תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 598 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בצלם
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אדום אופטימי כתב:
Officer Barbrady כתב:
אנשי בצלם היהודים בסדר. אנשי בצלם הפלשתינאים הם לאומנים אנטישמיים בכל קנה מידה. נשגב מבינתי איך אנשי בצלם היהודים משתפים פעולה עם פלשתינאים פונדמנטליסטים ואלימים.

נהפוכו.
אנשי בצלם היהודים הפועלים נגד ישראל באו"ם הם הגרועים שבשונאי ישראל.
את אלה שאינם יהודים איני מכיר ומוכן להתייחס אליהם בסלחנות.

אם חס וחלילה יום אחד יצליח לאנשי בצלם אני מאמין שחברי בצלם שאינם יהודים יגמרו חשבון עם אלה היהודים לפני שיפנו לגמור חשבון איתך ואיתי.

לא. היהודים מבצלם עושים את זה מתוך ראיה מוסרית (לא משנה כרגע אם זה מוסרי או לא), מתוך אמונה שהם יעזרו לבנות פה חיים טובים יותר ל-2 העמים. הפלשתינאים בבצלם עושים את זה כדי להרע ליהודים. רובם מחזיקים בדעות אנטישמיות, רובם אלימים, רובם שוביניסטים, רובם לאומנים. עם ה"מסירה" של אנשי בצלם היהודים אני מוכן לחיות, עם שיתוף הפעולה עם הפונדמנטליסטים הפלשתינאים פחות.

יקירי,
צפיתי אתמול בראיון עם מנכ"ל בצלם .
הנבלה אמר שהם יעשו כל דבר כדי שהכיבוש יגמר.
הם לא עושים זאת מתוך ראייה מוסרית אלא אידאולוגית. כל הדאגה לזכויות אדם היא טקטיקה בלבד. יעני דואגים למסכנים, יעני דואגים לחשוף התנכלויות לערבים.
הם נגד הכיבוש נקודה , ובשביל להוציא לפועל אידאולוגייה זו הם מרפדים אותה ב"מעשים טובים".
הביאו קודם ציטוט מהאתר שלהם. צחקתי כמו שלא צחקתי מזמן.

זכותך להאמין להצהרות שלהם. אני לא מאמין ומקווה מאוד שימצאו דרכים להצר צעדיהם באמצעות החוק או באמצעות חוקים חדשים שיחוקקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 22:01 
"הם לא עושים זאת מתוך ראייה מוסרית אלא אידאולוגית". רגע אחד, יש סתירה בין מוסר לאידאולגיה? האם אידאולוגיה לא יכולה להיות מוסרית?
"הנבלה אמר שהם יעשו כל דבר כדי שהכיבוש יגמר." רגע שני, איך ניתן להסיק מדברים אלו, שהגישה שלו היא לא "ראייה מוסרית"? הנה לוגיקה פשוטה: הכיבוש גורם לנכבש עוול ואי צדק -> הכיבוש לא מוסרי -> גמר הכיבוש יהיה עשיית צדק, פעולה מוסרית.
איפה הטעות בלוגיקה (לא בתוכן, אלא בלוגיקה עצמה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
לא כתבתי שהנבלות בצלם אינם מוסריים.
לא אמרתי שרצון לסיום הכיבוש לא יכול לבוא ממניעים מוסריים.
כן כתבתי שהם עוטפים עצמם ב 1001 צידוקים מוסריים שכביכול על רקע זה ולמענם הם פועלים.

התרגלתי לכך שמנסים לדחוף לי מילים למקלדת. זה בסדר. מחלה מדבקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 22:18 
אדום אופטימי כתב:
כן כתבתי שהם עוטפים עצמם ב 1001 צידוקים מוסריים שכביכול על רקע זה ולמענם הם פועלים.

למה 'כביכול'? על איזה רקע ולמען מה הם פועלים, לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
תיקנתי טעות שלך והכנסת מילים למקלדתי לא על מנת לפתוח דיון.

אני מאוד מכבד את בקשתך/החלטתך מלפני כחודשיים שלא ניתן לנהל איתי דיונים.

כל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
חסר סיכוי אבל ...נחמד

https://www.facebook.com/nosseihdegel/p ... =3&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 23:45 
אדום אופטימי כתב:

כן כתבת שהאידיאולוגיה של בצלם והמניע שלהם הוא שהם נגד הכיבוש ("הם נגד הכיבוש נקודה , ובשביל להוציא לפועל אידאולוגייה זו...")
כן כתבת שהם לא פועלים ממניעים מוסריים ("הם לא עושים זאת מתוך ראייה מוסרית...")

השאלה שאדום מטלי שאל היא איפה הסתירה פה? אם מבחינתם הכיבוש לא מוסרי, למה זה שהם נגד הכיבוש זה לא ראייה מוסרית? למה זה ש"הם נגד הכיבוש נקודה" אומר משהו רע עליהם? (נכון, לא אמרת שזה אומר משהו רע עליהם, ונראה שאתה רגיש בנושא לדחוף מילים למקלדת. אני הסקתי שזה מה שאתה חושב ולכן אני שואל. מוזמן לתקן אותי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
אדום אופטימי כתב:

כן כתבת שהאידיאולוגיה של בצלם והמניע שלהם הוא שהם נגד הכיבוש ("הם נגד הכיבוש נקודה , ובשביל להוציא לפועל אידאולוגייה זו...")

השאלה שאדום מטלי שאל היא איפה הסתירה פה? אם מבחינתם הכיבוש לא מוסרי, למה זה שהם נגד הכיבוש זה לא ראייה מוסרית? למה זה ש"הם נגד הכיבוש נקודה" אומר משהו רע עליהם? (נכון, לא אמרת שזה אומר משהו רע עליהם, ונראה שאתה רגיש בנושא לדחוף מילים למקלדת. אני הסקתי שזה מה שאתה חושב ולכן אני שואל. מוזמן לתקן אותי)

בצלם כמו כל השמאל הרדיקלי וגם כמו רוב מהשמאל והמרכז הציוני נגד הכיבוש.
יכול להיות שהם נגד הכיבוש מסיבות מוסריות ויכול להיות שהם נגד הכיבוש מסיבות אחרות.
ההתנגדות לכיבוש לא מעידה על חוסר מוסריות מחד או על מוסריות מאידך. אני מניח שבצלם מתנגדים לכיבוש גם מסיבה מוסרית.
אבל הדגל המרכזי של בצלם הוא מוסריות במספר רב של נושאים על פי הצהרותיהם. ואני טוען שכל ההצהרות על מוסריות במגוון רחב של נושאים הם עלי תאנה לפעילותם נגד הכיבוש. הם מציגים עצמם ככאלה שרוצים לחשוף את עוולות הכובש ואת התנהלותו הבלתי מוסרית של הכובש כחלק ממוסריותם אבל זה לטעמי עלה תאנה לפעילותם האמתית. רצון לסיום הכיבוש.

באופן כללי לדעתי גוף שרואה בחמאס ארגון צבאי ולא גוף טרור. ארגון שמגן על מחבלים שרוצחים נשים וילדים ולא מוקיע אותם ואת שולחיהם, ארגון שחושב שזה לא אסון כזה גדול שמעיפים טילים על אוכלוסייה אזרחית בישראל מרצועת עזה לא יכול להחשב כארגון שדגל המוסר הוא הדגל המרכזי שלו.

ארגון שנהנה מהעובדה שאם כאן לא היתה דמוקרטיה (עם כל הביקורת עליה) מזמן היו משליכים את מנהיגיו לכלא לא יכול ללכת לאו"ם ולנאום שם כנגד המדינה ולקרוא לאומות העולם להתערב. מצטער בעינך זה אולי מוסרי לעזות זאת בעיני זה הרבה יותר מנבזי.
בסולם הערכים שלי נבזי לא יכול לגור בכפיפה אחת עם מוסרי.
כן אני מכיר את כל "הצידוקים" של השמאל הרדיקלי לפעול נגד המדינה הדמוקרטית באמצעות כל מיני גופים בחו"ל שהם שונאי ישראל בכדי להשיג מבוקשם.
בעינך הם אולי אנשים מוסריים. בעיני הם לא מוסריים גם אם חלק מהמניעים שלהם הם מוסריים לכאורה. הם שונאי ישראל !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בצלם
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 05:20 
הפועל כתב:
Asafas כתב:
deep red כתב:
אספסף, ימני/שמאלי לא קשור לעניין. אתה אנטי דמוקרטי, ומודה בזה (האמירה לגבי ה"מדינה יהודית סותר את היותה דמוקרטית". מאחר ואתה כנראה מעדיף תאוקרטיה או אפרטהייד, אני יכול להבין את הסתייגותך מארגוני זכויות אדם. אתה בחברה טובה של עריצים ופושעי מלחמה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

הסקת מסקנות לא נכונה.
ציינתי בהודעה הראשונה שמדינת ישראל לא יכולה להיקרא דמוקרטית מעצם הגדרתה. זה אומר שאני נגד דמוקטיה? בולשיט!
איפה היו אנשי בצלם כשבדרום חטפו קאסמים? כמה פעמים הם מייצרים פרובקציות עם תמונות וסרטים ערוכים לרעת המדינה?
בעולם שבו מצביעים כנגד הזיקה שלנו למקומות הקדושים לנו, אני מצפה שקולם של אנשי בצלם גם יישמע.

מתוך אתר הארגון
ציטוט:
מטרותיו העיקריות של בצלם הן להיאבק נגד הפרות זכויות האדם בשטחים, באמצעות תיעודן והבאתן לידיעת הציבור הרחב וקובעי המדיניות; להילחם בתופעת ההדחקה וההכחשה הקיימת בחברה הישראלית; ולתרום ליצירת תרבות של זכויות אדם בישראל.

כלומר המטרה של בצלם בגדול היא לשנות את החברה הישראלית בנושא הפרת זכויות אדם בשטחים הכבושים. לא למנוע זריקת קסאמים בדרום (כאילו יש להם בכלל יכולת השפעה על דבר שכזה). מה הם צריכים לעשות נגד זה? מה הם כברי כולים לעשות נגד זה? להסביר? בשביל זה יש מדינת ישראל. באותה מידה אפשר לבקר את מדינת ישראל שלא יוצאת נגד הפרת זכויות אדם במחנות הפליטים בירדן. מה זה קשור אליה? זה באחריותה? יש למישהו ספק שמדובר בעוול נורא, וצריך גם את מדינת ישראל שתוציא דוחות נגד זה?
לא מבין את הגישה הזאת.
תכלס זה פשוט תירוץ לא להקשי למה שיש לבצלם לאמר. קל יותר להתחיל במשחק ה"למה לא גינית את X" המשעמם

בשטחים הכבושים אין בכלל הפרת זכויות אדם מצד הפלשתינאים עצמם...
מעמד האשה שם שווה למעמד של חמור, אבל על זה לא נשמע מאנשי בצלם הכל כך מוסריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
bigi37 כתב:
אדום אופטימי כתב:

בצלם כמו כל השמאל הרדיקלי וגם כמו רוב מהשמאל והמרכז הציוני נגד הכיבוש.
יכול להיות שהם נגד הכיבוש מסיבות מוסריות ויכול להיות שהם נגד הכיבוש מסיבות אחרות.
ההתנגדות לכיבוש לא מעידה על חוסר מוסריות מחד או על מוסריות מאידך. אני מניח שבצלם מתנגדים לכיבוש גם מסיבה מוסרית.
אבל הדגל המרכזי של בצלם הוא מוסריות במספר רב של נושאים על פי הצהרותיהם. ואני טוען שכל ההצהרות על מוסריות במגוון רחב של נושאים הם עלי תאנה לפעילותם נגד הכיבוש. הם מציגים עצמם ככאלה שרוצים לחשוף את עוולות הכובש ואת התנהלותו הבלתי מוסרית של הכובש כחלק ממוסריותם אבל זה לטעמי עלה תאנה לפעילותם האמתית. רצון לסיום הכיבוש.

באופן כללי לדעתי גוף שרואה בחמאס ארגון צבאי ולא גוף טרור. ארגון שמגן על מחבלים שרוצחים נשים וילדים ולא מוקיע אותם ואת שולחיהם, ארגון שחושב שזה לא אסון כזה גדול שמעיפים טילים על אוכלוסייה אזרחית בישראל מרצועת עזה לא יכול להחשב כארגון שדגל המוסר הוא הדגל המרכזי שלו.

ארגון שנהנה מהעובדה שאם כאן לא היתה דמוקרטיה (עם כל הביקורת עליה) מזמן היו משליכים את מנהיגיו לכלא לא יכול ללכת לאו"ם ולנאום שם כנגד המדינה ולקרוא לאומות העולם להתערב. מצטער בעינך זה אולי מוסרי לעזות זאת בעיני זה הרבה יותר מנבזי.
כן אני מכיר את כל "הצידוקים" של השמאל הרדיקלי לפעול נגד המדינה הדמוקרטית באמצעות כל מיני גופים בחו"ל שהם שונאי ישראל בכדי להשיג מבוקשם.
בעינך הם אולי אנשים מוסריים. בעיני הם לא מוסריים גם אם חלק מהמניעים שלהם הם מוסריים לכאורה. הם שונאי ישראל !!

הישות האינטרנטית הקרויה "אדום אופטימי" נתפסת בעוד שקר/סילוף/בורות:
לא רק שבצלם חושב שירי הטילים לישראל הוא אסון, הוא אף קובע שהוא "פשע מלחמה".

מכאן כמובן ברור איך ניתן להתייחס לכל מניפסט שלו, שבו fact checking קצר מוביל לתוצאות שגם דונאלד טראמפ היה מתבייש בהם.
אהבתי בעיקר את ההתפתלות סביב עניין המוסריות של בצלם, שעיקרה במילה "לטעמי", שכביכול אמורה להיות היתר לביצוע הפליק פלאק הלוגי המרשים.

נ. ב., התרגיל של הדביל ממפלגת העבודה כ"כ טיפשי, שעיקרו פנייה למכנה המשותף הנמוך ביותר (מישהו אמר רגב?).
לטעמי, יש בפוליטיקה הישראלית ובפורום מספר אנשים שקשה להם עם דמוקרטיה, בצד זה שהם גזענים חשוכים שרואים ביהודים גזע עליון. מפה כמובן שאין להם בעיה אם הכיבוש יימשך גם עוד 50 שנים. הם יאכלו עם ערבים חומוס, אבל ימשיכו לראות בהם תת אדם שאינו ראוי לזכויות. לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

אגב, זה בדיוק הקטע של הדמוקרטיה (כל עוד אתה והחבר שלך אספסף מוכנים שתתקיים פה), להגיד דברים לא נעימים מתי ואיפה שבא לך.
בשביל ללכת לאו"ם להכריז ש"אין על ישראל וצה"ל הצבא הכי מוסרי ביקום" אין צורך בדמוקרטיה.
(מתוך מבוא לדמוקרטיה 101, האוניברסיטה של החיים ).

נערך לאחרונה על ידי deep red בתאריך 16 אוקטובר 2016, 07:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2016, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:

בשטחים הכבושים אין בכלל הפרת זכויות אדם מצד הפלשתינאים עצמם...
מעמד האשה שם שווה למעמד של חמור, אבל על זה לא נשמע מאנשי בצלם הכל כך מוסריים.

הסיבה למה פונים החוצה ^

הישראלים בהכחשה שמחריפה עם השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 02:26 
סמל אישי של המשתמש
אני לא ממש עוקב בשנים האחרונות, אז יש לי כמה שאלות:

האם יש אפשרות להגיע להסדר עם הפלסטינים? מה הדרישות העקריות שלהם, ומה של מנהיגנו לעד ביבי, ומה הנקודות העקריות שאין עליהן הסכמה?

ואם אין אפשרות, האם הפתרון הוא יציאה חד צדדית של ישראל מרוב השטחים הכבושים?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 06:46 
סמל אישי של המשתמש
לדעי כמובן

אם הפלשתינאים יהיו מוכנים להכיר במדינת ישראל כמדינת הלאום/עם היהודי ולוותר על זכות השיבה יהיה הסכם.

ישראל יצטרך להכיר בזכות השיבה של הפלשתינאים אולם מאחר והפלשתינאים יוותרו עליה היא לא תמומש.
ישראל תיצטרך ליסוד מ- 100% מהשטח המוגדר ככבוש . חלק מהשטחים ישאר בידי ישראל תמורת מסירת שטחים חלופיים שאינם מוגדרים כיום שטח כבוש.

לירושליים יידרש פתרון יצירתי שניתן להשגה.

לדעתי אם הפלשתינאים היו מקבלים הסדר זה לביבי לא היתה ברירה. או שהיה מקבל או שהיה מפסיד בבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
ישראל לא תציע דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
לעניות דעתי היא כבר הציעה. וכניראה פעמיים. נוסח דומה לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
אבו מאזן הציע במועצת הבטחון הצעה די דומה למה שאופטימי כתב.

הימין קרא לזה טרור דיפלומטי.

אין פרטני

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

הא?
אפילו לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

מה?
להזכירך שאבו מאזן תומך בפומבי ביוזמה הסעודית, שבין השאר מדברת על:
א. הכרה של שני הצדדים במדינות אחת של השניה.
ב. הכרה של ישראל בזכות השיבה, וויתור על הפלסטינים על קיומה באופן מלא, והכנסה מצד ישראל של מספר קטן וסימלי של פלסטינים כאקט סימלי.
ג. החזרה של השטחים לפי הקו הירוק, או חילופי שטחים במקומם.

הוא תומך ביוזמה הזאת בפומבי, גם כלפי הפלסטינים, גם כלפי ארה"ב, וגם כלפי ישראל (ואפילו פירסם פעם מודעה בעיתונות הישראלית שהוא קורא לעם לתמוך בזה).
מי שמסרב אלו אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
זה בסדר.
אבו מאזן הסכים וישראל לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
חחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
מה שבמה שאמרתי לא נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
כאילו שאתה לא יודע כבר שגם כששמאלני אומר משהו נכון עובדתית זה שקר כיון שיש לו אג'נדה אנטישמית.
אמת יש רק אחת והיא ההיפך מכל מה ששמאלנים אומרים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
כאילו שאתה לא יודע כבר שגם כששמאלני אומר משהו נכון עובדתית זה שקר כיון שיש לו אג'נדה אנטישמית.
אמת יש רק אחת והיא ההיפך מכל מה ששמאלנים אומרים.

מדובר, כמובן, בסילוף* ולא בשקר.

*סילוף, כמשמעותו בפורום, כמובן, לא במילון אמיתי

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
מה שבמה שאמרתי לא נכון?

אני משתדל שלא להיכנס לדיונים בבפורום.
כותב את מה שידוע לי ואת מה שאני חושב ואת דעתי.
אל תיקח זאת אישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
חחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אל תבלבלו אותי עם עובדות, ותפסיקו כבר עם כל המציאות הזאת שלכם

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 11:53 
סייעני טרור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2016, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
סייעני טרור

זאב אלקין חבר בצלם? :WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 598 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: