תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 19:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 6 שנים לעסקת שליט: מעורבות המשוחררים בטרור
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 23:18 
לגבי הציטוט, מקבל.
אבל "התחזית" לא הייתה על 700 או על 500. מי חשב בכלל על מספרים כאלה? מצד אחד היו שאמרו שהנזק הצפוי משחרורם יהיה קל, לא משמעותי וכזה ש"ניתן להכיל אותו" ומנגד שטענו ההפך. אנחנו 6 שנים לעסקה ובינתיים כל שנה הרוג לפחות בממוצע ממשוחררי העסקה וצמרת החמאס בעזה כולה מהמשתחררים.

וסבבה שעצרת אחרי שנתיים. רק ב2014 נעצרו והושמו בכלא עוד כ50 מחבלים משוחררי שליט על ידי בית המשפט לאחר שנקבע כי עברו עבירה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 23:32 
קומוניסים כתב:

בקיצור, עוד לפני דיון על מהו הקו האדום שיש להציב, צריכה להיות הבנה שיש נחיצות באחד כזה.

ושוב חוזר לשורה התחתונה.
ישראל מינתה ועדה לבחון את הסוגיה. ועדת שמגר
יש דיווחים לא רשמיים על המסקנות שלה, מסקנות שלא אושררו ולא יושמו לצערי עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 23:48 
קומוניסים כתב:
חוסר יושרה?
של מי בדיוק?

קראת לי משתמט. שיקרת- תחזור בך מהשקר.

וכתבת בין השאר:

או לחילופין תסתכל על אחוזי הגיוס העדכניים (אמ;לק - פחות מ50%), לא נכון, הכניסו בנתון הזה מגזרים שלא מגייסים אותם גיוס חובה. פתאום הם העם? אם כן, למה לא מגייסים, ואם לא למה להכניס לסקר? תבין שהסיסמאות על צבא העם כבר לא ממש מחזיקות מים.
אבל בכל מקרה, השקרים והבורות שלך הן לא הנושא אלא חוסר היושרה הקיצוני. כאילו, כשהלכתי לשרת בקרבי אף אחד לא ממש שאל אותי מה דעתי על הרעיון שישלחו אותי למות במלחמה מטומטמת כי זה די נגזר מעצם זה שהתגייסת לקרבי כאילו? או לשבת כמה שנים בשבי חמאס, אבל לפחות הייתה ברקע עסקת שליט (ולפניה רגב וגולדווסר, עם כל ההבדלים ביניהם) שהראתה שהמדינה כן מחויבת, אפילו ברמה מסוימת, להחזיר את הלוחמים שלה משדה הקרב. נכון, זה לקח הרבה יותר מדי זמן, דרש הרבה יותר מדי לחץ ציבורי וזה קרה בעיקר בגלל שהלכו לבחירות יותר בכיוון של יצאו למחאת רוטשילד, אבל סבבה , אבל הוא חזר.
אתה, לא רק שאתה שולח אותי למות במלחמות האלה ממש לא שולח אותך ומתנגד עקרונית לעצם גיוס החובה בישראל. תומך בהענקת פטור משירות מטעמי דת ומצפון בזמן שאתה ישן בדירה השכורה שלך בתל אביב, אלא ברוב חוצפתך אתה מתחיל לחשב שיקולי עלות-תועלת שיקולי עלות-תועלת עומדים מאחורי כל החלטה בכל ארגון נורמלי, עסקי, מדיני, ציבורי וכו כשאני נופל בשבי, ועוד מצדיק את זה באמתלות פשיסטיות אתה מבין כמה שאתה יוצא דביל? האם דאגה מפני עידוד החמאס לחטוף חיילים נוספים זו "אמתלה פאשיסטית"? האם העלאת שאלת המחיר הביטחוני כתוצאה מפעילותם של המחבלים לאחר שחרורם היא "אמתלה פאשיטית"? איזה סם אתה לוקח? ולא נכונות (כאילו המתנגדים לעסקת שליט הם לא מיעוט קטנטן וסופר סהרורי) מספרם של המתנגדים לעסקה היה קטן מהתומכים, אבל בטח שלא מדובר במיעוט סהרורי, על זה ש''העם מוכן להקריב את עצמו" כל חייל שמתגייס כלוחם בעצם זה ברור שהוא מוכן להקריב .
אם העם כל כך מוכן, לך תקריב את עצמך. אתה לא יודע מה אני מקריב ועד כמה אל תשלח לשם אותי ואחר כך עוד תשחק לי פוקר עם הגופה.

שמע, אתה הזייה מוחלטת. כאילו, בקטע אחר.
אתה חושב שאנשים מתנדבים לקרבי? כאילו, נראה לך שיש שלב מסוים שבו הצבא שואל אותך "אחי, אתה סבבה עם זה שנשלח אותך לעשות מחסומים ולצאת למלחמה פעם בשנתיים?" או משהו? כי אם כן, אז דחוף לרדת לקרקע.
לגבי שאר ההודעה (החלק הקטן שלא נוגע למחשבה ההזויה שלך שמפורטת למעלה) אני נמנע מלהתייחס כי שוב פעם אתה לא מצליח להבין מה אני כותב, אבל לזה כבר התרגלתי. זה בכל מקרה בטל בשישים אל מול הרעיונות ההזויים שרצים אצלך בראש על התנדבות לקרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
לא יאמן,
אמנם קומוניסים כרגיל מתבטא בצורה הכי כושלת שאפשר,
אבל אני אשכרה מסכים איתו ולא עם נועם.
Well... יותר נכון, כל כך לא מסכים עם נועם שזה אשכרה זורק אותי לצד של קומוניסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: 6 שנים לעסקת שליט: מעורבות המשוחררים בטרור
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 23:54 
זה בסדר, אם היית מסכים איתי הייתי מתחיל לדאוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
1. אבל "התחזית" לא הייתה על 700 או על 500. מי חשב בכלל על מספרים כאלה? מצד אחד היו שאמרו שהנזק הצפוי משחרורם יהיה קל, לא משמעותי וכזה ש"ניתן להכיל אותו" ומנגד שטענו ההפך. אנחנו 6 שנים לעסקה ובינתיים כל שנה הרוג לפחות בממוצע ממשוחררי העסקה וצמרת החמאס בעזה כולה מהמשתחררים.

2. וסבבה שעצרת אחרי שנתיים. רק ב2014 נעצרו והושמו בכלא עוד כ50 מחבלים משוחררי שליט על ידי בית המשפט לאחר שנקבע כי עברו עבירה נוספת.

1. זאת היתה התחזית שאליה התייחסו בדיון ושעליה כתבתי שהיא התבדתה.
2. אתה חתיכת גנב דעת. "הושמו בכלא" עאלק. הם נעצרו, בדיוק כמו כל שאר האנשים בתשעים ומשהו אחוז מהדיווחים האלה.

אגב, גם אלה שדווח עליהם שנכלאו בעקבות "חזרה לטרור" לא נשפטו והורשעו, אלא הושתה עליהם שארית העונש שעוד נותר להם לרצות כששוחררו כלומר מהעונש המקורי על העברה שבוצעה לפני עשרות שנים, וגם זה בלי משפט אלא על סמך טענות של גורמי הבטחון (בהתאם להסכם שנחתם לצורך שחרורם, אני מניח).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2017, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
לא ברור לי איך אפשר להעלות על הדעת בכלל התנגדות לעסקת שליט במציאות הנוכחית של הצבא הישראלי.
מילא קומוניסים, שהשתמט ושולח אחרים למות בשביל הרעיונות האוויליים שלו, על הסקאלה הזו חטיפה או מוות זה באמת הבדל רק בניואנסים. אבל איך אדם ששירת בצבא, קל וחומר ביחידת שדה, מסוגל לחשוב על האופציה הזו בכלל?
לא משתלם להחזיר? שלא ישלחו.

או שפשוט יוודאו שלא יהיה שבוי להחזיר, כי הוא נהרג בזמן ששיטחו את השכונה בנסיון למנוע את החטיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2017, 01:21 
נעשו במלחמה הזאת גם דברים יותר גרועים, מאותה מערכת שיקולים שאתה מתאר.
(וכשאני אומר גרועים אני לא סופר פלסטינים מתים, אני מתכוון לגרועים לפי קנה המידה הציוני. אם נמדוד לפי כל מדד אובייקטיבי, אני בהחלט חושב שיום שישי השחור היה השיא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2017, 03:22 
אדום מטלי כתב:
קומוניסים כתב:

ובניגוד למה שכתבו פה נראה שהמחיר כבד: 7 ישראלים נרצחו ישירות, והמחבלים המשוחררים תופסים את העמדות הבכירות ביותר בחמאס ולמעשה היום מנהלים את המאבק האלים בישראל.

איזה מאבק אלים יש היום לחמאס בישראל?

רק עכשיו שמתי לב להודעה הזאת.
אני לא מעט זמן פה אבל לזה לא ציפיתי.
כל שיגורי הטילים מעזה לעבר ישראל השבוע עברו לידך? יבוא הקורא ויחליט מי פה מנותק מבינינו ומי לא. החמאס הרי נולד כארגון אלים נגד ישראל, ומאז רצח מאות ישראלים בפיגועי רצח כולל עשרות ילדים, נשים וזקנים חפים מפשע, וממשיך לנסות כל העת (דווח השבוע על ניסיון חטיפה של החמאס).
אתה שואל איזה מאבק אלים יש לחמאס הישראל?
אני הראשון לטעון שהשימוש במילה הזוי היום יצא מפרופרציה אבל אין לי שום מילה אחרת. פשוט הזוי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2017, 04:57 
קומוניסים כתב:
אדום מטלי כתב:
קומוניסים כתב:

ובניגוד למה שכתבו פה נראה שהמחיר כבד: 7 ישראלים נרצחו ישירות, והמחבלים המשוחררים תופסים את העמדות הבכירות ביותר בחמאס ולמעשה היום מנהלים את המאבק האלים בישראל.

כל שיגורי הטילים מעזה לעבר ישראל השבוע עברו לידך? יבוא הקורא ויחליט מי פה מנותק מבינינו ומי לא. החמאס הרי נולד כארגון אלים נגד ישראל, ומאז רצח מאות ישראלים בפיגועי רצח כולל עשרות ילדים, נשים וזקנים חפים מפשע, וממשיך לנסות כל העת (דווח השבוע על ניסיון חטיפה של החמאס).
אני הראשון לטעון שהשימוש במילה הזוי היום יצא מפרופרציה אבל אין לי שום מילה אחרת. פשוט הזוי!

מסכים איתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2017, 13:33 
קומוניסים כתב:
אדום מטלי כתב:
קומוניסים כתב:

המילה הזוי יצאה מפרופורציה...נו.
בכל מקרה, כתבת שהאסירים תופסים עמדות בחירות בחמאס ו"מובילים את המאבק האלים בישראל". מי שקורא את זה יכול לדמות לעצמו איזה מלחמת התשה מתמשכת, ככה כל יום הרוג-שניים מכל צד. "מאבק אלים"... ובכן, אני לא רואה את זה בעיניים, בודאי לא כטקטיקה בזמן הזה. זה שתכתוב "נולד כארגון אלים ומאז רצח מאות ישראלים..." זה טוב לאווירה ולהלהטת היצרים. כבר כמה שנים שזה לא ממש ככה. לא אומר שהם לא יחזרו לאלימות כתלות בנסיבות. נכון, בימים האחרונים היו כמה נסיונות שיגור רקטות, בעקבות הכרזת טרמפ, אבל: 1. רובם כנראה לא של החמאס אלא של ארגונים אחרים 2. זה, כאמור, חריג מאד ביחס לתקופה.
בכלל, החמאס משתנה, האמנה שלו משתנה, הוא מנסה להתחבר חזרה לפתח. אפשר להתייחס לזה עניינית, ואפשר להמשיך לומר "הערבים שונאים אותנו ולא ישקטו עד שיזרקו את כולנו לים, רק הטקטיקה שלהם משתנה".
לכן שאלתי איזה מאבק אלים יש לחמאס היום בישראל. הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2017, 14:18 
אף אחד לא דיבר על "ערבים שונאים אותנו".
ציינתי עובדה פשוטה:

שש שנים אחרי: כך הגיעו משוחררי שליט לצמרת חמאס
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/898/911.html
סנוואר נשפט ל-4 מאסרי עולם והפך לראש הממשלה, זוהיר ג'בארין ריצה 24 שנים בכלא ומונה לחבר ההנהגה המדינית ותאופיק אבו נעים הפך למפקד כוחות הביטחון ברצועה לאחר שחרורו.

ואם צריך להסביר לך למה חמאס הוא ארגון אלים אחרי אינספור פיגועי רצח כלפי חפים מפשע, זו בעיה.
אם אתה חושב שארגון טרור רצחני כזה, המושתת על אידאולוגיה נאצית רצחנית כזו, ומנסה גם בהווה, ממש מידי יום לבצע פיגועי טרור במתווים שונים נגד ישראל, הוא ארגון מתון באיזשהו אופן, זו אחושרמוטה בעיה.
כתבת "כבר כמה שנים שזה לא ממש ככה" ואני חושב שהגע הזמן שתתעורר ותצא מהבועה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2017, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
אולי כדאי לציין שבעולם המציאות, בשנים שמאז שינוי מנגנון השליטה הישראלית בעזה מספר ההרוגים מטרור הוא כעשרה אחוז ממספר ההרוגים השנתי בשנים שקדמו לשינוי (ושוב, כדי לתת הקשר למי ששכח, אלה היו שנות השיא של הטרור, מימי האינתיפאה השנייה ועד השינוי הטקטי בעזה, שנים שכולנו זוכרים מהן אוטובוסים מפוייחים ואיברים שפוכים על מדרכות, דברים שמאז הפכו לנדירים למדי).
לגבי המספר שחמאס אחראי לו, מן הסתם מדובר רק בחלק מההרוגים האלה אם בכלל, אבל הרבה יותר קל להתעלם מהמציאות ולצעוק חמס (pardon the pun).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2017, 17:02 
לא אמרתי שהשבויים המשוחררים לא הגיעו להנהגת החמאס. לא היה ביננו דיון על זה בכלל.
שאלתי על איזה אלימות של החמאס אתה מדבר, מאז שהם השתחררו.

הסקירה שלך ברובה לא רלוונטית.
הציון של כמה שנים כל אחד מהם היה בכלא לא מעלה ולא מוריד בכלום. הרי אלו לא אנשים שישבו בכלא בגלל שהם גנבו כסף מהעם שלהם, כמו דרעי ונתניהו, אלא כי הם נלחמו על עצמאותם, בדיוק כמו ששמיר ורבין נלחמו (נכון, שמיר ורבין לא ישבו בכלא, כי האויב לא תפס אותם).

אתה שוב מציין את אלימות החמאס, שרצח נשים וילדים. אבל כל זה קרה לפני שמשתחררים אלו יצאו מהכלא. תזכיר לי כמה ילדים ונשים הרג החמאס ב-4 שנים האחרונות? אם תתעקש בפעם השלישית על ציון ההיסטוריה של הרג נשים וילדים אזכיר לך שגם אנחנו רצחנו נשים וילדים בפיגועים, בדרך להיות מדינה.

לגבי הטענה שהחמאס מנסה "ממש מידי יום לבצע פיגועי טרור" - את זה אתה צריך לפחות לגבות עם עובדות בצורה כלשהי, כשאתה זורק את זה ככה, באוויר. עד שלא תחזור עם המידע הזה, אספר לך שיש לחמאס אינטרס רב לשמור על שקט ולא לבצע שום "פיגוע טרור" או פעילות אלימה בשנים האחרונות (אפשר להתווכח על מהות האינטרס הזה).

לגבי ארגון נאצי - אני מוותר על הדיון על זה.
לגבי ארגון מתון - מתון זה תמיד דבר יחסי. לא טוען שהוא מתון, טוען שהוא התמתן לעומת עקרונתיו בעבר. תבדוק שינויים באמנה שלו, תבדוק מה הוא מוכן היום שלא היה מוכן בעבר, תקרא על זה קצת.
אתעלם ברשותך מתאורי הבועה והתתעוררות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2017, 17:28 
אדום מטלי כתב:

הציון של כמה שנים כל אחד מהם היה בכלא לא מעלה ולא מוריד בכלום. הרי אלו לא אנשים שישבו בכלא בגלל שהם גנבו כסף מהעם שלהם, כמו דרעי ונתניהו, אלא כי הם נלחמו על עצמאותם, בדיוק כמו ששמיר ורבין נלחמו (נכון, שמיר ורבין לא ישבו בכלא, כי האויב לא תפס אותם).

שמיר נתפס ע"י הבריטים ונשלח למחנה מעצר באריתריאה (משם ברח מאוחר יותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2017, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום מטלי כתב:

שמיר נתפס ע"י הבריטים ונשלח למחנה מעצר באריתריאה (משם ברח מאוחר יותר)

בגלל זה בליכוד שונאים אריתראים?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2017, 20:19 
עזרה לקומוניסים:

חמאס עוצר ומענה פעילים סלפים בעזה כדי לרסן את ירי הרקטות לישראל
https://www.haaretz.co.il/news/politics/.premium-1.4730259

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2017, 10:32 
אדום מטלי כתב:
עזרה לקומוניסים:

זה למראית עין ועל הדרך נותן להם לירות קצת רקטות לשחרר לחצים , מי שחושב שחמאס לא מאפשר ירי טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2017, 14:34 
ofri כתב:
אדום מטלי כתב:
עזרה לקומוניסים:

זה למראית עין ועל הדרך נותן להם לירות קצת רקטות לשחרר לחצים , מי שחושב שחמאס לא מאפשר ירי טועה

אז קהילת המודיעין של ישראל, והפרשן עמוס הראל חושבים שהחמאס מתנגד לירי הרקטות ומעוניין ברגיעה, אבל עופרי אומר שזה לא נכון.
טוב, לא חייבים להסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2017, 15:14 
ע״ע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 04:48 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

אם אתה חושב שארגון טרור רצחני כזה, המושתת על אידאולוגיה נאצית רצחנית כזו

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 10:08 
החתול של שרדינגר כתב:
קומוניסים כתב:

אם אתה חושב שארגון טרור רצחני כזה, המושתת על אידאולוגיה נאצית רצחנית כזו

:LOL2:

סמיילים מתגלגלים מצחוק, לא ישנו את העובדה כי אמנת חמאס, פרסומיו ותעמולתו מלאים במוטיבים נאציים.
ירון לונדון אמר זאת בעבר וגרם לי ללמוד את הנושא https://www.youtube.com/watch?v=tF8G-kl143E

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
מסבירים לבנאדם שהטענה שלו רלוונטית ללפני עשר שנים, אז כהוכחה לזה שהיא רלוונטית גם היום הוא מעלה סרטון שעלה לרשת לפני תשע שנים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 12:04 
teknoboy כתב:
מסבירים לבנאדם שהטענה שלו רלוונטית ללפני עשר שנים, אז כהוכחה לזה שהיא רלוונטית גם היום הוא מעלה סרטון שעלה לרשת לפני תשע שנים.

מסבירים לבנאדם? אתה חושב שאני מטומטם או מה?
לא השתנה שום דבר מהותי בגישת החמאס כלפי ישראל ברמה האסטרטגית.
בדיוק כמו לפני עשור, הם רוצים להשמיד את כולנו ולגזול את הארץ שלנו
אם אתה טוען אחרת, חובת ההוכחה עליך.
האם חמאס הצהיר על נכונותו להכיר בקיומה של מדינת היהודים? לא.
האם חמאס הפסיק לרצוח באכזריות אזרחים ישראלים חפים מפשע? לא.
האם חמאס הפסיק לכנותנו כ"כופרים" שאין להם זכות קיום? לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 12:22 
תגיד טקנו, עם יד על הלב, קראת פעם אחת בחייך את אמנת חמאס מתחילתה ועד סופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
דווקא לאחרונה התפרסם שהיו שינויים באמנה אז הלכתי לקרוא (באנגלית. אני לא קורא ערבית, לצערי).
ראיתי המון רטוריקה מתלהמת לצד סוג של הכרה במציאות (אלה היו השינויים העיקריים שנעשו שם).
די דומה לעקרונות היסוד של הליכוד (אפשר רק לחלום שהליכוד יפרסם אי פעם טקסט מפורט כמו אמנת החמאס או כמו המצע שהיה נהוג לפרסם עד לפני כמה שנים לפני כל מערכת בחירות),.
בסך הכול מדובר בתמונת ראי די מדויקת של הקונצנזוס בציבור בישראלי (בהתאמות הרלוונטיות, כמובן).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 12:43 
הקונצנזוס בישראל הוא תפיסה בה מוסלמי הוא בן מוות?
לזה אתה קורא "רטוריקה מתלהמת"?
בשל רטוריקה מתלהמת הוכרז חמאס כארגון טרור על ידי מדינות כמו קנדה, יפן והאיחוד האירופי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 13:23 
קומוניסים כתב:

התפיסה של החמאס היא שיהודי הוא בן מוות? עד כמה שאני יודע, אין להם שום בעיה עם יהודים באופן כללי, אלא רק עם היהודים שלקחו להם את הארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 13:34 
אדום מטלי כתב:
קומוניסים כתב:

התפיסה של החמאס היא שיהודי הוא בן מוות? עד כמה שאני יודע, אין להם שום בעיה עם יהודים באופן כללי, אלא רק עם היהודים שלקחו להם את הארץ.

בסעיף 7, למשל:

שהרי השליח [מחמד], תפילת אללה עליו וברכתו לשלום, אמר: "לא תגיע השעה [יום הדין] עד אשר יילחמו המוסלמים
ביהודים ויהרגו אותם המוסלמים, ועד אשר יסתתר היהודי מאחורי האבנים והעצים, ו[אז] יאמרו האבנים והעצים: "הו מוסלמי, הו עבד אללה, יש יהודי מתחבא [מאחורי], בוא והרגהו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 14:31 
קומוניסים כתב:
אדום מטלי כתב:
קומוניסים כתב:

בסעיף 7, למשל:

שהרי השליח [מחמד] , תפילת אללה עליו וברכתו לשלום, אמר: "לא תגיע השעה [יום הדין] עד אשר יילחמו המוסלמים
ביהודים ויהרגו אותם המוסלמים, ועד אשר יסתתר היהודי מאחורי האבנים והעצים, ו[אז] יאמרו האבנים והעצים: "הו מוסלמי, הו עבד אללה, יש יהודי מתחבא [מאחורי] , בוא והרגהו"

אתה מדבר על ציטוטים מהתנ"ך שלהם, או על האמנה של החמאס?
גם אני יכול:
וְהָיָה בְּהָנִיחַ ה' אֱלֹהֶיךָ לְךָ מִכָּל-אֹיְבֶיךָ מִסָּבִיב, בָּאָרֶץ אֲשֶׁר ה' אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לְךָ נַחֲלָה לְרִשְׁתָּהּ – תִּמְחֶה אֶת-זֵכֶר עֲמָלֵק, מִתַּחַת הַשָּׁמָיִם;
"רַק מֵעָרֵי הָעַמִּים הָאֵלֶּה אֲשֶׁר ה' אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לְךָ נַחֲלָה לֹא תְחַיֶּה כָּל נְשָׁמָה. כִּי הַחֲרֵם תַּחֲרִימֵם הַחִתִּי וְהָאֱמֹרִי הַכְּנַעֲנִי וְהַפְּרִזִּי הַחִוִּי וְהַיְבוּסִי כַּאֲשֶׁר צִוְּךָ ה' אֱלֹהֶיךָ"

אגב, מתוך האמנה, סעיף 31:
תנועת ההתנגדות האסלאמית היא תנועה הומאנית המכבדת את זכויות האדם ומחויבת לסובלנות של האסלאם כלפי בני הדתות האחרות. היא אינה עוינת להם אלא במידה שהם עוינים אותה או את מי שעומד בדרכה כדי להפריע לה ולשים לאל את מאמציה. לפיכך מאמיני שלוש הדתות: האסלאם, הנצרות והיהדות, יכולים לחיות זה במחיצת זה בחסות האסלאם בביטחון מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: