תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 444 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צהריים טובים, היום רסלמניה! (WWE)
הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אדום טורקי כתב:
אדום טורקי כתב:
איפה משודר?

ספורט1 וספורט1 HD בשעה 02:00.

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4051513,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
טריפל אייץ' פשוט אליל :HEART2: :HEART2: :HEART2:

מישהו יכול לתת רקע על המתרחש עכשיו? איזה קרבות יהיו? בא לי לראות ולא ראיתי כבר כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 18:52 
gilnd כתב:
אני באמת לא מבין כלום בWWE וכל החרא הזה אבל קשה לי להבין למה זה כל כך פופולרי. הרי ברור לכולם שזה מזוייף לגמרי , אז איפה הכיף פה? מה הטעם בלדון "מי ינצח" אם הכול מוכרע מראש ומתוסרט?

כל הקטע זה שאתה לא יודע מי ינצח. זאת אומרת, ברוב הפעמים. וכן זה מתוסרט והכל, אבל זה כיף לראות את זה, זה כמעט כמו אמיתי, זה בידור.
זה לא רק 2 אנשים שמזייפים בוקסים, זה הרבה מעבר לזה (זה 4 אנשים שמזייפים בוקסים!!1)

פעם הייתי מכור לזה, אבל לרוב לכולם יורד מזה אחרי כמה זמן...

נערך לאחרונה על ידי אדום בתאריך 03 אפריל 2011, 18:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
זה היה מרגש לפני 5-6 שנים כשחשבתי שהכל אמיתי ולא מכור..
בכל מקרה, אין על טריפל H :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 18:59 
CM Punk :HEART2:
Straight Edge :HEART2:
19-0 :HEART2:

אני לא מצפה לאירוע טוב, כי ה-WWE למדו לאכזב אותי מאוד בשנים האחרונות. טייקר ינצח, על זה אין ויכוח. אין היום באנקר יותר גדול מזה. ולאלו שמפקפקים, זה סעיף בחוזה שלו. טייקר לא יפסיד ברסלמניה, בטח לא לאגו הכי גדול אחריו בחדרי ההלבשה, טריפס.

הקרבות היחידים שאני אראה יהיו של טייקר וטריפס, רק כי אני אוהב את טייקר (אגב, מוסיקה הכניסה החדשה שלו והגימיק של The Last Outlaw גאוניים), הקרב עצמו באמת לא מעניין אותי, ושל פאנק ואורטון, כי פאנק הוא אלוהים. דל ריו יזכה בתואר, ול-WWE לצערי אין מספיק ביצים כדי לתת למיז לשמור על התואר מול סופר סינה. הלוואי שאני אטעה ואיכשהוא רוקי יגרום לו להפסיד את הקרב, אבל שוב, ה-WWE לא יתנו לסינה להפסיד במיין איבנט של רסלמניה ועוד בקרב על התואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 18:59 
איך אף אחד עוד לא שאל את הדבר הכי חשוב...

מלינה עוד שם???
אלילה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 19:01 
NARKOTIKA כתב:

מלינה עוד שם???

מלינה? היא עוד חיה? הם מחליפים שם "דיוות" כמו גרביים. ואין יותר אליפות הנשים, יש "divas champion". תואר שאולי מכבי יכולה לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

מלינה עוד שם???

מלינה? היא עוד חיה? הם מחליפים שם "דיוות" כמו גרביים. ואין יותר אליפות הנשים, יש "divas champion". תואר שאולי מכבי יכולה לקחת .

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
ג. יפית כתב:
טריפל אייץ' פשוט אליל :HEART2: :HEART2:

מישהו יכול לתת רקע על המתרחש עכשיו? איזה קרבות יהיו? בא לי לראות ולא ראיתי כבר כמה שנים.

כתבתי בהודעה הפותחת אבל בכיף:
אנדרטייקר נגד טריפל אייץ': קרב על הרצף ניצחונות של אנדרטייקר ברסלמניה שעומד על 18-0. למרות שזה לא נאמר במפורש, מי שמפסיד אמור לפרוש. הקרב יהיה No Hold Barred, כלומר ללא פסילות.
מיז (אלוף) נגד ג'ון סינה: קרב על אליפות ה-WWE. אין יותר מדי מה לפרט, חוץ מזה שדה-רוק אמור להיות מעורב איכשהו בקרב.
אדג' (אלוף) נגד אלברטו דל ריו: אלברטו דל ריו, הכוכב העולה החדש, שגם זכה בראמבל, נגד אדג' על אליפות העולם.
שיימוס (אלוף) נגד דניאל בראיין: דניאל בראיין, המתאבק הכי טכני היום ב-WWE, נגד המפלצת הג'ינג'ית שיימוס, על אליפות ארה"ב.
ריי מיסטריו נגד קודי רודס: קודי רודס היה "יפיוף" עד שריי מיסטריו שבר לו את הפרצוף (מבויים) ומאז הוא עם מסכה שמעוותת את הפרצוף שלו.
פאנק נגד רנדי אורטון: אורטון "חיסל" את כל החבורה של פאנק ("הנקסוס") ועכשיו פאנק נשאר אחרון ברשימה.
ג'רי לולר נגד מייקל קול (סטון קולד סטיב אוסטין שופט): קרב בין השדרנים של ה-WWE על רקע אישי.
מוריסון/טריש/סנוקי (מהריאלטי "חוף ג'רזי") נגד זיגלר/ליילה/מישל
בארט/סלייטר/גבריאל/ג'קסון נגד ביג שואו/קיין/קוזלוב/סנטינו

דה-רוק מנחה האירוע.

זהו :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 19:23 
איזה קארד גרוע, אלוהים ישמור. הם היו חייבים לעשות פיוד בין פאנק לדניאל בריאן על טהרת ה-ROH וטייקר סינה על טהרת ה"אמן שסינה ימות כבר".

אגב, טעיתי. מסתבר שיש באנקר יותר גדול מהניצחון של טייקר היום. אוסטין הולך לדפוק למישהו סטאנר. אין באנקר גדול מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:
איזה קארד גרוע, אלוהים ישמור. הם היו חייבים לעשות פיוד בין פאנק לדניאל בריאן על טהרת ה-ROH וטייקר סינה על טהרת ה"אמן שסינה ימות כבר".

אגב, טעיתי. מסתבר שיש באנקר יותר גדול מהניצחון של טייקר היום. אוסטין הולך לדפוק למישהו סטאנר. אין באנקר גדול מזה.

אהבתי את ההצעות שלך.
כשאני חושב על זה, אז זה דיי ברור שסינה יהיה זה שישבור את הרצף... אולי שנה הבאה?

קבל באנקר יותר גדול: סינה חוטף Rock Bottom מדה-רוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 20:06 
לא לא, באמת שאין באנקר יותר גדול מזה שאוסטין ייתן למישהו סטאנר. השאלה היא רק, כמה אנשים בדיוק יקבלו סטאנר?

ולגבי טייקר, סינה לא ינצח אותו, תהיה בטוח. אף אחד לא ינצח אותו ברסלמניה. זה חלק מהחוזה שלו ולא יעשו לו את זה אחרי 20 שנה באירגון ואחרי 18-0. בפעם היחידה שטייקר הסכים להפסיד למישהו, זה היה לחברו הטוב גלן ג'ייקובס (קיין), אך האחרון סרב בטענה שאת טייקר לא מנצחים ברסלמניה. אם מייקלס לא עשה זאת פעמיים, ואייץ' לא עשה זאת פעמיים (ב-2001 והיום), אין שום סיכוי שסינה יעשה את זה, למרות היותו הבייבי של וינס. מה שכן, אם איכשהוא ישלבו את מייקלס בקרב של היום, זה יהיה אדיר.

לגבי שאר הקרבות:
ג'רי לולר ינגד מייקל קול - במילה אחת? מביך. נכון, ברסלמניה לאורך השנים תמיד חייב להיות קרב "שונה". אם זה באם באם ביגולו מול לורנס טיילור (שחקן פוטבול) ברסלמניה 11, ביג שואו מול מתאבק סומו ברסלמניה 21 ומול פלוייד מאייוות'ר (מתאגרף) ברסלמניה 25 ווינס נגד ברט הארט ברסלמניה שעברה. אבל בחייאת, קרב בין שני פרשנים? סבבה, לולר היה מתאבק עבר ויחסית לעובדה שהוא לא מתאבק באופן רציף משנת 96' הוא נראה לא רע בזירה, אבל מה קשור מייקל קול? רק חסר שהיו מכניסים את הלפטופ כשופט אורח בקרב.

ריי נגד קודי רודס - פיוד משעמם ומטופש, קרב לא מעניין. אני שונא את ריי.

שיימוס נגד בריאן - קלאסיק WWE. לשים מתאבק שעד לא מזמן היה פעמיים אלוף עולם בקרב משעמם ברסלמניה. שיימוס לא יודע להתאבק, בריאן לא יודע להעביר סיפור, פיוד בינוני וקרב בינוני עוד יותר על אליפות בכלל לא מעניינת. לפחות היו שמים סטיפולציה מסויימת כדי ליצור מעט עניין.

מוריסון ושות' נגד זיגלר ושות' - למה?! הזוועה! עד שיש 2 מתאבקים מוכשרים בחברה הזו, תוקעים אותם עם דיוות ועוד קציצה אחת שלא קשורה לאירגון? הרי מוריסון וזיגלר הם שניים מהאתלטים הכי טובים של האירגון היום, והם לבד יכולים לתת קרב של 4 כוכבים, אז למה לעזאזל? תחשוב איך היה נראה קרב סולם על האליפות הבין יבשתית בין השניים האלה (אם אחד מהם היה אלוף).

בארט ושות' נגד שואו ושות' - מה קשור? לא היה יותר הגיוני שבעקבות הפיוד של פאנק ובארט לפני חודשיים יהיה קרב הדחות בין הנקסוס לקור? לא, כנראה שלא. יותר הגיוני לקחת את הקור ולשים אותם מול 4 מתאבקים שלא קשורים אחד לשני בשום צורה, ובכלל, מתי קיין נהיה פייס בכל הסיפור הזה? רק לפני כמה שבועות הוא היה קיין הישן הפסיכופת. איך הוא פתאום פייס ואיך הוא פתאום מצוות לשואו, מרלה וקוזלוב? הזוי.

פאנק נגד אורטון - הפיוד היה רע, בלשון המעטה. רנדי אורטון הפך לרובוט מוזר וכל הקטע שהוא מנטרל את הנקסוס אחד אחד מתאים לסינה. למזלי, פאנק יודע לסחוב קרב ופיוד בעצמו, וזה מה שהוא עשה פחות או יותר בחודשים האחרונים. פאנק הוא הסיבה היחידה שאני רואה רסלמניה בכלל (אחרי טייקר). אני מאמין שהוא יפסיד ובכך יסגרו סופית את הסיפור של הנקסוס, אבל אני מקווה שאתבדה והוא ינצח (ושעדיין יסגרו את הסיפור של הנקסוס ויתנו לו לחזור למיין איבנט).

אדג' נגד דל ריו - למרות שדל ריו לא ממש מתאבק מרשים, אני מחבב אותו, בעיקר בגלל שהוא יודע להיות היל טוב, ההוא שאוהבים לשנוא. הקריצה, ההתנשאות, המבטא המכסיקני הכבד, זה פשוט קונה אותי. הוא ינצח, פשוט כי ה-WWE בנו אותו שינצח. ה-WWE רוצים לצבור אהדה בקרב הקהל המכסיקני, לכן בעצם הוא מקבל את הפוש הזה. מה שכן, תהיה בטוח שעוד שנה מהיום הוא יהיה בסטטוס של שיימוס - אלוף לשעבר בפיוד לא חשוב, בקרב לא מעניין.

מיז נגד סינה - סינה מנצח. לא רוצה להרחיב יותר כדי שלא אתעצבן. אני רק מתחנן שה-WWE יצאו פעם אחת בחיים שלהם גברים ויתנו לסינה להפסיד, בעזרתו של רוקי. מיז מתאבק אדיר ואלוף מעולה, הלוואי של-WWE יהיה את האומץ להמשיך את הכהונה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
באטיסטה לא שם?
אגב די במקרה הביאו לי WWE לאקסבוקס היום...אני לא מצליח להכניס..הגעתי למצד שעשתי RKO כל מישהו אחרי שהיה לי כוח מלא ולו כמעט כלום , אבל אי אפשר להרוג שם ואני לא יודע איך להכניע אותו.. :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 20:46 
בטיסטה פרש אחרי רסלמניה של שנה שעברה כשהפסיד לסופר סינה.

להיות בן 28 ולדעת על ה-WWE יותר מילדים בני 12 :HEART2:

נערך לאחרונה על ידי רון קעקועים בתאריך 03 אפריל 2011, 20:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 20:47 
איפה לאנס כריס, קארי, לאנס, קווין?
אחחחח, היו ימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 20:57 
רוקי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:

אני נראה לך בן 12?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
וואו,
זה אשכרה מחזיק מישהו מעל גיל 12.
אני זוכר שבכיתה ו' כל הכיתה הפסיקה לראות וכולם אמרו שזה מזוייף ואני לא האמנתי עד שהיה איזה עניין שהם מגיעים לארץ או משהו כזה והיה כתוב בראש1 שזה מזוייף. במודגש.
מאז אני לא מצליח לראות את זה, כמו האח הגדול-לא מהתנשאות, זה פשוט משעמם.

אבל הכניסות של אנדרטייקר אגדיות :ROSE:
רנדי אורטון הבן זונה ששונא את אנדרטייקר :PUKE:

קיין :HEART2:

מה עם ריי מיסטריו והבן שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 21:17 
L. Suarez כתב:
רון קעקועים כתב:

אני נראה לך בן 12?

זה לא היה מכוון אלייך ישירות. סליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 21:52 
wwe :HEART2: :HEART2: :HEART2: הייתי מכור לחרא הזה(אני עדיין רואה אבל רק את הספיישלים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 21:53 
איזה נוסטלגיה :HEART2:
כשאני הפסקתי לראות רנדי אורטון היה כולה בן משהו כמו 22-23 ונחשב ל''צעיר וכשרוני'' וגם התואר ''מחסל האגדות'', וטייקר חר מהמתים כדי לנקום ברנדי על זה שהצית אותו בארון הקבורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 21:58 
רון קעקועים, למרות שזה בעיני הזוי שמישהו מעל גיל 16 יתעניין בדבר הזה או מסוגל לצפות בזה יותר מ-5 דקות רצוף, אני מתרשם מהידע. בלי צחוק. בחיים לא ראיתי מישהו שנותן ניתוח מקצועי אמיתי של הדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:11 
תודה שחם.
מביך ככל שזה יהיה, אני עדיין אוהב את השטות הזו ואני באמת סוג של אינציקלופיה בכל מה שנוגע להיסטוריה של האירגון הזה. תאמין או לא, אבל עוד שני חברים שלי, האחד בן 22 והשני בן 29, כבר שנים עושים מפגשי צפייה של האירועים הגדולים של ה-WWE. היום מקליטים את רסלמניה, מחר בבוקר כולנו לוקחים חופש מהעבודה ורואים את האירוע ביחד. שלושתנו עדיין מכורים לזה והקטע הזה כבר הפך לסוג של מסורת. אנחנו מודעים לטימטום שבדבר, אבל מה לעשות, זה היה ונשאר אחד התחביבים הכי גדולים שלנו. היי, יש לי קעקוע של אנדרטייקר על היד, יותר הזוי מזה?

אגב, הטירוף הזה לא נפסק אצלנו. לצורך העניין, היום בפאב המאש בת"א, יש אשכרה מפגש צפייה לרסלמניה שמתחיל ב-2 לפנות בוקר ונמשך עד 6 בבוקר. יהיו שם המון חבר'ה בגילאים שלי ואפילו יותר מבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:22 
רון קעקועים כתב:

אגב, מוסיקה הכניסה החדשה שלו והגימיק של The Last Outlaw גאוניים).

מה?
אם אנדרטייקר החליף את שיר מנגינת הכניסה שלו, זה בלתי נתפס. זה כמו שהפועל תוותר מיוזמתה על אוסישקין (בלי שיהיה לה גיס חמישי בדמות שאול) או שארגנטינה תחליט שהיא מסתדרת בלי בשר במדינה. נשמע לא הגיוני.
אגב, אני מכיר כמה חבר'ה בגילאים של רון קעקועים שגם שולטים עדיין בענף הזה.
אבל בגדול, אני חושב שכל מי שיש לו משהו בחיים חוץ מהפועל הוא די מוזר.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:42 
red-toro כתב:
רון קעקועים כתב:

אגב, מוסיקה הכניסה החדשה שלו והגימיק של The Last Outlaw גאוניים).

מה?
אם אנדרטייקר החליף את שיר מנגינת הכניסה שלו, זה בלתי נתפס. זה כמו שהפועל תוותר מיוזמתה על אוסישקין (בלי שיהיה לה גיס חמישי בדמות שאול) או שארגנטינה תחליט שהיא מסתדרת בלי בשר במדינה. נשמע לא הגיוני.
אגב, אני מכיר כמה חבר'ה בגילאים של רון קעקועים שגם שולטים עדיין בענף הזה.
אבל בגדול, אני חושב שכל מי שיש לו משהו בחיים חוץ מהפועל הוא די מוזר.

אתה רציני? לטייקר, רק בגימיק של הדד-מן היו 4 מוסיקות כניסה שונות, שלא לדבר על התקופה שלו כבייקר. שיר הכניסה החדש שלו לא שיגרתי במיוחד, אבל מתאים לו בול. מי אם לא ג'וני קאש הגדול בשיר שהשם והליריקה שלו מתאימות לו בול. בבקשה:

אגב, מוסיקת הכניסה הטובה ביותר של טייקר בעיניי הייתה ותישאר תמיד:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:
אגב, הטירוף הזה לא נפסק אצלנו. לצורך העניין, היום בפאב המאש בת"א, יש אשכרה מפגש צפייה לרסלמניה שמתחיל ב-2 לפנות בוקר ונמשך עד 6 בבוקר. יהיו שם המון חבר'ה בגילאים שלי ואפילו יותר מבוגרים.

המפגשים האלה זה אחד הדברים הכי כיפים שיש.
למי שלא מבין, באים איזה 100 אנשים לפאב, ובמהלך הקרבות מעודדים את המתאבק האהוב עליהם כאילו זה מפגש כדורגל (יש קריאות בין המחנות אוהדים שנניח קבוצה אחת צועקת "Lets go Cena!" וקבוצה שניה עונה "Cena Sucks!")
זהב :DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:44 
רון קעקועים, אתה חתיכת סמארק! :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:49 
אני הייבריד! שילוב בין מארק לסמארק! :D

ועידן, אין ספק שאלו מפגשים מרגשים בטירוף. פעם אחת הרחקתי עד אור יהודה בפסח בשביל מפגש רסלמניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
אחח... הימים שהמפגשים היו כמה ימים אחרי רסלמניה עצמה (ולא ב2-3 לפנות בוקר, כשהקרב האחרון ב7 בבוקר ובא לך למות אחרי שלא ישנת לילה שלם) :)

ד"א, זה ה-Theme שאני אוהב שלו:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 444 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: