Officer Barbrady כתב:
yannay כתב:
Officer Barbrady כתב:
הבנתי, אתה כאילו נגד לאומיות, דת, גזע, שפות ותרבויות שונות. אתה מיוחד ושונה, כמעט כמו שכל בן אדם רוצה לחשוב על עצמו. אתה גם מבין יותר מכולם, כי כולם כלואים בתוך החשיבה המערכתית שלהם ואתה בדרך נס יצאת משם. לא צריך עמים, מדינות, לאומים, דתות וגזעים, צריך שכולם יהיו אותו אחד. גם אלוהים/אבולוציה טעו כשיצרו שחורים באפריקה, מלוכסנים באסיה ולבנים באירופה. אצל ינאי נמצאת החשיבה הנכונה והאמיתית, והיא להיות שונה. שונה מהקונצנזוס, שונה מאלטרנטיבה, שונה מהשוליים. אתה מיוחד, אתה שונה. אתה בעצם לא מבין שהרדיפה אחר השונות נובעת מרגש פרמיטיבי שמוטמע בך מעצם היותך אדם וחיה בטבע, והוא להיות שונה כדי להיות קיים.
אני לא מיוחד ושונה,קצת נמאס מכל הטמטום הזה, אני לא מבין יותר מכולם,כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה, אני לא כופה על אף אחד שום דבר, אני לא יצאתי משום דבר כי אי אפשר לצאת מזה.
לא צריך שכולם יהיו אותו אחד, לעולם לא אמרתי כזה דבר ואתה רק ממציע שטויות,
אצלי נמצאת צורת המחשבה הנכונה והאמיתית
בשבילי אם אתם לא מסכימים אם צורת המחשבה שלי, שיהיה לכם בכיף, וממש אין לי שום אינטרס לשנות את זה.
הלוואי שצורת המחשבה שלי לא הייתה שונה, אבל היא כן, וזאת האמת. ושוב פעם אתה מגדיר אותי בהגדרות מטומטמות ורייקניות.
לעולם אני לא ינסה להשתחצן על אף אחד פה, אני אומר את דעתי, לא מתאים לכם? שיהיה לכם בכיף. לא מזיז לי שאתם לא חושבים כמוני.
אתה רק משקף בהודעה הזאת כמה גועל נפש צריך לסבול, רק בשביל להיות עצמך.
לא מבין איך בדיוק הגעת למסקנה שאני מנסה להגיד שמה שאני חושב הוא האמת המוחלטת..כי זאת לא הכוונה.
אתה מפציר בכולם לחשוב אחרת, כלומר החשיבה שלך היא הנכונה. אתה נגד "הגדרות" כי בעצם אין אף אחד שמתנגד לזה אז אתה היחיד. אתה נכנס לפורום ישראלי ומצהיר שאתה אנטי ציוני, אתה מצדיק תקיפה לאומנית של ערבים על יהודים, והכל בישביל להיות שונה. בישביל שאחד כמוני וכמו "סתם כי בא לי אדום" יתדיינו איתך, ושוב תרגיש שאתה קיים, כי שמים אליך לב. אחרת אין סיבה שתצדיק תקיפה כזאת, אלא אם אתה אנטישמי. אתה מתנגד לרעיון הציוני כי זה עושה אותך מיוחד, אני בטוח שאם היית איראני וזה היה חוקי, היית ציוני נלהב. אתה חייב להיות מה שכולם לא ואתה מנסה לתרץ את זה באג'נדה רצינית למרות שאין לך אחת כזאת.
אתה לא מבין שמדינות נוצרו כי בני האדם הבינו שהם צריכים גוף שידאג להם, אתה לא מבין שיש לאומים ועמים שונים כי בני אדם חיו בקהילות והמציאו תרבויות ושפות משלהם, ואתה לא מבין שמדינה יהודית בעולם שנתן לשואה להתרחש היא הכרח. אתה שונה, אתה קיים, אתה כל מה שאלה מסביבך לא. לא עושה עליי רושם.
כמה שטויות את מוציא מהפה שלך.
ועוד עזוב,אתה קובע דברים עליי שפשוט לא נכונים!
1.לעולם לא הצדקתי תקיפה של אף אחד על אף אחד, ואתה לא תמצא אפילו לא הוכחה קטנה לכך.
2.אני לא אומר דברים כדי להיות שונה. אל תהיה ילד קטן,כמו שאמרתי זו דעתי, לא יפה לך? לא ענייני,תיהיה בריא ונתראה בשמחות.
3.אני מתנגד לרעיון הציוני כי ככה אני חושב!! מה זה הטמטום הזה שאני מתנגד לרעיון כי אני רוצה להיות מיוחד!?
4.מדינות נוצרו רק כדי שאתה תהפוך לכלי קטן שישב בשקט,יעבוד בשביל אחרים,וימלא כסף לבעלי כוחות שהם אלה שהשתלטו עליך מההתחלה,ועל הדרך תיהיה גם גאה בזה.
5.מדינה ועם זה לא קהילה.(שוב פעם, ככה אני חושב,לא מתאים לך,שיהיה לך בהצלחה.)
6.אם אי פעם היה לך מושג בכלל מה אני חושב שצריך לבוא במקום, אז הרבה מהסטריוטיפים והקלישאות הדביליות האלה היית יכול לזרוק לפח.
7.אני לא מפציר באף אחד,מי שרוצה לשמוע יכול, מי שלא פשוט לא חייב...לא מטיף ,לא מפציר ולא מכריח אף אחד כאן על כלום.
8.אני נגד הגדרות כי זה בעיקר מקטין לאנשים את המחשבה והסקרנות ומציב אותם מאחורי תגיות שהרבה פעמים לא נכונות, שכמובן יש לזה אינטרס מובן..
סתם כי בא לי אדום כתב:
yannay כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
אין בכלל צורך להשוות את רמת ההתייחסות בין מקרים שערבי נתקף על ידי יהודים לבין מקרים שערבי מכה יהודים.
שבכל מקום כבר מייחסים את זה לפיגוע, לא נראה לי שמישהו ייחס את כך שהכו את החקלאי שהכו מתנחלים לפיגוע לדוגמא.
התקשורת הישראלית וחברי הפורום? אתה קראת עיתונות בזמן האחרון ואין ספור הכתבות על נוער הגבעות?
אל תהייה קטנטני. יש התייחסות, התייחסות מספקת.
ציטוט:
מבחינתי לפחות, שמייחס את עצמי ל"אנטי ציונות" זה התגדות לרעיונות הציונות,לפעלותיה,ולתוצאותיה.
זה לא פוסט ציונות מכיוון שאני לא מטיל ספק ברעיונות הציונות,אלה שולל אותם באופן מוחלט.
ואני מקווה שהאלטרנטיבה שלי לכך כבר הובנה מדיונים קודמים,אם לא, אז להסביר אותה שוב לא תיהיה בעיה.
1. מעולם לא היה לי איתך דיון אשמח אם תסביר את האלטרנטיבה.
2. לא ענית על השאלה, הרעיון הבסיסי של הציונות הוא בת לאומי לעם היהודי.
אם אתה מתכוון להפיכתה של התנועה ללאומניות פשיסטית הרואה ביתר חשיבות את המדינה, אז גם אני אנטי ציוני.
אבל הרעיון הבסיסי הוא עדיין זכות של העם היהודי.
1.האלטרנטיבה מבחינתי זה לפרק את הצורה של עמים,לאומים מדינות וכו' ושאנשים יחיו בקהילות עצמאייות ללא כפייה מצד אף אחד.
זה על רגל אחת ,אין לי בעיה להרחיב,אבל צריך להיות יותר ספציפיים..
2.לאום,ועמים זה בדיוק הדברים שאני מתנגד אליהם.,אז איך אני לא יהיה אנטי כלפי תנועות שמקדמות את בדיוק אותם אינטרסים?
שבנוסף לכך גם מדכא כל מי שמפריע לה..
כמו שאמרתי, אני נוטה להגדיר את עצמי כך, מכיוון שדעותיי קרובות מספיק להגדרות של האנטי ציונות.
כמובן שתמיד יבוא אנשים כמו "Officer Barbrady" וישר יגידו "הוא אנטי ציוני! הוא רק רוצה למשוך תשומת לב ולהיות שונה!" ולא ירצו לשמוע יותר מזה, ולא להסתגר מאחורי הגדרות מטופשות.