תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 04:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נסיון לינץ בחיפה
הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 00:16 
yannay כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

אין בכלל צורך להשוות את רמת ההתייחסות בין מקרים שערבי נתקף על ידי יהודים לבין מקרים שערבי מכה יהודים.
שבכל מקום כבר מייחסים את זה לפיגוע, לא נראה לי שמישהו ייחס את כך שהכו את החקלאי שהכו מתנחלים לפיגוע לדוגמא.

התקשורת הישראלית וחברי הפורום? אתה קראת עיתונות בזמן האחרון ואין ספור הכתבות על נוער הגבעות?
אל תהייה קטנטני. יש התייחסות, התייחסות מספקת.

ציטוט:
מבחינתי לפחות, שמייחס את עצמי ל"אנטי ציונות" זה התגדות לרעיונות הציונות,לפעלותיה,ולתוצאותיה.
זה לא פוסט ציונות מכיוון שאני לא מטיל ספק ברעיונות הציונות,אלה שולל אותם באופן מוחלט.
ואני מקווה שהאלטרנטיבה שלי לכך כבר הובנה מדיונים קודמים,אם לא, אז להסביר אותה שוב לא תיהיה בעיה.

1. מעולם לא היה לי איתך דיון אשמח אם תסביר את האלטרנטיבה.
2. לא ענית על השאלה, הרעיון הבסיסי של הציונות הוא בית לאומי לעם היהודי.
אם אתה מתכוון להפיכתה של התנועה ללאומניות פשיסטית הרואה ביתר חשיבות את המדינה, אז גם אני אנטי ציוני.
אבל הרעיון הבסיסי הוא עדיין זכות של העם היהודי.

נערך לאחרונה על ידי סתם כי בא לי אדום בתאריך 26 פברואר 2012, 00:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
Officer Barbrady כתב:
הבנתי, אתה כאילו נגד לאומיות, דת, גזע, שפות ותרבויות שונות. אתה מיוחד ושונה, כמעט כמו שכל בן אדם רוצה לחשוב על עצמו. אתה גם מבין יותר מכולם, כי כולם כלואים בתוך החשיבה המערכתית שלהם ואתה בדרך נס יצאת משם. לא צריך עמים, מדינות, לאומים, דתות וגזעים, צריך שכולם יהיו אותו אחד. גם אלוהים/אבולוציה טעו כשיצרו שחורים באפריקה, מלוכסנים באסיה ולבנים באירופה. אצל ינאי נמצאת החשיבה הנכונה והאמיתית, והיא להיות שונה. שונה מהקונצנזוס, שונה מאלטרנטיבה, שונה מהשוליים. אתה מיוחד, אתה שונה. אתה בעצם לא מבין שהרדיפה אחר השונות נובעת מרגש פרמיטיבי שמוטמע בך מעצם היותך אדם וחיה בטבע, והוא להיות שונה כדי להיות קיים.

אני לא מיוחד ושונה,קצת נמאס מכל הטמטום הזה, אני לא מבין יותר מכולם,כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה, אני לא כופה על אף אחד שום דבר, אני לא יצאתי משום דבר כי אי אפשר לצאת מזה.
לא צריך שכולם יהיו אותו אחד, לעולם לא אמרתי כזה דבר ואתה רק ממציע שטויות,

אצלי נמצאת צורת המחשבה הנכונה והאמיתית בשבילי אם אתם לא מסכימים אם צורת המחשבה שלי, שיהיה לכם בכיף, וממש אין לי שום אינטרס לשנות את זה.

הלוואי שצורת המחשבה שלי לא הייתה שונה, אבל היא כן, וזאת האמת. ושוב פעם אתה מגדיר אותי בהגדרות מטומטמות ורייקניות.

לעולם אני לא ינסה להשתחצן על אף אחד פה, אני אומר את דעתי, לא מתאים לכם? שיהיה לכם בכיף. לא מזיז לי שאתם לא חושבים כמוני.

אתה רק משקף בהודעה הזאת כמה גועל נפש צריך לסבול, רק בשביל להיות עצמך.

לא מבין איך בדיוק הגעת למסקנה שאני מנסה להגיד שמה שאני חושב הוא האמת המוחלטת..כי זאת לא הכוונה.

אתה מפציר בכולם לחשוב אחרת, כלומר החשיבה שלך היא הנכונה. אתה נגד "הגדרות" כי בעצם אין אף אחד שמתנגד לזה אז אתה היחיד. אתה נכנס לפורום ישראלי ומצהיר שאתה אנטי ציוני, אתה מצדיק תקיפה לאומנית של ערבים על יהודים, והכל בישביל להיות שונה. בישביל שאחד כמוני וכמו "סתם כי בא לי אדום" יתדיינו איתך, ושוב תרגיש שאתה קיים, כי שמים אליך לב. אחרת אין סיבה שתצדיק תקיפה כזאת, אלא אם אתה אנטישמי. אתה מתנגד לרעיון הציוני כי זה עושה אותך מיוחד, אני בטוח שאם היית איראני וזה היה חוקי, היית ציוני נלהב. אתה חייב להיות מה שכולם לא ואתה מנסה לתרץ את זה באג'נדה רצינית למרות שאין לך אחת כזאת.
אתה לא מבין שמדינות נוצרו כי בני האדם הבינו שהם צריכים גוף שידאג להם, אתה לא מבין שיש לאומים ועמים שונים כי בני אדם חיו בקהילות והמציאו תרבויות ושפות משלהם, ואתה לא מבין שמדינה יהודית בעולם שנתן לשואה להתרחש היא הכרח. אתה שונה, אתה קיים, אתה כל מה שאלה מסביבך לא. לא עושה עליי רושם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 00:23 
הוא כותב את דעתו בדיוק כמו כל אחד אחר, פשוט תודה שתפיסת העולם שלו מפריעה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
מפריע לי שהוא מצדיק תקיפה לאומנית ומפריע לי שהוא חושב שהיו יותר טוב מכולם כי הוא חושב אחרת. מפריע לי שהוא מרשה לקרוא לעצמו שמאל, כי בדיוק בגלל אנשים כמוהו השמאל מקבל חצי מנדט ופייגלין קובע את המדיניות של ישראל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 00:30 
מוות למחבלים הארורים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 00:38 
מה אתם מתייחסים לינאי הזה?
סתם ילד שחושב שזה מגניב להיות קיצוני ולהיות אנטי להכל.
תעשה שיעורי בית ותחזור לפה טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 00:38 
החלמה מהירה :ROSE:
מוות למחבלים!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 00:53 
Officer Barbrady כתב:
yannay כתב:
Officer Barbrady כתב:
הבנתי, אתה כאילו נגד לאומיות, דת, גזע, שפות ותרבויות שונות. אתה מיוחד ושונה, כמעט כמו שכל בן אדם רוצה לחשוב על עצמו. אתה גם מבין יותר מכולם, כי כולם כלואים בתוך החשיבה המערכתית שלהם ואתה בדרך נס יצאת משם. לא צריך עמים, מדינות, לאומים, דתות וגזעים, צריך שכולם יהיו אותו אחד. גם אלוהים/אבולוציה טעו כשיצרו שחורים באפריקה, מלוכסנים באסיה ולבנים באירופה. אצל ינאי נמצאת החשיבה הנכונה והאמיתית, והיא להיות שונה. שונה מהקונצנזוס, שונה מאלטרנטיבה, שונה מהשוליים. אתה מיוחד, אתה שונה. אתה בעצם לא מבין שהרדיפה אחר השונות נובעת מרגש פרמיטיבי שמוטמע בך מעצם היותך אדם וחיה בטבע, והוא להיות שונה כדי להיות קיים.

אני לא מיוחד ושונה,קצת נמאס מכל הטמטום הזה, אני לא מבין יותר מכולם,כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה, אני לא כופה על אף אחד שום דבר, אני לא יצאתי משום דבר כי אי אפשר לצאת מזה.
לא צריך שכולם יהיו אותו אחד, לעולם לא אמרתי כזה דבר ואתה רק ממציע שטויות,

אצלי נמצאת צורת המחשבה הנכונה והאמיתית בשבילי אם אתם לא מסכימים אם צורת המחשבה שלי, שיהיה לכם בכיף, וממש אין לי שום אינטרס לשנות את זה.

הלוואי שצורת המחשבה שלי לא הייתה שונה, אבל היא כן, וזאת האמת. ושוב פעם אתה מגדיר אותי בהגדרות מטומטמות ורייקניות.

לעולם אני לא ינסה להשתחצן על אף אחד פה, אני אומר את דעתי, לא מתאים לכם? שיהיה לכם בכיף. לא מזיז לי שאתם לא חושבים כמוני.

אתה רק משקף בהודעה הזאת כמה גועל נפש צריך לסבול, רק בשביל להיות עצמך.

לא מבין איך בדיוק הגעת למסקנה שאני מנסה להגיד שמה שאני חושב הוא האמת המוחלטת..כי זאת לא הכוונה.

אתה מפציר בכולם לחשוב אחרת, כלומר החשיבה שלך היא הנכונה. אתה נגד "הגדרות" כי בעצם אין אף אחד שמתנגד לזה אז אתה היחיד. אתה נכנס לפורום ישראלי ומצהיר שאתה אנטי ציוני, אתה מצדיק תקיפה לאומנית של ערבים על יהודים, והכל בישביל להיות שונה. בישביל שאחד כמוני וכמו "סתם כי בא לי אדום" יתדיינו איתך, ושוב תרגיש שאתה קיים, כי שמים אליך לב. אחרת אין סיבה שתצדיק תקיפה כזאת, אלא אם אתה אנטישמי. אתה מתנגד לרעיון הציוני כי זה עושה אותך מיוחד, אני בטוח שאם היית איראני וזה היה חוקי, היית ציוני נלהב. אתה חייב להיות מה שכולם לא ואתה מנסה לתרץ את זה באג'נדה רצינית למרות שאין לך אחת כזאת.
אתה לא מבין שמדינות נוצרו כי בני האדם הבינו שהם צריכים גוף שידאג להם, אתה לא מבין שיש לאומים ועמים שונים כי בני אדם חיו בקהילות והמציאו תרבויות ושפות משלהם, ואתה לא מבין שמדינה יהודית בעולם שנתן לשואה להתרחש היא הכרח. אתה שונה, אתה קיים, אתה כל מה שאלה מסביבך לא. לא עושה עליי רושם.

כמה שטויות את מוציא מהפה שלך.
ועוד עזוב,אתה קובע דברים עליי שפשוט לא נכונים!
1.לעולם לא הצדקתי תקיפה של אף אחד על אף אחד, ואתה לא תמצא אפילו לא הוכחה קטנה לכך.
2.אני לא אומר דברים כדי להיות שונה. אל תהיה ילד קטן,כמו שאמרתי זו דעתי, לא יפה לך? לא ענייני,תיהיה בריא ונתראה בשמחות.
3.אני מתנגד לרעיון הציוני כי ככה אני חושב!! מה זה הטמטום הזה שאני מתנגד לרעיון כי אני רוצה להיות מיוחד!?
4.מדינות נוצרו רק כדי שאתה תהפוך לכלי קטן שישב בשקט,יעבוד בשביל אחרים,וימלא כסף לבעלי כוחות שהם אלה שהשתלטו עליך מההתחלה,ועל הדרך תיהיה גם גאה בזה.
5.מדינה ועם זה לא קהילה.(שוב פעם, ככה אני חושב,לא מתאים לך,שיהיה לך בהצלחה.)
6.אם אי פעם היה לך מושג בכלל מה אני חושב שצריך לבוא במקום, אז הרבה מהסטריוטיפים והקלישאות הדביליות האלה היית יכול לזרוק לפח.
7.אני לא מפציר באף אחד,מי שרוצה לשמוע יכול, מי שלא פשוט לא חייב...לא מטיף ,לא מפציר ולא מכריח אף אחד כאן על כלום.
8.אני נגד הגדרות כי זה בעיקר מקטין לאנשים את המחשבה והסקרנות ומציב אותם מאחורי תגיות שהרבה פעמים לא נכונות, שכמובן יש לזה אינטרס מובן..

סתם כי בא לי אדום כתב:
yannay כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

אין בכלל צורך להשוות את רמת ההתייחסות בין מקרים שערבי נתקף על ידי יהודים לבין מקרים שערבי מכה יהודים.
שבכל מקום כבר מייחסים את זה לפיגוע, לא נראה לי שמישהו ייחס את כך שהכו את החקלאי שהכו מתנחלים לפיגוע לדוגמא.

התקשורת הישראלית וחברי הפורום? אתה קראת עיתונות בזמן האחרון ואין ספור הכתבות על נוער הגבעות?
אל תהייה קטנטני. יש התייחסות, התייחסות מספקת.

ציטוט:
מבחינתי לפחות, שמייחס את עצמי ל"אנטי ציונות" זה התגדות לרעיונות הציונות,לפעלותיה,ולתוצאותיה.
זה לא פוסט ציונות מכיוון שאני לא מטיל ספק ברעיונות הציונות,אלה שולל אותם באופן מוחלט.
ואני מקווה שהאלטרנטיבה שלי לכך כבר הובנה מדיונים קודמים,אם לא, אז להסביר אותה שוב לא תיהיה בעיה.

1. מעולם לא היה לי איתך דיון אשמח אם תסביר את האלטרנטיבה.
2. לא ענית על השאלה, הרעיון הבסיסי של הציונות הוא בת לאומי לעם היהודי.
אם אתה מתכוון להפיכתה של התנועה ללאומניות פשיסטית הרואה ביתר חשיבות את המדינה, אז גם אני אנטי ציוני.
אבל הרעיון הבסיסי הוא עדיין זכות של העם היהודי.

1.האלטרנטיבה מבחינתי זה לפרק את הצורה של עמים,לאומים מדינות וכו' ושאנשים יחיו בקהילות עצמאייות ללא כפייה מצד אף אחד.
זה על רגל אחת ,אין לי בעיה להרחיב,אבל צריך להיות יותר ספציפיים..

2.לאום,ועמים זה בדיוק הדברים שאני מתנגד אליהם.,אז איך אני לא יהיה אנטי כלפי תנועות שמקדמות את בדיוק אותם אינטרסים?
שבנוסף לכך גם מדכא כל מי שמפריע לה..
כמו שאמרתי, אני נוטה להגדיר את עצמי כך, מכיוון שדעותיי קרובות מספיק להגדרות של האנטי ציונות.
כמובן שתמיד יבוא אנשים כמו "Officer Barbrady" וישר יגידו "הוא אנטי ציוני! הוא רק רוצה למשוך תשומת לב ולהיות שונה!" ולא ירצו לשמוע יותר מזה, ולא להסתגר מאחורי הגדרות מטופשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 01:00 
the worker כתב:

אתה מוזמן לקפוץ לי.
התנשאות מגעילה של חרא מצוי.

Officer Barbrady כתב:
מפריע לי שהוא מצדיק תקיפה לאומנית ומפריע לי שהוא חושב שהיו יותר טוב מכולם כי הוא חושב אחרת. מפריע לי שהוא מרשה לקרוא לעצמו שמאל, כי בדיוק בגלל אנשים כמוהו השמאל מקבל חצי מנדט ופייגלין קובע את המדיניות של ישראל.

כי פוליטקקה ופייגלין וכל השטויות האלה באמת ישנו לך משהו בצורת חיים שלך?
אז תגיד לי רגע? מה הם דעותי אם לא שמאל?
סתם נסיון להיות שונה?
נשמע כמו עוד התנשאות מגעילה,שדרך אגב, מצביע על כך שדווקא אתה הוא זה שחושב שיודע יותר טוב מכולם.

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 01:16 
1. איך זה בדיוק יעבוד? מה גודל של קהילה? ומה זאת אומרת ללא כפיה מצד אף אחד? כפיה למה?
זאת אומרת תהיה קהילה של אנשים שונים שמחליפים בינם לבין עצמם ובינם לבין קהילות חיצוניות שירותים ומוצרים תמורת שירותים ומוצרים אחרים?
ואם קהילה אחרת תאיים על הקהילה שלי, הקהילה שלי תקים קהילת צבא שתתקוף אותה?
לפי התיאור שלי זה די נשמע כמו מדינה.
אתה צריך לפרט.

2. אוקיי, אז נמשיך עם הראש שלך, מדינת ישראל לא צריכה להיות קיימת ובמקום אמור להיות קהילת ישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
הוא סוג של קומוניסים שמאלני עם אג'נדת קיצונית, מגניב.

אגב, עכשיו נזכרתי במשתמש ישן ומיתולוגי שהיה מעמיד את כל הימין בפורום על הרגליים עם כל תגובה, "אנונימי", מישהו יודע איפה הוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 02:03 
אדום אש כתב:

אגב, עכשיו נזכרתי במשתמש ישן ומיתולוגי שהיה מעמיד את כל הימין בפורום על הרגליים עם כל תגובה, "אנונימי", מישהו יודע איפה הוא?

אנונימי :HEART2:
פעם אחת הוא לקח אותי טרמפ כדי לעזור באיזה מבצע של "קרל מרקס"

היו ימים.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 02:14 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 02:15 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם רוצים מינאי? אלה שעשו לינץ' בחיילים, הם כאלה שהצליחו לברוח מהגטו והצטרפו לצבא הפרטיזנים במלחמה נגד הציונים הארורים והגזענים.
פייר, הוא צודק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 08:12 
אדום אש כתב:

זה היה ממש מעליב. :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 08:22 
ברמת העקרון ברור שיש אלמנט מגמתי בסיקור של הארוע. תראו למשל את ההדגשה של העובדה שהמותקפים היו חיילים, למרות שגם דווח, עמוק עמוק באותן כתבות עם כותרת על "חיילים שהותקפו", שהם היו בחופשה ועל אזרחי.
מצד שני, רמת ההיסטריה של הדיווח הזה של משנה בעיני בכלל ואפילו לא אם המניע הוא לאומי או סתם עברייני. מי שעשה את המעשים האלו הוא חיית-אדם שצריך להישלח לכלא לשנים ארוכות ארוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 08:33 
yannay כתב:
אני לא מתרץ שום דבר תפסיקו להיות תמימים,נמאס מהטימטום הזה שמתפלאים מדברים כאלה כל פעם מחדש.
מה אתם מצפים לעזזאל? מה?!
במציאות הפוכה (או אפילו במציאות הזאת.) היה קורה בדיוק אותו דבר (למתקשים להבין:יהודי היה תוקף ערבי.)

שאותו דבר קורה כמעט כל חודש, רק שערבי נפצע או נהרג מחייל או מתנחל מזדיין אני לא רואה פה מיליון אשכולות על זה.

מעניין למה?..

"הרוש הודף" לפעמים לחשוב קצת מעבר עוזר.

לא יודע, הגטו בברונקס הרבה יותר גרוע, ואיכשהו לינצ'ים בלבנים זה לא דבר מקובל, יש גם גבול ללוגיקה על אוטומט של הצד השני, כל מי שמצדיק אלימות הוא חית טרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 08:39 
http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsF ... 84,00.html

עדיין לינץ זה לינץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 09:27 
ofri כתב:

לא יכלו לחשוב על תירוץ מפגר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
ofri כתב:

אני מקווה שכשיחקרו, יגלו שזה שקר. מאוד מקווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ברמת העקרון ברור שיש אלמנט מגמתי בסיקור של הארוע. תראו למשל את ההדגשה של העובדה שהמותקפים היו חיילים, למרות שגם דווח, עמוק עמוק באותן כתבות עם כותרת על "חיילים שהותקפו", שהם היו בחופשה ועל אזרחי.
מצד שני, רמת ההיסטריה של הדיווח הזה של משנה בעיני בכלל ואפילו לא אם המניע הוא לאומי או סתם עברייני. מי שעשה את המעשים האלו הוא חיית-אדם שצריך להישלח לכלא לשנים ארוכות ארוכות.

כל מילה.
אגב, מעניין אם כאשר המתנחלים תקפו את אותו קצין בתקרית שהתרחשה לפני כמה חודשים, גם אז אותו אירוע כונה "ניסיון ללינץ'".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נסיון לינץ בחיפה
הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
the worker כתב:
ofri כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
אדום נחמד כתב:
the worker כתב:
ofri כתב:

לא הבנתי.
אתם מאוד מקווים שזה באמת על רקע לאומני ולא סתם אלימות? זה יותר טוב לנו באיזשהו אופן?

אגב, לדעתי: קודם כל לינץ' זה לינץ' ולא חשוב על איזה רקע הוא. דבר שני, טענת ה"בריונות לשמה" קצת הזויה פה, כי המעשה שהלינץ' היה כביכול תגובה עליו היה על רקע לאומני לעילה ולעילא.
בסך הכל כל הסיפור הזה הוא עוד דוגמה מצוינת לאיך שהמדינה שלנו מתפרקת בגלל שנאה (ולא חסר את מי לשנוא פה באזור, כולל סיבות מוצדקות, ככה שיש מספיק לכולם).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 10:40 
העיקר שאתה לא שונא, כולך אור ואהבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
העיקר שאתה לא שונא, כולך אור ואהבה

אני שונא רק גזענים, וגם זה מסיבות אישיות (רוב המשפה שלי נשרפה בתנורים על ידי גזענים).

ואני גם מבין שגזענות זה לא משהו שאדם נולד איתו אלא משהו שאדם בוחר לעטות על עצמו. אפילו הגזענים הם לא "אנשים רעים" וכמובן שאינם בני מוות, נחותים, חסרי זכווית, אזרחים סוג ב' או משהו בסגנון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
כיפה אדומה כתב:
אדום נחמד כתב:
the worker כתב:
ofri כתב:

לא הבנתי.
אתם מאוד מקווים שזה באמת על רקע לאומני ולא סתם אלימות? זה יותר טוב לנו באיזשהו אופן?

אגב, לדעתי: קודם כל לינץ' זה לינץ' ולא חשוב על איזה רקע הוא. דבר שני, טענת ה"בריונות לשמה" קצת הזויה פה, כי המעשה שהלינץ' היה כביכול תגובה עליו היה על רקע לאומני לעילה ולעילא.
בסך הכל כל הסיפור הזה הוא עוד דוגמה מצוינת לאיך שהמדינה שלנו מתפרקת בגלל שנאה (ולא חסר את מי לשנוא פה באזור, כולל סיבות מוצדקות, ככה שיש מספיק לכולם).

אני מקווה שזה על רקע לאומני לא כי זה מגניב יותר, אלא כי אחרת יהייה לי מאוד קשה להזדהות עם החיילים וסבלם.
לא שיידוי אבנים על בית מצדיק אלימות נוראה כזו, אבל אני מאמין גדול בגישה של אם אתה לא רוצה שיפגעו בך-אל תפגע באף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני מקווה שזה על רקע לאומני לא כי זה מגניב יותר, אלא כי אחרת יהייה לי מאוד קשה להזדהות עם החיילים וסבלם.
לא שיידוי אבנים על בית מצדיק אלימות נוראה כזו, אבל אני מאמין גדול בגישה של אם אתה לא רוצה שיפגעו בך-אל תפגע באף אחד.

אם כבר אנחנו עוסקים בשיקולים קרים, אני מעדיף שלא יהיה לי נוח להזדהות עם החיילים ובתמורה לקבל מדינה שלא אוכלת את עצמה מרוב שנאה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 11:09 
סתם לידיעה כללית
איפה (אם בכלל) פורסמה הידיעה הזאת ב״פרבדה״ הישראלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
סתם לידיעה כללית
איפה (אם בכלל) פורסמה הידיעה הזאת ב״פרבדה״ הישראלי?

אתה ודאי מתכוון לבטאון הממשלתי "ישראל היום".
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 11:12 
דווקא שם אני סמוך ובטוח שמדובר בכותרת ראשית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: