ציטיאט כתב:
גיא האדום כתב:
אין לי שמות למלונות אבל כמה המלצות כלליות. בלוס אנג'לס אתה חייב רכב. הייתי לוקח מלון בצד המערבי של העיר (אזור סנטה מוניקה למשל) ועדיין - צריך רכב. את הדרך בין לוס אנג'לס לסן פרנסיסקו אפשר לעשות ביום אחד. זה יהיה יום עמוס ועדיין לא צריך מלון. בסן פרנסיסקו אתה יכול לקחת מלון בקרבת יוניון סקוור אבל תיזהר לא לקחת מלון מזרחית לשם אלא אם אתה יודע מה אתה עושה. אתה יכול למצוא את עצמך במלון בלב אזור של הומלסים. ביוסימיטי יש שורה של מלונות במרחקים שונים מהשמורה. בגדול, אפשר לחסוך הוצאות ע"י מציאת מלון במרחק חצי שעה או 45 דקות נסיעה משמורה. בוגאס יש הבדל אדיר במחיר בין אמצע השבוע לסוף השבוע. בגדול עדיף לקחת מלון באמצע הסטריפ. יותר קרוב לבלג'יו יותר טוב (הבלג'יו עצמו יקר מאוד). מלונות בדרום הסטריפ (לוקסור למשל) - גם לוקח.
בגדול, בשביל כל הדברים האלו הולכים לאותו אתר בדיוק.
http://www.kayak.comעוד כמה המלצות. במיאמי מומלץ לנסוע לקייז. שרשרת איים מדרום לעיר. יש שם גם פארק לאומי האווגלייד. לא כזה להיט אלא אם תנינים ששוכבים בשמש בכל מקום עושים לך את זה. מחוץ לוגאס אתה יכול לטייל לקניון האדום (ככה ככה) או לנסוע נסיעה קצרה להובר דאם. ובייסבול זה המשחק המשעמם בעולם. באמת.
תודה רבה,רשמתי לעצמי
ואין סיכוי שאני אלך לביסבול,אני אחפש משהו יותר מעניין.
על הנסיעה לפלורידה קיז, (יענו - "מפתחות פלורידה") גם אני ממליץ.
כדאי לשכור רכב כשיורדים לשם, כי החוויה הכי גדולה היא עצם הנהיגה לשם.
(והדרך מאוד פשוטה - פשוט ישר ישר ישר ב-US-1 או בכביש האגרה של פלורידה).
אחרי שהגעתם ל-KEY WEST (האי האחרון בשרשרת והנקודה הדרומית ביותר של ארה"ב)
תכלס אין מה לעשות שם יותר מ-2 לילות.
והמלצה לגבי ניו יורק - תשתמשו כמה שיותר ברכבת התחתית שלהם, היא מדהימה ( תל אביב

או סמיילי בוכה) ויעילה מאוד. במנהטן אפשר גם ללכת הרבה ברגל, זאת העיר הכי פשוטה בעולם, כל הרחובות והשדרות שתי וערב.
אם אתם מתכננים ללכת לברודווי, אז תדעו שלקנות כרטיסים במקום יוצא הרבה יותר זול מלקנות מראש מאבי מסינג של ניו יורק...