תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 12:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העולם הערבי סוער בעקבות סרט אמריקאי
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
המוסלמים אף פעם לא יצחקו על משה מהסיבה שגם אצלהם הוא דמות קדושה. וזה סרטון פרובוקטיבי ומיותר, כמו גם ההפגנות והמוות המיותר של הדיפלומטים.
ושוב, בלי קשר לאיסלאם(עליה אין לי ממש ידע), אי אפשר להכפיש דת שלמה רק בגלל התנהגות של חלק ממאמיניה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אני לא יודע כיצד להדגיש את זה יותר, אבל:
MaRtIn kay כתב:
זוהי דת שוחרת שלום שכל תפקידה היא לזרוע אושר ושמחה בעולם!!!

וסעדון, תפתח פעם עיתונים ממצריים או מסוריה או מכל מדינה ערבית אחרת, תסתכל בקריקטורות שם. אנטישמיות מחרידה על בסיס יומיומי.
תצפה בסדרות פריים טיים בטלוויזיה המצרית. אנטישמיות מחרידה על בסיס יומיומי.

צודק !!
הקריקטורות שם לא היו מביישות את הדר שטירמר.

ולגבי המהומות - כבר היינו בסרט הזה בעבר - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7% ... 7%98%D7%9F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 19:35 
Officer Barbrady כתב:
המוסלמים אף פעם לא יצחקו על משה מהסיבה שגם אצלהם הוא דמות קדושה. וזה סרטון פרובוקטיבי ומיותר, כמו גם ההפגנות והמוות המיותר של הדיפלומטים.
ושוב, בלי קשר לאיסלאם(עליה אין לי ממש ידע), אי אפשר להכפיש דת שלמה רק בגלל התנהגות של חלק ממאמיניה.

זה סרטון מתועב אבל איזו מן פסיכוזה יש בעולם המוסלמי שהם מתייחסים לדבר הזה בכלל?

נערך לאחרונה על ידי zink בתאריך 14 ספטמבר 2012, 19:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 19:38 
dr.avi כתב:
קישור לקטע מהסרט למי שלא ראה.
צפיתי ואיני מבין על מה המהומה.
כנראה רק חיפשו "סיבה למסיבה".

לא רק זה,
הם גם לקחו את סמאראס לגלם את הנביא מוחמד.
תמונה

אולי זה מה שעיצבן אותם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
בדתות האחרות איו גזענים אין קיצוניים אין כלום היהודים והננוצרים הם בכלל הקרובן מסכנים לא עשו כלום תעשו לי טובה. האמריקאים אומרים כשהם יוצאים למלחמה שהמטרה שלה היא שלום בסופו של דבר,כד לתת לגיטימציה לפשעים המכוערים שלהם הם פשוט משקרים המוסלמים לפחות אומרים להם בפנים שהם שונאים אותם.
אני לא קורא עיתונים אבל כן רואה טלוויזיה לבנונית ומצרית מידי יום וחוץ מכמה סדרות בודדות שלא זכו להרבה רייטינג וירדו מהמסך לא נתקלתי בהרבה גזענות כלפי יהודים.
ואני אגב לא דתי גדול ואני לא אומר שהמוסלמים יודעים לקבל ביקורת כמו המקרה של סלמן רושדי שזה דעה שלו וצריכים לקבל את זה אבל מה שעשו פה זה הגזמה פרועה זה הדמות הכי קדושה וחשובה למוסלמים להציג אותו ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
סעדון כתב:
בדתות האחרות איו גזענים אין קיצוניים אין כלום היהודים והננוצרים הם בכלל הקרובן מסכנים לא עשו כלום תעשו לי טובה.

שמעת מישהו אומר פה משהו כזה? קראת מישהו כותב פה משהו כזה?

הפורום הזה חזק מאוד בביקורת עצמית כלפי ישראל וכלפי הדת היהודית בכלל. לא תמיד זה נעים לשמוע, אבל גם לא יזיק לכולנו לדעת קצת ביקורת עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: העולם הערבי סוער בעקבות סרט אמריקאי
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 19:55 
סעדון כתב:
בדתות האחרות איו גזענים אין קיצוניים אין כלום היהודים והננוצרים הם בכלל הקרובן מסכנים לא עשו כלום תעשו לי טובה. האמריקאים אומרים כשהם יוצאים למלחמה שהמטרה שלה היא שלום בסופו של דבר,כד לתת לגיטימציה לפשעים המכוערים שלהם הם פשוט משקרים המוסלמים לפחות אומרים להם בפנים שהם שונאים אותם.
אני לא קורא עיתונים אבל כן רואה טלוויזיה לבנונית ומצרית מידי יום וחוץ מכמה סדרות בודדות שלא זכו להרבה רייטינג וירדו מהמסך לא נתקלתי בהרבה גזענות כלפי יהודים.
ואני אגב לא דתי גדול ואני לא אומר שהמוסלמים יודעים לקבל ביקורת כמו המקרה של סלמן רושדי שזה דעה שלו וצריכים לקבל את זה אבל מה שעשו פה זה הגזמה פרועה זה הדמות הכי קדושה וחשובה למוסלמים להציג אותו ככה?

כמו חרדים שלא נאה להם לראות בחורה בלי שרוולים. שלא יסתכלו. הם לא יכולים לנהל את העולם.

אני מניח שמי שעשה את הסרט הוא מטומטם גדול ורע לב, אלה שהולכים להרוג אנשים שאפילו לא קשורים לסרט הזה גרועים ממנו בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
סעדון כתב:
בדתות האחרות איו גזענים אין קיצוניים אין כלום היהודים והננוצרים הם בכלל הקרובן מסכנים לא עשו כלום תעשו לי טובה.

הפורום הזה חזק מאוד בביקורת עצמית כלפי ישראל וכלפי הדת היהודית בכלל. לא תמיד זה נעים לשמוע, אבל גם לא יזיק לכולנו לדעת קצת ביקורת עצמית.

זה נכון,אבל לא ראיתי מהדברים האלה באשכול הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
סעדון כתב:
Frank Serpico כתב:
סעדון כתב:

זה נכון,אבל לא ראיתי מהדברים האלה באשכול הזה

מה לא ראית באשכול הזה, ביקורת עצמית כלפי הדת היהודית?

למה, כשיש אשכול שעוסק בדת היהודית, ברבניה או במוסדותיה, יש שם גם ביקורת כלפי דת האיסלם ומוסדותיה? האם אז אתה מצפה שתהיה ביקורת כזאת שאינה רלוונטית לנושא האשכול? אז מדוע כאן כן?

האשכול הזה עוסק בדבר מסויים, מהומות מסויימות בעקבות סרט מסויים שעוסק בדת מסויימת. לא ברור לי מה אתה מצפה למצוא כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את האשכול
אפשר ומותר לצחוק על כולם
אברהם
מוחמד
ישו
למי שיש בעיה עם זה כנראה האג'נדה שלו בחיים היא אחת: להגיד לאחרים איך לחיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
פרנק מה כל אשכול שנפתח פה בהיסטוריה היה דיון אך ורק על הנושא שלשמו נפתח האשכול?
זה לא המטרה של פורום שהדיון ייפתח עוד יותר ולא תהיה הסכמה פה אחד על הנושא אחרת לא יהיה דיון בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 20:20 
סעדון כתב:
אתם משווים בין הבן זונה שעשה את הסרט הזה לבין כל פרודיה אחרת? יש הרבה מאוד סרטונים מפורסמים שמלגלגים על האיסלם שרצים ברשת כמו הקטע הזה של הבובה (אחמדדדדד) אף אחד לא נעלב ולא עשו הפגנות בעקבות זה להפך אבל הסרט הזה לא נעשה למטרת פרודיה או סאטירה הבמאי עצמו אמר שהוא עצמו ממניעים פוליטיים כדי להכפיש את האיסלם.המוסלמים הם קיצוניים?? ראיתם פעם מוסלמי שעושה סרט שמציג את ישו או את משה כנוכלים פדופילים וסוטי מין?ומכפיש דת שלמה?

אל תצחיק אותי.
אם היה לי שקל על כל פעם שמישהו עשה סרט או שיר או קריקטורה שצחקה על, ביזתה את, הציגה בצורה מבזה - את הנצרות והיהדות, הייתי מיליונר ביורו לא בשקלים.
ברגעים כאלה צריך לחזור למקורות:
http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?page_id=124

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
שמישהו יראה את צמד הפרקים "מלחמת המצויירים" של סאות'פארק כמו תמיד, הם מציגים את הנושא בצואה הכי טובה שיש.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

נכון, הכללה הוא דבר מטופש ודבילי.
כמו שאוהדי הפועל נחשבים מוסלמים ושמאלנים.
כמו שאוהדי בית"ר נחשבים לגזעניים,
יש הרבה סוגים של הכללות.
כמו שלפעמים אני מאוכזב מכמות המגנים באופן אקטיבי את שירי השואה (למרות שבשנים האחרונות יותר ויותר מגנים ) ומאלה ששרים חלקים מאדום עולה בבלומפיד ובכך מחזקים את "כהני דת השינאה " כך אפשר לדעתי להתאכזב מתגובת הגינוי המינורית של המנהיגים הערביים של המדינות המוסלמיות, מנהיגי הדת שלם במדינות רבות.
כל עוד זה ימשך ישאר הרושם שרוב המוסלמים הם קיצוניים ותומכים במישרין או בעקיפין ב"סערה" .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 22:18 
אופטימי העניין עם האיסלאם זה המסה , בכל הדתות יש קנאות ופנטיות אבל בדרך כלל הם בשולים והרוב המוחלט של הדתות מרגיש שעט נפש מהם ומרבה "לדכא" את אותם שוליים , באסלאם זה נראה קצת אחרת אפילו הפרגמטיים לא מוצאים מקום לגנות את ההתנהגות ולא מצליחים לרסן את הזעם על סרט מטומטם .
המסה הזו שבכול העולם הערבי שולטת זו בעיה רצינית שאין דרך להתמודד איתה היום וללא ספק תהיה מלחמת ציביליזציות עוד בדורנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
המוסלמים מוכיחים פעם אחר פעם כמה אלימים הם.
מענין מתי ייצא הראשון פה הגד הסרט , שצריך להתחשב ברגשותיהם המסכנים של המוסלמים האלימים.
דת אלימה וקיצונית.

יש שם הרבה אלימים וקיצונים, אבל זה לא קשור לדת עצמה. זה קשור לשלטונות מושחתים, ועוני, וחוסר חינוך, ופרימיטיביות.

אם הדת שלהם היתה יהדות וכל השאר אותו דבר, או נצרות וכל השאר אותו דבר, הם היו מתנהגים בצורה דומה.

הבעיה היא עם כל הדתות. ולא צריך להביא יותר מידי דוגמאות למעשים שנעשו בשם היהדות או הנצרות שלא פחות גרועים מכל מה שנעשה בשם האיסלאם. (לא משווה פה דברים טכניים כמו למשל ההבדל בין 9-11 לברוך גולדשטיין, כלומר הבדל בין 3000 נרצחים לכמה עשרות. העקרון בשני הדברים האלה הוא אותו דבר).

אגב, לא צריך ללכת רחוק מידי. מי שהפיץ את הסרטון הזה למצריים הוא ככל הנראה נוצרי קיצוני. לא איזה מישהו שבאמת עשה את זה כי הוא לוחם בפרימיטיביות ובורות. כמובן שזה לא מצדיק כלום מהתגובות. למען הסר ספק.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: העולם הערבי סוער בעקבות סרט אמריקאי
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 23:18 
Karl Weierstrass כתב:
אין מצב שנוצרים קופטים עשו את זה, אין במצרים כמעט שנאה ביניהם והמוסלמים, זה משהוא שהצבא והמשטר של מובארק ניסה להפיץ כדי לפלג את האופוזיציה.

זה די שקוף שמי שעשה את זה, עשה את זה כדי להדליק אש, אין בסרט הזה שום ביקורת על האיסלאם רק בדיחות אינפנטיליות של ילדים קטנים (לפחות לפי מה שפורסם) ואני גם לא ממש בטוח שיש סרט מעבר לקטעים שפורסמו.

מה ת׳אומר? כי היה לי חבר קופטי בניו יורק, הוא ישמח לשמוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 23:38 
chimpfive כתב:
Karl Weierstrass כתב:
אין מצב שנוצרים קופטים עשו את זה, אין במצרים כמעט שנאה ביניהם והמוסלמים, זה משהוא שהצבא והמשטר של מובארק ניסה להפיץ כדי לפלג את האופוזיציה.

זה די שקוף שמי שעשה את זה, עשה את זה כדי להדליק אש, אין בסרט הזה שום ביקורת על האיסלאם רק בדיחות אינפנטיליות של ילדים קטנים (לפחות לפי מה שפורסם) ואני גם לא ממש בטוח שיש סרט מעבר לקטעים שפורסמו.

מה ת׳אומר? כי היה לי חבר קופטי בניו יורק, הוא ישמח לשמוע

סבבה, לי יש חברים קופטים מאלכסנדריה ואין מצב שקופטי או מישהוא שבא מהחברה המצרית עשה את זה, אלא אם כן משהוא רצה להדליק שם אש, ואני לא רואה לאיזה קופטי יש אינטרס לעשות את זה.

והנה קטע מבלוג לבנוני

Islamist kooks
So basically the real stance of the Salafites and the Muslim Brotherhood is this: they don't give a damn about occupation, social injustices, foreign theft of our natural resources, Israeli occupation and aggression, GCC interferences in every election, but they can never tolerate internet insults against the prophet. Anything else, they don't mind.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
אתם מפספסים את העניין.
לא משנה מי עשה את זה, לא משנה למה הוא עשה את זה, שום דבר בסרט הזה לא מצדיק תגובה של הפגנות אלימות ורצח של חפים מפשע.
העולם מזמן השתגע, הפסקנו להתייחס לאנשים כאל מבוגרים, במקום זה מחפשים איפה "פגענו ברגשות הרגישים".
אסור שתהיה סובלנות לאלימות דתית, משום דת, משום סיבה.
בארץ שחרדים תולשים מפרסומת על אוטובוס תמונה של פנים של אישה, במקום להגיד שבמקום הזה לא מקבלים אלימות כזאת, אגד או חברת הפרסום מורידה את פני האישה.
באירופה שמוסלמים רוצחים יוצר סרטים, הומואים אירופאים, ואתאיסטים אירופאים, התגובה הראשונה שעולה היא "למה זה קרה?" או גרוע יותר "מה עשינו לא בסדר שזה קרה", במקום "אסור שזה יקרה לא משנה מאיזה סיבה".
מי שמוותר עכשיו, מי שנוקט בגישת הצריך "להתחשב" בקיצוניים דתיים שלא יעשו משהו קיצוני, דוגל בסוג של העדפה, שנוגדת גישות הומניסטיות וליברליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 23:47 
גביזון כתב:
אתם מפספסים את העניין.
לא משנה מי עשה את זה, לא משנה למה הוא עשה את זה, שום דבר בסרט הזה לא מצדיק תגובה של הפגנות אלימות ורצח של חפים מפשע.
.

מי שמפספס את העניין זה אתה, משהוא ניסה להדליק את המוסלמים ואספסוף משולהב שלא מסוגל אפילו לקרוא בקוראן בלע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
Karl Weierstrass כתב:
גביזון כתב:
אתם מפספסים את העניין.
.

מי שמפספס את העניין זה אתה, משהוא ניסה להדליק את המוסלמים ואספסוף משולהב שלא מסוגל אפילו לקרוא בקוראן בלע את זה.

אתה מגיב לרבע הודעה שלי.
התשובה שלי אותה תשובה.
גם אויר מדליק.

גביזון כתב:
אתם מפספסים את העניין.
העולם מזמן השתגע, הפסקנו להתייחס לאנשים כאל מבוגרים, במקום זה מחפשים איפה "פגענו ברגשות הרגישים".
אסור שתהיה סובלנות לאלימות דתית, משום דת, משום סיבה.
בארץ שחרדים תולשים מפרסומת על אוטובוס תמונה של פנים של אישה, במקום להגיד שבמקום הזה לא מקבלים אלימות כזאת, אגד או חברת הפרסום מורידה את פני האישה.
באירופה שמוסלמים רוצחים יוצר סרטים, הומואים אירופאים, ואתאיסטים אירופאים, התגובה הראשונה שעולה היא "למה זה קרה?" או גרוע יותר "מה עשינו לא בסדר שזה קרה", במקום "אסור שזה יקרה לא משנה מאיזה סיבה".
מי שמוותר עכשיו, מי שנוקט בגישת הצריך "להתחשב" בקיצוניים דתיים שלא יעשו משהו קיצוני, דוגל בסוג של העדפה, שנוגדת גישות הומניסטיות וליברליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2012, 00:05 
על איזה סובלנות לאלימות דתית אתה מדבר? איפה ראית את זה? אפילו האחים המוסלמים גינו את האלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2012, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
זה האישו בתקיפה הזאת.
לקבל מעשי קיצונות דתית כחומר נפץ, וכל מה שידליק אותה כולל אויר כפתיל זו בעיה, כי צריך לנטרל את חומר הנפץ, ולא לחפש פתיל דמיוני. אם יבוא לי לעשות קריקטורה, או סרטון ביוטיוב, או משהו שכולל שניה אחת שבו מוזכר הנביא מוחמד,ישו,אברהם, אני לא צריך לחשוש לחיי. אם אני מסתובב עם חברה שלי בירושלים, אני לא צריך לראות אותה מתחילה לחסות איברים הזויים וא-מיניים באוטובוס בעליל כדי שמישהו לא יחטוף קריזה, וזה קרה. כל עוד הגישה כלפי המעשים האלה לא תשתנה, אנחנו נמשיך לראות אותם כל הזמן, ו"להתחשב".
מישהו עשה סרטון "להדליק אספסוף" כדבריך,זו לא הבעיה, התגובה היא לא סרטון בחזרה, או משהו מידתי,אלא רצח והסתות לרצח, פה הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2012, 00:43 
ברוך הבא לעולם, יש אנשים דפוקים (ומן הסתם במדינות עניות ולא מפותחות הם בכמויות גדולות) וכשפוגעים בהם במכוון הם עושים שטויות, ככה וזה ואני לא רואה את זה משתנה, השאלה היא איך אנחנו מתמודדים עם זה.
הסיפור על חברה שלך באוטבוס בירושלים לא מקביל לסיפור כי אין פה שום פגיעה בשום סמל דתי או לאומי, אם תנגב את התחת שלך במאה שערים עם ספר תנ"ך תגמור בבית חולים, עם תנגב את התחת שלך עם דגל ארה"ב בטקסס ירו בך, אם תוציא סרטון שמראה את מוחמד כפדופיל ואנס יהיה מי שינסה לפגוע בך , מה את מציע לעשות עם מיליארדי המטומטמים שחיים בעולם? אני מציע לבדוק מי אחראי לזה שהם מטומטמים ולבדוק לאן הוא מכוון את הטימטום שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2012, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
Karl Weierstrass כתב:
אני מציע לבדוק מי אחראי לזה שהם מטומטמים ולבדוק לאן הוא מכוון את הטימטום שלהם.

זה בדיוק מה שאני מציע.
אבל אני גם לא מקבל את עצם היותם מטומטמים, זה פותר אותם לעשות דברים קיצוניים של מטומטמים. הם אנשים בוגרים וצריך להתייחס אליהם כמו בוגרים, ולא לקבל מעשי קיצונות כי הם מטומטמים. בדיוק כמו שהתייחסו ליגאל עמיר כאל בוגר ואחראי למעשיו.
אפס סובלנות כלפי קיצונות דתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2012, 00:54 
אני שמח שאנחנו מסכימים, לא אמרתי בשום מקום שזה פותר אותם, אבל בתור שמוסגל להפעיל את הראש שלו אני מצפה ממך לנסות להבין מה קורה פה ולא להגיד אויויו איזה משוגעים. לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2012, 03:32 
וזה לא הפעם הראשונה. מי שמקבל סובלנות לכל דת, זהו התוצאה הסופית. הדת מורכבת בבסיסה ממה שהוא לא קיים שנותנים לו ערך מעל כל ערך אחר, ואז כל מי שלא מקבל את אותו ערך העליון הוא כופר.
מי שמעז לצחקק על אותו ערך עליון, כי בו נודה, זה ערך די טיפשי, דינו מוות. ככה עובדת כל דת, ככה גם עובדת הדת המוסלמית. בלי הערך העליון שנותן לפרט משמעות, קשה להכריח בן אדם ללכת לבית כנסת או כנסיה או מסגד. הדת המוסלמית, היא דת גזענית ומלאה אלימות. מה הפלא שהם עשו מה שהם עשו?
עבר כבר מספיק זמן כדי שחברות מערביות יפסיקו לקבל את השטויות האלו, ויצעידו את האנושות קדימה ככה שכל העולם יפסיק עם השטויות האלו.

ולסעודון:

http://www.youtube.com/watch?v=ed8WXJNWtUg
http://www.youtube.com/watch?v=3Eu6_P8rNpk
http://www.youtube.com/watch?v=1dnTEr5uviE

אלו רק הסרטים מחמאס, יש עוד סרט שרץ ברשת לפני כמה זמן ממצרים שמראים איך היהודים רוצחים ילדים נוצרים כדי לעשות מצות בפסח.
אגב, השגריר המצרי, עדיין חיי.

אגב, רק ביום רביעי היה את הסרט של צבי יחזקאלי, שהוא הראה שם כמה משרדים של עיתונים נשרפו כתוצאה מהקריקטורה של מוחמד על ידי הדני ב-2005.
אף אחד לא איים על אנשי סאוף פארק על הדאחקות שהם הריצו על ישו, או אפילו אלוהים עצמו. אבל על מוחמד כן(למרות שלפני הפיגוע בתאומים הם כן הראו אותו, אז זה היה בסדר...).
מוזר לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2012, 04:06 
Officer Barbrady כתב:
שמישהו יראה את צמד הפרקים "מלחמת המצויירים" של סאות'פארק כמו תמיד, הם מציגים את הנושא בצואה הכי טובה שיש.

אכן יצירות מופת.
ובכלל, מה שהסדרה הזאת (ונוספות) עשתה לדמויות כמו ישו, או אלוהים, שלא לדבר על מייסדי המורמוניזם או הסאינטולוגיה זה בכלל לא בר השווה לכמה בדיחות אינפנטיליות על מחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2012, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
מידי יום כמעט מתבצעות פעולות "תג מחיר" (יללה נזרום איתם) והמוסלמים שומרים על איפוק אבל מה הם בסוף הקיצוניים,המטורפים והאלימים.
מה אתה מצפה שאני אגיד לך שהסרטונים האלה הם בסדר זה חרא וזה חרא כמובן שאני מגנה את זה בתקיפות אני לא נכנס אתך ראש בקיר מסכים אתך למרות שמה שהבאת פה זה לגיטימי הם מוחים על המדיניות הישראלית שמנסה להשתלט להם על האקסא (לטענתם) אני לא רואה פה קיצוניות הסרטון השני בפרסית..
"העולם הערבי סוער"...כמה באו להפגנות אתמול? אני אבוא הכי לקראתך ואני אגזים ואני אגיד חצי מיליון אתה יודע מה מיליון למרות שאני לא מאמין שהיו שם יתר מ50 אלף בכל המדינות וגם זה בהגזמה וזה ביום שישי בשיא ממתוך מיליארד וחצי מוסלמים! מה לפי מיעוט כ"כ קטן מאוכלוסיה כ"כ ענקית קבעתם שהדת המוסלמית היא אלימה? השגריר נהרג על משהו אחר בכלל.
כמה באו שנה שעברה אחרי שקיצוניים פרצו לשגרירות מצרים? היו אחרי זה שני ניסיונות לעשות הפגנה ולפרוץ לשגרירות שוב שני הניסיונות לא צלחו כי הגיעו רק כמה מאות אנשים,נעבור לסוריה: כמה הגיעו "ליום האדמה" האחרון? אחרי שכתבו בפייסבוק "הפגנת המיליון" אולי מאה איש.סתם אוהבים לנפח וללכלך.
אתם אומרים מוסלמים כאילו זה רוב רובם של המוסלמים והמציאות היא להפך! רובם של המוסלמים סולדים מהקיצוניים האלה אם זה בסעודיה ואם זה עכשיו במצרים עם המלחמה שעושה מורסי נגדם ואפילו סדאם חוסיין בזמנו סירב לשתף פעולה עם אל קאעידה גם בלבנון יש קולות בשנים האחרונות נגד חיזבאללה.

אני שוב אומר שלהרבה מוסלמים יש בעיה בלקבל את האחר הבאתי דוגמא של סלמן רושדי אבל גם למערב "הנאור" "האינטלגנטי" לא חסר. הם צריכים גם להוקיע כמרים שמידי שנה מקיימים את ה-burn the kuran day.
שמכלילים את כל היהודים זה אנטישמיות שמכלילים את כל המוסלמים זה מותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2012, 09:37 
סעדון כתב:
מידי יום כמעט מתבצעות פעולות "תג מחיר" (יללה נזרום איתם) והמוסלמים שומרים על איפוק אבל מה הם בסוף הקיצוניים,המטורפים והאלימים.
מה אתה מצפה שאני אגיד לך שהסרטונים האלה הם בסדר זה חרא וזה חרא כמובן שאני מגנה את זה בתקיפות אני לא נכנס אתך ראש בקיר מסכים אתך למרות שמה שהבאת פה זה לגיטימי הם מוחים על המדיניות הישראלית שמנסה להשתלט להם על האקסא (לטענתם) אני לא רואה פה קיצוניות הסרטון השני בפרסית..
"העולם הערבי סוער"...כמה באו להפגנות אתמול? אני אבוא הכי לקראתך ואני אגזים ואני אגיד חצי מיליון אתה יודע מה מיליון למרות שאני לא מאמין שהיו שם יתר מ50 אלף בכל המדינות וגם זה בהגזמה וזה ביום שישי בשיא ממתוך מיליארד וחצי מוסלמים! מה לפי מיעוט כ"כ קטן מאוכלוסיה כ"כ ענקית קבעתם שהדת המוסלמית היא אלימה? השגריר נהרג על משהו אחר בכלל.
כמה באו שנה שעברה אחרי שקיצוניים פרצו לשגרירות מצרים? היו אחרי זה שני ניסיונות לעשות הפגנה ולפרוץ לשגרירות שוב שני הניסיונות לא צלחו כי הגיעו רק כמה מאות אנשים,נעבור לסוריה: כמה הגיעו "ליום האדמה" האחרון? אחרי שכתבו בפייסבוק "הפגנת המיליון" אולי מאה איש.סתם אוהבים לנפח וללכלך.
אתם אומרים מוסלמים כאילו זה רוב רובם של המוסלמים והמציאות היא להפך! רובם של המוסלמים סולדים מהקיצוניים האלה אם זה בסעודיה ואם זה עכשיו במצרים עם המלחמה שעושה מורסי נגדם ואפילו סדאם חוסיין בזמנו סירב לשתף פעולה עם אל קאעידה גם בלבנון יש קולות בשנים האחרונות נגד חיזבאללה.

אני שוב אומר שלהרבה מוסלמים יש בעיה בלקבל את האחר הבאתי דוגמא של סלמן רושדי אבל גם למערב "הנאור" "האינטלגנטי" לא חסר. הם צריכים גם להוקיע כמרים שמידי שנה מקיימים את ה-burn the kuran day.
שמכלילים את כל היהודים זה אנטישמיות שמכלילים את כל המוסלמים זה מותר

בגלל תגובות כמו שלך שלא מצליח להבדיל בין שולים קיצונים להלך רוח ברחוב , כל הסיפור מתפתח , ועד עכשיו יש 15 הרוגים והיד עוד נטויה , נראה אותך בהרוג האלף מדבר אותו הדבר .
כן זה מאוד דומה לתג מחיר , אנשים שלא יכולים להראות את עצמם ונמצאים בגבעות מרוחקות ובלי זהות כדי שלא יתפסו אותם , מול תהלוכות ענק והשבתה שלמה של מדינות , אבל אתה תמשיך להאמין במה שאתה רוצה ואני מקווה שהמערב יתפכח ויפסיק להבליג באמתלה של כבוד לדת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: