אדום שרוף100 כתב:
היה שמח..
ההרצאה התחילה כשאני ועוד חבר לבושים בגדי הפועל אוסישקין מפעם, שותקים, מקשיבים, ומשתעממים למוות.
נגמרה ההרצאה שכמו שנועם רשם פה, הייתה מלאה באני ואני ואני והגיע שלב השאלות.
חשוב לציין שאני, וגם חבריי באנו עם שאלות מוכנות ברמה של לדעת אותם בעל פה ולגרום לו לאבד את זה, ולעשות לו נזק מול הקהל, להראות את פרצופו האמיתי על ידי שאילת שאלות חכמות.
כבר לאורך ההרצאה שמנו לב שחולדאי מסתכל עלינו בחשדנות כל הזמן, אבל לא תיארנו לעצמנו מה יגיע אחר כך.
איך שהתחיל שלב השאלות הרמנו את הידיים.
בין הייתר אציין שחולדאי הספיק לריב עם כל ילד ששאל אותו שאלה. לילדה אחת אמר לשתוק רק כי היא לא גרה בתל אביב כיום (גרה שנים ועכשיו עברה) אז מבחינתו דעתה לא רלוונטית, עוד ילד רב איתו בנוגע לפרויקט בים, וכאלו..
כשנגמרו הילדים שרצו לשאול שאלות ונשארו רק אני וחברי, הוא הצביע עלינו ואמר "לא לא, אתם לא תדברו היום" בהתרסה. היינו בהלם, וחולדאי פנה לקהל ושאל יש שאלות נוספות? מישהו? כל הזמן הזה הידיים שלנו עדיין למעלה.
הוא אשכרה שכנע אחרים לשאול שאלות נוספות, וכשהתחיל לסכם את האירוע קמתי , וצעקתי את הכל. (אמנם באגרסיביות גדולה מאוד ובצרחות אבל בשפה יפה)
ממה אתה מפחד? ממה? מדוע אתה אינך נותן לנו לשאול שאלות רק בגלל חולצת הפועל? מדוע אתה מונע מאיתנו להשתתף בחגיגת הדמוקרטיה הזאת?
הדמוקרטיה שלך לא שווה כלום, בדיוק כמו שהיא לא הייתה שווה כשסגרת ישיבות מועצה, אתה צריך להתבייש.
ואז פשוט שאלתי את השאלה שרציתי לשאול, איך בן אדם שמתיימר להיות דמוקרט וסוציאליסט סוגר ישיבות מועצה ופועל בכל דרך אחרת מלבד הידברות, בעוד הוא מתעלם מציבור שלם בעיר. הוא התחיל להתנגח איתי וזלזל ואמר "אתה אולטראס" "אתם יודעים יותר טוב מכולם הרי", בחר להתנגח איתי על רקע אישי משום שלא הייתה לו תשובה לשאלה. והבין שנפל בפח כשלא נתן לנו לשאול שאלות רק בגלל חולצת הפועל.
מיד אחרי זה קם חבר אוהד הפועל שהיה ליידי, והטיח בו האשמות נוספות כמו שNF כתב..
הוא התחיל לענות לי בצעקות למה הרס את אוסישקין, והסברתי לו שזאת לא הייתה השאלה, אלא מדוע סגרת ישיבות מועצה. והכול בצעקות.
האירוע התפוצץ, השכבה תמכה בנו כולה, גם כי הייתה הצדקה להתפרצות הזאת, וגם כי הם ראו שמדובר בבהמה והוא גרם להם לשנוא אותו בעצמם במשך שעתיים בלבד.
האירוע גרם לחולדאי כמויות של נזק תדמיתי ופוליטי, אין לכם מושג כמה..
הרכזת קצת צרחה עלינו מול כולם, בעוד המנהל שתק, והיום בבצפר שיבח את ההתנהגות שלנו באופן די מפתיע.