אדום-עולה בבלומפילד כתב:
התשובה היא מאוד פשוטה:
1. אם שיחקתם טורניר (ולפי מה שאתה מתאר, זה מה ששיחקתם) - צריך לשחק עד הסוף.
2. אם שיחקתם קאש - כל אחד יכול לקום מתי שבא לו.
מעבר לכך, אם נשארו לו 99.5% מהצ'יפים והוא התעקש להפסיק לשחק - הוא דביל. הרי תוך כמה דקות הוא היה מנצח את המשחק בכל מקרה.
מה שכן, יש מקרים שבהם כאשר נשארים 2 שחקנים אז מחלקים את הפרס לפי יחס הצ'יפים. במקרה הזה, אם סיכמתם מראש שהמקום הראשון מקבל את כל הכסף - אז אם 2 השחקנים מסכימים מותר להם לעשות דיל ולחלק את הכסף 99.5% לזה שהוביל ו-0.5% לזה שהיה במקום השני (שזה דבילי לגמרי, כי 0.5% זה כלום).
לגבי הוכחת הטענה: בעקרון בכל טורניר פוקר, נשארים לשחק עד הסוף. אבל אני לא חושב שזה כתוב איפשהו.
הוא התעקש על זה למרות שהיה ברור שהוא גומר על ההוא תוך דקות לכל היותר.
לא היה סיכום מוקדם בנושא פרישה או חלוקת רווחים. ולא הייתה הסכמה- זה עם המעט כסף רצה להמשיך עד הסוף. ואני תמכתי בו שזה זכותו.
אני לא מבין בזה כ"כ, שיחקנו עם שחקנים שבאו והלכו כשכל אחד יכול לקחת זיטונים כשנגמר לו וככה זה נמשך יום שלם.. כל אחד יכול לקום כשבא לו זה ברור , השאלה אם זה נכון גם כשנותרים שניים אחרונים. כי לי היה זכור שלא.
בקיצור לבוא עם שוקולדים ולבקש סליחה?
מה שכתבת עכשיו משנה את התמונה. אם כל אחד יכול כל הזמן לקנות צ'יפים וללכת מתי שבא לו - אז אתם שיחקתם קאש.
במצב כזה, זכותו של זה שהיה לו 99.5% מהצ'יפים לקום וללכת. הוא לא חייב להישאר, וזה לא משנה אם נשארו 2 אחרונים או 100 אחרונים.
חוץ מזה, +1 ליצורניר פוקר.