תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עוד מעשה תקיפה של המסתננים / פליטים
הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
גביזון לא הבנתי את ההקשר של נאצים גויים מרוסיה לשעבר לסודנים עד הסוף אם אתה יכול להסביר שוב אני אשמח :ROSE:

נו ברור שממשלה צריכה לטפל בבעיה שלהם, הרי אני לא יכול להחזיר אותם לארות המולדת שלהם (זאת אומרת הייתי שמח לעשות זאת אבל אין לי משאבים כוחות וכו' וכו'..)
ולכן אני בא בטענות גם לממשלה שלא עושה מספיק בשביל להוציא אותם וכך לפתור תבעיה..(אבל בתכלס? מה זה לא עושה מספיק בשביל לפתור? הרי כל פעם שמישהו אומר משו קרוב ל.."להחזיר אותם" ישר כולכם קופצים אה אה גזען נאצי פשיסט וכו' וכו', אז מה אתה רוצה שהם יעשו הם מנסים לפתור תבעיה וקרואים להם פסישטים נאצים..אז אולי הבעיה לא במי שמנסה להתחיל לפתור את הבעיה, אלא במי שלא רוצה שיפתרו אותה..נקודה למחשבה..)

הממשלה יצרה את הבעיה הזאת בעצמה, אתה מוכן להסביר לי למה vh, הפגנה אלימה נגד הסודנים ולא נגד יוצרי הבעיה מירי רגב,יריב לוין, ודני דנון חברי הליכוד שאחראים על הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
מי אמר לך שלא מפגינים נגד הממשלה?,
הרי בן ארי באותה הפגנה נאום המרכזי יצא יצא על על אלי ישי ביבי ואהרונוביץ', ככה שאתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
מי אמר לך שלא מפגינים נגד הממשלה?,
הרי בן ארי באותה הפגנה נאום המרכזי יצא יצא על על אלי ישי ביבי ואהרונוביץ', ככה שאתה טועה.

שמירי רגב זעקה עם קצף מהפה נגד השמאלנים והסודנים היא קיבלה קריאות שלא מביישות גרופים שרופים.
שוב, אותה אחת שגרמה לנזק באה להטיל את האשמה על מישהו אחר, בדיוק כמו שהיא עשתה שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
נו? ונגיד שהיא עשתה את מה שהיא עשתה (או יותר נכון לא עשתה את מה שהיא צריכה לעשות..),
אז עכשיו היא מתחרטת ורוצה להוציא את המסתננים הלא חוקיים האלה מהמדינה, מה אסור לאדם לשנות את דעתו?,

וגביזון אל תהיה תמים, לא רק הממשלה אשמה במה שקורה גם גם גורמי שמאל,שבכח כל הזמן מנסים להשאיר אותם כאן תמוך בהם והכי גרוע, לא רק שהם לא עושים כלום ושום דבר בשביל לפתור את הצרה הזאת, הם גם תוקעים מקלות בגלגלים לאלו שכן רוצים לפתור תבעיה הזאת..

אז גם אם הממשלה אשמה, לא סותר ולא אומר שגורמי השמאל לא אמשים כמוהם במצב שנוצר במצה שקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
מעכשיו, כשיהודי (הגזע הארי בשביל כמה כאן) יבצע פשע, אני אפתח אשכול עם "עוד מעשה תקיפה של יהודי".
נראה את התגובות שלכם אז, יא אפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 20:16 
אדום עד לגרדום כתב:
נו? ונגיד שהיא עשתה את מה שהיא עשתה (או יותר נכון לא עשתה את מה שהיא צריכה לעשות..),
אז עכשיו היא מתחרטת ורוצה להוציא את המסתננים הלא חוקיים האלה מהמדינה, מה אסור לאדם לשנות את דעתו?,

וגביזון אל תהיה תמים, לא רק הממשלה אשמה במה שקורה גם גם גורמי שמאל,שבכח כל הזמן מנסים להשאיר אותם כאן תמוך בהם והכי גרוע, לא רק שהם לא עושים כלום ושום דבר בשביל לפתור את הצרה הזאת, הם גם תוקעים מקלות בגלגלים לאלו שכן רוצים לפתור תבעיה הזאת..

אז גם אם הממשלה אשמה, לא סותר ולא אומר שגורמי השמאל לא אמשים כמוהם במצב שנוצר במצה שקיים.

השמאל השמאל השמאל, אמא שלך זאת רגב או משהוא?
השמאל לא בשלטון, השמאל לא בשלטון מאז ברק ב-99(וגם אז זה היה נתון לספק).
ממשלת ישראל מורכבת מליכוד, ליברמן, ש''ס, יהדות התורה ועכשיו גם קדימה(שכחתי משהוא?).
לא השמאל, בטח לא השמאל הקיצוני או ארגוני זכויות האדם.
יש לך 2 אופציות, או שהימין הוא אימפוטנטי(כי ידוע שהימין הם חבורה של פשיסטים אימפוטנטים שלא יכולים להשיג כלום) או שעובדים עליך בעיניים.
אבל אתה צודק, השמאל אשם.

דרך אגב מי בדיוק רוצה להשאיר אותם כאן בכל מחיר ולהביא לכאן עוד?
אתה חייב להבדיל בין נתינת זכויות אדם לנתינת מחסה תמידי לכל אפריקאי שבא לפה.

נ.ב. אני מאוד מקווה שאמא שלך זאת לא מירי רגב, כי אז אני יאלץ לקרוא לך בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
זה שהשמאל לא בשלטון ב"ה, לא אומר שאי אפשר לפעול מהאופוזיציה, מה גם כשאני אומר שמאל אני מתכוון גם(או יותר נכון בעיקר) לאירגוני השמאל למיניהם, ולא למפלגות השמאל..

השמאל רוצה להשאיר אותם כאן, או אתה יודע מה?, גם אם הם לא רוצים אותם כאן הרי שהם לא עושים כלום בשביל להוציא אותם מכאן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עוד מעשה תקיפה של המסתננים / פליטים
הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 22:35 
גביזון כתב:
RedAlert כתב:
bloodbrother כתב:
RedAlert כתב:
bloodbrother כתב:
[quote="RedAlert"] אני לא מבין למה לדחוף את עניין הגזענות לפה
לא שונה מזה שטביב טוען שאנחנו שונאים אותו בגלל שהוא תימני
תעשו לי טובה,יש מסתננים וכמות לא קטנה שפושעים בין אם זה רצח או אונס
מן הסתם שיש ישראלים שעושים את זה,ואני שונא אותם לא פחות.אבל הם ייכנסו לכלא הישראלי ובעזרת השם ימותו שם.המסתננים לא צריכים להיות פה מלכתחילה,ככה שזה מרגיז עוד יותר שהם גם עושים פשעים כאן ורוצחים/אונסים את אזרחי המדינה.
מן הסתם שיש גם כאלה תמימים,אבל זה חריגה קטנה שאסור להתעלם ממנה
צריך להתחיל לגרש בכמויות לא גדולות מדי,במיוחד את הסודנים כי קמה להם מדינה חדשה והיא דרום סודן

למה שלא יהיו פליטים בישראל?

למה שכן יהיו פליטים בישראל?
בוא תענה לי על השאלה הזאת

אתה יודע כמה צרות יש בעולם ?
אי אפשר לקחת את כולם לארץ
מילא היו לוקחים כמות קטנה,אבל זה הפך לתופעה
יש אזור שלם בתל אביב שממש מסוכן להסתובב בו בערב,זה נראה לך הגיוני ?לי זה לא

ציטוט:
איך באמת האמריקאים מקבלים את המסתננים מהמזרח, מישראל וממקסיקו?

אני בטוח שישראלים אמריקאים אונסים בצרורות
והגירה ממכסיקו הם מנסים לטפל בזה,מה לעשות שזה קשה.בארץ שמו זין עד שפתאום זה הפך לבעיה

הייתי באזור ההוא, ועיקר הסכנה היתה מערסים ישראלים.

וישראלים בישראל אונסים בצרורות יותר מאשר פליטים בישראל.

ולגבי הצרות בעולם, טוב, זה כבר דומה לטיעונים מזמנים אחרים לגבי יהודים.

בדיוק
אז אם ישראלים אונסים הרבה,צריך להביא עוד זרים שיאנסו ?!

:BOW:[/quote]
פרייסלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 22:58 
אדום עד לגרדום כתב:
זה שהשמאל לא בשלטון ב"ה, לא אומר שאי אפשר לפעול מהאופוזיציה, מה גם כשאני אומר שמאל אני מתכוון גם(או יותר נכון בעיקר) לאירגוני השמאל למיניהם, ולא למפלגות השמאל..

השמאל רוצה להשאיר אותם כאן, או אתה יודע מה?, גם אם הם לא רוצים אותם כאן הרי שהם לא עושים כלום בשביל להוציא אותם מכאן..

1. בהנחה שהשמאל(ארגוני זכויות האדם*) כן רוצה להשאיר אותם כאן, ממשלת ישראל לא רוצה, כי אנחנו מסכימים שהיא ימין.
אתה רוצה לומר לי שממשלת ישראל שמעבירה חוק חרם וחוק להגבלת העמותות וארגוני זכויות האדם וכל מני חוקים מוזרים אחרים נתונה לארגונים שמונים כמה עשרות עד מאות אנשים בלבד?
זה שוב מראה שאו שעובדים עליך או שהממשלה והימין הם אימפוטנטים(כולל ארגוני הימין כנראה).
2. בהנחה שארגוני השמאל לא רוצים את הסודנים כאן, רק מדיניות-אם הם לא עושים כלום להוציא אותם מכאן, אז מה אתה בדיוק רוצה? מה עשית כדי להוציא אותם מכאן חוץ מלהתלונן בפורום?
במקרה הקיצוני עשית הפגנה אחת או 2. יופי הידד.
וזה שוב מחזיר אותנו למסקנה שהממשלה לא יכולה לעשות כלום כי יש בה חבורה של אימפוטנטים, שאפילו שלא מפריעים להם הם לא מצליחים להוציא מפה כמה סודנים או שעובדים עליך.

אז תחליט, אימפוטנטיות או שעובדים עליך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
RedAlert כתב:

:BOW:

בתנאי שיביאו גם זרות, שייאנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 23:06 
אגב, אתמול(חמישי) שמעתי את מירי רגב בטלוויזיה שהיא אומרת שאפשר להקים מחנה אוהלים לכל המסתננים תוך שבוע, ואז להעיף אותם מפה עם מענק דרך מדינה שלישית שתקבל על זה כסף שכרגע אנחנו במשא ומתן.
רק להעביר את הצעה הזאת ייקח יותר משבוע. להקים את המחנה, לאסוף את הפליטים, לספק להם בינתיים אוכל, שירותי רפואה, שירותי שיטור וביטחון, שירותי חינוך לילדים, שירותים לאיסוף זבל, לאספקת חשמל, לאספקת צרכים בסיסיים אחרים(או שהיא מתכננת פשוט לא לספק את זה ונראה מה יקרה) ייקח חודשים אם לא שנים. רק להוציא לכל דבר מכרז ייקח מי יודע כמה זמן.
ואז צריך להתמודד עם שאלות משפטיות כמו שאלות בנוגע לרכוש שלהם, שאלות על תעסוקה עד המעבר שלהם למדינה השלישית, המענק עצמו, מה קורה אם אחרי כמה זמן הם חוזרים שוב,
עם הבעיות הבינלאומיות שיהיה לנו שיראו כלא גדול מלא אוהלים עם שחורים מוסלמים מסכנים.

אבל היי, אם אפשר למכור את זה בשקל 90 לציבור עילג וטיפש, למה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

1. בהנחה שהשמאל(ארגוני זכויות האדם*) כן רוצה להשאיר אותם כאן, ממשלת ישראל לא רוצה, כי אנחנו מסכימים שהיא ימין.
אתה רוצה לומר לי שממשלת ישראל שמעבירה חוק חרם וחוק להגבלת העמותות וארגוני זכויות האדם וכל מני חוקים מוזרים אחרים נתונה לארגונים שמונים כמה עשרות עד מאות אנשים בלבד?
זה שוב מראה שאו שעובדים עליך או שהממשלה והימין הם אימפוטנטים(כולל ארגוני הימין כנראה).
2. בהנחה שארגוני השמאל לא רוצים את הסודנים כאן, רק מדיניות-אם הם לא עושים כלום להוציא אותם מכאן, אז מה אתה בדיוק רוצה? מה עשית כדי להוציא אותם מכאן חוץ מלהתלונן בפורום?
וזה שוב מחזיר אותנו למסקנה שהממשלה לא יכולה לעשות כלום כי יש בה חבורה של אימפוטנטים, שאפילו שלא מפריעים להם הם לא מצליחים להוציא מפה כמה סודנים או שעובדים עליך.

אתה מתפלסף על עצמך זה גדול חחח..
השמאל כן רוצה אותם, הוא רוצה אותם כאן אתה יכול להתפלסף כן רוצים מה אני עושה מה ההוא עושה.. שורה תחתונה מי שפועל למענם בשבילם, ומי שפועל כדי שהם יתקעו איתנו זה השמאל אין מה לעשות עם זה זה נכון..

מה אני עושה בשביל זה?, בגדול בתור אזרח קטן, ונער ברמה מעשית-מבצעים אין לי מה לעשות(אם הייתי יכול הם היו כבר בדרך חזרה למולדת שלהם..)חוץ מאשר הפגנות, שיכנועים\דיונים דברים בסגנון, ולכאוב את הכאב של המסכנים האלה (התושבים)שצריכים לסבול את המסתננים ההם כבר כמה שנים (שחוץ מפשע ואונס של בחורות לא תורמים להם כלום חוץ מנזק צער..), וצריכים לסבול מאנשים שרוצים להשאיר את הסרטן במדינה האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 00:20 
אדום עד לגרדום כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

אתה מתפלסף על עצמך זה גדול חחח..
השמאל כן רוצה אותם, הוא רוצה אותם כאן אתה יכול להתפלסף כן רוצים מה אני עושה מה ההוא עושה.. שורה תחתונה מי שפועל למענם בשבילם, ומי שפועל כדי שהם יתקעו איתנו זה השמאל אין מה לעשות עם זה זה נכון..

שמע חבוב
אתה זה שכתבת שאם השמאל לא רוצה אותם הוא לא עושה כלום בשביל לגרש אותם, להלן ההנחה השנייה.
אבל בו נתייחס להנחה הראשונה, שהשמאל נלחם לקלוט כמה שיותר מסתננים לפה(שזה לא נכון, אבל אי אפשר להתווכח איתך אחרי שאמרת שזה כן נכון, כי זו היא עובדה חותכת כי שוב אמרת שזה כן נכון).
אתה בעצם טוען שממשלת ישראל, ממשלת ימין ללא ספק, לא יכולה להתעלות על כמה ארגוני שמאל מעצבנים ולהעיף אותם מפה.
אז נשאלת השאלה, אם הממשלה האימפוטנטית הזאת לא יכולה לעשות כלום, מה אתה רוצה מהשמאל ומהסודנים? אה סליחה, בן ארי צעק שם משהוא על ביבי, ואחרי זה מירי רגב קיבלה כפיים(איפה היא?).
כנראה שחוץ מפוגרומים בילדים קטנים ואמהות, הימין לא באמת יכול לעשות שום דבר, כי אתה יודע, יש ארגוני שמאל וזה...

ציטוט:
מה אני עושה בשביל זה?, בגדול בתור אזרח קטן, ונער ברמה מעשית-מבצעים אין לי מה לעשות(אם הייתי יכול הם היו כבר בדרך חזרה למולדת שלהם..)חוץ מאשר הפגנות, שיכנועים\דיונים דברים בסגנון, ולכאוב את הכאב של המסכנים האלה (התושבים)שצריכים לסבול את המסתננים ההם כבר כמה שנים (שחוץ מפשע ואונס של בחורות לא תורמים להם כלום חוץ מנזק צער..), וצריכים לסבול מאנשים שרוצים להשאיר את הסרטן במדינה האלה.

אז אתה לא עושה כלום?

ציטוט:

השמאל לא עושה כלום, אתה לא עושה כלום, משמע אתה שמאלני
בוגד עוכר ישראל שכמוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 02:58 
cheabuksis כתב:
אפשר לחשוב שלפני שהגיעו לכאן פליטים הייתם מסתובבים בתחנה המרכזית בחוסר פחד...
איזור דרום תא תמיד היה מפחיד...

כשאני הייתי מבקר אצל סבתא שלי בשכונת שפירא, שום דבר לא היה מפחיד.
זה היה בערך בזמן שארתור אש ניצח בגמר ווימבלדון את ג'ימי קונורס, כי אני זוכר שראיתי את זה אצלה בבית (לנו עוד לא הייתה טלביזיה אז).
הייתי הולך איתה ברגל עד לשוק עליה וחזרה, והיינו מסתובבים ברחובות, ילדים לבד, בלי פחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 06:17 
תקראו את דורון רוזנבלום בהארץ
כותרת המאמר היא nimby
וחלקו הראשון מתיחס לענין הפליטים

מוקדש באהבה רבה לכל הסמולנים שוחרי זכויות האדם שבכאן
שמוכיחים כל יום מחדש את המנטרה שהדרך לגיהינום רצופה כוונות טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
גזענים.
זה בגלל הכיבוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 13:01 
RedAlert כתב:
bloodbrother כתב:
RedAlert כתב:
bloodbrother כתב:
RedAlert כתב:
אני לא מבין למה לדחוף את עניין הגזענות לפה
לא שונה מזה שטביב טוען שאנחנו שונאים אותו בגלל שהוא תימני
תעשו לי טובה,יש מסתננים וכמות לא קטנה שפושעים בין אם זה רצח או אונס
מן הסתם שיש ישראלים שעושים את זה,ואני שונא אותם לא פחות.אבל הם ייכנסו לכלא הישראלי ובעזרת השם ימותו שם.המסתננים לא צריכים להיות פה מלכתחילה,ככה שזה מרגיז עוד יותר שהם גם עושים פשעים כאן ורוצחים/אונסים את אזרחי המדינה.
מן הסתם שיש גם כאלה תמימים,אבל זה חריגה קטנה שאסור להתעלם ממנה
צריך להתחיל לגרש בכמויות לא גדולות מדי,במיוחד את הסודנים כי קמה להם מדינה חדשה והיא דרום סודן

למה שלא יהיו פליטים בישראל?

למה שכן יהיו פליטים בישראל?
בוא תענה לי על השאלה הזאת

אתה יודע כמה צרות יש בעולם ?
אי אפשר לקחת את כולם לארץ
מילא היו לוקחים כמות קטנה,אבל זה הפך לתופעה
יש אזור שלם בתל אביב שממש מסוכן להסתובב בו בערב,זה נראה לך הגיוני ?לי זה לא

ציטוט:
איך באמת האמריקאים מקבלים את המסתננים מהמזרח, מישראל וממקסיקו?

אני בטוח שישראלים אמריקאים אונסים בצרורות
והגירה ממכסיקו הם מנסים לטפל בזה,מה לעשות שזה קשה.בארץ שמו זין עד שפתאום זה הפך לבעיה

הייתי באזור ההוא, ועיקר הסכנה היתה מערסים ישראלים.

וישראלים בישראל אונסים בצרורות יותר מאשר פליטים בישראל.

ולגבי הצרות בעולם, טוב, זה כבר דומה לטיעונים מזמנים אחרים לגבי יהודים.

בדיוק

לא. צריך להביא עוד יהודים, לאזרח אותם מתוקף חוק השבות, כדי שהם יאנסו. זאת מהות הציונות, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: