תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 20:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פסיכומטרי
הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
בקורס שאני עשיתי אמרו לנו שהקורס מעלה את הציון בכ-100 נקודות בממוצע.
אני אישית קיבלתי בסוף במבחן משהו כמו 150 נקודות יותר ממה שקיבלתי בסימולציה הראשונה.

(אגב, באותו יום שניגשתי לפסיכומטרי גם גילי ורמוט ניגש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2011, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
אני אישית קיבלתי בסוף במבחן משהו כמו 150 נקודות יותר ממה שקיבלתי בסימולציה הראשונה.

מה שאמרו זה שקר מוחלט
וברור שתקבל יותר מאשר בסימולציה הראשונה. יותר מזה, 150 זה יחסית מעט.
*למען הסר ספק, זה אומר שהתחלת טוב, לא שסיימת גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 01:51 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם אדום נחמד.
אם קיבלת ב 150 נקודות יותר מאשר בסימולציה הראשונה יש 2 אופציות.
1. שאתה ממש אבל ממש טיפש.
2. שהסימולציה הראשונה שנתנו לך בקורס היתה ממש ממש ממש קשה ולא באמת מבחן פסיכומטרי בשביל
ליצור אצלך את הרושם שהם עוזרים לך.

רוב הקורסים אם לא כולם מלמדים שיטות חשיבה שאל בהרכח מתאימות לכולם, ולכן הם מאוד בעייתיים,
הייתרון בהם הוא אחד, וזה שהם מחייבים אותך לשבת על התחת וללמוד.
המלצה שלי למי שעוד לא התחיל ללמוד בקורס כזה או אחר לחשוב מה הוא רוצה ללמוד ואיפה,
לבדוק מה תנאי הקבלה וכמה פסיכומטרי אתה צריך.
אחרי זה לעשות לעצמך סימולציה אמיתית, ולראות כמה אתה מקבל, אם יחסית קרוב 20-30 נקודות,
תלמד לבד, חבל על הכסף והחוסר חיים בזמן הקורס.

אני לא מחזיק מעצמי גאון במיוחד וקיבלתי אחרי שבועיים של למידה עצמאית 663, מכיוון
שהיתי צריך 650 לקבלה אוטומטית אז זה הספיק לי. בסימולציה הראשונה שערכתי לעצמי קיבלתי 620+-.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 05:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
EISEN כתב:

מה שאמרו זה שקר מוחלט
וברור שתקבל יותר מאשר בסימולציה הראשונה. יותר מזה, 150 זה יחסית מעט.
*למען הסר ספק, זה אומר שהתחלת טוב, לא שסיימת גרוע.

לא הבנתי איך זה מסתדר - מה שאמרו זה שקר מוחלט, ו-150 זה יחסית מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 06:49 
א. קורס לא מעלה את הציון ב 150 נקודות. אפילו לא קרוב.
ב. הפרש של 150 נק' בין סימולציה ראשונה לבין התוצאה הסופית זה פער נמול. זה מעיד או על ציון נמוך במבחן או על ציון גבוה בסימולציה הראשונה...

ההשוואה היתה צריה להיות איזה ציון היית משיג לו הייתי לומד לבד ולא ביחס לסימולציה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ב. הפרש של 150 נק' בין סימולציה ראשונה לבין התוצאה הסופית זה פער נמול. זה מעיד או על ציון נמוך במבחן או על ציון גבוה בסימולציה הראשונה...

ההשוואה היתה צריה להיות איזה ציון היית משיג לו הייתי לומד לבד ולא ביחס לסימולציה הראשונה.

:ROSE:
אתה רואה, לפעמים אתה מסכים איתי. זה לא כזה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 08:38 
גביזון כתב:
red_o כתב:
* הערה קטנה וחשובה - עשיתי כבר פעמיים פסיכומטרי בין כיתה י"א לי"ב ובאמצע י"ב ששקלתי ללכת על עתודה. פעם ראשונה עם קורס מזורז מאוד של לחמן ופעם שנייה לבד. הציון היה ברצפה. אני מתכוון לעשות עוד פעם אחת וזהוווו ז"א יש לי צ'אנס אחד כי אין לי כוח לעשות יותר מ3 פעמים. לכן נורא חשוב לי ללכת על המקום שהוא הכי טוב ושאני אתן את כולי והם יעזרו לי איפה שאני צריך עזרה ואני אסיים עם החראאא הזה!

אתה האינדיקציה הכי טובה ליואל גבע.
חוצמזה בלי קשר תכין את עצמך נפשית לקריעה פעם אחרונה ודי, אבל ככה שזה יהיה באמת פעם אחרונה.

פרט נמק והסבר?
מה ז"א האינדיקציה הכי טובה ליואל גבע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
* הערה קטנה וחשובה - עשיתי כבר פעמיים פסיכומטרי בין כיתה י"א לי"ב ובאמצע י"ב ששקלתי ללכת על עתודה. פעם ראשונה עם קורס מזורז מאוד של לחמן ופעם שנייה לבד. הציון היה ברצפה. אני מתכוון לעשות עוד פעם אחת וזהוווו ז"א יש לי צ'אנס אחד כי אין לי כוח לעשות יותר מ3 פעמים. לכן נורא חשוב לי ללכת על המקום שהוא הכי טוב ושאני אתן את כולי והם יעזרו לי איפה שאני צריך עזרה ואני אסיים עם החראאא הזה!

בפעמים הקודמות שעשית פסיכומטרי, כמה השקעת? האם למדת הרבה? כי גם קורס מזורז עוזר-אם משקיעים בו.
בנוסף, קורס מלא זה גם לא ערובה לציון טוב.
כל יום לתרגל, כל יום ללמוד עוד קצת מילים, כל ערב לקרוב ספרים באנגלית. אין סיבה שלא תקבל את הציון שמגיע לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 11:38 
עשיתי בקידום והם לא רעים בכלל.
הוצאתי הרבה מעבר למה שציפיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 14:25 
עכשיו חזרתי בדיוק מסימולציה ביואל גבע. הם פשוט מפרקים אותך בסימולציות. הם מכינים אותך הכי טוב שאפשר. אני עכשיו מסתכל על המבחנים שמפורסמים במרכז הארצי באינטרנט ועושה אותם כמעט מושלמים. וחטפתי בראש עכשיו בסימולציה של גבע. הם משהו מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 15:55 
morrissey כתב:
עכשיו חזרתי בדיוק מסימולציה ביואל גבע. הם פשוט מפרקים אותך בסימולציות. הם מכינים אותך הכי טוב שאפשר. אני עכשיו מסתכל על המבחנים שמפורסמים במרכז הארצי באינטרנט ועושה אותם כמעט מושלמים. וחטפתי בראש עכשיו בסימולציה של גבע. הם משהו מטורף.

מעבר לסימולציות
איך השיעורים עוברים? נותנים עצות ועוברים על דברים חשובים או שכל שניה אחד מתוך ה40 תלמידים שבכיתה שואל שאתה שמעכבת?
ומה לגבי יחס אישי? יש דבר כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 16:25 
red_o כתב:
morrissey כתב:

מעבר לסימולציות
איך השיעורים עוברים? נותנים עצות ועוברים על דברים חשובים או שכל שניה אחד מתוך ה40 תלמידים שבכיתה שואל שאתה שמעכבת?

שמע בעיקרון המועד שאני עושה (עוד שבוע וחצי) זה מועד לא גדול במיוחד, אז יצא שהכיתות לא מלאות. אנחנו בערך 25 אנשים בכיתה ויש יחס מאוד אישי. השיעור עובר חלק, אם מישהו לא מבין, מתעכבים עד שהכל מובן.
אפשר להגיע חצי שעה לפני השיעור לשאול שאלות, וגם להישאר אחרי השיעור לשאול שאלות וזה נעשה באופן יחידני, אחד על אחד עם המורה. אני חושב שהם נותנים לך כל מה שהם יכולים. לגבי להכין אותך טוב לבחינה עצמה, אני עדיין לא יודע כי את הבחינה אני אעשה רק בעוד שבוע וחצי, אבל חברים שלי שלמדו בגבע הצליחו. אני, את הבחינות שבמרכז הארצי שבאינטרנט עושה באחוזים גבוהים- זה מה שאני יודע.
אגב, גם המורה שלנו עושה כל מיני שיחות אישיות למי שרוצה לגבי החשיבות של הפסיכומטרי כדי להוריד את הלחץ מהבחינה וכל זה.
בתאכלס, החסרון היחיד זה המחיר... שהוא בערך פי 1.5 בממוצע מכל מכון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
morrissey כתב:
red_o כתב:
morrissey כתב:

מעבר לסימולציות

שמע בעיקרון המועד שאני עושה (עוד שבוע וחצי) זה מועד לא גדול במיוחד, אז יצא שהכיתות לא מלאות. אנחנו בערך 25 אנשים בכיתה ויש יחס מאוד אישי. השיעור עובר חלק, אם מישהו לא מבין, מתעכבים עד שהכל מובן.
אפשר להגיע חצי שעה לפני השיעור לשאול שאלות, וגם להישאר אחרי השיעור לשאול שאלות וזה נעשה באופן יחידני, אחד על אחד עם המורה. אני חושב שהם נותנים לך כל מה שהם יכולים. לגבי להכין אותך טוב לבחינה עצמה, אני עדיין לא יודע כי את הבחינה אני אעשה רק בעוד שבוע וחצי, אבל חברים שלי שלמדו בגבע הצליחו. אני, את הבחינות שבמרכז הארצי שבאינטרנט עושה באחוזים גבוהים- זה מה שאני יודע.
אגב, גם המורה שלנו עושה כל מיני שיחות אישיות למי שרוצה לגבי החשיבות של הפסיכומטרי כדי להוריד את הלחץ מהבחינה וכל זה.

כמה עולה קורס?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

א. הם אומרים שהקורס מעלה בכ-100 נקודות בממוצע, לא ב-150. בכמה אתה חושב שזה מעלה?
ב. סימולציה ראשונה 591, מבחן סופי 738.
ג. כמובן שאי אפשר לעשות השוואה כזאת.

בכל מקרה, ההמלצה שלי היא כן לעשות קורס. יכול להיות שהיום אתם חושבים שתרצו ללמוד משהו אחד, ומתישהו בעתיד תשנו את דעתכם ותחליטו שאתם רוצים ללמוד משהו אחר.
תבואו פעם אחת, תשלמו קצת כסף (אפשר גם מהפקדון הצבאי), תקרעו את התחת איזה חודש-חודשיים, ובסוף יהיו פתוחות בפניכם מקסימום אפשרויות שאתם יכולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 17:17 
Officer Barbrady כתב:
morrissey כתב:
red_o כתב:
morrissey כתב:

מעבר לסימולציות

כמה עולה קורס?

מחיר מקורי נראה לי 8000 ...
אבל יש הנחה לחיילים משוחררים וזה עולה 6600 משהו כזה...הם אפילו לא ביקשו הוכחה את האמת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
אז המחיר הוא הפקטור המשמעותי מבחינתי בעניין הזה. העדפתי ללכת למקום שני(היי קיו) עם הנחה ספציפית של 75%(לא כל חייל יכול לקבל הנחה כזאת) בגלל המקום בו שירתתי ולשלם 2220. אני מקווה שהיי קיו גם מלמדים ברמה גבוהה, כי אני חלוד מאוד.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 19:12 
פאק, לא היה לי מושג שמחיר קורס יהיה בסביבות 6 וחצי אלף ש"ח :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 19:26 
בזמני ( :SMOKE: ) קורס בלחמן לחיילים משוחררים עלה 1800 ש"ח.
בלי קשר לואוצ'ר שקיבלת או לא קיבלת מהצבא.
וזה לא היה לפני כ"כ הרבה זמן, אז כדאי לך לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 19:28 
אם אני מחליט שאני לא רוצה קורס, אלא לחרוש לבד ולגשת לפסיכומטרי.
איך עושים את זה? איך אני יודע מה ללמוד (ספרים וכו'..) ואיפה תכלס עושים את המבחן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 19:33 
עד המ!!ת הפועל כתב:
איך עושים את זה? איך אני יודע מה ללמוד (ספרים וכו'..) ואיפה תכלס עושים את המבחן?

חפש בגוגל "המרכז הארצי לבחינות והערכה", יהיו שם את כל הפרטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 19:36 
Kyahs כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

חפש בגוגל "המרכז הארצי לבחינות והערכה", יהיו שם את כל הפרטים.

תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 19:38 
EISEN כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

א. הם אומרים שהקורס מעלה בכ-100 נקודות בממוצע, לא ב-150. בכמה אתה חושב שזה מעלה?

בכל מקרה, ההמלצה שלי היא כן לעשות קורס. יכול להיות שהיום אתם חושבים שתרצו ללמוד משהו אחד, ומתישהו בעתיד תשנו את דעתכם ותחליטו שאתם רוצים ללמוד משהו אחר.
תבואו פעם אחת, תשלמו קצת כסף (אפשר גם מהפקדון הצבאי), תקרעו את התחת איזה חודש-חודשיים, ובסוף יהיו פתוחות בפניכם מקסימום אפשרויות שאתם יכולים.

הציון הראשון שלך היה גבוה מאוד יחסית (הממצוע הכללי הוא בערך 530 אאל"ט), והציון שלך גם גבוה מאוד...
סחתיין עליך.

יש טענות שונות לגבי האפקטיביות של קורס פסיכומטרי והאמת היא שקשה מאוד להוכיח את זה כי זה מאוד תלוי באישיות שלך.
לאנשים עם משמעת עצמית חזקה ההשפעה של קורס נמוכה יחסית. למי שיש משמעת נמוכה זה יכול להגיע ל 100 נקודות ואפילו יותר.
אני מניח שהממוצע הוא סביב ה 50 נקודות, אם כי זאת סתם הערכה שמבוססת על היגיון ותו לא.

אגב, כל מה שציון פסיכומטרי יודע לנבא זה הצלחה בשנה א' (בלבד) באוניברסיטה. מעבר לכך נאדה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
או אם נהיה יותר מדוייקים -
מה שציון פסיכומטרי יודע לנבא זה הצלחה בפסיכומטרי... :SMOKE:
(ואת זה אמר לי חבר מהלימודים שהוא בעצמו מדריך פסיכומטרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:06 
ראיתי רק כמה שאלות לדוגמה וקיבלתי חום.. כנראה שאני מסוג האנשים שיילך למכללה :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:14 
EISEN כתב:

אמיתי- יש מחקרים רציניים שמראים שקיימת קורלציה בין הציון הפסיכומטרי לבין ההישגים בשנה א' אבל לא מצאו קשר להצלחה בתואר ראשון וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2011, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
EISEN כתב:

אמיתי- יש מחקרים רציניים שמראים שקיימת קורלציה בין הציון הפסיכומטרי לבין ההישגים בשנה א' אבל לא מצאו קשר להצלחה בתואר ראשון וכו'...

סבבה. נזרום עם זה.
ניסית כבר את חומוס אבו חסן של בקה אל גרביה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
EISEN כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הציון הראשון שלך היה גבוה מאוד יחסית (הממצוע הכללי הוא בערך 530 אאל"ט), והציון שלך גם גבוה מאוד...
סחתיין עליך.

יש טענות שונות לגבי האפקטיביות של קורס פסיכומטרי והאמת היא שקשה מאוד להוכיח את זה כי זה מאוד תלוי באישיות שלך.
לאנשים עם משמעת עצמית חזקה ההשפעה של קורס נמוכה יחסית. למי שיש משמעת נמוכה זה יכול להגיע ל 100 נקודות ואפילו יותר.
אני מניח שהממוצע הוא סביב ה 50 נקודות, אם כי זאת סתם הערכה שמבוססת על היגיון ותו לא.

אגב, כל מה שציון פסיכומטרי יודע לנבא זה הצלחה בשנה א' (בלבד) באוניברסיטה. מעבר לכך נאדה...

530 זה בערך הממוצע של הציון הסופי (לפי הנתונים של המרכז הארצי, 45% מקבלים 525 ומטה), לא של הסימולציה הראשונה.
וכתבתי לאופיסר בפרטי לגבי היי קיו, סליחה מראש על החפירה:

ציטוט:
אין לי שום מידע על החברות האחרות, ככה שיכול להיות שבהכל הם יותר טובים. אענה לך בצורה אובייקטיבית לגבי הקורס.
כמו שאמרתי, 5 וחצי שעות זה לא כזה נורא (לצורך העניין, מתחילים ב 9, הפסקה של חצי שעה ב 11, ועוד אחת של רבע שעה באחת). אצלנו בכיתה (24 תלמידים) יש אווירה מאוד טובה, לפעמים יותר מדי (כשחבר'ה מגזימים עם הצחוקים זה מפריע לעתים ללמוד, בעיקר למי שמתקשה עם החומר).
כמו רוב המכונים אני מאמין, רוב הקורס מתרכז בחלק הכמותי כי אנגלית לא באמת דורש הרבה לימוד מעבר לעקרונות בסיסיים, ובמילולי יש פחות נושאים הדורשים פחות תרגול.
המורה שלנו מצויינת מבחינה לימודית. גם שולטת בחומר וגם עם יכולות הוראה מאוד טובות (היא כבר מעל שנה וחצי שם), הבעיה היא שהיא מלמדת 3 כיתות (גרה ברחובות - מלמדת באשקלון פ"ת ות"א), ככה שלא תמיד היא זמינה במיידי, למרות שהם שמים דגש מאוד רציני על היחס האישי וכל זה. לי זה פחות הפריע כי אני לא מאלה שקופצים למורה על כל דבר, אבל אני יודע על כאלה שכן הפריע להם.
מצד שני יש לי ידידה שאין יום שהיא לא מתכתבת במיילים לפחות פעמיים עם המורה שלה, בכל שאלה. ככה שיש פה עניין של תלוי מורה ותלוי תלמיד (כמה אתה דורש את העזרה והיחס האישי).
היתרון הכי גדול של היי קיו זה האתר. באמת שיש בו הכל. ומה שטוב שהמורה שלך רואה כמה תרגולים אתה עושה, במה הולך לך פחות טוב ובמה יותר טוב. השוני הגדול (לטוב ולרע) הוא העניין של למידת מילים דרך האתר (brainwash). בכל החברות האחרות אתה מקבל כרטיסיות בלי סוף. היתרון של הכרטיסיות זה הניידות שלהן שבאמת בכל מקום אתה יכול לשלוף ולהתחיל ללמוד.
מה שטוב באתר (שאגב, נכון לכתיבת שורות אלה פועל רק באקספלורר) זה שהוא מסנן מילים לפי הידע שלך. אם רשמת שאתה יודע מילה, היא לא תחזור לך במקבצים של הלמידה, ככה שאתה מייעל את הלמידה (תמיד אתה יכול לראות את רשימת המילים הידועות כדי לבדוק אם אתה באמת יודע), מה שכמובן אתה לא יכול לעשות בכרטיסיות. כמו שרשמתי באשכול בנושא, אם אתה מסתדר עם מחשב, יכול לשבת עליו הרבה ויש לך גישה ישירה לאחד כזה, לא אמורה להיות לך בעיה עם זה.
כמובן שבנוסף אתה מקבל ערימת ספרים מכובדת (אני עכשיו שבוע לפני הבחינה ואני לא קרוב ולא אסיים את כל התרגולים שנתנו לי), ככה שגם פה לא חסר.
בקשר לסימולציות - מהשבוע השלישי נוספת לך משבצת בשבוע של סימולציה (בהתחלה 6 פרקים ומהשביעית 8 פרקים), ככה שיש לך רצף של הסתכלות כלפי ההתקדמות שלך לאורך כל הקורס.
שורה תחתונה, אני מרוצה באופן כללי מהקורס, אבל מצד שני אתה יכול קצת לקחת בעירבון מוגבל את מה שאני אומר בגלל שאני לא מאלה שבאמת דרשתי את העזרה הנוספת שבזה הרבה פעמים נבחנים קורסים טובים (אגב, פעמיים-שלוש היא נתנה לנו שיעורי בית אישיים בהתאם לנושאים החלשים של כל אחד, אני יודע שיש כאלה שעושים את זה יותר).
שיהיה בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 12:03 
עד המ!!ת הפועל כתב:
ראיתי רק כמה שאלות לדוגמה וקיבלתי חום.. כנראה שאני מסוג האנשים שיילך למכללה :SMOKE:

זאת שיטת חשיבה לא נכונה כי אתה לא צריך בשביל כל מקצוע לקבל 750... אם אתה רוצה נניח להתקבל לאנשהו שצריך פסיכומטרי 550, אז אתה יכול את החלק הכמותי יותר להזניח ולענות בו רק על השאלות הקלות (יענו להתרכז ב15-20 שאלות הראשונות בכל פרק) ולהתמקד יותר במילולי ובאנגלית שאלה פרקים שחלק גדול מהם זה פשוט לשבת על התחת וללמוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: