לא לא, באמת שאין באנקר יותר גדול מזה שאוסטין ייתן למישהו סטאנר. השאלה היא רק, כמה אנשים בדיוק יקבלו סטאנר?
ולגבי טייקר, סינה לא ינצח אותו, תהיה בטוח. אף אחד לא ינצח אותו ברסלמניה. זה חלק מהחוזה שלו ולא יעשו לו את זה אחרי 20 שנה באירגון ואחרי 18-0. בפעם היחידה שטייקר הסכים להפסיד למישהו, זה היה לחברו הטוב גלן ג'ייקובס (קיין), אך האחרון סרב בטענה שאת טייקר לא מנצחים ברסלמניה. אם מייקלס לא עשה זאת פעמיים, ואייץ' לא עשה זאת פעמיים (ב-2001 והיום), אין שום סיכוי שסינה יעשה את זה, למרות היותו הבייבי של וינס. מה שכן, אם איכשהוא ישלבו את מייקלס בקרב של היום, זה יהיה אדיר.
לגבי שאר הקרבות: ג'רי לולר ינגד מייקל קול - במילה אחת? מביך. נכון, ברסלמניה לאורך השנים תמיד חייב להיות קרב "שונה". אם זה באם באם ביגולו מול לורנס טיילור (שחקן פוטבול) ברסלמניה 11, ביג שואו מול מתאבק סומו ברסלמניה 21 ומול פלוייד מאייוות'ר (מתאגרף) ברסלמניה 25 ווינס נגד ברט הארט ברסלמניה שעברה. אבל בחייאת, קרב בין שני פרשנים? סבבה, לולר היה מתאבק עבר ויחסית לעובדה שהוא לא מתאבק באופן רציף משנת 96' הוא נראה לא רע בזירה, אבל מה קשור מייקל קול? רק חסר שהיו מכניסים את הלפטופ כשופט אורח בקרב.
ריי נגד קודי רודס - פיוד משעמם ומטופש, קרב לא מעניין. אני שונא את ריי.
שיימוס נגד בריאן - קלאסיק WWE. לשים מתאבק שעד לא מזמן היה פעמיים אלוף עולם בקרב משעמם ברסלמניה. שיימוס לא יודע להתאבק, בריאן לא יודע להעביר סיפור, פיוד בינוני וקרב בינוני עוד יותר על אליפות בכלל לא מעניינת. לפחות היו שמים סטיפולציה מסויימת כדי ליצור מעט עניין.
מוריסון ושות' נגד זיגלר ושות' - למה?! הזוועה! עד שיש 2 מתאבקים מוכשרים בחברה הזו, תוקעים אותם עם דיוות ועוד קציצה אחת שלא קשורה לאירגון? הרי מוריסון וזיגלר הם שניים מהאתלטים הכי טובים של האירגון היום, והם לבד יכולים לתת קרב של 4 כוכבים, אז למה לעזאזל? תחשוב איך היה נראה קרב סולם על האליפות הבין יבשתית בין השניים האלה (אם אחד מהם היה אלוף).
בארט ושות' נגד שואו ושות' - מה קשור? לא היה יותר הגיוני שבעקבות הפיוד של פאנק ובארט לפני חודשיים יהיה קרב הדחות בין הנקסוס לקור? לא, כנראה שלא. יותר הגיוני לקחת את הקור ולשים אותם מול 4 מתאבקים שלא קשורים אחד לשני בשום צורה, ובכלל, מתי קיין נהיה פייס בכל הסיפור הזה? רק לפני כמה שבועות הוא היה קיין הישן הפסיכופת. איך הוא פתאום פייס ואיך הוא פתאום מצוות לשואו, מרלה וקוזלוב? הזוי.
פאנק נגד אורטון - הפיוד היה רע, בלשון המעטה. רנדי אורטון הפך לרובוט מוזר וכל הקטע שהוא מנטרל את הנקסוס אחד אחד מתאים לסינה. למזלי, פאנק יודע לסחוב קרב ופיוד בעצמו, וזה מה שהוא עשה פחות או יותר בחודשים האחרונים. פאנק הוא הסיבה היחידה שאני רואה רסלמניה בכלל (אחרי טייקר). אני מאמין שהוא יפסיד ובכך יסגרו סופית את הסיפור של הנקסוס, אבל אני מקווה שאתבדה והוא ינצח (ושעדיין יסגרו את הסיפור של הנקסוס ויתנו לו לחזור למיין איבנט).
אדג' נגד דל ריו - למרות שדל ריו לא ממש מתאבק מרשים, אני מחבב אותו, בעיקר בגלל שהוא יודע להיות היל טוב, ההוא שאוהבים לשנוא. הקריצה, ההתנשאות, המבטא המכסיקני הכבד, זה פשוט קונה אותי. הוא ינצח, פשוט כי ה-WWE בנו אותו שינצח. ה-WWE רוצים לצבור אהדה בקרב הקהל המכסיקני, לכן בעצם הוא מקבל את הפוש הזה. מה שכן, תהיה בטוח שעוד שנה מהיום הוא יהיה בסטטוס של שיימוס - אלוף לשעבר בפיוד לא חשוב, בקרב לא מעניין.
מיז נגד סינה - סינה מנצח. לא רוצה להרחיב יותר כדי שלא אתעצבן. אני רק מתחנן שה-WWE יצאו פעם אחת בחיים שלהם גברים ויתנו לסינה להפסיד, בעזרתו של רוקי. מיז מתאבק אדיר ואלוף מעולה, הלוואי של-WWE יהיה את האומץ להמשיך את הכהונה שלו.
_________________ ERASE YOUR MIND
|