תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 03:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אצלנו בחצר המסתננים מתל אביב - לאטמה
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
זה לא משנה בכלל איך קוראים להם ומה הם ובאיזה ארץ הם
צריך להחזי אותם לארצות שלהם, לפני שיהיה עוד יותר גרוע ממה שעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
שמוליקיפוד כתב:
תפסיקו לקרוא להם פליטים.הם מסתננים.
למיטב הבנתי הם פליטים כשהם מגיעים למצרים,בישראל הם כבר חצו את הגבול בפעם השניה מה שלא הופך אותם לפליטים.

תקנו אותי אם אני טועה.

זה לא כזה שחור ולבן. ולפי הקריטריון שהצבת, יהודים שברחו מאירופה לארץ ישראל, ועברו דרך מדינה שלישית כלשהי, הם כבר לא פליטים.
האמת היא שלעיתים קרובות במצרים הם גם נרדפים, ולרוב גם לא יכולים לקיים את עצמם. מצרים מדינה מספיק ענייה גם בלעדיהם.

אני לא נכנס איתך עכשיו לוויכוח על יהודים שברחו מאירופה במלחמת העולם,אלה על הגדרה נטו.
על הנייר הם לא פליטים.
מה שקורה איתם במצרים לא מעניין.גם ככה רובם באים כדי לכלכל את עצמם ולא בגלל שרדפו אותם.

אני לא תושב דרום ת"א,וכואב לי לראות את החרא שהם אוכלים שם יום יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
מה זה הנייר הזה שאתה מדבר עליו? אפשר לראות אותו?
על פי האמנות שישראל חתומה עליהן למיטב ידיעתי פליט בצורה רשמית מוגדר רק כזה שהוכר על ידי מדינה שבה הגיש בקשה למעמד פליט.
כך שתיאורטית אך אחד לא פליט, עד שהוא מגיש בקשה ומכירים בו.
על פי הקריטריון הזה כאמור אין באמת פליטים בישראל, כי מתוך משהו כמו 50 אלף מסתננים עד היום, ישראל אישרה רק 10 כפליטים. אבל זה טיעון קצת מעגלי.

גם לי כואב על תושבי דרום תל אביב. אבל הדמגוגיה הזאת על הפשיעה רק היא קשקוש שאין לו שום קשר למציאות. הנתונים מראים שלא רק שאחוז הפשעים המבוצעים ע"י מסתננים נמוך מחלקם היחסי באוכלוסיה, הוא הולך ויורד עם השנים. אל תאמין לי, תאמין למרכז המחקר של הכנסת שהפיק דו"ח מפורט בנושא
http://www.knesset.gov.il/mmm/data/pdf/m02625.pdf
עמוד 4 לעצלנים

ואין לי מושג למה הם באים לפה. גם לך לא. גם למדינת ישראל לא. זה לא מעניין אותה גם. היא פשוט החליטה שכולם מבקשי עבודה וזהו. אפילו כשמדובר במקרים מובהקים כמו שהיה לא מזמן, בו 600 "מהגרי עבודה" שנמלטו מסוחרי עבדים בדואים שחטפו אותם וחצו את הגבול לישראל
וכמובן שכל זה בינתיים לא מפריע לאף אחד להמשיך לתחזק פה אוכלוסייה של מאות אלפי עובדים זרים במקביל. הרבה יותר קל אחרי הכל פשוט להמשיך לא לנסות למצוא פתרון אמיתי לבעיית המסתננים, ופשוט לזרוק אותם בדרום תל אביב וערד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
תפסיקו לקרוא להם פליטים.הם מסתננים.
למיטב הבנתי הם פליטים כשהם מגיעים למצרים,בישראל הם כבר חצו את הגבול בפעם השניה מה שלא הופך אותם לפליטים.

תקנו אותי אם אני טועה.

אתה טועה, זה מויקפדיה
"משמעות סעיף זה היא כי פליט שנכנס שלא כדין למדינה בה הוא מבקש מקלט, לא יהיה חשוף לסנקציות דוגמת מעצר אם פנה בהקדם בבקשת מקלט, ואם הגיע ישירות ממדינה בה נשקפת לו סכנה (כשמעבר קצר במדינה אחרת או מעבר במדינה בה לא זכה להגנה נאותה, עדיין ייחשב להגעה ישירות מן המדינה בה נשקפת לו סכנה). הסעיף אינו קובע כי אדם שעבר במדינה אחרת אינו פליט ואינו קובע כי ניתן לגרשו למדינה בה נשקפת לו סכנה רק בשל העובדה שלא הגיע ישירות ממדינת מוצאו."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 23:57 

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 09:30 
אחלה, עכשיו שיקחו את המוגבל הזה שישימו אותו בחצר של חרדים במאה שערים, אחר כך שימשיך לאוטבוסים בירושלים, ושלא ישכח לעשות סיבוב בתפוח, ושיעשה מבטא אידיש, זה יהיה קורע ומצחיק ברמות על, וזה הדבר הכי טוב שאנשי ימין מצליחים להוציא מעצמם? לא פלא שהם כל כך לחוצים ופסימיים אם זה מה שמצחיק אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: