מתנחל אדום כתב:
אם משהו הוא לא חוקי, אבל אין לו שום אכיפה, מה זה אומר עליו?
סנהדרין 'קטלנית' הרגה אחת ל70 שנה. אני מבטיח לך שאנשים חיללו שבת יותר מפעם ב70 שנה.
ומה זה קשור? אתה אומר ש'אין אופציה', תאמין לי שיש אם מאוד רוצים.
אני לא מבין איך כל אדם באשר הוא (במיוחד אדם יהודי), יכול לגבות את האיסלאם והנצרות ולהיכנס ביהדות בצורה כזו.
הדת שלנו מסוכנת יותר מכל דת אחרת כי יש ציווי להשמיד עם שלא קיים (שיש בכלל דעה שהוא משל ולא עם אמיתי)?
'אחלה של חיים בתנאים מסויימים'? מה זה אומר בכלל?! לאורך ההיסטוריה אם היינו תחת שלטון נוצרי/מוסלמי היינו מטרות לטבח במקרה הרע או באופן מחוקק אזרחים סוג ז' במקרה הטוב.
ואיזה קטע, היהודים אפילו לא מחייבים אנשים תחת השלטון שלהם להתגייר. וכיום, בירושלים, יש חופש דת שלא היה שם מעולם. ואיזה קטע, השלטון הוא יהודי.
מקווה שאת כל מה שאתה אומר, אתה אומר סתם בשביל להתווכח. אם לא, אני מציע לך ללכת ללמוד על היהדות, האיסלאם, והנצרות, וללמוד את ההיסטוריה ואז לחזור.
אני יכול להבין סלידה מדת באופן כללי, אבל להגיד שהיהדות היא הגרועה מכל הדתות? זה כבר נשגב מבינתי.
מה זאת אומרת זה לא נאכף? מוחמד רוצח את האישה שלו כי היא פגעה בכבוד המשפחה. משטרת ישראל מגלה שמוחמד הוא הרוצח. מה אז אתה חושב שקורה?
אני יגלה לך, למוחמד יהיה במקרה הטוב אישה חדשה בכלא, ובמקרה הרע הוא יהפוך לאישה של גבר אחר.
זה לא שמתעלמים מזה.
אם הסנהדרין הרג פעם ב-70 שנה וחיללו שבת יותר מזה, זה אומר שהסנהדרין לא אכף את חוקי התורה. כמובן בתנאי שהיה משפט בכל פעם, שמי שהתחרט לא באמת חילל שבת שוב ונתפס,
שהיו לפחות 2 עדי אמת וכן הלאה.
בנוגע "למה קשור" הכוונה היא מה קשור רצח כבוד המשפחה למה שכתבתי תחילה?
העם העמלק לא קיים יותר(האמת פשוט לא יודעים אם הוא קיים). המלך שאול לא השמיד את העמלק ולכן נענש, ככה שזה לא משל.
ואני לא מגבה את האסלאם והנצרות, קרא את ההודעה שלי שוב. היהדות היא ללא ספק הדת המסוכנת ביותר.
לפי ההיגיון שלך, לו הנאצים היו מצליחים להשמיד אותנו, הם לא היו בכלל מסוכנים כי כבר לא היינו קיימים.
בנוגע "לאחלה החיים"- יש לך אצל המוסלמים תנאים מסוימים בהם היהודים יכולים לחיות בשלום. יש להם מס מיוחד, אך היהודים לא צריכים לשלם מיסים אחרים.
יש מקומות כמו במרוקו שבשנים מסוימות היהודים פרחו מבחינה כלכלית. כנ''ל אצל הנוצרים.
יתרה מכך, ההלכות הנוצריות דוחות הרבה מאוד הלכות דתיות יהודיות בכל הנוגע לאלימות(כל ההיפי בולשיט הזה של ישו, די סותר את היהדות).
והיהודים לא מחייבים אף אחד להתגייר, אדרבא, אסור ליהודי להכריח או אפילו לייעץ לגוי להתגייר. "והחופש דת"(אלא אם כן אתה רפורמי למשל) שיש בירושלים נולד בעקבות פסיקות בג''צ,
לא כי היהודים הם אחלה. יש לך גם חופש דת בארצות הברית. אז?
אני מציע לך ללמוד קצת על ההיסטוריה היהודית וקצת על הבדלי ההלכות בדתות השונות.
וכמו שאמרתי, זה לא הופך את הנצרות או האסלאם לדתות הבאות לשלום פנים.