תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
if voting changed anything, they'd make it illegal.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 11:38 
מצחיק זה בטח יכול להיות, אם זה לא היה כל כך עצוב על חצי מיליארד שקל שילכו לפח
(שלא לדבר על המילארדים שילכו כאתנן לחרדים ולהתנחלויות לאחר מכן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
לפחות מוצאים שימוש הולם למיליארדים שנחסכים מאי יישום מע"מ 0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא יודע איזה דיל יש שם אם בכלל, אבל מניסיון העבר, ביבי די יודע מה הוא עושה מבחינה פוליטית. כנראה יש לו סיבות.

אני לא חושב שזה נכון היסטורית. למשל, החיבור שלו עם ליברמן הזיק לשתי המפלגות בבחירות הקודמות.
אשר לחרדים, הם מעולם לא המליכו איש שמאל לראש ממשלה. מעולם. הכי קרוב היתה אגודת ישראל ב1990 (לפני 24 שנה!), וגם אז זה לא עבד. הסיכוי שש"ס תמליץ על ראש מפלגת העבודה לראשות הממשלה (מתוך הנחה שראש מפלגת העבודה יהיה ראש המפלגה הגדולה בגוש השמאל-מרכז) על פני ביבי הוא קלוש לטעמי.
האם יש קונצנזוס שאחרי חבירה לחרדים, ומתוך הנחה שליברמן יירוץ לחוד, הליכוד תהיה המפלגה הגדולה בגוש הימין?

לא מדוייק.
1. האיחוד של ביבי וליברמן אמנם פגע במס' המנדטים הכולל של שתי המפלגות, אבל בסופו של יום הכריע את הבחירות עוד בתחילתן כשברור היה שמפלגה עם 30 מנדטים ויותר תרכיב את הממשלה ולא רסיסי מפלגות של 19 או 15 מנדטים. נכון שחשוב הגוש, ולביבי היו 61 אצבעות בגוש הימין-חרדים, אבל עדיין הוא בעצמו הודה בשיחות פנימיות ערב האיחוד ההוא, ששלי יחימוביץ' סוגרת עליו בסקרים כשלליכוד צפו כ-21-22 מנדטים ולעבודה כ-19-20 והאיחוד טרף את הקלפים.
2. זולת התרגיל המסריח ב-1990, אכן החרדים מעולם לא המליכו רוה"מ מהשמאל ואז אגב היתה שותפה לקומבינה גם ש"ס של הרב פרץ. לא רק אגו"י ודגל התורה (אז הם עוד היו בנפרד). אולם דברים השתנו, והישיבה יחד באופוזיציה עם העבודה חידשה את "הברית ההיסטורית" בין תנועת העבודה לאגודת ישראל כשלהשתלטות של דרעי על ש"ס יש חשיבות בהיותו איש שמאל בדעותיו המדיניות, להבדיל מאלי ישי הימני והגזען. החרדים חטפו סטירת לחי מצלצלת מביבי בהרכבת הממשלה הנוכחית והם לא שכחו ובוודאי שלא סלחו כשהציבור שלהם נאנק תחת "גזרות" ממשלת ביבי-לפיד. לא די שביבי זרק אותם אחרי שכבר ישב וסיכם איתם, הוא נתן ללפיד אויבם את האוצר ולבנט שנוא נפשם תיקים חשובים אחרים, דוגמת השיכון והדתות. לא הייתי ממהר לסתום את הגולל על האפשרות להקים ממשלת מרכז-שמאל-חרדים אחרי הבחירות, תלוי כמובן בתוצאות.
3. עם זאת אתה צודק לגבי גודלו של הליכוד - הליכוד היא מפלגה מתה, היא היתה ככה כבר בבחירות הקודמות אבל החיבור עם ליברמן טישטש את זה. אין שטח, אין סנינים, אין התלהבות. יש את המוצג "הליכוד" ו"נתניהו" אבל מאד ייתכן שהמותג החדש של "הבית היהודי" ו"נפתלי בנט" (במיוחד אם יצליח לצרף לרשימה עוד כוכב או שניים, לרבות חילוני) יקבל יותר מנדטים בבחירות הקרובות. אבל זה לא מבטיח לבנט את ראשות הממשלה כי מלבדו איש לא ימליץ עליו לרוה"מ בפני הנשיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
אז מתי יוצאים למבצע בעזה שוב?
הראי בחירות בפתח לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 12:41 
teknoboy כתב:
if voting changed anything, they'd make it illegal.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
אני שומע אנשים שאומרים שבחירות עכשיו מיותרות. ממש לא נכון!
הבחירות עכשיו הכרחיות - המצב כיום בו כל מפלגה בקואליציה מושכת לכיוון שלה, אין בכלל בסיס משותף והעסק מקרטע אינו יכול להמשיך עוד. המדינה לא מתפקדת. לפיד צריך לוותר על חוק מע"מ אפס (מבלי להיכנס לפולמוס אם הוא טוב או לא) כדי להעביר את רפורמת גרמן בבריאות. לבני צריכה להתקפל בפני חוק הלאום אם היא רוצה את חוק הגיור, בנט דורש בניה בהתנחלויות אחרת יפרוש ולבני-לפיד דורשים הקפאה ומו"מ עם אבו מאזן. טירוף.

הבחירות ישימו קץ לברדק הנוכחי ואחריהן אחת מהשתיים - או שתקום (חלילה) ממשלת ליכוד-ימין-חרדים שאולי איני מסכים לדעותיה אבל לפחות היא תוכל למשול ולקדם דברים החשובים בעיניה. או שתקום ממשלת מרכז-שמאל-חרדים(?) שתשנה את הדרך בה ישראל צועדת כבר שנים תחת נתניהו (כרוה"מ או שר אוצר). מה שבטוח הוא - שהמצב כיום אינו יכול להימשך עוד וטוב עשו ראשי הקואליציה שגמרו אומר לשים קץ לפארסה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 12:57 
בחירות תמיד מיותרות, כי הכל אותו חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 13:00 
בבחירות האחרונות לפיד גנב מנדטים לימין, הפעם זה יהיה כחלון- רק שהוא יזרום איתם הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אני שומע אנשים שאומרים שבחירות עכשיו מיותרות. ממש לא נכון!
הבחירות עכשיו הכרחיות - המצב כיום בו כל מפלגה בקואליציה מושכת לכיוון שלה, אין בכלל בסיס משותף והעסק מקרטע אינו יכול להמשיך עוד. המדינה לא מתפקדת. לפיד צריך לוותר על חוק מע"מ אפס (מבלי להיכנס לפולמוס אם הוא טוב או לא) כדי להעביר את רפורמת גרמן בבריאות. לבני צריכה להתקפל בפני חוק הלאום אם היא רוצה את חוק הגיור, בנט דורש בניה בהתנחלויות אחרת יפרוש ולבני-לפיד דורשים הקפאה ומו"מ עם אבו מאזן. טירוף.

הבחירות ישימו קץ לברדק הנוכחי ואחריהן אחת מהשתיים - או שתקום (חלילה) ממשלת ליכוד-ימין-חרדים שאולי איני מסכים לדעותיה אבל לפחות היא תוכל למשול ולקדם דברים החשובים בעיניה. או שתקום ממשלת מרכז-שמאל-חרדים(?) שתשנה את הדרך בה ישראל צועדת כבר שנים תחת נתניהו (כרוה"מ או שר אוצר). מה שבטוח הוא - שהמצב כיום אינו יכול להימשך עוד וטוב עשו ראשי הקואליציה שגמרו אומר לשים קץ לפארסה הזו.

מצד אחד אתה צודק, במצב הנוכחי אי אפשר לנהל מדינה ובטח שלא להצביע על תקציב.
מצד שני, אחרי עוד בחירות, אני לא רואה את מצבנו משתפר הרבה יותר כי המשאבים ילכו בדיוק לאן שלא צריך (ולצערי אני לא רואה שינוי בראשות הממשלה אחרי בחירות נוספות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 13:54 
Charlie כתב:
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא יודע איזה דיל יש שם אם בכלל, אבל מניסיון העבר, ביבי די יודע מה הוא עושה מבחינה פוליטית. כנראה יש לו סיבות.

אני לא חושב שזה נכון היסטורית. למשל, החיבור שלו עם ליברמן הזיק לשתי המפלגות בבחירות הקודמות.
אשר לחרדים, הם מעולם לא המליכו איש שמאל לראש ממשלה. מעולם. הכי קרוב היתה אגודת ישראל ב1990 (לפני 24 שנה!), וגם אז זה לא עבד. הסיכוי שש"ס תמליץ על ראש מפלגת העבודה לראשות הממשלה (מתוך הנחה שראש מפלגת העבודה יהיה ראש המפלגה הגדולה בגוש השמאל-מרכז) על פני ביבי הוא קלוש לטעמי.
האם יש קונצנזוס שאחרי חבירה לחרדים, ומתוך הנחה שליברמן יירוץ לחוד, הליכוד תהיה המפלגה הגדולה בגוש הימין?

לא מדוייק.
1. האיחוד של ביבי וליברמן אמנם פגע במס' המנדטים הכולל של שתי המפלגות, אבל בסופו של יום הכריע את הבחירות עוד בתחילתן כשברור היה שמפלגה עם 30 מנדטים ויותר תרכיב את הממשלה ולא רסיסי מפלגות של 19 או 15 מנדטים. נכון שחשוב הגוש, ולביבי היו 61 אצבעות בגוש הימין-חרדים, אבל עדיין הוא בעצמו הודה בשיחות פנימיות ערב האיחוד ההוא, ששלי יחימוביץ' סוגרת עליו בסקרים כשלליכוד צפו כ-21-22 מנדטים ולעבודה כ-19-20 והאיחוד טרף את הקלפים.
2. זולת התרגיל המסריח ב-1990, אכן החרדים מעולם לא המליכו רוה"מ מהשמאל ואז אגב היתה שותפה לקומבינה גם ש"ס של הרב פרץ. לא רק אגו"י ודגל התורה (אז הם עוד היו בנפרד). אולם דברים השתנו, והישיבה יחד באופוזיציה עם העבודה חידשה את "הברית ההיסטורית" בין תנועת העבודה לאגודת ישראל כשלהשתלטות של דרעי על ש"ס יש חשיבות בהיותו איש שמאל בדעותיו המדיניות, להבדיל מאלי ישי הימני והגזען. החרדים חטפו סטירת לחי מצלצלת מביבי בהרכבת הממשלה הנוכחית והם לא שכחו ובוודאי שלא סלחו כשהציבור שלהם נאנק תחת "גזרות" ממשלת ביבי-לפיד. לא די שביבי זרק אותם אחרי שכבר ישב וסיכם איתם, הוא נתן ללפיד אויבם את האוצר ולבנט שנוא נפשם תיקים חשובים אחרים, דוגמת השיכון והדתות. לא הייתי ממהר לסתום את הגולל על האפשרות להקים ממשלת מרכז-שמאל-חרדים אחרי הבחירות, תלוי כמובן בתוצאות.
3. עם זאת אתה צודק לגבי גודלו של הליכוד - הליכוד היא מפלגה מתה, היא היתה ככה כבר בבחירות הקודמות אבל החיבור עם ליברמן טישטש את זה. אין שטח, אין סנינים, אין התלהבות. יש את המוצג "הליכוד" ו"נתניהו" אבל מאד ייתכן שהמותג החדש של "הבית היהודי" ו"נפתלי בנט" (במיוחד אם יצליח לצרף לרשימה עוד כוכב או שניים, לרבות חילוני) יקבל יותר מנדטים בבחירות הקרובות. אבל זה לא מבטיח לבנט את ראשות הממשלה כי מלבדו איש לא ימליץ עליו לרוה"מ בפני הנשיא.

1. זה רק הגוש. הליכוד-ישראל ביתנו קיבלו 31 מנדטים. 21 לליכוד (יותר מלפיד אגב) ו10 לליברמן. אם נניח וללא האיחוד הליכוד היה מקבל 24 וליברמן 13 (סביר מאוד בעיני, הבוחרים של המפלגות האלו לא אוהבים את המפלגה השנייה במיוחד), מתוך הנחה שהמנדטים האלו היו מגיעים מהחשודים הרגילים (לצורך הדוגמא, 3 מלפיד, 2 מבנט, 1 מליבני), אתה חושב שביבי לא היה ראש ממשלה? היה גם היה והממשלה שלו הייתה כנראה יותר יציבה.
2. אריה דרעי הוא לא איש שמאל מבחינה מדינית. לשמאל תמיד הייתה אשליה שדרעי הוא משלהם אבל זה מעולם לא קרה. גם בימי התרגיל המסריח (כשדרעי עדיין לא היה יו"ר ש"ס אבל במובנים רבים כבר היה האיש החזק שם) ש"ס בסופו של יום המליכה את שמיר. הפרנויה של נתניהו אולי חוששת מאפשרות שכזאת אבל זה לא יקרה.
במקום זאת נתניהו נתן למתנגדיו, ובייחוד ללפיד, המון תנופה. הוא נתן להם לפרק את הממשלה על רקע סמי-אידיאולוגי (חוק מע"מ אפס, חוק הלאום וכו') ולא אישי או פוליטי צר וגרוע יותר מבחינתו, הוא מעודד מערכת בחירות שעשויה ליסוב (שוב) סביב המפלגות החרדיות, הכוח שלהן, והשליטה האפשרית שלהן על חיי הישראלים אחרי הבחירות. יש לזה פוטנציאל לרסק לו את המפלגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 13:59 
שיגבילו כבר מספר קדנציות לכהונה. עושים עם המיליארדים מה שבא להם, כאילו זה כסף של אבא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
זה כ"כ ברור שביבי הפחדן העלוב הזה סגר כבר דיל עם החרדים כי בלי זה הוא לא היה זז מילימטר. הרי הוא ידוע כגדול הפחדנים וההססנים שהיו פה, אז בלי הבטחה ממשית מהם הוא לא היה זז. יש לי גם הרגשה שאריה דרעי בוחש חזק מאוד להכנסת ש"ס כי הוא יודע שעוד קדנציה באופוזיציה והוא והמפלגה שלו הלכו פייפן.
ואוסיף הערה שהיא הוצאת קיטור: מי זה בכלל הביבי העלוב נפש הזה שאומרים עליו שאין לו תחליף? למה מה הוא עשה חוץ מנזק מהיום שהוא הפך לנבחר ציבור? אם האנגלים החליפו את פאקינג צ'רצ'יל מייד אחרי מלה"ע השנייה, אני חושב שגם אדון ביבי יכול לעוף לנו מהחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Charlie כתב:
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא מדוייק.

1. זה רק הגוש. הליכוד-ישראל ביתנו קיבלו 31 מנדטים. 21 לליכוד (יותר מלפיד אגב) ו10 לליברמן. אם נניח וללא האיחוד הליכוד היה מקבל 24 וליברמן 13 (סביר מאוד בעיני, הבוחרים של המפלגות האלו לא אוהבים את המפלגה השנייה במיוחד), מתוך הנחה שהמנדטים האלו היו מגיעים מהחשודים הרגילים (לצורך הדוגמא, 3 מלפיד, 2 מבנט, 1 מליבני), אתה חושב שביבי לא היה ראש ממשלה? היה גם היה והממשלה שלו הייתה כנראה יותר יציבה.
2. אריה דרעי הוא לא איש שמאל מבחינה מדינית. לשמאל תמיד הייתה אשליה שדרעי הוא משלהם אבל זה מעולם לא קרה. גם בימי התרגיל המסריח (כשדרעי עדיין לא היה יו"ר ש"ס אבל במובנים רבים כבר היה האיש החזק שם) ש"ס בסופו של יום המליכה את שמיר. הפרנויה של נתניהו אולי חוששת מאפשרות שכזאת אבל זה לא יקרה.
במקום זאת נתניהו נתן למתנגדיו, ובייחוד ללפיד, המון תנופה. הוא נתן להם לפרק את הממשלה על רקע סמי-אידיאולוגי (חוק מע"מ אפס, חוק הלאום וכו') ולא אישי או פוליטי צר וגרוע יותר מבחינתו, הוא מעודד מערכת בחירות שעשויה ליסוב (שוב) סביב המפלגות החרדיות, הכוח שלהן, והשליטה האפשרית שלהן על חיי הישראלים אחרי הבחירות. יש לזה פוטנציאל לרסק לו את המפלגה.

בסקרים לפני האיחוד, הליכוד וישראל ביתנו קיבלו ביחד 41-42.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 14:11 
כנראה שישראל הולכת למערכת הבחירות המיותרת בהיסטוריה. כן כן, כל פעם אומרים את זה מחדש. אז מה יהיה שונה בעוד שלושה או ארבעה חודשים מעכשיו? כנראה שכלום

התרחיש הסביר הוא שנתניהו יהיה ראש הממשלה הבא, אחרי שיקים קואליציה עם בנט+ליברמן והחרדים. למה? כי הציבור הגדול שמאס בו לא יבחר באלטרנטיבת השמאל/מרכז, אלא באלטרנטיבה ימנית יותר. אני לא מאמין שבנט או ליברמן יצליחו להקים קואליציה בקלות גדולה מיותר מנתניהו, אבל אני מאמין שרוב מצביעי השמאל יעדיפו את נתניהו בראש מאשר את בנט או ליברמן

שלא יהיו לכם טעויות. גם הפעם הטיקט של הבחירות יהיה הנושא הביטחוני, מה שיעמוד לרועץ למפלגות השמאל ויטיס קדימה את הבית היהודי וישראל ביתנו, שאין להן הרבה מה להציע וקולן לא נשמע בסוגיות אזרחיות וחברתיות. בישראל, בניגוד לרוב המערכות הפוליטיות בעולם, ככל שאתה קיצוני, לאומן יותר ומתרחק מהמרכז - אתה זוכה לאהדה גדולה יותר, בעיקר כשאנחנו נמצאים כמה חודשים אחרי מלחמת "צוק איתן".

בסופו של דבר, גוש השמאל-מרכז (לפיד, לבני, בוז'י הקטן) יצטרכו להתאחד למפלגה אחת כדי שיהיה להן סיכוי סביר להקים ממשלה. אגב שלא תטעו, הסיכוי הזה קיים בעיקר בעיני עצמן. אני לא רואה את גוש השמאל-מרכז מגיע ל-51 מנדטים ומקים ממשלה בתמיכה חיצונית של המפלגות הערביות שבטח יגיעו לעשרה מנדטים משולבים.

תרחיש סנסציוני אחד יעביר את השלטון שמאלה מהמקום בו הוא נמצא היום: לפיד ולבני מתאחדים ושומרים פחות או יותר על כוחם, מפלגת העבודה מזנקת בסקרים, מרצ ומפלגת כחלון (עוד נגיע אליו בהמשך) מגיעות יחד קרוב ל-20. אז, תורכב ממשלה חילונית, אזרחית, שתנסה לקדם את הכלכלה והחברה הישראלית. הבעיה הכי גדולה בממשלה שכזו, שאין לה שום "ביטחוניסט" ברשימה. אבל, מדובר בסנסציה חסרת סיכוי.

יש כמה אנשים מודאגים מאוד הלילה הזה. המודאג מכולם הוא משה כחלון, שבוודאי יצטרך לחכות בערך שנתיים עד לבחירות הבאות כדי להרכיב רשימה. אני אישית לא כל כך מחזיק ממנו, כי על אף שהוא היה שר תקשורת נהדר אנשים הספיקו לשכוח את העובדה שהוא היה גם שר רווחה.

ובנימה אישית. אני אהיה מאוד מרוצה כל אחד שינסה להרים קצת את הנושא החברתי-כלכלי בבחירות האלה. את כל ענייני "הטרור העולמי שישראל נאלצת להתמודד איתו", מבלי לזלזל בחיילים שעושים קו בסוריה ועיראק מול דעאש, כמו גם את הגרעין האיראני, אפשר לסכם במילה אחת. מזיז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 14:28 
האמת שאני מתכוון לשכנע כל מצביע ליכוד שאני מכיר להצביע ימינה יותר.

אם כבר חרא, אז עד הסוף. הזיגזג הדו פרצופי הזה הכי גרוע.
שיבוא ראש ממשלה ימני אמיתי, אחד שבראש של העם הזה- קרי "להכנס בערבים".
יהיה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
האמת שאני מתכוון לשכנע כל מצביע ליכוד שאני מכיר להצביע ימינה יותר.

אם כבר חרא, אז עד הסוף. הזיגזג הדו פרצופי הזה הכי גרוע.
שיבוא ראש ממשלה ימני אמיתי, אחד שבראש של העם הזה- קרי "להכנס בערבים".
יהיה מעולה.

מסכים...ז"א אני לא אשכנע אף אחד, אבל אני לפחות עם בנט הפשיסט הזה אתה יודע שהמסכות נופלות, הוא לא ישחק אותה כאילו הוא יילך למהלך מדיני וכל זה, הוא רוצה אפרטהייד פר אקסלנס, לא כמו ביבי עם המשחקים שלו בכאילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 14:36 
אף אחד לא ייכנס בערבים, ותמיד יהיה מישהו שיגיד שאם רק יתנו לו, אז הוא ייכנס בהם.

שום טוב לא ייצא מזה. עוד מאותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
בעיקרון בבחירות הקודמות לפיד קיבל הכי הרבה מנדטים.

עקרונית, הוא קיבל 19, הליכוד 20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לחשוב שיש הבדל אמיתי בין בוז'י\יאיר\בנט\ביבי\כחלון\ליברמן.
הקוסמטיקה קצת אחרת, אבל בתכלס ההבדלים ביניהם זניחים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
[url]idanlandau.com/2014/11/30/election-frenzy/[/url]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
כל כך צפוי הבחירות האלו, כמו שעידן לנדו כתב - יוצאים למלחמה, משלמים מילארדים לצה"ל, אבל אף אחד לא רוצה להיות זה שאחראי על הקיצוצים במה שנשאר מתקציבי הרווחה (כי הרי להעלות מיסים על הטחונים של המשק או לקצץ בבור השומן של הצבא לא יעלה על הדעת), אז הולכים לבחירות ואז אחרי זה אפשר להגיד "אוי אוי, איזה בור בתקציב השאירה לנו הממשלה הקודמת, טוב אין מה לעשות, חייבים לעשות בחירות קשות".

מיק ג'ונס כתב:
זה כ"כ ברור שביבי הפחדן העלוב הזה סגר כבר דיל עם החרדים כי בלי זה הוא לא היה זז מילימטר. הרי הוא ידוע כגדול הפחדנים וההססנים שהיו פה, אז בלי הבטחה ממשית מהם הוא לא היה זז. יש לי גם הרגשה שאריה דרעי בוחש חזק מאוד להכנסת ש"ס כי הוא יודע שעוד קדנציה באופוזיציה והוא והמפלגה שלו הלכו פייפן.
ואוסיף הערה שהיא הוצאת קיטור: מי זה בכלל הביבי העלוב נפש הזה שאומרים עליו שאין לו תחליף? למה מה הוא עשה חוץ מנזק מהיום שהוא הפך לנבחר ציבור? אם האנגלים החליפו את פאקינג צ'רצ'יל מייד אחרי מלה"ע השנייה, אני חושב שגם אדון ביבי יכול לעוף לנו מהחיים.

צ'רצ'יל היה אפס מאופס, טוב עשו הבריטים שבעטו את התחת הגזעני שלו לכל הרוחות.
זה לא סופר רלוונטי לאשכול, אבל שווה להזכיר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
כל כך צפוי הבחירות האלו, כמו שעידן לנדו כתב - יוצאים למלחמה, משלמים מילארדים לצה"ל, אבל אף אחד לא רוצה להיות זה שאחראי על הקיצוצים במה שנשאר מתקציבי הרווחה (כי הרי להעלות מיסים על הטחונים של המשק או לקצץ בבור השומן של הצבא לא יעלה על הדעת), אז הולכים לבחירות ואז אחרי זה אפשר להגיד "אוי אוי, איזה בור בתקציב השאירה לנו הממשלה הקודמת, טוב אין מה לעשות, חייבים לעשות בחירות קשות".

מיק ג'ונס כתב:

צ'רצ'יל היה אפס מאופס, טוב עשו הבריטים שבעטו את התחת הגזעני שלו לכל הרוחות.
זה לא סופר רלוונטי לאשכול, אבל שווה להזכיר את זה.

תאמין לי שאני מודע לזה. הנקודה שלי הייתה שהבריטים היו מספיק מפוכחים להבין את גודל הבלוף, לעומת עם הסגולה שהולך לבחור בדביל הזה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אף אחד לא ייכנס בערבים, ותמיד יהיה מישהו שיגיד שאם רק יתנו לו, אז הוא ייכנס בהם.

שום טוב לא ייצא מזה. עוד מאותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 16:44 
teknoboy כתב:

אז במי בוחרים? (שעשוי להיות באופן הכי סביר ראש הממשלה, זהבה גלאון לא אוכל בקטע הזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 16:51 
למה צריך להצביע למישהו שיהיה ראש ממשלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:

אלי ישי רמז על זה יופי באיזה ראיון ששמעתי הבוקר. ניסה להתפלפל, מה שהוציא אותו דיי דביל (זה לא חדש) אבל זה ברור שהמהלך הזה מגובה במהלך פוליטי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 17:05 
NARKOTIKA כתב:
למה צריך להצביע למישהו שיהיה ראש ממשלה?

כולם מתלוננים על ביבי ובצדק. מעניין אותי לשמוע מה אנשים מעדיפים מהאופציות הריאליות להחליף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
teknoboy כתב:

אז במי בוחרים? (שעשוי להיות באופן הכי סביר ראש הממשלה, זהבה גלאון לא אוכל בקטע הזה)

ראה הודעתי הראשונה באשכול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2014, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
כולי תקווה שביבי יקח בגדול תהיה פה ממשלה ימנית קיצונית.

ככל שיהיה פה רע יותר אחכ יהיה פה טוב יותר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: