תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 00:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פנטזי פרמייר ליג 2017/2018
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 15:35 
גם אני כמו יובל החלטתי לקחת שוער יחסית מוקדם והלכתי על אדרסון מסיטי משני סיבות -

סיטי שיפרה את ההגנה שלה מקצה לקצה וכרגע לדעתי יש לה את ההגנה החזקה בליגה. זה גם בא לידי ביטוי במשחקי תחילת העונה.
סיבה שנייה היא כי אין לי ספק שהוא יביא לפחות 3-4 בישולים העונה. יש לו בעיטה מטורפת והוא אוהב להביא אותה משום מקום, אגוארו כמעט כבש ככה נגד טוטנהאם.

קיבלתי בחירה אחרונה שזה גם מבאס וגם נחמד, כי מצד אחד זה נתן לי אפשרות לבחור 2 ברצף וככה בעצם תכננתי את הרכישות שלי. מצד שני מרחב מאוד ארוך בין בחירה לבחירה.

עד שהגיע תורי לבחור לקחו כבר את כל החלוצים שרציתי אז החלטתי ללכת על קשרים ובחרתי את סאנצ'ז ומאנה. מקווה שסאנצ'ז לא יעשה ניימאר ויברח לPSG. עם החלוצים בסוף התפשרתי על דפו, ראשפורד וסנדרו רמירז מאברטון, בחירות לא מדהימות אבל גם לא חלשות מדי.

הוספתי את בנג'אמין מנדי שהוא המגן התוקף הכי טוב בליגה ובין הטובים בעולם, קצת הימור אבל נראה מה יהיה. אני הכי מרוצה מהבחירה בסטרלינג, אין לי ספק שהיא תשתלם. בהגנה תמיד כדי ללכת על מגנים, הלכתי על 4 מגנים ועוד בלם חזק שכובש הרבה כמו אלדרווירלד.

בסה"כ מאוד מהנה ומרוצה מהדראפט הראשון. וכן יובל, גנבתי לך את אלכסיס ( :HEART2: )

נערך לאחרונה על ידי הגלמוד מלוד בתאריך 05 אוגוסט 2017, 16:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 15:44 
אני ממש לא מרוצה ממה שיש לי.

לא הייתי מסודר, בת'כלס זה הדראפט הראשון שלי והייתי קצת שוקיסט. בחרתי ראשון, הלכתי על קיין ולא אלכסיס מהפחד שהוא יעבור בעוד שבוע לפריז וידפוק לי הכל.
ולמרות שזה היה צפוי, אחרי הבחירה הראשונה 15 הבחירות הבאות שאבו לי את כל אופציות ההתקפה שלי, משם התחלתי לאלתר ולשנות כל מה שתכננתי.
בהגנה כן השגתי בערך מה שרציתי, אבל נתקעתי עם 2 קשרים מווסט ברומיץ', וג'ירוד שאין לי מושג למה בחרתי, אני מקווה שהוא יעבור לאברטון וזה יסתדר.

לגבי השוער אני לא תמיד אוהב לקחת שוער צמרת. גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים היו שוערים בינוניים בטופ של הניקוד. לקחתי את היטון ואם הוא יתן אפילו 80% משנה שעברה זה להיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 15:49 
בשורה התחתונה בחרתי סגל בדיוק הפוך לאסטרטגייה שמובילה אותי במשחק הרגיל,כלומר יש לי כרגע 5 שחקני הגנה מקבוצות בכירות מכיוון שאין הגבלה כספית אבל זה היה ממש אילוץ כי לא הצלחתי להשיג מספיק שחקני קישור התקפיים וחלוצים דומיננטים. בשנה שעברה כאסטרטגיה הלכתי על הגנה זולה+אלונסו וזה הוכיח את עצמו ובסוף זכיתי במקום הראשון בליגה שלנו.
בדראפט של היום הצלחתי להשיג רק את ג'סוס ועליי כ"כוכבים" ואת מקאטריין סאנה רדמונד ואוסטין כמשלימים פטנציאלים.
שיהיה בהצלחה לכולם.

*** עדיין לא הצלחתי להבין עד הסוף את נושא ה WAIVER, איך זה עובד בדיוק? האם כאשר אני מבקש שחקן כלשהו שנמצא אצלכם אני צריך להציע שחקן בתמורתו? אם יש מישהו שיכול להסביר אודה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 15:51 
אם הייתי צריך לשים כסף על הזוכה, הייתי מהמר עליך. הבאת 4 מפלצות לקישור, לא ברור איך זה קרה.
אני די גמרתי לעצמי את הסיפור שבחרתי במוראטה בחירה ראשונה. כבר הייתי עם העכבר על לוקאקו, וכשהוא נבחר בחירה לפני נלחצתי ובחרתי לא נכון. בדיעבד הייתי בוחר בסאנצ'ז/אגוארו.
יצאתי דביל שבחרתי בפאקינג בנטקה בחירה שלישית כשהזאר פנוי וחוזר כולה בחודש הבא.
בפלוסים, מרוצה שהצלחתי לבחור את זאהא שסוף העונה שעברה עשה שדרוג ענק, אנטוניו בבחירה 13 גם מהלך טוב ונכון.
מקווה למחזור ראשון חלש שלי, ככה אולי תגיע עוד איזו מפלצת לליגה לקראת סוף החלון ואוכל לשים עליה יד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 17:08 
הוגרלתי באמצע. לא עשיתי שום הכנה ומהר מאוד מצאתי את עצמי בבעייה.
מה שאפיין כל סיבוב זה שתמיד הבחירה הבאה שלי נלקחה תור או שניים לפני, אז כל הבחירות שלי היו בלחץ זמן ובאילתור.

החלטתי מראש שאני מנסה ללכת חזק על חלוצים ובסיבוב הראשון שאחרי שלוקוקו, קיין ומורטה הלכו לקחתי את אגוארו (תודה שהשארת לי אותו ובחרת את מורטה)
לקחתי את ורדי בבחירה של לחץ מתוך ניסיון נואש לשמור על קו חלוצים חזק, כנראה שזו הייתה טעות כי באותו זמן היו עדיין קשרים ושחקני הגנה טובים.
בניתי על טריפייר שמשום מה דורג מאוד נמוך וחשבתי שהוא יחכה לי

כשראיתי שאני בבעיה בהגנה חשבתי להתחיל בשוער חזק. התלבטתי בין לוריס לדה-חאה אבל עוד הייתי אופטימי שאצליח לתפוס את ולנסיה כי בשלב הזה כולם הלכו עדיין על קשרים וחלוצים אז בחרתי לוריס.
כמובן שזה לא תפס אז אני מושקע חזק בהגנה של הספארס.

בסופו של דבר אני מרוצה מקו החוצים שלי (אגוארו, ורדי ורוני)
לא בטוח לגבי הקשרים, יש לי שמות גדולים שלא עשו כלום שנה שעברה. מקווה שיתנו שנה טובה (סלח, פוגבה, פבריגס) עם גיבוי של טדיץ ואינקה
והגנה בינונית של שחקנים מעולים שאני לא בטוח שייפתחו (דויד לואיז, סטונס) ולקחתי את ואן דייק בתור הימור כי אני מאמין שבסופו של דבר הוא ישחק באחת הקבוצות הגדולות.

כולם דילגו על פברגס עד סיבוב מאוד מאוחר שאז לקחתי אותו כי האפשרויות האחרות היו על סף הלא מוכרות.
זה בגלל הביצועים שלו בחצי השני של עונה שעברה? או שיש משהו שאני לא יודע?

גם אני לא מבין בדיוק מה קורה עכשיו עם ה waviers אבל אין לי כרגע רצון להחליף אף אחד, אז נראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 17:33 
סלאח יתן עונה גדולה לדעתי, התבאסתי ממש שראיתי שהוא נבחר.
לפחות גנבתי לך את טריפייר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 17:38 
לא בחרו בפברגאס כי הוא יותר שחקן של פרי-אסיסט מאשר של אסיסט לכן הוא לא מביא הרבה נקודות.

וסטונס צפוי לפתוח השנה. או שסיטי ישחקו עם 3 בלמים או עם 2 בלמים ולדעתי פפ מעדיף אותו על אוטמנדי. כמו כן, אתה יודע, קומפני עשוי מנייר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 17:39 
NARKOTIKA כתב:

מסכים. אני מאמין שייתן עונה מצויינת ולקחתי אותו שני.
מאוד הופתעתי שלקחו את מאנה (ונדמה לי שגם את קוטינו שבסוף הרי יעבור לברצלונה) לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 18:02 
קוטיניו לא עובר לברצלונה. התקשורת זה הדבר הכי מביך שקיים. תקרא ראיון כלשהו של קלופ משבועיים האחרונים.
חוץ מזה שלליברפול אין מה לעשות עם הכסף, לברצלונה אין מספיק כדי לשלם, אלא אם בא להם להוציא כמעט את כל הכסף שהם קיבלו על ניימאר על שחקן אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 18:42 
גם אני חושב שקוטיניו ישאר (לצערי). יחד עם סאלח ומאנה הם מהוים את שלישיית הקשרים ההתקפים הטובה בליגה. אםםםםםםםםםםם לאלנה יהיה אחרון הפצועים ,ליברפול יכולה ללכת עד הסוף שרק סיטי יכולה להתחרות איתה,למרות חוליית הגנה חלשה יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 19:10 
NARKOTIKA כתב:

טריפייר יוצא עכשיו עם פציעה נגד יובנטוס :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 19:32 
בחרתי שני והלכתי עם לוקאקו, בעיקר מפחד של מה יהיה עם סאנצ'ז והפציעה של הזארד ולמרות שכבר באתי ללחוץ על דה בריין, נקווה לטוב עם זה.
האמת שעוד לא החלטתי מה אני חושב על הקבוצה שלי:
בגדול דברים שאני מרוצה מהם-פירמינו, וויליאן וזה שלמרות שהשוערים הטובים באמת נחטפו מוקדם(וחלקם על ידי אותו בן אדם :ANG1:) לקחתי את צ'ך בבחירה יחסית מאוחרת וגם הוספתי לו את פביאנסקי שיחסית מגבה אותו טוב בלוח משחקים, ובהגנה הצלחתי לשים יד על ולנסיה ומוזס ולהוסיף להם את קין מאברטון,בלינד ויושידה.
דברים שאני פחות מרוצה מהם- כל מי שרציתי מטוטנהאם נלקח לפני שהספקתי ונשארתי בלי כיסוי שלהם בהגנה בכלל ורק עם סון שהוא שחקן אדיר אבל בינתיים הוא רק חוזר לאימונים אחרי פציעה וגם כשהוא כשיר הוא לא תמיד בהרכב, וגם יחסית לקחתי הימורים עם ברנרדו סילבה(האמת שאני די מצטער על זה, אני חושב שדוד סילבה עוד היה זמין כשלקחתי אותו וגם סטרלינג), בטשואיי(בבחירה יחסית מאוחרת אמנם אבל עדיין הימור) ומרסיאל.
האמת שהיה ממש כיף ונראה שתהיה ליגה סופר מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
בשורה התחתונה בחרתי סגל בדיוק הפוך לאסטרטגייה שמובילה אותי במשחק הרגיל,כלומר יש לי כרגע 5 שחקני הגנה מקבוצות בכירות מכיוון שאין הגבלה כספית אבל זה היה ממש אילוץ כי לא הצלחתי להשיג מספיק שחקני קישור התקפיים וחלוצים דומיננטים. בשנה שעברה כאסטרטגיה הלכתי על הגנה זולה+אלונסו וזה הוכיח את עצמו ובסוף זכיתי במקום הראשון בליגה שלנו.
בדראפט של היום הצלחתי להשיג רק את ג'סוס ועליי כ"כוכבים" ואת מקאטריין סאנה רדמונד ואוסטין כמשלימים פטנציאלים.
שיהיה בהצלחה לכולם.

*** עדיין לא הצלחתי להבין עד הסוף את נושא ה WAIVER, איך זה עובד בדיוק? האם כאשר אני מבקש שחקן כלשהו שנמצא אצלכם אני צריך להציע שחקן בתמורתו? אם יש מישהו שיכול להסביר אודה לו.

אתה לא יכול לבקש שחקן שנמצא בקבוצה אחרת. אתה יכול להרים שחקן מה-waivers רק אם הוא לא שייך לאף קבוצה.
את שאר הדברים הסברתי בעמוד הקודם, אם עדיין משהו לא מובן אז תשאל ואני אסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 03:44 
סמל אישי של המשתמש
עדיין אי אפשר להיכנס לעמוד של כל קבוצה ולראות את הסגלים אז למען הנוחיות כתבתי את הסגלים שכל אחד הרכיב (בסוגריים הסיבוב שבו נבחר כל שחקן):

Narkotika / NARKOTIKA

היטון (8), קאריוס (14)
אלונסו (2), ביירין (4), טריפייר (7), ברטרנד (10), מוסטאפי (11)
וולקוט (3), ארנאוטוביץ' (6), צ'אדלי (9), מאט פיליפס (13), מוסא (15)
קיין (1), איהנאצ'ו (5), ז'ירו (12)

דעתי: הגנה מעולה (אם כי תוך שימוש בבחירות גבוהות מדי. אלונסו היה נשאר על הלוח עוד כמה בחירות ובטח שביירין), התקפה טובה, קישור מאוד מאוד חלש. וולקוט בסיבוב השלישי (הבחירה ה-17 בסך הכל) בחירה נוראית שחרבנה לך את הדראפט, גם ארנאוטוביץ' שצריך להילחם על המקום שלו בווסט האם בחירה לא משהו (לא נשארו הרבה קשרים בשלב הזה אבל זהאה, מחרז ופברגס עדיין היו על הלוח) יחד עם עוד 3 בחירות נמוכות.

HTA Munk / RedMunks

צ'ך (9), פביאנסקי (14)
ולנסיה (6), מוזס (8), בלינד (11), יושידה (13), מייקל קין (15)
וויליאן (3), סון (4), ברנרדו סילבה (5), מרסיאל (7), לאנזיני (12)
לוקאקו (1), פירמינו (2), באטשואי (10)

דעתי: קבוצה חזקה. חוד מפחיד (כולל באטשואי שנראה מעולה בהכנה ובסיבוב 10 זו בחירה מצוינת), הגנה חזקה בתנאי שהשחקנים הבכירים פה יהיו שחקני הרכב. אני פחות מחזיק מהקשרים פה, וויליאן לא שחקן של מספרים, הדקות של סון תלויות בפציעות של שאר השחקנים בטוטנהאם, ומוריניו שונא את מרסיאל ומסרס אותו (לדעתי אין לו בעיה גם לייבש אותו לגמרי אם יגיע איזה פרישיץ').

FC / NH

מיניולה (9), באטלנד (14)
קייהיל (8), קוסיילני (10), ביינס (11), דנילו (12), ואן אנהולט (15)
אוזיל (2), פדרו (4), דוד סילבה (5), זהאה (7), אנטוניו (13)
מוראטה (1), בנטקה (3), דווייט גייל (6)

דעתי: הקבוצה הכי חזקה בדראפט יחד עם שלי. מוראטה לא כזו בחירה נוראית, אם הוא יהיה באנקר בהרכב ויזינו אותו במספיק כדורים הוא יכול לתת מספרים יפים. גם בנטקה מניה בטוחה. קישור חזק מאוד. השגת שחקני הגנה טובים מאוד יחסית לבחירות הנמוכות.

The Highlanders / galil

לוריס (5), שמייקל (14)
ורטונגן (7), סטונס (8), דוד לואיז (9), ואן דייק (12), לוברן (15)
סלאח (2), פוגבה (6), פברגס (10), טאדיץ' (11), תום אינס (13)
אגוארו (1), וארדי (3), רוני (4)

דעתי: גם קבוצה חזקה מאוד. חוד מפחיד (לא כולל רוני שהוא בחירה לא טובה אלא וארדי ואגוארגו), הגנה חזקה מאוד בלי שימוש בבחירות גבוהות, שוער מעולה. הבחירות בקישור הן בחירות שלא הייתי עושה - סלאח שהוא הימור בבחירה גבוהה מדי, ולא יודע כמה מספרים פוגבה יכול לתת בכדורגל של מוריניו, אבל הם יכולים להשתיק אותי בקלות, ופברגס זו בחירה מצוינת בסיבוב נמוך, הוא תמיד נותן איכשהו את המספרים שלו.

יובל / Red and Blue

דה חאה (5), קורטואה (6)
באיי (7), רודיגר (8), לינדלוף (9), מילנר (11), קליין (12)
דה בריינה (1), אריקסן (2), הזאר (3), סיגורדסון (4), סנודגראס (15)
ג'ושוע קינג (10), יורנטה (13), דיני (14)

דעתי: כאמור יצאתי די מרוצה. שני שוערים, הגנה וקישור חזקים מאוד. הימרתי בגדול על ההתקפה. אני חייב לציין שהלכתי על שחקנים שנתנו עונת שיא מבחינת ניקוד בעונה שעברה וזה לא תמיד מוכיח את עצמו.

שער 7 נוסטלגיה / one united

בן פוסטר (8), פיקפורד (12)
קולאשינאץ (6), אזפיליקווטה (7), קומפאני (9), מונריאל (11), בן דיוויס (14)
עלי (1), סאנה (3), מחיטריאן (4), רדמונד (10), ראמזי (15)
חסוס (2), צ'רלי אוסטין (5), ג'יי רודריגז (13)

דעתי: פחות מתחבר. חסוס הוא הימור, סאנה לא נתן מספרים בעונה שעברה ומחיטריאן בכלל עבר עונה מזעזעת, אוסטין בסיבוב החמישי זו בחירה רעה. בזבוז די גדול של הבחירות הראשונות. שאר הבחירות בקישור ובהתקפה נמוכות ולא אמורות לתת יותר מדי. בהגנה יש את קומפאני שבקושי שיחק בשנתיים האחרונות ואת קולאשניץ ומונריאל שלא ישחקו הרבה ביחד.

HTA / ofir (שמוזמן גם לכתוב פה)

פרייז'ר פורסטר (14), ברבאו (15)
קייל ווקר (5), אוטמנדי (7), מאטיפ (8), שיימוס קולמן (12), אשלי וויליאמס (13)
קוטיניו (2), שאקירי (6), מחרז (9), בארקלי (10), ללאנה (11)
לקאזט (1), גאביאדיני (3), צ'יצ'ריטו (4)

דעתי: בחירות די תמוהות. התחיל בסדר עם לקאזט וקוטיניו (בהנחה שיישאר בליברפול), אבל אז גאביאדיני בסיבוב 3 (וואט דה פאק?), צ'יצ'ריטו זה הימור סביר, הגנה סבירה, מחרז בסיבוב 9 זה מעולה אבל אז בארקלי שבלי קבוצה כרגע וללאנה וקולמן שפצועים בכלל.

הגלמוד מלוד / BluesClues

אדרסון (4), בגוביץ' (15)
מנדי (5), אלדרווירלד (8), רוז (10), צ'רלי דניאלס (13), סדריק סוארז (14)
אלכסיס (1), מאנה (2), סטרלינג (6), וואינאלדום (9), קלאסן (12)
דפו (3), ראשפורד (7), סאנדרו (12)

דעתי: אם אלכסיס יתקרב למספרים שלו מהעונה האחרונה אתה תרוץ חזק מאוד למעלה. קישור חזק מאוד גם עם מאנה, סטרלינג (בחירה טובה), וואינאלדום וקלאסן. התקפה חלשה בעיני עם דפו שמגיע מהוואקום בסנדרלנד לבורנמות' עם ג'ושוע קינג, ראשפורד שעדיין לא נותן מספרים, אולי סנדרו יציל אותך. גם שוער ושחקני הגנה חזקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 06:20 
מסכים בגדול, אבל מאחרז עומד לעזוב לרומא ופברגאס לא שחקן של נקודות. ארנאוטוביץ' יכול להפוך לבאנקר בווסטהאם לדעתי.

טעיתי בגדול עם הבחירות המוקדמות להגנה. זה מוזר במיוחד כשבמשחק הרגיל אני בדרך כלל שם את רוב הכסף על הקישור, ומעדיף שחקני הגנה וחלוצים מהדרג הנמוך יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 07:39 
לא ככ בטוח לגבי קוטיניו. נראה.

יובל, למה אתה חושב שרוני זו בחירה רעה?
לא הביאו אותו בשביל הפוסטר.
אין להם חלוץ יותר טוב ממנו.
אתה לא חושב שיש לו עוד מה לתת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 08:26 
שמע יובל אתה עושה עבודה אדירה.
בגדול מסכים איתך עם הניתוח, ושוב, לדעתי הקבוצה שלך פייבוריטית לזכייה, אתה בקלות תוכל לעשות רוטציה כל שבוע ולבחור חלוץ מהפרי טרנספר בהתאם למשחקים. כל עוד יש לך 4 מניות בטוחות בקישור בלונג ראן יהיה לך קל.
אני אוכל את עצמי שבחרתי בבנטקה כשהזאר היה פנוי, איתו לדעתי הקבוצה שלי הייתה נראית על הנייר הכי טוב, ועכשיו איכשהו יש לי 3 שחקני פלאס בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 10:05 
תותח! ניתוח מדויק מאוד.

רק אוסיף שלדעתי לבחור במהארז זה הימור די גדול כיוון שיש עדיין סיכוי לא קטן שהוא עובר לרומא.

אני עדיין מחכה לחלוץ טוב שיחתום בפרמייר ליג (אמבפה? :D )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 11:31 
באמת ניתוח מעולה ואין ספק שבסיום הדראפט יש שתי פייבוריטיות. יהיה מעניין לראות איך תתפתח הליגה עוד חודש בערך כשיהיה ברור איזה החתמות חדשות יגיעו ומי יעזוב מבין כל המתנדנדים והכאילו-מתנדנדים.
רק הבהרה נוספת לגבי ההעברות, אחרי שנגמר התהליך של הwaiver אז אפשר פשוט להחתים את כל שאר השחקנים שעדיין לא בקבוצות בליגה בלי הגבלה ולפי מי שבוחר ראשון מקבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 12:12 
יובל, תודה על ההשקעה....האמת לא הצלחתי להיות רגוע בזמן הבחירות והן היו די אימפולסיביות למרות שהכנתי גם אני רשימות מראש.
אני טס מחר בלילה לאנגליה למחזור הראשון (ארסנל בשישי, ליברפול בשבת ויונייטד בראשון). נקווה שלא תפתחו פער גדול מידי.
.....דרך אגב, מישהו יודע מה עם טריפיי? נפצע אתמול במשחק מול יובנטוס והוא אצלי בהרכב של המשחק הרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 13:28 
הפאק בפורמט שאי אפשר לעשות העברות בין 2 קבוצות.
לא יודע כמה זה פרקטי, אבל אני מציע שנעקוף את זה ואם 2 שחקנים רוצים לעשות טרייד, להבדיל כמובן מסתם לשחרר שחקן, הם יודיעו בלובי על הטרייד ושאר השחקנים לא יגעו בשחקנים האלו. מה אומרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 13:33 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
יובל, תודה על ההשקעה....האמת לא הצלחתי להיות רגוע בזמן הבחירות והן היו די אימפולסיביות למרות שהכנתי גם אני רשימות מראש.
אני טס מחר בלילה לאנגליה למחזור הראשון (ארסנל בשישי, ליברפול בשבת ויונייטד בראשון). נקווה שלא תפתחו פער גדול מידי.
.....דרך אגב, מישהו יודע מה עם טריפיי? נפצע אתמול במשחק מול יובנטוס והוא אצלי בהרכב של המשחק הרגיל.

דרך מי קנית כרטיסים? ואם אפשר לשאול גם כמה עלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 14:40 
NH כתב:
הפאק בפורמט שאי אפשר לעשות העברות בין 2 קבוצות.
לא יודע כמה זה פרקטי, אבל אני מציע שנעקוף את זה ואם 2 שחקנים רוצים לעשות טרייד, להבדיל כמובן מסתם לשחרר שחקן, הם יודיעו בלובי על הטרייד ושאר השחקנים לא יגעו בשחקנים האלו. מה אומרים?

בתיאוריה זה רעיון סבבה ואפשר להנדס את זה אם כולם מסכימים ומודעים לזה, אבל ממה שהבנתי זה אומר שכל אחד ממי שעושה טרייד יוותר על השחקן שהוא עושה עליו טרייד לשבוע אחד כי אתה כאילו משחרר אותו בשביל שחקן פנוי ואז מקבל את מי שרצית רק שבוע אחרי לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 14:51 
galil כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

דרך מי קנית כרטיסים? ואם אפשר לשאול גם כמה עלו?

בגלל שהנסיעה הפעם היא ספונטנית, כמעט ברגע האחרון ,נאלצתי לשלם סכומים גבוהים כי גם דרך המועדונים כבר לא הצלחתי להשיג. בעיקרון יש לי חברות ביונייטד וכאשר אני נוסע לשם אני משלם מחיר קופה אך הפעם הזמנתי הכל דרך " כל תור" מאד אמינים אך כמובן המחיר יקר מאד, בין 150-200 פאונד לכל אחד מהמשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2017, 20:45 
את האמת שהכנסתי לwatch list כמה שעות לפני כמה שחקנים בלי יותר מידי חשיבות לסדר ואז זה כנראה בחר לי אוטומטית כי בזמן הדראפט לא הייתי פנוי.
אפשר לעשות העברות? לקחת שחקנים שאף אחד לא בחר?
ניסיתי להחליף את דמבלה בבארקלי ולא הכי הבנתי מה הסטטוס של זה.. נראה כאילו זה מחכה לאישור או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: