תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 402 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול צרכנות
הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 17:06 
אני אתן פה משהו שגיליתי לא מזמן, למרות שכנראה לא יהיה רלוונטי לרוב הפורום - כרטיס אשראי של אמריקן אקספרס דרך "אנשים ומחשבים"
כרטיס האשראי שעולה 0 ש"ח לשלוש שנים ושימושי לשני דברים

א. נותן את העמלות הכי טובות להמרה מדולרים בארה"ב - 0.5% עמלת המרה + חישוב לפי שער ההמחאות הגבוה (כל שאר הכרטיסים, כולל הCorporate למיניהם, מציעים 1.7% ומעלה + שער ההמחאות הגבוה)

ב. לאלו שרוכשים בארה"ב דרך האינטרנט הוא נותן יתרון ייחודי- ניתן להוסיף דרך המוקד הטלפוני כתובת משנית לכרטיס ולתת שם כתובת אמריקאית (אם אין לכם אפשר להמציא אחת או לבקש מהם להמציא לך אחת דרך שירות הGlobalpass שלהם) - לאחר העדכון תוכלו להשתמש בכרטיס האשראי כמו כ. אשראי אמריקאי (יעני, מקומות שלא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים יקבלו את הכרטיס שלכם) ותוכלו גם לפתוח Paypal אמריקאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 17:08 
פנקסי שקים עולים איזה סכום סימלי אבל האמת היא שאני לא ממש רושם שיקים אז אני מזמין קופסה של פנקסי שיקים פעם ב3-4 שנים. אין תשלום חודשי קבוע על רוב כרטיסי האשראי בארה"ב. זה לדעתי שוק עוד יותר תחרותי מהבנקים עצמם.
בארה"ב אפשר להיות במינוס די פסיכי בכרטיסי האשראי שלך. אתה פשוט לא משלם את מה שאתה "מגהץ" באופן מיידי אלא מגלגל את החוב. הריבית על חובות שכאלו היא גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אני אתן פה משהו שגיליתי לא מזמן, למרות שכנראה לא יהיה רלוונטי לרוב הפורום - כרטיס אשראי של אמריקן אקספרס דרך "אנשים ומחשבים"

א. נותן את העמלות הכי טובות להמרה מדולרים בארה"ב - 0.5% עמלת המרה + חישוב לפי שער ההמחאות הגבוה (כל שאר הכרטיסים, כולל הCorporate למיניהם, מציעים 1.7% ומעלה + שער ההמחאות הגבוה)

ב. לאלו שרוכשים בארה"ב דרך האינטרנט הוא נותן יתרון ייחודי- ניתן להוסיף דרך המוקד הטלפוני כתובת משנית לכרטיס ולתת שם כתובת אמריקאית (אם אין לכם אפשר להמציא אחת או לבקש מהם להמציא לך אחת דרך שירות הGlobalpass שלהם) - לאחר העדכון תוכלו להשתמש בכרטיס האשראי כמו כ. אשראי אמריקאי (יעני, מקומות שלא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים יקבלו את הכרטיס שלכם) ותוכלו גם לפתוח Paypal אמריקאי.

לי יש כרטיס אמריקן אקספרס דרך ההולמס פלייס וגם עליו אין דמי שימוש ונותן תנאאי המרה מעולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
אחד האשכולות החשובים שהיו כאן בעיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 18:54 
לא תתפוס אותי כתב:

לי יש כרטיס CORPORATE, זכר לתקופה שעבדתי בחברת הייטק, ועמלת ההמרה שלי היא 0% + שער ההמחאות הגבוה. וגם הכרטיס הזה עולה 0 ש"ח.
והוא גם נותן ביטוח חו"ל מעולה, שאתה גם לא צריך להודיע לפני שאתה טס כי הביטוח הוא אוטומטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 18:59 
אינטרנט:
בזק - 15 מגה - 90 ש"ח
בזק בינלאומי - 15 מגה - 35 ש"ח
אני יודע שאני משלם יחסית הרבה על מהירות כזאת, יש אנשים עם 30 מגה שמשלמים כמוני.

כבלים - הוט:
לא יודע מספר מדויק, אבא שלי תמיד מתלונן שהוא משלם הרבה וממה שאני זוכר זה בסביבות ה-400 ש"ח על:
ממיר HD רגיל (לא מקליט) + 3 ממירים רגילים + ספורט1/2 + VOD.
איך אפשר להוזיל את זה? (בלי טריפל, כי אני לא עובר בחיים לאינטרנט של הוט)

סלולר - גולן טלקום:
99 ש"ח חבילה בלי הגבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
אינטרנט - אקספון 018 ב 35 שקלים לחודש במהירות עד 100 מגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
KingAlpaca כתב:
ממגרש צמוד לנמל?

לא.
זה לא מגרש, זו חברת ליסינג גדולה מאוד. יש לה סניפים בכל הארץ, אתה יכול לקנות בכל סניף.

avis עושים את זה
זה מהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
מסקנות ראשוניות. בהשוואה לארה"ב (מבלי לקחת בחשבון כמובן הבדלים בכוח הקנייה) מחירי התקשורת בארץ, ובייחוד אינטרנט, נמוכים מאוד. בנקים, בגדול, יקרים. מכוניות, אני מניח, יותר ממאזנים את התמונה.

גם שם הUPLOAD המקסימלי זה 80KB גם בחבילה הכי גדולה של ההורדה ו גם שם יש הגבלה על הטורנטים?
והאם זה כולל תמיכת רשת ביתית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
גיא האדום כתב:
מסקנות ראשוניות. בהשוואה לארה"ב (מבלי לקחת בחשבון כמובן הבדלים בכוח הקנייה) מחירי התקשורת בארץ, ובייחוד אינטרנט, נמוכים מאוד. בנקים, בגדול, יקרים. מכוניות, אני מניח, יותר ממאזנים את התמונה.

גם שם הUPLOAD המקסימלי זה 80KB גם בחבילה הכי גדולה של ההורדה ו גם שם יש הגבלה על הטורנטים?

איזה הגבלה של 80 קיי ?
אני עם חבילת 30 מגה מעלה על 250 קיי.
אני יודע שבאמריקה המהירות היא כעיקרון סימטרית(העלאה והורדה) ואולי בגלל זה יותר יקר שם.
ואיזה הגבלה של טורנטים ?
יכול להיות שאתה ב 012 ?
אני זוכר פעם סיפורים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
https://fiber.google.com/about/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:

איך זה בדיוק קשור למשהו ?
המקום היחיד בעולם שזה עובד כרגע זה בקנזס באמריקה.

נערך לאחרונה על ידי RaPPeR בתאריך 11 ינואר 2013, 21:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 20:42 
אדום טורקי כתב:
גיא האדום כתב:

ראשית, מהירות ההורדה וההעלאה בארה"ב לא זהה כמובן אבל 80KB נשמע לי פשוט מספר מגוחך שהגיע ישר משנות ה90. אני לא יודע על הגבלות על טורנטים (לא משתמש בזה) אבל אני די בטוח שאין כאלו. אני גם לא יודע מה זה "תמיכה" ברשת ביתית? מחברים את המודם לראוטר האלחוטי וזהו.

בכל מקרה, לחסוך כמה קושיות:
תמונה
סתם סתם סתם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

איך בדיוק מצטרפים לקהילת "אנשים ומחשבים"?
מנוי למגזין? או פשוט רישום לאתר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 21:26 
מהירות ה-UPLOAD בארץ היא לא פחות מביזיון.
המקסימום שאני יודע עליו זה 2 מגה העלאה בהוט ומגה (או מגה וחצי) בבזק.
לא ביקשתי הורדה והעלאה סימטריים, אבל לפחות 1/3, 1/2 ממהירות ההורדה.
עד שלא תיכנס חברת תשתית שלישית במדינה, כנראה שימשיכו לזרוק עלינו זין בנושא ה-UPLOAD.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
יש מהירויות העלאה סימטריות וגבוהות מאוד בארץ הענין הוא ששומרים אותן ללקוחות עסקיים בשביל לבדל אותם מהפרטיים. אני מעריך שעד סוף השנה יהיה כבר ftth לבזק ואז המהירות תוכפל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
מהירות ה-UPLOAD בארץ היא לא פחות מביזיון.
המקסימום שאני יודע עליו זה 2 מגה העלאה בהוט ומגה (או מגה וחצי) בבזק.
לא ביקשתי הורדה והעלאה סימטריים, אבל לפחות 1/3, 1/2 ממהירות ההורדה.
עד שלא תיכנס חברת תשתית שלישית במדינה, כנראה שימשיכו לזרוק עלינו זין בנושא ה-UPLOAD.

אני זוכר מלפני שנים, שעוד הייתי גיימר,
כמה הייתי צריך להתווכח איתך לקבל העלאה סבירה ואז להתווכח איתם לקבל פינג סביר,
וזה תמיד היה שוב נהרס,
וגם הייתי צריך לשלם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 22:08 
Stewie כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

איך בדיוק מצטרפים לקהילת "אנשים ומחשבים"?
מנוי למגזין? או פשוט רישום לאתר?

זה לא מגזין, זה החברה הזו שמארגנת את כל הכנסים. אני פשוט התקשרתי וביקשתי כמה חודשים אחרי שהציעו לי ולא הסכמתי.

לגיימרים יש חבילת גיימר אצל הספקית, אני משלם על זה לבזק בינל 10 שח נוספים עבור זה. חבילת ההעלאה הגדולה של בזק היא 3 מב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2013, 23:21 
אדום טורקי כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
KingAlpaca כתב:
ממגרש צמוד לנמל?

לא.
זה לא מגרש, זו חברת ליסינג גדולה מאוד. יש לה סניפים בכל הארץ, אתה יכול לקנות בכל סניף.

avis עושים את זה
זה מהם?

לא. מחברת אלבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 15:14 
מישהו יודע כמה עולה ומאיפה קונים מכונת כביסה? נמאס לעשות כבישה ביד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2013, 15:17 
מכונת הכביסה האחרונה שהיתה לי עלתה 200 שקל מיד 2 והחזיקה 3 שנים. גם הבאה תהיה מיד2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2013, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
ההורים שלי רוצים לקנות מערכת שינה מתכווננת מדר׳ גב.
באתר האינטרנט ראיתי מחיר של משהו כמו 15 אש״ח, מאחד הסניפים זכור לי מחיר של כ-13 אש״ח.
מה המחיר האמיתי של הדבר הזה ואיך אפשר להוציא מהם אותו?

נ.ב. לעיתים אני מקבל בחוברת הויזה (קורפורייט) מבצעים שלהם לימי מכירות ללא מע״מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
השבוע פלאפון העלו לי את התעריף בעשרה ש"ח ודחפו 250 גלישה בפורטל שלהם.

תשימו לב, מי שמנוי אצל הנבלות האלו שלא "עדכנו" גם לכם את התעריפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2013, 16:17 
מישהו יכול לתת חוות דעת על שירותי הטלפון והאינטרנט של הוט? הציעו לי טריפל כולל כל הערוצים ב-298 ש"ח, שיחות לא הגבלה ואינטרנט 30 מגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 18:11 
גיליתי היום שסבתא שלי משלמת לבזק 300-400 ש"ח בחודש על טלפון קוי
מחר אני מתכוון לרשום אותה למסלול חדש ובגלל שהיא מדברת הרבה מאוד אז אני מכוון למסלול אנלימיטד או כמה אלפי דקות
למישהו יש המלצות למסלולים או דברים שכדאי לשים לב אליהם? (בדגש על אוכלוסיה מבוגרת)

חוץ מזה עוד 4 שאלות:
1. כשקונים בנק דקות בבזק, זה בתוספת למחיר אזחקת הקו, נכון?
2. יש עוד ספקים חוץ מבזק שעובדים גם בזמן הפסקת חשמל?
3. עד כמה שהבנתי בזק בינלאומי עובד על תשתית אינטרנטית ולכן לא פועל בזמן הפסקת חשמל. חוץ מזה, יש עוד הבדלים בפועל בין בזק רגיל לבזק בינלאומי?
4. יש עוד הבדלים בין נטוויז'ן ו012 לבזק חוץ מהעניין שהם מבוססים על תשתית אינטרנטית ולכן לא פועלים בזמן הפסקת חשמל?

תודה מראש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 19:15 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
גיא האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
גיא האדום כתב:

בנקים יקרים? התשלום הוא סביב 10 ש"ח לחודש. כמה משלמים לבנק בארה"ב?
מפתיע שהאינטרנט בישראל זול. כמה עולה אינטרנט בארה"ב?

לבנק אני לא משלם כלום באופן קבוע ואני מניח שזה המצב של רוב האמריקאים. אם יש לך X דולרים בחשבונות בבנק כולל חסכונות (והX הזה לא גדול במיוחד) אתה לא משלם. סטודנטים לא משלמים. אזרחים מבוגרים לא משלמים. אנשי צבא לא משלמים. וכו' וכו' וכו'. אני חושב שזה נובע בראש ובראשונה שהבנקאות בארה"ב הרבה יותר תחרותית מבישראל.
תקשורת בארה"ב זה עסק יקר. אינטרנט של 10M יעלה לך בערך (בגדול) 30$ לחודש בשנה הראשונה ובערך 50$ אח"כ. אפשר קצת להוריד את זה אם קונים שרות אינטרנט יחד עם חיבור לטלויזיה. למיטב ידיעתי 10M בארה"ב מאפשר גלישה מהירה בהרבה ממה שמכונה 10M בישראל והשרות הרבה יותר אמין (באשר לאמינות זה קצת לא פייר כי אני משווה את איכות השרות שאני מקבל בשנים האחרונות לאיכות השרות שהייתה בישראל לפני קרוב לעשור, שהייתה די זוועתית אבל אולי השתפרה).
סלולרי זה גם לא עסק זול.

כשאתה מזמין פנקס צ׳קים אתה לא משלם? כמה אתה משלם על כרטיס אשראי בחודש לחברת האשראי?
גם בישראל סטודנטים, חיילים וכו׳ לא משלמים. אבל מעניין שבארה״ב הרוב לא משלמים.
ואגב, אם אני לא טועה בארה״ב אסור לך להיות במינוס בבנק. בישראל מותר.

כשגרתי שם עד לפני כ4 שנים כל שרותי הבנקאות היו בחינם, כולל כרטיס דביט קארד (כרטיס אשראי שאליו כבר הפקדת סכום כסף) ופנקסי צקים, מותר לך להיות במינוס, רק שעל דולר אחד של מינוס, תצטרך לשלם בין 32-36 דולר ליום,
אז אתה אפילו לא חושב על האפשרות הזאת (וזו גם הסיבה שלהרבה אמריקאים מהמעמדות הנמוכים אין חשבון בנק)
והם פודים את הצק השבועי שלהם למזומן (בוולמארט למשל אפשר תמורת 4% עמלה אם אני לא טועה) בדרך כלל וככה חיים.

גם לחברות כרטיסי האשארי אתה לא משלם בעיקרון כל עוד אתה משלם הכל בתחילת החודש (מעביר מהחשבון לחברת האשראי)
אבל אם אתה בוחר בתשלומים אז ישנה ריבית (שאותה אני ממש לא זוכר)

הסלולר היה מאוד יקר, כשלהבדיל מאצלינו,
בארה"ב חויבתי בדקות שיחה גם בשיחה נכנסת, כשמסולל אנלימיטד משפחתי (מעל 6000 דקות בחודש) ל2 מכשירים עלה בסביבות ה500 דולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 21:55 
נדב ב. כתב:
3. עד כמה שהבנתי בזק בינלאומי עובד על תשתית אינטרנטית ולכן לא פועל בזמן הפסקת חשמל. חוץ מזה, יש עוד הבדלים בפועל בין בזק רגיל לבזק בינלאומי?
4. יש עוד הבדלים בין נטוויז'ן ו012 לבזק חוץ מהעניין שהם מבוססים על תשתית אינטרנטית ולכן לא פועלים בזמן הפסקת חשמל?

מצטער על הנדנוד, אבל חשוב לי לדעת את זה עד מחר בבוקר ולא מצאתי שום דבר באינטרנט
אם למישהו יש תשובה/לינק להסבר זה יהיה מעולה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 22:07 
יש אפשרות בהוט שתיהיה בטריית גיבוי (עולה עוד כסף, סכום חד פעמי נראה לי)
ואז זה עובד בהפסקות חשמל..
כל מה שמבוסס על אינטרנט לא יעבוד בהפסקת חשמל.
בבזק לא משנה מה, אתה משלם עד אחזקת קו (95%)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
נדב ב. כתב:
נדב ב. כתב:

מצטער על הנדנוד, אבל חשוב לי לדעת את זה עד מחר בבוקר ולא מצאתי שום דבר באינטרנט
אם למישהו יש תשובה/לינק להסבר זה יהיה מעולה..

חשבת על אופציית סלולרי עם שיחות ללא הגבלה בתשעים-מאה ש״ח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 22:33 
רק בבזק הטלפון יעבוד לך במקרה של הפסקת חשמל. כל שאר החברות שמציעות טלפונים נייחים, משתמשות באינטרנט ולכן זה לא יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 402 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: