באמת שכבר נהיה קשה להבדיל:
ציטוט:
צרות בהפועל פ"ת: גם גל חצור זומן לחקירה במשטרה
אחרי כמה ימים שקטים שוב עולים חשדות לגבי מכירת משחקים בהפועל פ"ת. "שופכים את דמנו", טען גורם בכיר בהנהלת הקבוצה. "יש אנשים במשטרה שמנסים לעשות לנו סיכול ממוקד כי לא מתאים להם לראות אותנו מצליחים".
VS
ציטוט:
"זה הפך להיות אופנה - כל איש ספורט = גנב. הוא לא עשה כלום", הוסיף עו"ד חימי. חצור פנה לשופטת: "שופכים את דמי. השקעתי מיליונים בקבוצה ושמים אותי עם אנסים ופושעים. זה לא לכבודי". מיד אחר כך פרץ הבעלים בבכי. השופטת לא התרשמה וקבעה בהחלטתה: "לאחר שעיינתי בחומר, קיימת התפתחות בחקירה המצדיקה את המשך שהייתו במעצר. אני מורה על מעצרו עד ל-26 ביוני בצהריים".
ציטוט:
דני לוי: בחיים לא ראיתי דבר כזה, הם אשכנזים עם לפטופים
הבוס של הפועל פ"ת השתלח פעם נוספת באוהדים שמחו נגדו. "זה הקהל הכי מגעיל במזרח התיכון", אמר לאחר המהומה שבמהלכה קרע שלטי מחאה והצדיע במועל יד. "הם מבריחים את הקהילה העסקית מהכדורגל".
VS
ציטוט:
דני לוי, שנשלח למעצר בית, לא מורשה לדבר על החקירה, אבל הבוקר הסכים לומר: "שיתפתי פעולה מלאה עם החוקרים. כואב לי שהחתן שלי במעצר, אבל אני יודע שלא עברנו על החוק בשום צורה. אסור לי לדבר על הפרשה, אבל כולם יראו בקרוב שהכל שטויות".
יושב הראש לא הגיע לדיון בבית המשפט לבקשת המשטרה, שסרבה לאפשר לו ליצור קשר עם העצורים: "הפועל פ"ת הולכת להיעלם ולא בגללנו, אלא בגלל האוהדים שמסביב".
ציטוט:
הפועל פ"ת תועמד לדין עקב אי סדרים כלכליים
על פי ההאשמות, עולה כי רק 15% מהתקציב הרשמי הלך לקבוצה עצמה, והשאר הושקע בנדל"ן ברומניה וברכישת דוכני לוטו. בנוסף, מסתמן כי כל הנבחנים הזרים שהגיעו בקיץ מועסקים כעת כפועלי בניין ללא רישיון שהייה אצל דני לוי.
VS
ציטוט:
חשד: ראשי פ"ת מימנו הגעת שופט מתחזה למשחק באילת. האדם הגיע במסוק למשחק האימון.
גל חצור ותומר סיני חשודים, בין היתר, בהטיית תוצאות משחקים. על פי חשד של חוקרי המשטרה, השניים מימנו הגעה של אדם שהתחזה לשופט לאילת כדי שזה ינהל את אחד ממשחקי האימון של הקבוצה.