תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 יוני 2025, 13:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2016, 16:49 
הקצנה? אני דווקא חושב שהוא היום הרבה יותר ליברל ממה שהיה פעם, אם נשפוט לפי האשכול הזה.
בעניין אחר, אני לא הסתקרנתי מדעותיו של המתקרא נחמד אלא דווקא מאלה של 'אדום מטלי'.
אני אשמח לדעת אם אתה עדיין מחזיק בהן גם היום.
(אם יהיה צורך, אצטט כמה הודעות ספציפיות שתפסו לי את העין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דוד מזרחי אקס לאפה מיליה
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2016, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
תתאבד כבר כתב:
מעניין לקרוא את אדום נחמד ןלראות איזה שינוי הבן אדם עבר.
מעניין מה נחמד של היום היה אומר על נחמד של אתמול...

ואו, בול על זה חשבתי כשעלעלתי באשכול.
ניכר שעבר תהליך של הקצנה בדעותיו מאז אותו אשכול.

הקצנה עבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 23:17 
Noam כתב:
הקצנה? אני דווקא חושב שהוא היום הרבה יותר ליברל ממה שהיה פעם, אם נשפוט לפי האשכול הזה.
בעניין אחר, אני לא הסתקרנתי מדעותיו של המתקרא נחמד אלא דווקא מאלה של 'אדום מטלי'.
אני אשמח לדעת אם אתה עדיין מחזיק בהן גם היום.
(אם יהיה צורך, אצטט כמה הודעות ספציפיות שתפסו לי את העין)

מה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 00:16 
אדום מטלי כתב:
כמה הערות לאשכול:

1. בדיונים אחרים כולם כאן מתלוננים על מערכת החינוך בישראל, ועל הנוער הלא מחונך כתוצאה מכך. והנה, כאשר במקום מסוים מערכת החינוך עושה משהו שקשור בחינוך, אנשים כאן טוענים שאיך שהילדה תתלבש זו אחריות של ההורים. לבוש הוא קוד תרבותי, התנהגותי, והתנהגות ותרבות זה חלק חשוב בחינוך. אז מי אחראי לחינוך, ההורים בלבד, או גם מערכת החינוך?

2. כאבא לילדות, שחלקן כבר בגיל ההתבגרות (מתחיל מאד מוקדם בימינו), יש הרבה מאד התמודדיות איתן בגיל הזה. מה לעשות, להורה יש השפעה על הילדה, אבל היא מוגבלת. לסביבה ולחברה יש המון השפעה בגיל הזה, ואם כל החברות שלה הולכת בסגנון לבוש מסוים, קשה לי מאד לריב איתה ולא להרשות לה את זה, אפילו שהוא לפעמים סגנון על גבול הזנות. נוח לי מאד שבי"ס מגדיר קוד לבוש מסוים. זה חוסך הרבה ויכוחים וכאב ראש להורים, והאמינו לי, זה חוסך גם לילדה הרבה כאב ראש.

3. מי שחושב שחופש הלבוש הוא באמת חופש, אינו יודע מה הוא סח. 95% מהבחורות יתלבשו לא איך שהן באמת היו רוצות (אם נניח היו על אי בודד, או לבד בבית), אלא איך שהחברה מצפה מהן. זה חופש? אני לא מעודכן על האופנה בארץ כרגע, אבל בחורה תלך עם חולצת בטן בחורף ותרעד מקור, תלך על עקבים או פלטרפומה בגובה 15 ס"מ ותדפוק את הברכיים, תחליף מלתחה באלפי שקלים כל שנה (במקום לקנות אופני קרבון חדשות) רק כי היא לא יכולה להיראות אחרת בחברה. זה אמ-אמא של העבדות. (תיכף יבואו כמה חכמולוגים כאן ויגידו שזו עבדות מרצון. בסדר.)

4. בהרבה מדינות שהרבה חברים כאן יעשו הכל כדי להגר אליהם (בגלל שכל כך נורא בארץ), מקובל קוד לבוש או מדים לבית ספר. באוסטרליה יש תלבושת אחידה בבתי ספר לכל אורך שנות הלימודים, ואף אחד לא משתולל שם כמו אבירי חופש הביטוי, חופש הלבוש, וחופש החופשיות כאן בפורום. זה פשוט בסדר, הכל בסדר, יותר טוב לכולם. אבל הי, בישראל יודעים הכל הכי טוב. עובדה שהכל כל כך מוצלח.

רק אל תיבהל :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 08:57 
נו, כן, מה הבעיה עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 12:05 
אין עם זה שום בעיה.
חלק מהמשתתפים בדיון ההוא כתבו דברים שהיום הם טוענים שהם מתחרטים עליהם, מעניין אותי אם אתה עדיין עומד מאחורי הטענות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 12:23 
Noam כתב:
אין עם זה שום בעיה.
חלק מהמשתתפים בדיון ההוא כתבו דברים שהיום הם טוענים שהם מתחרטים עליהם, מעניין אותי אם אתה עדיין עומד מאחורי הטענות שלך.

בהחלט.
אלו בכלל לא טענות, זה עניין של השקפה.
מה לדעתך היה יכול לגרום לי לשנות את דעתי (אתה יודע, בגילי שינויי ההשקפה יותר נדירים, אנחנו מדברים על משהו מלפני 4 שנים, לא 25 שנה...)?
האם יש משהו בדברי שאתה לא מסכים איתו או נראה לך דעה חריגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 16:30 
הדיון כאן נסב סביב אדום נחמד ששינה את דעותיו בצורה משמעותית ב4 שנים שחלפו בין האשכול ההוא לאשכול הזה, והתעניינתי ספציפית בהודעה הזו כי לאחרונה כשנשאלת על סרבנות בהקשר של הבת שלך הגבת בצורה שהתחברתי אליה הרבה יותר מאשר בהודעה המצוטטת. לכן תהיתי האם דעתך השתנתה או נשארה כמו שהיא.
בכל מקרה, כמובן שאין לי כל טענה נגד העמדות שלך. לא כאן ולא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 18:28 
Noam כתב:
הדיון כאן נסב סביב אדום נחמד ששינה את דעותיו בצורה משמעותית ב4 שנים שחלפו בין האשכול ההוא לאשכול הזה, והתעניינתי ספציפית בהודעה הזו כי לאחרונה כשנשאלת על סרבנות בהקשר של הבת שלך הגבת בצורה שהתחברתי אליה הרבה יותר מאשר בהודעה המצוטטת. לכן תהיתי האם דעתך השתנתה או נשארה כמו שהיא.
בכל מקרה, כמובן שאין לי כל טענה נגד העמדות שלך. לא כאן ולא שם.

לא ברור לי הקישור בין דעה בעניינים מדיניים לבין דעה בענייני חינוך/נורמות התנהגות חברתיות.
אבל זה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 18:39 
למה? נשאלת אם היית מחנך את ילדיך להיות סרבנים, וענית שאתה מחנך את הבת שלך לקחת החלטות לפי צו המצפון שלה. אני לא סגור על הנוסח המדויק, אם תרצה אחפש את ההודעה.
אני לא טוען שיש ניגוד בין שתי העמדות, אבל את הראשונה מאוד הערכתי (היא גם תשובה טובה לשאלות קצת יותר מפגרות ששואלים אותי לפעמים, כמו "אתה תהיה מוכן שהבת שלך תצא עם ערבי?") ולמצוטטת כאן אני פחות מרגיש שהתחברתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
חיפשתי אחרי הודעות של ינאי (אגב, זה yannay, זכרתי נכון) ונתקלתי באשכול המרגש הזה:
viewtopic.php?f=7&t=87526
ואני בדיוק לומד למבחן, אז כמובן שקראתי אותו מההתחלה ועד הסוף.
פעם היה פה יותר כיף.

אכן אשכול נחמד מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
לא ברור לי הקישור בין דעה בעניינים מדיניים לבין דעה בענייני חינוך/נורמות התנהגות חברתיות.

:ROSE:

יש החושבים שדעות בנושא חינוך או נורמות התנהגותיות חברתיות ,חייבות ללכת עם השקפה מדינית מסוימת.
בד"כ אלה אנשים רכושניים שחושבים שהם הבעלים (מילה עדינה, הבעלים היחידים יותר מתאים) של הפלורליזם, חופש הדעה, חופש הביטוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2016, 20:34 
חוששני שלא הבנת למה אני מתכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: