תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 יולי 2025, 19:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נאום אובמה
הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
תשובה אמיתית לי אליך,
אם וכאשר תחתום ישראל על הסכם ותפנה את כל השטחים לטובת מדינה פלסטינית - האם תשקול ללכת לגור במדינה אחרת (נניח בפולין אם במקרה הגעת משם) ולא במדינה שעשתה מעשה שלשיטתך הוא גרוע כל כך?
יש לי עוד שאלה, אתה חושב שהמס על הדלק מוצדק? אם לא - האם אתה שוקל לעבור לגור במדינה אחרת במקום להתלונן על כך?
האם אתה שוקל לעבור למדינה אחרת משום שלא מחזירים את גלעד שליט? כאילו, די להתלונן ולהתלונן, אם כל כך רע לך - תלך!
האם אתה מציע לאנשים אחרים לעבור למדינות אחרות, או שואל אותם אם הם שוקלים את זה, מעוד סיבות אחרות חוץ מאלה ששאלת אותי?

עכשיו, אחרי שקראת את תשובתי, האם אתה מבין מדוע מה ששאלת אותי מטופש?

לא, איש יקר ובלונדיני.
יחי ההבדל הקטן בין השאלה שלי לדוגמאות שלך.
אבל אני לא אתייחס להבדלים, אני פשוט אשאל למה לא בעצם?
אתה ללא ספק חושב שרוב אזרחי ישראל הם פאשיסטים, ואתה לחלוטין לא מזדהה עם הדימוי הישראלי. יש לנו צבא כובש אכזב וחסר רחמים.
אתה גם, ממה שהבנתי, לא בחור דתי ככה שאין לך חיבור אמיתי למדינה.
אתה גם מאוד רגיש לבעיות העם הפלסטיני, הרבה יותר מאשר הרגישות שלך לבעיות שלנו פה...

למרות מה שחשבת שהבנת, אני לא מדבר על לגרש אותך מפה...
אני שואל בפשטות, מדוע דווקא כאן?

אגב, אחרי שנתתי את הסיבות מדוע לא לגור כאן, לפי איך שאני רואה את גישתך לחיים, אתה מבין מדוע הדוגמאות שלך (מס דלק למשל) לא רלוונטיות לנושא?
אגב נוסף, הן דווקא כן רלוונטיות.. אני לחלוטין רואה את עצמי מעתיק את מקום מגורי אם המס יעלה ואמצא את עצמי משלם, נניח, 65 אחוז מס הכנסה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 00:50 
תודה לך שהמצאת עבורי דעות שאין לי
- אני לא חושב שרוב הישראלים פאשיסטים, רק שמרנים ומוסתים
- אני מזדהה מאוד עם ישראל ועם הציונות
- אני לא חושב שצה"ל צבא "חסר רחמים" - אלא פשוט גוף שעבר השחתה מוסרית בלתי נמנעת בגלל הנסיבות שהפכו אותו למשטרה של קלגסים
- רגישותי לבעיות העם הפלסטיני נובעת בראש ובראשונה מרגישותי לעתידה של ארצי מולדתי, ושל עמי - עם ישראל

וזו גם התשובה לשאלה שלך - ולהערה שגויה נוספת שטרחת להוסיף - יש לי ועוד איך חיבור למדינה, כי זו ארצי, מולדתי. הבנת את זה ברוך? הכל פה שלי, שייך לי. אם לא פיזית - אז רוחנית. בניגוד לכל מיני מפגרים שרואים את זכותם כאן מבוססת על האל-אס-די שעשה אברהם אבינו ששמע קולות והבטחות מחבר דמיוני - אני לא צריך שום תירוצים כאלה. אני נולדתי פה, ופה אני אמות. אני בהחלט רואה את עצמי "מתאוורר" במדינה אחרת, חי חיים אחרים לכמה שנים, אבל בסופו של דבר אין לי בית אחר. ואת הבית הזה אני מתכוון לעשות הכל כדי להציל מציפורניו של הימין המטומטם ששולט פה.

אה, ואני לא בלונדיני. איגור שקווירין היה הבלונדיני עם הנעל האדומה, אני רק עושה לו מחווה.

נערך לאחרונה על ידי הבלונדיני עם הנעל האדומה בתאריך 20 מאי 2011, 00:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
גביזון כתב:
ofri כתב:
גביזון כתב:
הא? הוא אמר בפירוש גבולות 67, אל מה אתה מדבר?

תראה ערוץ 2 היה שם כותרת לא תיהיה מדינה פלסטינית חד צדדית רק בהסכם שלום

מה כותרת? שמעתי את כל הנאום.
לא מדינה חד צדדית, אלא הסכמים וחילופי שטחים על בסיס גבולות 67, אתה בכלל מבין מה זה אומר? זה הדבר הכי גרוע שנתניהו יכל לשמוע.

אני יודע אחי אבל אין ברירה עם כל הצער נצתטרך מתשיהו להחזיר לשונאי ישראל האלה שטחים אבל עדיין לא נוכל לתת , שיהיה להם זכות ריבונית..

הרגת את המשפט עם איפה ששמת את הפסיק...שתיהיה בריא :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
מדינה אחת לשני מנהיגים :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
אילו חמאס היה שולט בגדה היתה איזושהי לוגיקה בדבריך, אבל מי ששולט שם הוא אבו מאזן וכוחות הבטחון הפלסטינים. גם שם יש הפגזות בלתי פוסקות? גם שם יש טרור?
הכיבוש עצמו הוא מעשה טרור מתמשך של גזל אדמות, הפרת זכויות אדם והרג

לגבי המאבק העממי - אתה שולח חיילים להגן (בבילעין למשל) על גדר שחוצצת בין הכפר לאדמותיו ומתפלא שהפלסטינים זורקים עליהם אבנים? מעניין אותי מה אתה היית עושה במקומם.
החיילים בטח לא אשמים - מי שמפעיל טרור הוא מדינת ישראל כנגד העם הפלסטיני.

שוב אתה מצדיק אלימות
זה כבר הופך למפחיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
תודה לך שהמצאת עבורי דעות שאין לי
- אני לא חושב שרוב הישראלים פאשיסטים, רק שמרנים ומוסתים
- אני מזדהה מאוד עם ישראל ועם הציונות
- אני לא חושב שצה"ל צבא "חסר רחמים" - אלא פשוט גוף שעבר השחתה מוסרית בלתי נמנעת בגלל הנסיבות שהפכו אותו למשטרה של קלגסים
- רגישותי לבעיות העם הפלסטיני נובעת בראש ובראשונה מרגישותי לעתידה של ארצי מולדתי, ושל עמי - עם ישראל

וזו גם התשובה לשאלה שלך - ולהערה שגויה נוספת שטרחת להוסיף - יש לי ועוד איך חיבור למדינה, כי זו ארצי, מולדתי. הבנת את זה ברוך? הכל פה שלי, שייך לי. אם לא פיזית - אז רוחנית. בניגוד לכל מיני מפגרים שרואים את זכותם כאן מבוססת על האל-אס-די שעשה אברהם אבינו ששמע קולות והבטחות מחבר דמיוני - אני לא צריך שום תירוצים כאלה. אני נולדתי פה, ופה אני אמות. אני בהחלט רואה את עצמי "מתאוורר" במדינה אחרת, חי חיים אחרים לכמה שנים, אבל בסופו של דבר אין לי בית אחר. ואת הבית הזה אני מתכוון לעשות הכל כדי להציל מציפורניו של הימין המטומטם ששולט פה.

אה, ואני לא בלונדיני. איגור שקווירין היה הבלונדיני עם הנעל האדומה, אני רק עושה לו מחווה.

כן,אה?!
מרוב רגישותך לעמך ולמולדתך
אתה מצדיק את הפלסטינאים (המסכנים,המקופחים שבא לי לבכות עוד מעט)שזורקים אבנים על חיילים מבני עמך
אגב אתה גם מצדיק את המתנחלים שזרקו צבע וחומצה על שוטרים (שבמקרה הזה לא שמו להם גדר אלה פינו אותם בכח מהבית)?
או שזה רק לגבי העם הפלסטינאי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 07:01 
עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 08:16 
הנאום של אובמה הוא הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לביבי בנסיבות הקיימות.
הוא לא דיבר על גבולות 67 אלא על "בסיס" גבולות 67 עם "חילופי שטחים שיוסכמו בין הצדדים", כאשר נושאי הליבה, לרבות גבולות המדינה, יקבעו במשא ומתן בין הצדדים. זה בדיוק קמפ דייויד 2000, טאבה 2000/מתווה קלינטון, המו"מ של אולמרט עם אבו מאזן או אם תרצו יוזמת ז'נבה והיוזמה הסעודית. אלו דברים שמקובלים על חלק גדול מהציבור הישראלי ובגדול, מפלגתית, אני מאמין שמקובלים על כל מפלגות השמאל-מרכז, כולל קדימה, חלקים מהליכוד והמפלגה המגוחכת של אהוד ברק.
כלומר, הם מקבלים מדינה בשטח השווה (מספרית) לשטח שנכבש ב-67 אבל לא בדיוק את אותו שטח. למיטב עד היום דובר בדרך כלל על משהו כמו 97% וחילופי שטחים של 3% (למשל, אם חלק מחולות חלוצה יצורפו לרצועת עזה ושטחים מסויימים שנכבשו ב-67 יישארו בידי ישראל).
הוא קרא להפסיק את ההסתה נגד ישראל ואת ההתחבאות של שליטים בעולם הערבי מאחורי ישראל כדי למצוא את מי להאשים בכל בעיותיהם.
הוא אמר שהפתרון שלו מחייב הכרה בישראל וסוף הסכסוך והיעדר תביעות - קריצה לתביעה של נתניהו שתנאי להסכם יהיה הכרה במדינת ישראל כמדינת הלאום של העם היהודי (או לפחות לנימוק לפיו אם לא יכירו אז המשמעות היא שהם ינסו להשתלט על מדינת ישראל בגבולות הקיימים שלה).
הוא אמר שהפלסטינים לא יוכלו להקים מדינה אם חמאס ימשיך בדרך הטרור או אם תוכחש זכותה של ישראל להתקיים והעלה סימני שאלה לגבי האפשרות לקיים משא ומתן לאור ההתקשרות של פתח עם חמאס ואמר שהפלסטינים יצטרכו לספק תשובות מהימנות לשאלה הזו.
הדגיש את מחוייבות ארה"ב לישראל ולבטחונה, ותקף את הדלגיטימציה.
אמר ששלום לא יוכל להיכפות, לא ע"י ארה"ב ולא ע"י אף אחד אחר.
אמר שמדינת פלסטין צריכה להיות מפורזת.
ציין במפורש ששאלת ירושלים היא סוגייה נפרדת.

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:19 
הוא יכל לקרוא לנו להתאבד, זו אותה גברת, האדרת גם לא כל כך שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:27 
אם גם הבלונדיני וגם קומוניסים לא מרוצים סימן שזה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
לחזור לגבולות 67 ? פחחחח .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:26 
שוהם יפת כתב:
לחזור לגבולות 67 ? פחחחח .

הוא לא אמר לחזור לגבולות 67. קרא את הטקסט או לפחות את הסיכום שלי 2 תגובות מעליך.

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 10:55 
עומרי דראגס כתב:

אין שם עם מי לעשות שלום. יש שם המון אנשים, אבל אין שם בני אדם. יודע מה, אולי מעטים האנשים שם שהם גם בני אדם.

וזו בדיוק הבעיה שלך.
כשתבין שהפלסטינים הם בני אדם בדיוק כמוך - תשנה את דעתך.
אני מציע לך פשוט להתחיל לבוא לסיורים בשטחים ולהיפגש עם פלסטינים, מה איכפת לך? תנסה.

השתגעת?
הוא לא צריך.
הוא מבסס את הקביעה הזאת ע"פ טלוויזיה ואתה לא יכול לסתור את זה.
הוא קורא גם טוקבקים ביוטיוב.

וברצינות - עזוב, זה קרב אבוד. אלו אנשים שבחיים לא יפתחו קצת את הראש ולא יתנו לעצמם צ'אנס לחשוב אחרת. רוצים להרוג אותנו וזהו.
הבועה הישראלית :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
בלונדי, החלטתי להקדיש לך שיר:

אוי, התמימות התמימות :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 14:28 
רק סנקציות על ישראל יביאו לסיום הקיפאון המדיני,
זה הזמן והרגע, אובמה לך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 14:57 
עומק הגזענות והדעות הקדומות שיש אצלנו מתחיל להיות מפחיד. זה לא גזענות משתלחת, אבל היא מושרשת כל כך עמוק כך שאנחנו בקושי מזהים אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
עומק הגזענות והדעות הקדומות שיש אצלנו מתחיל להיות מפחיד. זה לא גזענות משתלחת, אבל היא מושרשת כל כך עמוק כך שאנחנו בקושי מזהים אותה

בוקר טוב, אדון אוגוסטוס.
הגזענות פה כל כך עמוקה וכל כך מובנת מאליה שאתה נחשב לסוג של אידיוט\הזוי\אנטישמי (בקיצור, זמולני מניוק) אם אתה טוען שהיא קיימת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 15:20 
teknoboy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בוקר טוב, אדון אוגוסטוס.
הגזענות פה כל כך עמוקה וכל כך מובנת מאליה שאתה נחשב לסוג של אידיוט\הזוי\אנטישמי (בקיצור, זמולני מניוק) אם אתה טוען שהיא קיימת.

כן, זה לא חדש, אבל זה רק מקצין ומעמיק כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
רק סנקציות על ישראל יביאו לסיום הקיפאון המדיני,
זה הזמן והרגע, אובמה לך על זה.

מפתיע אותי כל פעם מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 16:01 
האמת שהתגובה ההיסטרית והבכיינית של ביבי מראה שהוא די נפל על הראש (גם אם התגובה נמסרת באמצעות "מקורבים"). לא זכור לי שמעולם ראש ממשלה ישראלי דיבר ככה לנשיא אמריקאי, בטח כאשר מדובר בנשיא שכנראה עוד הולך להיות נשיא ב6 השנים הבאות. זה שבישראל התפיסה של אובאמה היא בין מטופשת למגוחכת (ומתובלת בלא מעט גזענות) זה דבר אחד. זה שביבי, שבילה חלק גדול מחייו בארה"ב, מאמין לזה, זה משהו אחר.
ואולי הוא לא באמת מאמין בזה. אולי אנחנו חוזרים לאמירה של קיסינג'ר. לישראל אין מדיניות חוץ. רק פנים.
בכל מקרה, אם אכן לביבי יש שגעון גדלות והוא חושב שיש לו איזה מנוף על אובאמה בדמות הלובי היהודי או החברים האוונגליסטים שלו, כשהוא יתעורר זה מאוד יכאב. לא רק לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
"נתניהו הטיח באובמה: לא נחזור לקווי 67"
בחיאת, בן אדם, שתוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 08:37 
גיא האדום כתב:
האמת שהתגובה ההיסטרית והבכיינית של ביבי מראה שהוא די נפל על הראש (גם אם התגובה נמסרת באמצעות "מקורבים"). לא זכור לי שמעולם ראש ממשלה ישראלי דיבר ככה לנשיא אמריקאי, בטח כאשר מדובר בנשיא שכנראה עוד הולך להיות נשיא ב6 השנים הבאות. זה שבישראל התפיסה של אובאמה היא בין מטופשת למגוחכת (ומתובלת בלא מעט גזענות) זה דבר אחד. זה שביבי, שבילה חלק גדול מחייו בארה"ב, מאמין לזה, זה משהו אחר.
ואולי הוא לא באמת מאמין בזה. אולי אנחנו חוזרים לאמירה של קיסינג'ר. לישראל אין מדיניות חוץ. רק פנים.
בכל מקרה, אם אכן לביבי יש שגעון גדלות והוא חושב שיש לו איזה מנוף על אובאמה בדמות הלובי היהודי או החברים האוונגליסטים שלו, כשהוא יתעורר זה מאוד יכאב. לא רק לו.

לגמרי. אבל ההסבר שלי לתמיהות שאתה מעלה קשור במשפט האחרון שלך. התפיסה של ביבי, יותר ממה שהיא מייצגת את התפיסה הישראלית, מייצגת את התפיסה של הימין השמרני בארה"ב ושל כל מיני הזויים שטוענים שאובמה בכלל לא נולד בארה"ב.
אני גם לא בטוח שהוא נפל על הראש, יכול להיות שהוא פשוט רואה בנאום אובמה עוד הזדמנות לקבע את הסטטוס קוו ולשמור על הממשלה שלו במקום לעשות מהלכים אמיצים שמתבקשים מראש ממשלה. בכל מקרה אני מרגיש שהוא ממש דוחף אותנו למקומות שיהיה לנו מאוד קשה לחזור מהם, ולצערי הציבור לא מבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 09:20 
ofri כתב:

תואכל תלב מתוקי כי ארצות הברית יכולה להטיל ווטו אם זה יגיע למועצת הביטחון וגרמניה ואיטליה איתנו גם...

ולפעמיים חלומות לא מתגשמים

צא ולמד. הפלסטינים הולכים על עצרת האו"ם, "מתוקי" (איך לעזאזל אתה מכולם משתמש בביטויים ציניים שמשדרים עליונות?). שם אין לאף אחד זכות וטו.

ומשעשע אותי במיוחד ההתייחסות לעמדות שמאל כאן בתור "תמימות" או "צעירוּת". התחושה שאתה מרכז העולם, שהמציאות תתיישר לפי האמונות והרצונות שלך, שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה בלי השלכות, שכולם אידיוטים ורק אתה מבין מהחיים שלך, שאם תגיד שקרים מספיק פעמים הם יהפכו לאמת, כל אלה נראים לי הרבה יותר תמימים וילדותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
חוזה כתב:
ומשעשע אותי במיוחד ההתייחסות לעמדות שמאל כאן בתור "תמימות" או "צעירוּת". התחושה שאתה מרכז העולם, שהמציאות תתיישר לפי האמונות והרצונות שלך, שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה בלי השלכות, שכולם אידיוטים ורק אתה מבין מהחיים שלך, שאם תגיד שקרים מספיק פעמים הם יהפכו לאמת, כל אלה נראים לי הרבה יותר תמימים וילדותיים.

אתה יודע מה משעשע?
שגם השמאל בטוח שהוא מרכז העולם, ושהמציאות תתיישר לפי האמונות שלו. גם השמאל חושב שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, והוא לא כל כך חושב על ההשלכות (הוא רק מקווה, כמו הימין, שהן יהייו טובות).
והכי חשוב, אין כמו השמאל שחושב שכל השאר אדיוטים ורק הוא מבין.

או, בקיצור, לפחות במדגם של הפורום הזה, אף אחד מהצדדים לא בדיוק פתוח לדיון...בעיקר אלה שכותבים את רוב ההודעות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 10:41 
ofri כתב:
חבל שאובאמה נכנס לפינה הזו
תהיה מדינה פלסטינית בשנה הקרובה, ואם זה לא מוצא חן בעיניו הוא יכול ללכת להזדיין. שום נשיא אמריקאי לא יחליט לעם כבוש איך ומתי להכריז על עצמאותו. חוצפן. מי הוא בכלל?
מעבר לזה, לא הפלסטינים ולא יתר הקהילה הבין לאומית (לא אלו שהלובי היהודי מחזיק בביצים, אלו שעדיין חושבים בעצמם) יתנו לישראל להמשיך לשמוט את הקרקע מתחת לסיכויים לחלק את הארץ הזו על ידי התנחלות מאסיבית בשטח. די, הקשקוש הזה נגמר. אנחנו רגע לפני נקודת האל-חזור.
אם נדמה לו שהמספר "1967" שהוא פלט מתישהו במהלך הנאום מרגש מישהו, הוא טועה. לפני 20 שנה זה היה מרגש, לפני 10 שנים זה היה מעניין, היום אלו חדשות יום אתמול. וואלה ברק? גבולות 67? בוקר טוב, ברוך הבא למזה"ת.

יתר הנאום היה בסדר. באופן כללי הוא נמצא בכיוון טוב, שיקשקש פחות ויסיים לצאת מעיראק.

תואכל תלב מתוקי כי ארצות הברית יכולה להטיל ווטו אם זה יגיע למועצת הביטחון וגרמניה ואיטליה איתנו גם...

ולפעמיים חלומות לא מתגשמים

אין דבר כזה זכות וטו בעצרת כללית של האו"ם. fyi.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

יקירי,
הכל או לא כלום ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
קומוניסים כתב:

יקירי,
הכל או לא כלום ?

זה חדש לך שתפיסת העולם המשיחית רואה את העולם בשחור ולבן?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
חוזה כתב:

אתה יודע מה משעשע?
שגם השמאל בטוח שהוא מרכז העולם, ושהמציאות תתיישר לפי האמונות שלו. גם השמאל חושב שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, והוא לא כל כך חושב על ההשלכות (הוא רק מקווה, כמו הימין, שהן יהייו טובות).

או, בקיצור, לפחות במדגם של הפורום הזה, אף אחד מהצדדים לא בדיוק פתוח לדיון...בעיקר אלה שכותבים את רוב ההודעות..

במדגם של הפורום, הימין אכן מיוצג על ידי אידיוטים, בתשעים ומשהו אחוז מהזמן (ראה הדיון הזה כדוגמה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
חוזה כתב:

אתה יודע מה משעשע?

במדגם של הפורום, הימין אכן מיוצג על ידי אידיוטים, בתשעים ומשהו אחוז מהזמן (ראה הדיון הזה כדוגמה).

אתה לא אמור להיות נגד הכללות מטופשות ?
כנראה שבשמאל יש דווקא יותר מ90% בוגדים ומטומטמים . ("במדגם של הפורום")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 13:21 
שוהם יפת, אתה מודע לזה שהציטוט בחתימה שלך לא נכון?

צ"ל "אשרי הגבר על יצרו גובר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: