Bill Lawrence כתב:
תא אדומה כתב:
Bill Lawrence כתב:
גביזון כתב:
אוקיי תודה לכם.
אני מעביר את אמא שלי ואחותי אחרי 16 שנה מסלקום לאורנג', וגם אני אעבור אליהם, נעבור יחד, יש לי טלפון של נציג כמו שלת"א אמר והוא הביא אחלה לכל אחד מהם אחלה דיעל בהתאם לצרכים שלהם.
לפי מה שהבנתי ממכם עדיף לקנות את הסמסונג גלאקסי S2 ולקבל החזרים, ולא לקבל אותו בתשלומים דרך אורנג' שיורדים.
עכשיו איפה קונים את הפלאפון הזה? והאם כולם מוכרים ב2300 ש"ח?
נראה לי הזוי לשלם על פלאפון כי עד עכשיו כל 3 שנים קיבלתי מסלקום, פתאום לשים סכום כזה נראה לי מוזר, מצד שני הם יחזירו לי לפחות את מה שהוא עלה אם לא יותר.
בזכות החוק הזה ביררתי למשל היום עם נציג פלאפון שהיה באוניברסיטה, אני משלם לסלקום 88 ש"ח לחודש על מכשיר נוקיה N86, נשארו לי עוד 20 תשלומים, כל עוד אני נשאר אצלם עם המכשיר אני לא משלם עליו. אם אני עובר סתם דוגמא לפלאפון, הם מחזירים לי 120 ש"ח על המכשיר, בתנאי שאני נשאר עם המכשיר הנוכחי ולא משדרג, החוק הוא על מכשיר אחד בלבד. כך שיוצא שלא רק שמשלמים לי על המכשיר, אלא אני עוד "מרוויח" 32 ש"ח בחודש. וחוצמזה מורידים עוד 50 ש"ח לחודש מהתוכנית על ניוד לחברה אחרת.
בקיצור חבר'ה, החוק הזה מ2009 הוא דנדש, תנצלו אותו ותקבלו מה שמגיע לכם,מדהים איך פעם שילמתי מאות שקלים בחודש.
עכשיו איפה קונים את הפלאפון הזה? והאם כולם מוכרים ב2300 ש"ח?
תודה

http://www.vmobile.co.il/החנות הכי זולה שמצאתי.
חבר'ה, אני עדיין לא כל כך הבנתי איך הולך עניין הזיכויים וכו'. בבקשה, תנו הסבר. 
אני קניתי בE-LINE.
יש איזה 3 סניפים בארץ, כנס לאתר שלהם תראה הכל.
Galaxy S2 ב vMobile עולה פחות.
לא יודע כמה עולה בVMOBILE, לא יודע כמה זה עולה עכשיו בE-LINE, אבל אני קניתי לפני שבועיים וחצי משם ועלה לי 2300
ככה או ככה, בכל הרשתות (שוב פעם, כשאני בדקתי שזה היה לפני כשבועיים וקצת), אתה מקבל החזר של 119 שקלים על המכשיר + במידה ואתה עובר מחברה לחברה אחרת (פלאפון לאורנג' לדוגמא) אתה מקבל הטבת ניוד על סך 50 שקלים (כן, כאילו על כלום).
אז בסופו של דבר קנית מכשיר ב2300, תחלק את זה ל36 חודשים כי ההחזר שאתה מקבל (119) הוא ל36 חודשים = 64 שקלים. כלומר, המכשיר שלך עלה לך 64 לחודש, ואתה מקבל כל חודש 119 שקל = אתה מרוויח כל חודש 55 שקלים עליו + 50 שקלים במידה ועברת לרשת אחרת.
ברגע שאתה מצטרף למסלול מסוים, אתה מתאים אותו לצרכיך (כמה נפח אינטרנט, מהירות גלישה, זמן אוויר, SMS, או מה שלא יהיה), ומחסיר ממנו את אותם 105 שקלים ממחיר המסלול וזה כמה שאתה תשלם לחברת הסלולר שהתחברת אלייה על המסלול שעשית. זה יוצא ממש משתלם, לי יוצא על מסלול לא רע בכלל 70 שקל לחודש (כמובן שאני גם משלם על המכשיר כ64 שקלים לחודש).
סך הכל ההוצאה שלי על הפלאפון+על המסלול הטוב שקיבלתי יוצא באזור ה130 שקלים. בקיצור, כלום לעומת פעם.
*בנוסף לסלקום היתה איזה הטבה של 10 שקלים הנחה למשך 12 חודשים, שווה לבדוק אם זה עוד קיים (כשאני עשיתי ההטבה הזאת היתה, לא זוכר איך הם קוראים לה)