teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
ציטוט:
אני בטוח שהבת שלך תישמח לדעת שהעתיד שלה בישראל כל כך ורוד, והמעמד שלה כל כך מרומם - חוץ מהקטע הזה שאסור להאזין לקולה, לראות אותה, להושיב אותה בקדמת האוטובוס וכו' וכו'.
הקטע המודגש, זה תופס בכל הארץ ונוגע לכל הנשים באשר הן ?
לא ידוע לי שבדקו מי החיילת ששרה במופע ההוא לפני שהם יצאו החוצה, אז עושה רושם שכן.
לא נראה לי שבודקים ת"ז לנשים לפני שמעבירים אותן באיומים וקללות לאחורי האוטובוס, אז כנראה שכן.
שלא לדבר על זה שכל הנשים בישראל מודעות לדברים האלה, וכולן יודעות שנתח נכבד מהאוכלוסיה רואה בהן זונות-מכרות-עד-כדי-אובדן-שליטה-עצמית-בפוטנציה, וכולן מודעות לזה שיש אזורים שלמים בארץ בהן לא ניתן לראות תמונת אישה, וכו' וכו' וכו', כך שהנזק כאן גורף, כללי ונרחב מאוד.
אגב, תשאל את הנשים בחייך איך זה להסתובב ברחוב בישראל לעומת בחו"ל. תתפלא לשמוע את התשובה.
היי, אני לא אומר שהכל פה יופי-טופי לנשים, אבל לטעמי צריך להפריד בין הנשים החילוניות לנשים החרדיות (אני שם כרגע את הדתיות בצד)
היחס לנשים החרדיות אכן מקומם, אבל לא על זה מדובר באשכול הנ"ל (אם תרצה נרחיב את הדיון על כך בהמשך)
אני לא חושב שחייה של האשה החילונית כאלה גרועים, נכון שמבחינה תעסוקתית יש הפליה, על אף שמסתמן שיפור מסוים,
אך בסה"כ אני מעריך שישראל מדורגת במקום גבוה בעולם מבחינת היחס לאשה (החילונית, כאמור)
דרך אגב, האם בביקורת שלך על ישראל אתה מתייחס גם ליחס לאשה במגזר הערבי ?