dr.avi כתב:
Serp und Molot כתב:
dr.avi כתב:
מרגישים שאין טעם להצביע כי ממילא ביבי לוקח.
בגלל אנשים כאלו ביבי לוקח בהליכה
ממש כמו קהל רולקסים, אם לא מביסים/מנצחים קמים והולכים הביתה.
מה אתה מתנפח ? אני אמרתי שלא הולכים להצביע ?
נלך באבו אבוהה להצביע אבל זה ברור שהסיכויים נוטים בבירור לכיוון ביבי
ואני לא לא רואה מה מונע ממנו לשלוט פה בארבע השנים הקרובות.
דוקטור,
מסכים איתך לגבי התחושה שמסביב, ולצערי מאורעות הימים האחרונים חיזקו אצל אנשים את התחושה שבגוש המרכז-שמאל עושים תחרות על כיסא בממשלה תחת ביבי.
אישית, אני לא מסכים עם זה ולא חושב שזה המצב. לפי הסקר בערוץ 1, העבודה ולבני מגיעות ביחד ל 31 מנדטים. לא בטוח שאם ציפי היתה מצטרפת כמספר 2 של שלי זה היה המקרה.
מה שפוגע בכל התמונה הוא הרכב הרשימה של שלבני וזה הדבר שהדגשתי אותו לאורך כל השבועיים האחרונים, מהרגע שהיא הכריזה על הקמת התנועה. היתה לה הזדמנות להרכיב רשימה שתקרוץ למצביעי הימין ותפגע בליכוד ולא בעבודה, במקום זאת שני הבכירים ברשימה שלי הם ראשי העבודה לשעבר. לטעמי, זה פספוס גדול מאוד.
עדיין, אם היא תצליח לקחת עוד קולות מהליכוד זה רווח נקי של הגוש.
כדאי לשים לב לש"ס שיתחילו את הקמפיין האגרסיבי שלהם ויסתערו גם הם על מאוכזבי הליכוד, במיוחד אלו שהצד החברתי-כלכלי נמצא בראש מעיינהם ולא רואים את עצמם מצביעים לשמאל. אני יודע שגם ביד אליהו ובעיקר בכפר שלם (דרום ת"א) יש הרבה שהצביעו ליכוד והולכים להצביע ש"ס. אם הם יצליחו לקחת עוד 2-3 מנדטים מהליכוד, ואם לבני תצליח לגרד עוד 2 מנדטים, יכול להיות מצב בו העבודה ולבני יהיו שווים בכוחם לליכוד ביתנו (לפי הסקר האחרון זה רק 5 מנדטים שמבדילים בינהם). משם הכל פתוח.