el dudernio כתב:
טכנו,
1. עם יד על הלב, לא ברור לך שהערה של קומוניסים הייתה בבדיחות בשביל להקפיץ אותכם? ושהוא בעצם הצליח ב 3 מילים וסמיילי להרגיז אותך ושעכשיו הוא יושב בבית וצוחק?
2. כל המטרה בסיף הזה הייתה להסביר שקומוניסעם הוא חא השטן שהפכתם אותו, הוא סתם אדם בעל אמונות ודעות הזויות ( ההערה על המשיח) שהקשר שלהן למציאות מקרי בהחלט. דר"א זה נראה לי מאוד ברור מהכיתוב והסמיילי, כנראה באמת יש בעיה בין להבחין בניואנסים.
3. כנראה שעוד לא הצלחת להכיר אותי =), יש משהו שאני לא זה לקחת את עצמי ברצינות רבה מידי.
1. אז הוא יודע שיש פה אנשים שיקפצו כשהוא יכתוב את האמירות היודונאציות שלו, והוא כותב רק כדי להכעיס את הסמולנים? ובעצם הוא בכלל בוכה בבית על הנכבה ועל מר גורלם של מיליוני הפליטים?
וואו מזל שסיפרת לי, חייתי באשליה.
2. אתה רשאי לדעתך. זה לגיטימי
3. אוקיי, אז אין לך בעיה עם נאצים מגרמניה שצוחקים על השואה. מקובל עליי. כל הכבוד על גדלות הרוח, או איך שלא תקרא לזה.
לי יש בעיה איתם.
הדיון הזה מיצה את עצמו. אתה לחוץ מאוד להגן על מי שצוחקים על אסון של מיליוני אנשים, שיהיה. לך עם החברים שלך ותצחקו על אסונות.
כל זה לא קשור לזה שה"בדיחה" של קומוניסים ("בכל צחוק יש גרעין של אמת", כמו שאומרים) מושכת את השטיח מתחת לטענות הרגילות שלו עצמו ושל הציונים (למי שטרם שם לב, קומוניסים הוא מגדולי הפוסט-ציונים בפורום, ומייצג פה השקפה שבבסיסה מחליפה את הציונות הקלאסית בתרכיב רעיל של לאומנות וגזענות).