jonati כתב:
מה שאתה אומר הוא ברור לחלוטין, בדיוק כמו שבעיני הכי טבעי היה ליסוע שנה שעברה לקריית שמונה לבד ולחזור מייד אחרי המשחק. תתפלא בעיני כמה מחבריי הטובים ביותר זה נראה מטורף. והשנה בכלל יסתכלו עלי מוזר כשאחזור לעפולה וחדרה וכו׳
הנסיעה הייתה 430 ק״מ לא כולל טעויות בדרך ונסיעות למקומות לינה שלא היו בדיוק על המסלול וכו׳
חוצמזה אני סחבתי את כל הציוד על האופניים(אוהל, שקש וכו׳)
הם אנשים מאומנים וזה המקצוע שלהם וזה מקצוע קשה ועובדה שרבים לקחו כל מיני חומרים בשביל לשפר את הביצועים לאורך השנים וממשיכים לקחת למרות הבדיקות המחמירות.
החומרים לא קשורים לקושי של המקצוע, הם קשורים לרצון לנצח. גם רצים של 100 מ' ושחקני בייסבול לוקחים חומרים.
הבט, אני לא אומר שזה לא קשה. זה אפילו מפרך. אני רק אומר שהם לא מטורפים, הם אנשים שזה הספורט שלהם. אני גם אומר שאם תתחיל להתאמן, אפילו כחובב, אתה לא מאמין מה הגוף שלך מסוגל לעשות. אני בן 50, הגוף שלי מרוט מתאונות די קשות, ממש אין לי כושר טבעי באופן מיוחד, אבל אני רוכב בסביבות 8 שעות בשבוע, והשנה עשיתי בכמה ימים את רוב העליות HC שעושים בטור דה פראנס, ולא גמרתי אף אחת מהן עם הלשון בחוץ. אז נכון, אני לא עושה את זה בקצב שלהם, וגם כמות הקילומטרים באותם ימים לא הייתה גבוהה מאד, אבל אני עושה את זה.
מישהו כמוך אם ינסה לרכב איתי, נניח בקצב קבוע שאני עולה עלייה של 8 ק"מ, לא יחזיק איתי אפילו 500 מ' גם אם יתאמץ בכל הכח רק על הקטע הזה. זה ייראה לו מעולם אחר, אבל זה רק כי הוא לא מתאמן, זה הכל.