תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 אוגוסט 2025, 13:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 41  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 23:56 
למה לבחור? כולם שקרנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
צר לי יקירי אבל העובדות שלך פשוט לא נכונות.
מבלי לפשפש בעבר יותר מדי, שלי היתה מוכנה לפגוש את ציפי כבר למחרת (במוצ"ש) והפגישה התעכבה בגלל ציפי.
בפגישה עצמה שלי הבינה שציפי רוצה התחייבות ליצירת גוש, שאו ירכיב ממשלה או יכנס ביחד לממשלה. לבני לא התחייבה להישאר בחוץ בכל מקרה אלא לפעול כגוש ביחד, ולזה שלי לא הסכימה.
או שהם מרכיבים את הממשלה או שהם בחוץ.
לבני ויהיר לא היו מוכנים לזה ובגלל זה המהלך נפל.
הדעה שלך ידועה (ואני מכבד אותה מאוד) שעדיף ליצור קואליציה חילונית של ביבי-שלי-יהיר-ציפי אבל תחזור כמה הודעות אחורה להודעה שלי ותראה למה מי שמסרב לו עושה בשכל.
ביבי מחפש להכשיל אנשים ולהפיל עליהם את הכשלונות שלו בדיוק כמו שהוא עשה למשל עם ש"ס כשהאשים אותם במחירי הדיור למרות שאטיאס עשה שמיניות באוויר בשביל להוזיל את מחירי הקרקע אבל ביבי ושטייניץ הכשילו אותו ושיסו בו את נערי האוצר.
שלי עושה בשכל שהיא נשארת בחוץ. אתה תראה שכל מי שיכנס עם ביבי לממשלה חורץ את העתיד הפוליטי שלו וביבי ימצא דרך להפיל את כל מי שיצטרף אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 01:41 
אדום אופטימי כתב:
שלי ולפיד בזו לציפי.
אתה מאמין לשלי זו זכותך ואני מאמין לה פחות.
אתה מאמין למידעים שהיא מפיצה במפלגה ואני קצת פחות.
זה ששלי שלחה SMS לא אומר שהיא רצתה לשתף פעולה.
שלי לא רצתה להצהיר שהיא לא תשב בממשלת ביבי. אנסו אותה לעשות זאת. אתה יודע אחרת. וגם אני יודע אחרת.
היא ניסתה לשמור על עירפול וכשלחצו אותה לקיר היא יצאה בהצהרה שלא תשב בממשלת נתניהו.

אתה צודק,לצערי.
אני הייתי שמח (בתור מצביע של יש עתיד) ששלי תשב בקואליציה איתנו ועם ציפי ובנט ללא חרדים,
אך אם היא ושה זאת היא מפרה התחייבות שעוד לא התייבש עליה הדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 03:01 
להערכתי הלא מבוססת, יאיר או בנט יישארו בחוץ. אלא אם, ויש פה אם גדול, נתניהו יילך
לקואליציה חילונית-ציונית עם לפיד, בנט, קדימה והתנועה. אני חושב שמתמטית זה אפשרי. מאידך, יאיר, שגעון הגדלות שלו והעובדה שגם בממשלה הבאה יהיו 900 שרים, יכולות להוביל אותו ראש בקיר לאופוזיציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
לא תהיה קואליציה חילונית.
אני מסכים עם ההודעה הראשונה של ערן, ככל הנראה יהיו 57 ח"כים בטוחים (ליכוד,ש"ס,יהדות התורה,התנועה,קדימה)
והשאלה המרכזית תהיה לאחר מכן - מי ישבר קודם מבין יהיר,בנט ושלי ?
לפיה ההצהרות שלהם בינתיים,
יהיר לא יכנס לממשלת חרדים שתתקשה לקבל את מתווה הגיוס שלו.
בנט לא יכנס לממשלה שתקדם מו"מ מדיני על היפרדות מהפלסטינים.
שלי לא תיכנס לממשלת ימין כלכלי שתמשיך להגן על החברות הגדולות והטייקונים.

אני מהמר שדווקא בנט בסוף יכנס, הרבה בגלל ההשפעה של אנשי האיחוד הלאומי במפלגה שלו, שהמהלך של הכנסת לבני לממשלה נועד לגרום להם להילחץ מהאפשרות שתקום כאן ממשלה שתגיע להסדר מדיני עם פינוי התנחלויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 20:46 
אגב ״גוש חוסם״ שכולם יללו על מצביעי ארץ חדשה, הנה הגוש החוסם שלכם חבורה של טמבלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 21:28 
כמה זמן נותר לביבי להציג ממשלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 21:31 
zink כתב:

יש את הטקס הקבוע שגורם לנשיא להרגיש חשוב לרגע, כשהמועמד בא לבקש הארכה ותמיד מאשרים לו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 21:32 
19 כתב:
zink כתב:

יש את הטקס הקבוע שגורם לנשיא להרגיש חשוב לרגע, כשהמועמד בא לבקש הארכה ותמיד מאשרים לו, לא?

כן אבל זו לא תשובה לשאלה שלי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
19 כתב:
zink כתב:

כן אבל זו לא תשובה לשאלה שלי!

בגדול לפי החוק יש לו עד ה 2.3, כשהוא יכול ללכת לנשיא ולבקש ארכה של עוד שבועיים.
עד ה 16.3 הוא חייב לסיים את הרכבת הממשלה.
צריך לזכור שבערך סביב התאריך הזה אובמה מגיע לכאן ולכן אני חושב שנתניהו רצה ממשלה שתוכל ליישר קו (למראית עין כמובן) עם הרצון של אובמה להתנעת המו"מ מחדש מול הפלסטינים, קרי ממשלה עם החרדים, יש עתיד, התנועה וקדימה.
הברית של לפיד ובנט והדרישה לשיוויון בנטל די מחרבת לו את התוכניות ולכן הוא מנסה להפריד את הברית הזו או לבחון אלטרנטיבה בדמות מפלגת העבודה.
יהיה מעניין לראות אם מישהו מבין לפיד ובנט יישבר בזמן הקרוב או שנתניהו יצטרך לוותר על החרדים ולהכניס את שני המחליפים הפוטנציאלים שלו לתוך הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
ראשית, מבחינת נתניהו זו תהיה איוולת ענקית לוותר על החרדים. לא רק שמדובר בשותפים קואליציוניים ממושמעים ונוחים בדרך כלל (צריך רק לתת להם כסף), בניגוד למפלגות ימין כמו מפד״ל/איחוד לאומי, ש״ס וחרדים יכולים פתאום להתהפך ובמערכת הבחירות הבאה להמליץ על אולמרט (למשל). הוא חייב אותם איתו ולא ״לתקוע להם סכין בגב״ וללכת עם לפיד-בנט.

שנית, יאיר לפיד סיבך את עצמו מאוד עם הראיון ב״עובדה״. בסביבה של נתניהו רוצים להרוג אותו פוליטית, ומבחינתם זה ייעשה דרך האופוזיציה ולא דרך שולחן הממשלה. זה מבחן מאוד מסקרן עבור לפיד, שלא ראה את עצמו כחבר כנסת לעתיד אלא כשר בכיר. אפילו ראש אופוזיציה הוא לא יהיה כי הערבים לא ימליצו עליו.

שלישית, לנתניהו יש 5 ח״כים ממפלגת העבודה שיתפלגו ויסגרו לו 62, אבל זו קואליציה צרה. יש גם דיבורים על 8 שיסכימו להתפלג. אבל לדעתי הוא יפרוש כזה שטיח אדום ליחימוביץ׳ שלא תישאר לה ברירה מבחינת המפלגה שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 01:55 
כל מי שיושב עם ש"ס מחוק אצלי.
שלי, ציפי, לפיד, על הזין שלי.
או קואליציה חילונית או כלום. נשבר הזין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 04:09 
אבו-כובע כתב:
kobster כתב:
לבני פאקינג נמושה. רצה לממשלה כשיכול להיות שהיא תורכב מבנט והדתיים, נראה איזה מו"מ מדיני היא תנהל אז.
מצוין גם במפורש שביבי ימנה נציג מטעמו שילווה את המו"מ.מן הסתם הנציג הזה ידאג טוב מאוד לסנדל אותה ולהכשיל כל מהלך שיקדם את המו"מ. אני מציע את נתן אשל...

לגבי שלי, אם היא רוצה לגמור כמו ברק אז היא תצטרף לממשלה.
אני יודע שיש התנגדות גדולה מאוד בצמרת המפלגה להצטרף לממשלה, בעיקר מצד כבל,פואד וכל החבר'ה החדשים. במקום שלי הייתי דואג שבוז'י לא ינסה לעשות מהלך עוקף ולקחת איתו כמה חבר'ה כמו ברוורמן ומרגלית לממשלה.
היא נראית נחושה בינתיים, נקווה שתתמיד בכך.

זו הבעיה,
שלי הבטיחה שלא תשב עם ביבי בדיוק כמו ציפי.
ציפי כנראה גמרה את הקצת שעוד היה לה,שלי כנראה תעמוד מאוחרי דברייה.
הבעיה ששלי התחייבה לא לשבת עם ביבי ובאה בטענות ללפיד שלא עושה כמוה,
וחבל על כך,כי נוצרה אפשרות לעשות ממשלה ללא חרדים ועם הרבה מאוד קווים משותפים.

אתה או מישהו אחר יכול לתת לי לינק לאמירה מפורשת של ליבני שהיא לא תשב בממשלה בראשות ביבי?

סביר להניח שאם הייתי מצביע בבחירות בישראל הייתי מצביע לליבני. אם זה היה המצב כנראה שהייתי די מבסוט מההסכם הזה.

ואשר לשלי: לטעמי פסילות קטגוריות על רקע אישי ("אני לא אשב בממשלה בראשות ביבי") הם שטות ואיוולת מוחלטת ואם היה לה חוט שדרה היא הייתה צריכה לאמר ליועצים שלה שילכו לחפש. ההצהרה שלה ערב הבחירות הייתה די פסיכית כראש מפלגת העבודה. אבל סבבה, שעכשיו תאכל את מה שהיא בישלה ותחליט מה היא מעדיפה להיות: שרת אוצר שקרנית (אם ביבי יהיה מוכן לתת לה את זה) או חברת אופוזיציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אבו-כובע כתב:
kobster כתב:
לבני פאקינג נמושה. רצה לממשלה כשיכול להיות שהיא תורכב מבנט והדתיים, נראה איזה מו"מ מדיני היא תנהל אז.
מצוין גם במפורש שביבי ימנה נציג מטעמו שילווה את המו"מ.מן הסתם הנציג הזה ידאג טוב מאוד לסנדל אותה ולהכשיל כל מהלך שיקדם את המו"מ. אני מציע את נתן אשל...

אני יודע שיש התנגדות גדולה מאוד בצמרת המפלגה להצטרף לממשלה, בעיקר מצד כבל,פואד וכל החבר'ה החדשים. במקום שלי הייתי דואג שבוז'י לא ינסה לעשות מהלך עוקף ולקחת איתו כמה חבר'ה כמו ברוורמן ומרגלית לממשלה.

זו הבעיה,

אתה או מישהו אחר יכול לתת לי לינק לאמירה מפורשת של ליבני שהיא לא תשב בממשלה בראשות ביבי?

סביר להניח שאם הייתי מצביע בבחירות בישראל הייתי מצביע לליבני. אם זה היה המצב כנראה שהייתי די מבסוט מההסכם הזה.

ואשר לשלי: לטעמי פסילות קטגוריות על רקע אישי ("אני לא אשב בממשלה בראשות ביבי") הם שטות ואיוולת מוחלטת ואם היה לה חוט שדרה היא הייתה צריכה לאמר ליועצים שלה שילכו לחפש. ההצהרה שלה ערב הבחירות הייתה די פסיכית כראש מפלגת העבודה. אבל סבבה, שעכשיו תאכל את מה שהיא בישלה ותחליט מה היא מעדיפה להיות: שרת אוצר שקרנית (אם ביבי יהיה מוכן לתת לה את זה) או חברת אופוזיציה.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3592189,00.html
גיא,
לבני הצהירה בראיון בערוץ 2 שבעקבות הירידה בסקרים של ביברמן נוצרה הזדמנות ליצור גוש חוסם לממשלת ימין חרדים שיוכל להוות אלטרנטיבה לנתניהו ולהחליף אותו.
שלי הצהירה יום קודם לכן שהיא בכל מקרה לא תשב בממשלה בראשות נתניהו לא בגלל פסילה אישית (זה לא שהיא מעדיפה טעמים אחרים בגלידה...) אלא אידיאולוגית מבחינה כלכלית.
נתניהו הוא ימין כלכלי ושלי שמאל. נתניהו קפיטליסט ושלי סוציאל-דמוקרטיה. נתניהו מפריט את המדינה לדעת ושומר על הטייקונים והחברות הגדולות, שלי חושבת שהמדינה צריכה לשמור על אוצרות הטבע שלה (ואפילו להחזיר לעצמה חלק ממה שהיא כבר הפריטה) ולהגדיל את המיסוי על החברות הגדולות, לראיה הסיפור הנוכחי עם חברת טבע ואחוז המס המגוחך שהיא משלמת.
שלי לא תיכנס לממשלה כשרת אוצר ותהפוך לשק החבטות של ביבי, היא צריכה להיות ממש טיפשה בשביל זה.
היא תמשיך לכהן כיו"ר האופוזיציה מאחר וגם אם לפיד לא יכנס לממשלה, המפלגות הערביות (וגם מרצ לדעתי) ימליצו עליה כיו"ר האופוזיציה ולא על לפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 08:29 
יאללה בחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ל נתניהו יש 5 ח״כים ממפלגת העבודה שיתפלגו ויסגרו לו 62 , אבל זו קואליציה צרה. יש גם דיבורים על 8 שיסכימו להתפלג. אבל לדעתי הוא יפרוש כזה שטיח אדום ליחימוביץ׳ שלא תישאר לה ברירה מבחינת המפלגה שלה.

פרסום ראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
ערן כתב:
ל נתניהו יש 5 ח״כים ממפלגת העבודה שיתפלגו ויסגרו לו 62 , אבל זו קואליציה צרה. יש גם דיבורים על 8 שיסכימו להתפלג. אבל לדעתי הוא יפרוש כזה שטיח אדום ליחימוביץ׳ שלא תישאר לה ברירה מבחינת המפלגה שלה.

פרסום ראשון?

בוז'י,ברוורמן,מרגלית ונחמן שי בוודאות. יכול להיות שגם פואד אבל אני סקפטי לגבי זה.
כל האנשים של שלי (שפיר,שמולי,מזרחי,בר לב, רוזנטל,בר ובירן) לא יכנסו, גם כבל (בוודאות) ובטח שלא מיכאלי ירצו להיכנס לממשלה תחת ביבי.
לא יודע מאיפה ערן הגיע לשמונה אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
אם זה יקרה, מפלגת העבודה תצליח לשבור אפילו את השיאים של עצמה בעליבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, לא הבנתי מה האינטרס של בוז'י בעניין, כשלי לפחות די ברור שהוא מועמד ראשי (יחד עם כבל) לראשות המפלגה בפריימריז הבאים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
לבני עושה מה שהיא חושבת שהציבור רוצה ממנו לעשות.
היא לא נכנעה בזמנו לש"ס והלכה לבחירות.
אחרי הבחירות היא הודתה שאחת הסיבות שהיא לא מצטרפת לקואליציה, זה בגלל שלשלטון מגיעים מהאופוזיציה ולא מתוך הממשלה.
כך זה היה תמיד. רק שהיא שכחה שצריך להיות אופוזיציה נושכת שמראה נוכחות, ולא סתם יושבים בשקט ומחכים שהממשלה תיפול.
בהפסד למופז היא התחילה להבין שמה שמעניין את האנשים זה לקחת חלק בשלטון, כי מהאופוזיציה לא ניתן לסדר ג'ובים ולהשפיע.
היא קיבלה את זה יותר לפרצוף אחרי תוצאות הבחירות, כשרוב מצביעי קדימה בחרו במפלגה שהיה ברור שתיקח חלק בשלטון ולא שוללת אפשרות כזאת על הסף.
פלוס סקרים שאומרים שרוב המצביעים שלה ושל מפלגת העבודה היו רוצים שהמפלגות האלו יצטרפו לממשלה.
אז אם זה מה שהציבור רוצה, מי אני שאלך להעלם באופוזיציה עם שישה מנדטים 4 שנים?
היא לא אורי אבנרי או מפלגה אידאולוגית שגם עם 2 מנדטים יש הצדקה להיות באופוזיציה.
כולה מפלגת מרכז, שכל הקיום שלה זה להשתתף בממשלה ולנסות קצת להשפיע ובעיקר לקבל תפקידים.
זה לא שהיא הולכת להיאבק על השלטון בפעם הבאה.
והיא גם לא שורפת את עצמה. במדינה שלנו היא יכולה לקראת הבחירות הבאות להצטרף לאיזו מפלגת מרכז חדשה-ישנה שתקום ותתמודד מול הליכוד, וזה לא יזיק לה ולא למפלגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 11:17 
kobster כתב:
הסלע האדום כתב:
ערן כתב:

פרסום ראשון?

בוז'י,ברוורמן,מרגלית ונחמן שי בוודאות. יכול להיות שגם פואד אבל אני סקפטי לגבי זה.
כל האנשים של שלי (שפיר,שמולי,מזרחי,בר לב, רוזנטל,בר ובירן) לא יכנסו, גם כבל (בוודאות) ובטח שלא מיכאלי ירצו להיכנס לממשלה תחת ביבי.

עצם זה שהדיון הזה קיים הוא הוכחה מדוע לנצח נצחים אסור בשום פנים ואופן להצביע לבדיחה הזאת, שנקראת מפלגת העבודה.
כמה טוב שהצבעתי מרצ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
kobster כתב:
הסלע האדום כתב:
ערן כתב:

פרסום ראשון?

עצם זה שהדיון הזה קיים הוא הוכחה מדוע לנצח נצחים אסור בשום פנים ואופן להצביע לבדיחה הזאת, שנקראת מפלגת העבודה.
כמה טוב שהצבעתי מרצ.

אין דיון. העבודה לא מצטרפת.
בפעם הראשונה מזה הרבה זמן יש למפלגה יו"ר עם עמוד שדרה.
אם היא תהיה אופוזיציה כמו שאופוזיציה צריכה להיות היא תגיע לבחירות הבאות הרבה יותר חזקה ותוכל להראות שהיא אלטרנטיבה אמיתית. אם הם ימצאו את עצמם שוב מזחלים לממשלה, אפשר לסגור את השאלטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

מתוך מה? גזענות? שינאת האחר? מה הם לא אזרחים ראויים במדינת ישראל?
גם אם רוצים לקדם דברים בנושא המגוחך הזה של "שיוויון בנטל", לא באמת ניתן לעשות את זה ע"י כפיה, בלי לחשוב על החרדים
זה בדיוק כמו הזועבי של יהיר, אני לא מבין איך אפשר לפסול חלקים מהעם, לא את הערבים ולא את החרדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 11:59 
אחד אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

גם אם רוצים לקדם דברים בנושא המגוחך הזה של "שיוויון בנטל", לא באמת ניתן לעשות את זה ע"י כפיה, בלי לחשוב על החרדים
זה בדיוק כמו הזועבי של יהיר, אני לא מבין איך אפשר לפסול חלקים מהעם, לא את הערבים ולא את החרדים

לא פוסל כלום. כולם שווים בפני החוק. ברגע שהציבור הזה לא מוכן לקבל שוויון, מקומו בחוץ או בכלא, גם אם בכפייה. הם לא יותר טובים מאף אחד אחר במדינה הזאת. אם אני הייתי מסרב הייתי נכנס לכלא. הערבים זה נושא אחר וזאת דמגוגיה עלובה.

אה. עכשיו ראיתי שכתבת שזה נושא מוגחך. אז גם הדיון איתך מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

מה הבעיה בלפסול אנשים שערכיהם בזויים בעיניך?
אני מצפה ממי שאני מצביע עבודו שיקפיד בהתנהלותו הערכית, וזה כולל לפסול גזענים שמפלים אוכלוסיות שלמות לפי מוצאן. ש"ס בהחלט עומדים בכל קריטריון פסילה שהייתי חושב עליו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 14:29 
kobster כתב:
purvis short כתב:
kobster כתב:
הסלע האדום כתב:
ערן כתב:

פרסום ראשון?

כמה טוב שהצבעתי מרצ.

אין דיון. העבודה לא מצטרפת.
בפעם הראשונה מזה הרבה זמן יש למפלגה יו"ר עם עמוד שדרה.
אם היא תהיה אופוזיציה כמו שאופוזיציה צריכה להיות היא תגיע לבחירות הבאות הרבה יותר חזקה ותוכל להראות שהיא אלטרנטיבה אמיתית. אם הם ימצאו את עצמם שוב מזחלים לממשלה, אפשר לסגור את השאלטר.

אם היא תגיע לבחירות הבאות בתור היו"רית של המפלגה זה מראה עד כמה מצבה קשה. ומה שעוד מצביע על מצבה הקשה של המפלגה זה שבכל הרשימה שלה אין אדם אחד שבכלל נראה סביר שיהיה ראש ממשלה. ובראש הרשימה הגברת יחימוביץ' שהיא יותר קוריוז מיו"ר מפלגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 14:30 
אחד אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

יאיר לפיד (יאיר כותבים ב"א") בעצמו לא פסל אף אחד,כל מי שיסכים לעיקרי המצע של המפלגה אפשר לשבת איתו.

(נכון,פחות ראלי שש"ס יסכימו לשוויון בנטל,אבל תאורטית אם הם מסכימים אז גם אין בעיה לשבת אתם)

העניין הוא לא עם מי לשבת אלא עם מה לשבת,לכן לא משנה איך קוראים למפלגה חשוב מה היא מוכנה ורוצה לקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 14:34 
"שיוויון בנטל" הזה is getting old.

בחיי שאני לא מבין מה עומד מאחורי צמד המילים הזה. על איזה חלק אסור לוותר? על הצבא או דווקא על לימודי הליבה? על שילוב בשוק העבודה או על הכפיה הדתית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 14:36 
אבו כובע, אתה כזה סאחי מטונף שאפילו הומור אתה לא קולט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 15:24 
kobster כתב:
גיא האדום כתב:
אבו-כובע כתב:
kobster כתב:

זו הבעיה,

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3592189,00.html
גיא,
לבני הצהירה בראיון בערוץ 2 שבעקבות הירידה בסקרים של ביברמן נוצרה הזדמנות ליצור גוש חוסם לממשלת ימין חרדים שיוכל להוות אלטרנטיבה לנתניהו ולהחליף אותו.
שלי הצהירה יום קודם לכן שהיא בכל מקרה לא תשב בממשלה בראשות נתניהו לא בגלל פסילה אישית (זה לא שהיא מעדיפה טעמים אחרים בגלידה...) אלא אידיאולוגית מבחינה כלכלית.
נתניהו הוא ימין כלכלי ושלי שמאל. נתניהו קפיטליסט ושלי סוציאל-דמוקרטיה. נתניהו מפריט את המדינה לדעת ושומר על הטייקונים והחברות הגדולות, שלי חושבת שהמדינה צריכה לשמור על אוצרות הטבע שלה (ואפילו להחזיר לעצמה חלק ממה שהיא כבר הפריטה) ולהגדיל את המיסוי על החברות הגדולות, לראיה הסיפור הנוכחי עם חברת טבע ואחוז המס המגוחך שהיא משלמת.
שלי לא תיכנס לממשלה כשרת אוצר ותהפוך לשק החבטות של ביבי, היא צריכה להיות ממש טיפשה בשביל זה.
היא תמשיך לכהן כיו"ר האופוזיציה מאחר וגם אם לפיד לא יכנס לממשלה, המפלגות הערביות (וגם מרצ לדעתי) ימליצו עליה כיו"ר האופוזיציה ולא על לפיד.

כל זה טוב ויפה אבל לא ראיתי לא שם ולא בשום מקום אחר הבטחה שלא להיכנס לקואליציה של נתניהו אחרי הבחירות, אם הוא יינצח. אגב, גם ערב הבחירות כתבתי כאן שליבני לא מכחישה שהיא תהיה מוכנה להיצטרף לממשלת ימין או שמאל והמצביעים שלה יודעים את זה.
מי שהבטיחה דבר שכזה היא רק שלי. היא הייתה יכולה לאמר שהיא לא תיכנס לממשלה שלא תעלה את מס החברות למשל. או שהיא לא תכנס לממשלה שלא תלאים את השליטה באוצרות הטבע וכו' וכו' וכו'. היא לא אמרה את זה. היא אמרה שהיא לא תכנס לממשלה בראשות ביבי. בבקשה. רצונה כבודה.
יכול להיות שהיא תצליח אפילו להיות יו"ר האופוזיציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 41  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: