אדום עד לגרדום כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
זה שהשמאל לא בשלטון ב"ה, לא אומר שאי אפשר לפעול מהאופוזיציה, מה גם כשאני אומר שמאל אני מתכוון גם(או יותר נכון בעיקר) לאירגוני השמאל למיניהם, ולא למפלגות השמאל..
השמאל רוצה להשאיר אותם כאן, או אתה יודע מה?, גם אם הם לא רוצים אותם כאן הרי שהם לא עושים כלום בשביל להוציא אותם מכאן..
1. בהנחה שהשמאל(ארגוני זכויות האדם*) כן רוצה להשאיר אותם כאן, ממשלת ישראל לא רוצה, כי אנחנו מסכימים שהיא ימין.
אתה רוצה לומר לי שממשלת ישראל שמעבירה חוק חרם וחוק להגבלת העמותות וארגוני זכויות האדם וכל מני חוקים מוזרים אחרים נתונה לארגונים שמונים כמה עשרות עד מאות אנשים בלבד?
זה שוב מראה שאו שעובדים עליך או שהממשלה והימין הם אימפוטנטים(כולל ארגוני הימין כנראה).
2. בהנחה שארגוני השמאל לא רוצים את הסודנים כאן, רק מדיניות-אם הם לא עושים כלום להוציא אותם מכאן, אז מה אתה בדיוק רוצה? מה עשית כדי להוציא אותם מכאן חוץ מלהתלונן בפורום?
במקרה הקיצוני עשית הפגנה אחת או 2. יופי הידד.
וזה שוב מחזיר אותנו למסקנה שהממשלה לא יכולה לעשות כלום כי יש בה חבורה של אימפוטנטים, שאפילו שלא מפריעים להם הם לא מצליחים להוציא מפה כמה סודנים או שעובדים עליך.
אז תחליט, אימפוטנטיות או שעובדים עליך?
אתה מתפלסף על עצמך זה גדול חחח..
השמאל כן רוצה אותם, הוא רוצה אותם כאן אתה יכול להתפלסף כן רוצים מה אני עושה מה ההוא עושה.. שורה תחתונה מי שפועל למענם בשבילם, ומי שפועל כדי שהם יתקעו איתנו זה השמאל אין מה לעשות עם זה זה נכון..
שמע חבוב
אתה זה שכתבת שאם השמאל לא רוצה אותם הוא לא עושה כלום בשביל לגרש אותם, להלן ההנחה השנייה.
אבל בו נתייחס להנחה הראשונה, שהשמאל נלחם לקלוט כמה שיותר מסתננים לפה(שזה לא נכון, אבל אי אפשר להתווכח איתך אחרי שאמרת שזה כן נכון, כי זו היא עובדה חותכת כי שוב אמרת שזה כן נכון).
אתה בעצם טוען שממשלת ישראל, ממשלת ימין ללא ספק, לא יכולה להתעלות על כמה ארגוני שמאל מעצבנים ולהעיף אותם מפה.
אז נשאלת השאלה, אם הממשלה האימפוטנטית הזאת לא יכולה לעשות כלום, מה אתה רוצה מהשמאל ומהסודנים? אה סליחה, בן ארי צעק שם משהוא על ביבי, ואחרי זה מירי רגב קיבלה כפיים(איפה היא?).
כנראה שחוץ מפוגרומים בילדים קטנים ואמהות, הימין לא באמת יכול לעשות שום דבר, כי אתה יודע, יש ארגוני שמאל וזה...
ציטוט:
מה אני עושה בשביל זה?, בגדול בתור אזרח קטן, ונער ברמה מעשית-מבצעים אין לי מה לעשות(אם הייתי יכול הם היו כבר בדרך חזרה למולדת שלהם..)חוץ מאשר הפגנות, שיכנועים\דיונים דברים בסגנון, ולכאוב את הכאב של המסכנים האלה (התושבים)שצריכים לסבול את המסתננים ההם כבר כמה שנים (שחוץ מפשע ואונס של בחורות לא תורמים להם כלום חוץ מנזק צער..), וצריכים לסבול מאנשים שרוצים להשאיר את הסרטן במדינה האלה.
אז אתה לא עושה כלום?
ציטוט:
השמאל רוצה להשאיר אותם כאן, או אתה יודע מה?, גם אם הם לא רוצים אותם כאן הרי שהם לא עושים כלום בשביל להוציא אותם מכאן..
השמאל לא עושה כלום, אתה לא עושה כלום, משמע אתה שמאלני
בוגד עוכר ישראל שכמוך