תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1008 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חודשיים לבחירות בארה"ב - מי טוב יותר ליהודים ?
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 09:22 
גיא האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אני מעדיף בהרבה את רומני, משום שלפי דעתי יש סיכוי יותר גבוה שהוא יפעל נגד הגרעין האיראני מאשר שאובאמה יעשה זאת...
רק שהוא לא יפעל נגד הגרעין האיראני באותה מידה שהנשיא הרפובליקני הקודם פעל נגדו.

ואללה.
ואיזו מניה תעשה את התשואה הכי יפה בשנה הבאה? ומה יהיה הניחוש הנכון בטוטו? גם את כל הדברים האלה אתה יודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
רומני הוא המועמד הרפובליקני כי הוא הכי דומה לדמוקרטי מכל מי שרץ.
ההבדל בינו לבין אובמה זה המוני הפסיכופטים הדתיים שחושבים שהוא רק בובה שמשקרת עבורם לעם האמריקאי .
אני לא בטוח כמה אכן יהיה הבדל בינו לבין אובמה בשטח
המריבות בסנאט ובקונגרס תימשכנה בדיוק באתה הצורה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
דעותיו בנושאי נישואים חד מיניים או בהקשר לדמי אבטלה מאוד חשובים לאמריקאים. הם פחות חשובים עבורי.
לי חשובה בעיקר מדיניות החוץ של ארה"ב ועד כמה תלך ראש בראש עם העולם הערבי ובמיוחד עם אירן.
עושה רושם שכל נשיא שיבחר בהרא"ב טוב לי יותר מאובמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
אובאמה

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
דעותיו בנושאי נישואים חד מיניים או בהקשר לדמי אבטלה מאוד חשובים לאמריקאים. הם פחות חשובים עבורי.
לי חשובה בעיקר מדיניות החוץ של ארה"ב ועד כמה תלך ראש בראש עם העולם הערבי ובמיוחד עם אירן.

לגמרי. לכן גם עשיתי אבחנה בין יהודי ארה"ב (במיוחד אם הם חד מיניים, למשל) לבין יהודי ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 16:13 
Frank Serpico כתב:
אדום אופטימי כתב:

לגמרי. לכן גם עשיתי אבחנה בין יהודי ארה"ב (במיוחד אם הם חד מיניים, למשל) לבין יהודי ישראל.

רק שאני חושד שההבחנה הזאת מבוססת על כל מיני סטיגמות, תחושות בטן והדלפות מלשכת ראש הממשלה ולא על עובדות מוצקות. דיקטטורים בעולם הערבי (ואגב אמירה של "עם העולם הערבי ובמיוחד על אירן" היא אמירה די אלון מזרחית) כמו גם מנהיגים באל קאעידה ישנו יותר טוב בלילה כאשר בוש היה נשיא מאשר היום ואין שום אינדיקציה שרומני יהיה יותר פעיל בנושא הזה מאשר בוש (תשוו למשל את מי רומני בחר לסגנו ואת מי בוש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
החשד שלך גיא אינו מבוסס.

לשימחתי הרבה איני קורא עיתונים בחודשיים האחרונים וגם כמעט ולא צופה בטלוויזיה במהדורות החדשות. לא כהחלטה אלא כפועל יוצא .
לכן קשה לי להאמין שהמסרים שיוצאים מלישכתו של ביבי מגיעים לאזני או לעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 21:28 
אז בבקשה, אם הקריטריון העיקרי שלך הוא עד כמה ארה"ב תלך ראש בראש עם איראן, על בסיס מה אתה טוען שאובאמה הוא אסון לישראל ושרומני יהיה עדיף עליו. ראיות בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אז בבקשה, אם הקריטריון העיקרי שלך הוא עד כמה ארה"ב תלך ראש בראש עם איראן, על בסיס מה אתה טוען שאובאמה הוא אסון לישראל ושרומני יהיה עדיף עליו. ראיות בבקשה .

יקירי,
אני לא מכניס מילים למקלדתך אז אנא ממך אל תכניס למקלדתי.

משום מה החלטת שכולם כאן שחושבים אחרת ממך הם מריונטות של מחלקת הדוברות של בביבי , אז עניתי לך שאני לא נכלל בהם, והיסברתי מדוע. לא כל מי שחושב אחרת ממך הוא שטוף מוח של מערכת הדוברות של ביבי או של התקשורת הישראלית.
אחר כך החלטת שאני טוען שאובמה אסון לישראל , כשאני בכלל לא רמזתי על כך, אפילו לא חושב כך.

ממרום גילך אתה בוודאי יודע , החיים הם לא שחור ולבן. יש גם אפור ואפילו גוונים בהירים של אפור ואפילו גוונים כהים של אפור.

אז לפני שאתה מבקש ממני ראיות, תביא בבקשה ראיות שאני טוען שאובמה הוא אסון לישראל או שטענתי שנשיא דמוקרטי כל שהוא הוא אסון לישראל.
ראיות בבקשה.אחרי שתביא ראיות כאלה , תוכל לדרוש מאחרים ראיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
ברור שרומני
הוא יילחם באירן,יעביר את השגרירות לי-ם וישחרר את פולארד כמו שעשו כל הנשיאים הרפובליקים עד היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
ייתכן שרומני לא יילחם באיראן. סביר להניח שהוא לא יילחם באיראן. מה שבטוח זה שאובאמה בטח לא יילחם באיראן. לכן כל נשיא שאיננו אובאמה עדיף למי שסבור שחייבים להלחם באיראן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:28 
Frank Serpico כתב:
ייתכן שרומני לא יילחם באיראן. סביר להניח שהוא לא יילחם באיראן. מה שבטוח זה שאובאמה בטח לא יילחם באיראן. לכן כל נשיא שאיננו אובאמה עדיף למי שסבור שחייבים להלחם באיראן.

כשאתה מדבר "יילחם" אני מניח שאתה מתכוון ללוחמה ממש. לא סנקציות או צעדים אחרים אלא פצצות ומטוסים ואולי חיילים בשטח. אפשר להבין שאתה גם סבור שזה, לפחות מנקודת מבט ישראלית, כמעט הדבר היחיד הקריטי בבחירות האלו בארה"ב.

אבל אפילו והכל נכון, מה גורם לך לחשוב שאין שום סיכוי שאובאמה יילחם באיראן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שיש כאלה שלא קוראים עיתונים למיניהם ופרשנויות למיניהן, אבל ראו זה פלא, כדרכם של עיתונים ופרשנויות (וספינים) אותם אנשים מדקלמים אותם ואותן בלי בעיה.

העובדות הן שמבחינת פעולות בשטח - תקצוב כיפת ברזל (70 מיליון דולר), עסקאות נשק אחרות בהיקפי עתק, תמיכה בינ"ל או הטלת וטו על החלטות בינ"ל אנטי-ישראליות - זהו אחד הממשלים התומכים ביותר בישראל.

אנשים שוכחים פה איך בוש האבא ובייקר (לידיעת לא-קוראי העיתונים: רפובליקאים) איימו לבטל את הערבויות שבזכותן אנחנו מצליחים להתקיים פה וגררו את יצחק שמיר למדריד. אובמה, שונא התנחלויות גדול מהם, לא איים ולו במקל אחד אל מול כל הגזרים שישראל קיבלה בקדנציה שלו. איך הוא התקפל וירד מעץ תהליך השלום, בדיוק כפי שנתניהו תמרן אותו לשם (מישהו שמע משהו אחר חוץ מ"איראן" בחודשים האחרונים?).

אם הטרויקה שלדון-ביבי-רומני תנצח, זו תהיה הוכחה נהדרת להרבה דברים שאנשים לא כל כך נחמדים אומרים על יהודים כבר הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Frank Serpico כתב:

כשאתה מדבר "יילחם" אני מניח שאתה מתכוון ללוחמה ממש. לא סנקציות או צעדים אחרים אלא פצצות ומטוסים ואולי חיילים בשטח. אפשר להבין שאתה גם סבור שזה, לפחות מנקודת מבט ישראלית, כמעט הדבר היחיד הקריטי בבחירות האלו בארה"ב.

אני אכן סבור שזה, מנקודת מבט ישראלית, כמעט הדבר היחיד הקריטי בבחירות האלו בארה"ב.

ואינני נביא, אבל תחושתי היא שאובאמה אינו שש עלי קרב, בטח לא בחודש-חודשיים מיד לאחר הבחירות (חוששני שמאוחר יותר עלול להיות מאוחר מדי).

הפרדוקס הוא שדווקא הוא, כנשיא בקדנציה שנייה, יהיה בעמדה נוחה הרבה יותר לצאת להרפתקה צבאית, יותר מאשר כל נשיא אחר בחודש-חודשיים הראשונים לכהונתו בקדנציה ראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:46 
עצם העובדה שאנשים מניחים שאיראן היא חזות הכל במה טוב ומה לא טוב לישראל, מראה ששטיפת המוח עובדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 23:02 
Frank Serpico כתב:
גיא האדום כתב:
Frank Serpico כתב:

אני אכן סבור שזה, מנקודת מבט ישראלית, כמעט הדבר היחיד הקריטי בבחירות האלו בארה"ב.

ואינני נביא, אבל תחושתי היא שאובאמה אינו שש עלי קרב, בטח לא בחודש-חודשיים מיד לאחר הבחירות (חוששני שמאוחר יותר עלול להיות מאוחר מדי).

הפרדוקס הוא שדווקא הוא, כנשיא בקדנציה שנייה, יהיה בעמדה נוחה הרבה יותר לצאת להרפתקה צבאית, יותר מאשר כל נשיא אחר בחודש-חודשיים הראשונים לכהונתו בקדנציה ראשונה.

אין לי ספק שאובאמה לא שש אלי קרב. גם רומני לא. השאלה היא האם, בהעדר ברירה אחרת, אובאמה יסכים להורות על תקיפה (שאלה מקדימה היא האם אין ברירה אחרת, אובאמה בניגוד לאחרים מנסה את האופציות האחרות). ואם אכן זאת השאלה, אז לא נראה לי שיש בסיס למסקנה שבשום מקרה הוא יימנע מתקיפה. אובאמה דווקא הוכיח בשנים האחרונות שאין לו יותר מידי בעיות להורות על תקיפות מהאוויר כאשר יש בכך צורך ושאין לו יותר מידי סימפטיה לדיקטטורות מזרח תיכוניות.
רומני מצד שני הראה שנושא מדיניות החוץ של ארה"ב פשוט לא מעניין אותו. אם אתה חושב שארה"ב צריכה לתקוף באיראן בחודשיים שאחרי ההשבעה אז הסיכוי שככה רומני יבחר לפתוח את הנשיאות שלו הוא ממש אפסי.

אני חושב שהסיכוי שאובאמה יורה על תקיפה באיראן הוא נמוך. אבל הסיכוי שרומני יורה על תקיפה שכזאת הוא לא יותר גבוה. הסיכוי שהוא יורה על זה ממש בשבועות הראשונים לכהונתו ממש אפסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
אני לא פרשן פוליטי, אבל נראה שבנתיים רומני בא מוכן לעימות. הוא הרבה יותר כריזמטי ממה שחשבתי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 03:52 
סמל אישי של המשתמש
חבל שזה כל מה שיש לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 04:38 
סמל אישי של המשתמש
חבל שזה מספיק בשביל לזכות בבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 06:32 
סמל אישי של המשתמש
1. גם לאובמה אין יותר מזה.
2. לא יודע, למרות הניצחון היום, עדיין אני לא רואה את המורמוני לוקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 07:04 
רומני לוקח בהליכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 09:52 
רומני יהיה ככל הנראה טוב יותר ליהודים. לאמריקה? אין לי מושג
הימור שלי: אובאמה לוקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 09:57 
מה היה בעימות שכולם וענים שרומני ניצח בו בגדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 10:00 
נועם שחם כתב:
מה היה בעימות שכולם וענים שרומני ניצח בו בגדול?

יש בוואללה תקציר, שאלה על יצירת מקומות עבודה. רומני נראה שלו, מחוייך ובטוח בעצמו, אובאמה במונחי שדים היה מאוד אפור. אצל האמיקאים הכל מתחיל ונגמר בשואו, בגלל זה אובאמה עלה ובגלל זה אומרים שהוא הובס בעימות אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חודשיים לבחירות בארה"ב - מי טוב יותר ליהודים ?
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
כל מי שטוען לעת עתה ש״רומני לוקח״ עושה זאת על סמך תחושת בטן בלבד. הניתוחים הרציניים יחסית (שמעריכים לפי האלקטורטים במדינות, לא לפי הסקרים הארציים חסרי החשיבות), מעריכים שאובמה מנצח בסבירות של 85-78 אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 10:22 
כמובן שאובמה.
רק חסר עוד מישהו סטייל בוש הבן שיבודד עוד יותר את ישראל וארצות הברית ויבדל אותנו מכל העולם .

וקורמן אל תשכח את ההתערבות שלנו לפני שנה וחצי לגבי הנשיא הבא , אתה אמרת שרומני יקח בהליכה ואני טענתי שאובמה ימשיך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 11:05 
שריר וקיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
מישל באקמן הגדולה:

http://dailycurrant.com/2012/09/28/bach ... l-lunches/

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
זו סאטירה, כן?
[למרות שבמקרה הזה באמת קשה להאשים אותך.]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
גם כאן אנשים קשים?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1008 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: