. סתם נסיון עלוב לגרום לאנשים להכנס לפירמידה שהוא נכנס אליה.

אני חו"ח לא ממליץ לאנשים להשקיע בזה, אבל המחזור של ביטקוין הרבה יותר מדי גדול בשביל שאשכול בפורום שדים יזיז את השוק שלו בשיט.

zapta כתב:
רק החלטה של אנשים עם הרבה כוח כנגד הביטקוין (הם לא רואים ממנו מיסים) יכולה להזיק לו כרגע
תפסיק להקשיב לליברטנים.
מיסים משלמים על הכנסות, לא על כסף, אם כבר, היכולת של הממשלה לגבות מיסים על רווחים מעסקאות בביטקוין יותר גבוה מעסקאות בכסף אמיתי כי ביטקיון שומר מידע כל הפעמים שהמטבע החליף ידיים.
אני מנחש שבסוף ימאס לממשלות שאנשים קונים עם זה סמים, אבל למיסים אין לזה קשר בשיט, זה סתם שטויות שפרנואידים שחושבים שאובמה שם צ'יפ מעקב בדולרים אומרים.

אגב, זה גם לא כזה מהפכני כמו שעושים את מזה, יש ערמות של מטבעות אלטרנטיבים בעולם, רק בדרך כלל הם מיועדים לקידום טובת הכלל ולא ללעשות כסף מכלום, אני מנחש שזו הסיבה שלא שמעת עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 19:58 
אמיר כתב:
its-sick כתב:
אשכול הרצה פתטי לחלוטין. די ברור מהסתירות בדברים שכתב פותח האשכול שהוא משקר. סתם נסיון עלוב לגרום לאנשים להכנס לפירמידה שהוא נכנס אליה.

אני חו"ח לא ממליץ לאנשים להשקיע בזה, אבל המחזור של ביטקוין הרבה יותר מדי גדול בשביל שאשכול בפורום שדים יזיז את השוק שלו בשיט.

zapta כתב:
תפסיק להקשיב לליברטנים.
מיסים משלמים על הכנסות, לא על כסף, אם כבר, היכולת של הממשלה לגבות מיסים על רווחים מעסקאות בביטקוין יותר גבוה מעסקאות בכסף אמיתי כי ביטקיון שומר מידע כל הפעמים שהמטבע החליף ידיים.
אני מנחש שבסוף ימאס לממשלות שאנשים קונים עם זה סמים, אבל למיסים אין לזה קשר בשיט, זה סתם שטויות שפרנואידים שחושבים שאובמה שם צ'יפ מעקב בדולרים אומרים.

אגב, זה גם לא כזה מהפכני כמו שעושים את מזה, יש ערמות של מטבעות אלטרנטיבים בעולם, רק בדרך כלל הם מיועדים לקידום טובת הכלל ולא ללעשות כסף מכלום, אני מנחש שזו הסיבה שלא שמעת עליהם.

לא כזה נכון כי בשביל להגיע למידע של הביטקוין אתה צריך לעבור את ההצפנה שלו וככל שחוצבים יותר ביטקוין ההצפנה רק עולה
זה כאילו מערכת שמגנה על עצמה אבל בתכלס אני מסכים איתך, זאת בועה, ובתכלס אין מה לעשות עם ביטקוין
העניין הוא שזה בנתיים, היום הייתה כתבה ממש ארוכה על ביטקוין בלודון וקירשנבאום, כדאי לך לצפות זה יסביר לך המון דברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:

אם כבר, היכולת של הממשלה לגבות מיסים על רווחים מעסקאות בביטקוין יותר גבוה מעסקאות בכסף אמיתי כי ביטקיון שומר מידע כל הפעמים שהמטבע החליף ידיים.

נשמר מידע על הארנק ממנו זה יצא, לא על המשתמש. זה נועד כדי למנוע מצב של תשלום כפול באותו ביטקויין, אבל כשמשהו שהיה מיועד במקור לדארק-ווב, הוא לא בנוי ככה שהוא יוביל אל המשתמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אמיר כתב:

אם כבר, היכולת של הממשלה לגבות מיסים על רווחים מעסקאות בביטקוין יותר גבוה מעסקאות בכסף אמיתי כי ביטקיון שומר מידע כל הפעמים שהמטבע החליף ידיים.

נשמר מידע על הארנק ממנו זה יצא, לא על המשתמש. זה נועד כדי למנוע מצב של תשלום כפול באותו ביטקויין, אבל כשמשהו שהיה מיועד במקור לדארק-ווב, הוא לא בנוי ככה שהוא יוביל אל המשתמש.

אם ה NSA (או כל אירגון עם יכולות מחשבים נורמליות) ירצה, לא תהיה להם יותר מדי בעיה לקשר ארנק למשתמש, זה יותר פשוט מלקשר משתמש לאימייל, לפחות ברוב המקרים.
ובכל מקרה, אלא אם אתה ממש יודע מה שאתה עושה, כל פשיטה של המשטרה תוכל למצוא את כל המידע שרשויות החוק צריכות בשביל לברר בדיוק מה עשית עם הביטקוינים שלך.
לא שאני חושב שהם הולכים לעשות את זה מתישהו בעתיד הקרוב (ואני מנחש שלמשטרת ישראל אין אפילו את היכולות האלו) אבל המערכת לא מגנה עליך ממש בפני האיום הזה.
zapta כתב:

לא כזה נכון כי בשביל להגיע למידע של הביטקוין אתה צריך לעבור את ההצפנה שלו וככל שחוצבים יותר ביטקוין ההצפנה רק עולה

שני דברים שונים.
ההצפנה (וזה לא הכי מדוייק לקרוא לזה אפילו הצפנה) על הביטקוין עצמו נועדה למנוע זיוף, אין לה קשר אמיתי לפרטיות.
קניה ומכירה של ביטקויינים היא חשופה לגמרי לציבור הרחב, את הפרטיות משיגים ע"י זה שאתה משתמש אנונימי.
תחשוב על זה כמו הפורום - כולם יכולים לראות את ההודעות שלך, אבל לא יכולים לראות מי אתה באמת.
הבעיה היא שההגנה הזו (כמו בפורום אגב) היא רחוקה מלהיות מושלמת.

כשזה מגיע לשיקולי פרטיות, כסף מזומן הרבה יותר בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:20 
ההביטקוין בצניחה
מזל שהספקתי למכור היום על הבוקר אבל מכרתי פחות מחצי, מעניין מה יהיה מחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

מהון להון, איבד חצי מערכו בשעתיים.
מקווה שלא הפסדתם יותר מדי כסף.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 10 אפריל 2013, 21:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:25 
אמיר כתב:
תמונה

מהון להון, איבד חצי מערכו בשעתיים.
מקווה שלא הפסדתם יותר מדי כסף.

אני רואה שאתה מתעדכן במהירות כמוני
בנתיים יש לי רווח שהוא אצלי ולא בצורת ביטקוין של אלף חמש מאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
וזה כמובן תלוי במשתמש.
אם יש לך ארנק מבוסס תוכנה או ארנק רשת לא מאובטח, בטח שאפשר בקלות.
אם זה ארנק רשת אליו אתה גולש דרך תור, זה כבר נושא אחר.

בטח שעדיין אפשר לפרוץ את זה, כי הרי אין דבר היום שחסין לגמרי, ועדיין מדובר כאן על השקעה מטורפת על כל משתמש באופן פרטי רק על חשדות, ובכל מקרה זה סותר את מה שאמרת - היכולת של הממשלות לגבות מיסים על רווחים מעסקאות לא גבוה יותר מכסף רגיל, כי ביטקוין לא שומר מידע על משתמשים, אלא רק על ארנקים, וזה מסובך לקשר ארנק למשתמש, ודי בילתי אפשרי לעשות את זה באופן גורף לכולם (כמו שנדרש כשצריך לגבות מיסים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
כמו שמשקיעים אוהבים להגיד - זה רע מאד לנסות לתפוס סכין נופלת.

:HEART2:

ונר יפה,
אפילו יותר משל חברה לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:

ביטקוין תפס כותרת די רציניות פה בימים האחרונים, מדווחים על זה בכלי תקשורת מרכזיים עכשיו.

zapta כתב:

טוב מאד.
אם תורשה לי עצה קטנה לגבי העתיד - בדר"כ (אם כי לא תמיד, אין לראות בהודעה זו וגו') יש שלב בהתרסקויות שאנשים מתחילים לקנות (מאד) מוקדם מדי ויש עלייה קטנה, הייתי ממליץ לך בחום לנצל את ההזדמנות הזו למכור את הכל ולא לנסות להרוויח בחזרה את הכסף ש"הפסדת" (אני שם מרכאות כי הכסף לא באמת היה שלך), כמו שאוהבים להגיד בהשקעות - זה רעיון רע מאד לנסות לתפוס סכין נופלת.
red in blood כתב:
וזה כמובן תלוי במשתמש.
אם יש לך ארנק מבוסס תוכנה או ארנק רשת לא מאובטח, בטח שאפשר בקלות.
אם זה ארנק רשת אליו אתה גולש דרך תור, זה כבר נושא אחר.
בארנק רשת אתה צריך לסמוך על מי שכתב אותו שהוא יודע מה שהוא עושה, כבר היו לחברה האלו פאדיחות רציניות, ומעבר לזה, אתה צריך להאמין גם שהם לא יתנו את הרשימות למשטרה אם הם יקבלו צו חיפוש.

red in blood כתב:
בטח שעדיין אפשר לפרוץ את זה, כי הרי אין דבר היום שחסין לגמרי, ועדיין מדובר כאן על השקעה מטורפת על כל משתמש באופן פרטי רק על חשדות, ובכל מקרה זה סותר את מה שאמרת - היכולת של הממשלות לגבות מיסים על רווחים מעסקאות לא גבוה יותר מכסף רגיל, כי ביטקוין לא שומר מידע על משתמשים, אלא רק על ארנקים, וזה מסובך לקשר ארנק למשתמש, ודי בילתי אפשרי לעשות את זה באופן גורף לכולם (כמו שנדרש כשצריך לגבות מיסים).
ממש לא השקעה מטורפת.
ואני מדבר על אנליזה פסבית לחלוטין, רשויות חוק שרוצות לעשות עוקץ (קרי: לקנות ממך או למכור לך ביטקוין) יוכלו לזהות אותך עוד הרבה יותר בקלות.

ועוד פעם, זה כמו שתגיד - הכסף לא יושב אצלי, הוא יושב בחשבון בנק, זה לא אני.
אם יכולים לקשר את אותך לחשבון הבנק שלך, יכולים לקשר אותך לכסף, ההבדל בביטקוין הוא שכשעושים את זה, יכולים לזהות לא רק את הכסף שיש לך עכשיו אלא את כל הכסף שאי פעם היה לך ומה עשית איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

http://www.kshitij.com/jokes/st.swf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

נפלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 03:38 
אחריי שכבר היה היום ב266 והספיק לצנוח ל105 בסופו של יום הוא התאזן על 180
יכול להיות זאת באמת ההזדמנות האחרונה לצאת לפני נפילה גדולה

זה פשוט משוגע, מישהו אשכרה יכל לקנות ולמכור באותו היום ולעשות כ80 דולר על מטבע אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 08:52 
נסחפתם. אני עדיין בפנים וכך גם מי שאני מכיר. סה"כ כמה האקרים רצו להרוויח כסף ונראה שהם גם הצליחו אבל המסחר חוזר לרמה הרגילה והמחיר צפוי לעלות שוב מהיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
its-sick כתב:

ברור שלא, אבל זה לא קשור לעצם התופעה.
גם בכתבות כלכליות בישראל על חברות ענק אמריקאיות יש טוקבקים של אנשים שמושקעים בחברה ומנסים לגרום גם לאחרים להשקיע, וכך גם בכל פורום מניות קטן בישראל או באמריקה.
אנשים עושים ככל שביכולתם להשפיע, גם אם יכולתם אפסית באופן מעשי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 12:00 
אחד מאתרי המסחר הגדולים שיושב ביפן הוציא הודעה דרך הפייסבוק שלו שהנפילה הגדולה הייתה בגלל ההצלחה האדירה של ביטקוין בימים האחרונים וטען שלא מדובר על התקפת האקרים.

לפני כמה דקות הוא דיווח על התקפת האקרים והאתר נפל :LAGUH!:

אם זה לא נאחס, אני לא יודע מה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
זה פשוט משוגע, מישהו אשכרה יכל לקנות ולמכור באותו היום ולעשות כ80 דולר על מטבע אחד

So?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 12:54 
KingAlpaca כתב:
zapta כתב:

So?

או להיפך, אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 14:27 
its-sick כתב:
אמיר כתב:
its-sick כתב:

גם בכתבות כלכליות בישראל על חברות ענק אמריקאיות יש טוקבקים של אנשים שמושקעים בחברה ומנסים לגרום גם לאחרים להשקיע, וכך גם בכל פורום מניות קטן בישראל או באמריקה.

תכנס לאתר listen to the bitcoin
זה משמיע צליל על כל עסקה שהתבצע עם ביטקויון, אתה תשמע שם סימפוניות.

תאמין לי שאני לא מחפש להכניס אף אחד לשום מקום, גם אם כל אחד מהפורום פה יקנה 100 ביטקוין שזה 15,000 דולר , זה לא ישפיע על המחיר שלו
תפסיק לדבר שטיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 15:26 
zapta כתב:
its-sick כתב:
אמיר כתב:
its-sick כתב:

תאמין לי שאני לא מחפש להכניס אף אחד לשום מקום, גם אם כל אחד מהפורום פה יקנה 100 ביטקוין שזה 15,000 דולר , זה לא ישפיע על המחיר שלו
תפסיק לדבר שטיות

המחיר נכון לרגע זה הוא 105$ ליחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 15:49 
הצלם כתב:
zapta כתב:
its-sick כתב:
אמיר כתב:
its-sick כתב:

תפסיק לדבר שטיות

המחיר נכון לרגע זה הוא 105$ ליחידה.

הוא היה 150, עכשיו הוא 112
אבל זה לא יציב ואף פעם לא היה יציב.

לדעתי זה פשוט יתיצב על בערך 100-120 עד סוף השבוע ויחזור לעליה המתונה שהייתה לו עד הקפיצה ההזויה בשבוע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
אני קניתי צבעוני שחור בהולנד. מישהו יודע כמה הוא שווה בבורסה?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
הצלם כתב:
נסחפתם. אני עדיין בפנים וכך גם מי שאני מכיר. סה"כ כמה האקרים רצו להרוויח כסף ונראה שהם גם הצליחו אבל המסחר חוזר לרמה הרגילה והמחיר צפוי לעלות שוב מהיום.

ראית איזה ארביטראז' אפשר לעשות בין המקומות שמוכרים את זה?
"להשאר בפנים" נראה לי רעיון רע גם אם כל הכוונה שלך זה לעשות כסף ספקולטיבי.
ואגב, הפער הזה מדבר באופן די ברור על מידת הרצינות וההבנה הממוצעת של האנשים שמשקיעים בביטקוין, אני הייתי מפחד להתערבב עם אנשים כאלו.

ובגדול, כל מי שאומר לך שהוא יכול לחזות ברמת דיוק פרקטית שוק שמתנהג ככה משקר, חד וחלק.
its-sick כתב:
אני קניתי צבעוני שחור בהולנד. מישהו יודע כמה הוא שווה בבורסה?
עזוב אחי, זה רק כמה בוטניקאים שפרצו לבורסה, תן לזה זמן, זה יחזור, אני יודע, 350 שנה נראה המון זמן, אבל לוותר עכשיו? מה אתה לוזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 19:13 
ראית איזה ארביטראז' אפשר לעשות בין המקומות שמוכרים את זה?

זה בהחלט משהו הזוי ולא ברור,
http://bitcoincharts.com/markets/currency/USD.html

לא חקרתי לעומק את צורת המסחר, אבל זה באמת שלא מובן
מה הבעיה לקנות דרך אתר אחד בזול, ולמכור דרך השני ב10% ומעלה מיידית??

עכשיו ישנם מקומות שניתן לקנות ב89 דולר, ולעומת זאת ייש אחרים שבהם המחיר הוא 123 דולר :SHOCK:
איך באמת זה עובד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2013, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:

עכשיו ישנם מקומות שניתן לקנות ב89 דולר, ולעומת זאת ייש אחרים שבהם המחיר הוא 123 דולר :SHOCK:
איך באמת זה עובד?

אני מנחש שזה עובד טוב מאד לאנשים שיודעים מה שהם עושים ורע מאד לכל היתר, במיוחד כשאפשר לעשות את כל המסחר באופן אלקטרוני.
וכמו שאומרים בפוקר, אם אחרי 3 ידיים לא הצלחת לזהות מי הפרייאר בשולחן, רוב הסיכויים שזה אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 21:09 
UP.

חיפשתי על זה משהו כאן ומצאתי , הערך של זה היום גבוה מהזמן שנכתב השרשור הזה, והבנתי שלפני כמה חודשים היה אף יותר גבוה.
איך לעזאזל עושים את המטבע הזה??
ומה זה ASIC?? שווה משהו או שסתם שרלטנות?

שער הביטקויין היום- http://il.investing.com/currencies/btc-usd

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: