נועם שחם כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
היה פה סרטון של דני דנון שהיה חסר בסיס במהותו.
רק לפני שבוע חצי עולם הריץ דאחקות על ראש הממשלה שלנו והפצצה האירנית ופה בפורום רצו התערבויות על כמה פעמים הוא יבכה על השואה.
רק אתמול פרשנים בערוץ 10 העריכו שביבי הולך להריץ כאן את הנושא האירני 24/7 שחלילה אזרחי ישראל לא יתחילו לחשוב עוד פעם על הבעיות החברתיות וכלכליות שיש במדינה.
זה אומנם לא תעמולה כמו אצל הפלסטינים, זה עדיין מעורר גיחוך לכל מי שיש לו יותר מ-2 תאי מוח.
וכל זה בלי להכניס את הסרטים של המשוגעים מהימין(כי זה לא נחשב?).
לגבי הסרט של דני דנון - לא ראיתי אז אין לי מה לומר. בכל מקרה, גם בהסברה, יש קו שמפריד בין "יפוי" המציאות והסברה, לבין שקרים והסתה מן הסוג של הסרטון הזה.
לגבי הנושא האיראני - אני מבין שלגישתך הנושא האיראני לא צריך להטריד פה אף אחד וזו בסה"כ מניפולציה של ביבי. אני אישית מעדיף להקשיב לבכירי המערכת הבטחונית בישראל (בעבר ובהווה), שאומרים דברים די ברורים בענין. מה, זו קונספירציה?
לך תדע, אולי יש לי רק שני תאי מוח ובגלל זה אני לא מגחך מהענין.
ראשית אם זה לא מספיק, תרצה את הסרטון שגברת רגב קראה לסודנים סרטן וסכנה קיומית? כנ''ל חברי כנסת אחרים שאמרו שהם מביאים מחלות?
בנוגע לאיראן:
אני יסביר לך למה אתה לא הבנת את מה שכתבתי מנקודת מבט של פלסטינאי שרואה את הסרטון הזה.
תסכים איתי שיש כיבוש ויש בעיה של שליטה של ישראל בשטחים? יופי.
עכשיו תסכים איתי שבנוסף לשליטה הישראלית יש
גם נושאים אחרים שרלוונטיים לאזרח הפלסטיני, שעליהם לא אחראית ישראל? יופי.
עכשיו יתכן שלראש ממשלת חמאס יש אינטרס יותר להתעסק בישראל מאשר בבעיות הפנימיות של הפלסטינים? no shit right?
עכשיו תחליף את ישראל באיראן, ראש ממשלת חמאס בראש ממשלת ישראל ופלסטינים בישראלים/יהודים. מה קיבלת?
אחלה מצוין.
נ.ב אם אתה רוצה מומחים, אני מציע לך לקרוא מה חושבים גורמי ביטחון בהווה ובעבר.
לא קונספריציה, תעמולה.