וואלה, הפתעת אותי עכשיו. הייתי בטוח שאתה אשכנזי מדי בשביל הדברים האלה עמיר בניון (במיוחד באלבום "ניצחת איתי הכל") לדעתי השאיר אבק לכל שאר המתחרים שלו, והוא לא נופל בהרבה מזוהר ארגוב ביכולות שלו. חוץ ממנו בין כל הבררה של היום אפשר לציין לטובה את משה פרץ שלדעתי הוא היחיד שעושה מוזיקה באמת טובה
אני מהפון, אקשיב בבוקר אבל איזו עטיפה מעצבנת! ושיהיה ברור שהאל הוא עדין יהונתן רכטר!
ונזכרתי ששלמה גם הקדיש לי את מלך העולם
_________________ "יש! פולין! פולניה!" (בנאדו)|"זו הגרלה קלה" (שטראובר)|"אין סיכוי שנפסיד בחנוכה" (אליהו)|"ניקח אליפות כי אנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ" (קינן)|"בלי שירי שואה" (פניני) תודה רבה אבא. מכל הקבוצות דווקא הפועל.
פעם ראשונה בחיים שהצלחתי להתרגש משלמה ארצי אבל בשלוש השבועות האחרונים אני מתרגש 20 פעם ביום, אז מילא
לא הייתי היום, אבל בסופש שעבר הייתי בהופעות של רביץ, סנדרסון וארצו מעטים הרגעים שמתעלים על יהודית שמזמזמת את הקטע האינסטרומנטלי של מתי כספי ב "לקחת את ידי בידך " ושלמה אכזב שלא נאם יותר
_________________ "יש! פולין! פולניה!" (בנאדו)|"זו הגרלה קלה" (שטראובר)|"אין סיכוי שנפסיד בחנוכה" (אליהו)|"ניקח אליפות כי אנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ" (קינן)|"בלי שירי שואה" (פניני) תודה רבה אבא. מכל הקבוצות דווקא הפועל.
אני חושב שהגיע הזמן להודות ש Rock 'n' Roll Animal הוא די חרא של אלבום, והביצוע הזה הוא מזעזע. נשמע כמו שיר של דרק והדומינוז.
לו ריד הוא עדיין אליל הנשים ו Sweet Jane היא עדיין יצירת מופת, רק לא בגרסא הזו.
לא הקשבתי ללינק, אבל מה רע בלהקה שכוללת את האולמנס וקלפטון?
אם כבר בטקסטים עסקינן, טקסטים, מיזנטרופיה ולו ריד, אז:
Hey man, what's your style How you get your kicks for living Hey man, what's your style How you get your adrenalin flowing now How you get your adrenalin flowing
Hey man, what's your style I love the way, try to call now Hey man, what's your style I ain't jealous of the way you're living I ain't jealous of the way you're living
When you cut that dude with just a little mania You did it so, ... ah
When the blood comma' down his neck ... Don't you know it was better than sex, now, now, now It was way better than getting mean 'cause it was, the final thing to do, now Get somebody to come on to you and then you just get somebody to to now, now, come on to you And then you kill 'em, yeah You kill 'em, now, now, cause I need kicks ... I'm getting bored, I need, need, need, need now, now some kicks Oh, give it, give it, give it, give it to me now, now, kicks
Hey man, what's your style How you get your kicks for living Hey man, what's your style How you get your adrenalin flowing now, now, now, now, now How you get your adrenalin flowing
Hey man, what's your style You know, I love the way you drive your car now Hey man, what's your style I ain't jealous of the way you're living Ain't jealous of, now, now, the way you're living
Hey, newspaper ... You did it so, wow, crudely, now With that blood coming down his chest It was way better than sex, now, now It was way better than getting mean It was the final thing to do Get somebody to came, come on to you, then Get somebody to, ah, come on to you Better kill them now Better kill him now, now Yeah, yeah, yeah, kill him now, now 'Cause I need kicks I need some kicks I'm getting bored I need, need, need, need, need, need, need some kicks Yeah, need, need, need, need, need, need, need some kicks Oh, give it now, kicks Yeah, need some kicks Yeah, need some k-k-k-k-k-k-k-k-k-k-k-k-k-k-k-k, kicks Oh, give it me now, now Kicks, kicks, kicks, kicks ...
_________________ הפועל תל אביב כדורסל - לעולם לא תצעדי לבד! הצטרפו עוד היום לעמותת הפועל אוסישקין. ובואו למשחקים.
Picking up pieces of information Time locks Picking up pieces of information about you And how to pick locks Scouting around on the Lower East Side and matresses in the rain Them uptown ladies with their uptown coats Come down here to get laid
It's a boring macho trip And I'm the type that facinates Hey, Mrs Pamela Brown, how's the Dakota?
You're twenty eight years and your face has been lifted But you still look so much older You been desoiled and your linen is drab, You've got crabs The things they sell you Your credit cards I love you for it I love you for it Sell your sugar I'm a humanitarian I give it all to myself That way you way you cling And I stay additive
And psychologically you know Hey, psychologically it's better that I think that I am dirt Psychologically it's better that I think that I am dirt Do you know it's better to think I'm dirt Don't you like to have some dirt That all it's worth it's just dirt Cheap Cheap damn dirt Hey Pam, dirt Cheap dirt Dirt Uptown dirt Dirt
_________________ הפועל תל אביב כדורסל - לעולם לא תצעדי לבד! הצטרפו עוד היום לעמותת הפועל אוסישקין. ובואו למשחקים.
אני חושב שהגיע הזמן להודות ש Rock 'n' Roll Animal הוא די חרא של אלבום
הגיע הזמן? למה חיכית עד עכשיו? אם הוא ניסה לקחת את זה לכיוון הרוקנרול הוא עשה את זה רע ואם ניסה לקחת את זה לבלוז הוא עשה את זה רע מאוד זה כאילו הוא ניסה לערבב את כל מה שעבד באותן שנים ליצירה אחת מושלמת, כשבפועל הוא חירבן את הכל והוסיף לזה אורגן. אפשר לשמוע בבירור השפעות של בואי, של קרים, של לד זפלין. שאני לא יודע אם אלו באמת הלהקות שעיצבו את האלבום הזה, אבל זה בהחלט נשמע כמו בלנד מזעזע של כולן.
והשיר הכי טוב של ריד הוא בכלל xmas in february והאלבום לייב הכי טוב שלו הוא animal serenade ועוד הצהרה חסרת משמעמת- השיר הכי טוב באלבום הזה הוא venus in furs,וזה באופן כללי אחד השירים הכי טובים שנכתבו אי פעם. 4 הצהרות חסרות משמעות בשלוש שורות- פאקין התעלתי על עצמי
ענייןאחד מביך: שלמה מוחה על הניצול של בעלי הדירות ובמקביל בתוך שנתיים מעלה את המחיר לכרטיס להופעה שלו ב- 110 ש"ח , תוך ניצול של ביקוש גדול מהיצע
בקיצור , משפט יפה שלו מתוך "חום יולי אוגוסט" שמסכם את הכל
"גם בקיטש יש שמץ של אמת"
אני חושב שהגיע הזמן להודות ש Rock 'n' Roll Animal הוא די חרא של אלבום, והביצוע הזה הוא מזעזע. נשמע כמו שיר של דרק והדומינוז.
לו ריד הוא עדיין אליל הנשים ו Sweet Jane היא עדיין יצירת מופת, רק לא בגרסא הזו.
לא הקשבתי ללינק, אבל מה רע בלהקה שכוללת את האולמנס וקלפטון?
1. דרק והדומינוס זאת להקה אדירה ואגב, היא כוללת רק את דווין אולמן שהשתתף שם רק בכמה שירים. 2. השיר rock'n'roll ברוקנרול אנימל זה שיר אדיר לדעתי, וזה דיסק די סבבה אתם לא יכולים לומר עליו שהוא חרא. בכלל לו ריד אחד הגדולים satelite of love אחד השירים הגדולים . אם הייתי יודע להעלות שירים מיוטיוב לפה אז הייתי מעלה אותו..
אגב בלינק ששמתי - החיקוי המושלם של ריטה: צילי ינקו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה