deep red כתב:
אז את עכשיו בקולג', נדבר כשתהיי באוניברסיטה. ואז תבדקי את האוכלוסייה סביבך. ובטח שאני מדבר על אוניברסיטה יוקרתית, זה המסלול לכסף, לנטוורקינג. תמסרי לי אז כמה שחורים יהיו סביבך, כמה אסירים לשעבר. חבר שלי פוסטדוק לעבודה סוציאלית באוניברסיטה פה, חוץ מזה שיש לו מליון סיפורים על איך לא נותנים סיכוי לשיקום שלהם (לא זכאים לקצבאות אבל משלמים את השכר של קצין המבחן שלהם, ויש עוד הרבה), הוא ניסה לעשות פרויקט של עבודה עם אסירים. התכנית הייתה לעשות תאטרון עם אסירים לקראת שחרור וסטודנטים. ואף אחד לא הסכים, מטעמי ביטוח כמובן. האוניברסיטה פה בעד "לצאת" לקהילה, אבל חייב ו וחלילה שמישהו שונה יבוא אליה פנימה. אחרי הכל ה ההורים פה לא משלמים כל כך הרבה כסף כדי שיתערבבו להם אסירים ועמך. הבידול אמור להיות מובחן.
ואני גם עובד פה בבי"ח, ואנשים פה מתים מסרטנים פשוטים כי אין להם ביטוח וכי רפואה מונעת היא מילה גסה במערכת שמה שמניע אותה הוא כסף. בתי חולים שונים מיון קטן בלי טראומה למרות תקציבים בלתי נגמרים, כדי לא לטפל בפצועי ירי, כי זה לא ריווחי. שיזכו למקום אחר.
ולגבי הגראס , זו הייתה הלצה, חבל שהשאר לא.
אני לוקחת חלק מהכיתות באוניברסיטה וחלק בקולג׳ כדי לחסוך עלויות. באוניברסיטה הזאת אולי אין אסירים בגלל שהיא קטנה ומאוד קשה להתקבל אליה. אבל כן יש גם כאלה שאין להם כסך ללמוד בה. בסופו של דבר מה שאני אומרת זה שאם אתה אזרח אמריקאי ואתה רוצה להצליח בחיים, נותנים לך את הכלים לעשות את זה. אפשר להצליח גם מבלי ללמוד באוניברסיטה פרטית. שתי בנות הדודות שלי למדו באוניברסיטאות פרטיות מהטובות בארה״ב (Duke and University of Pennsylvania) והן לא עושות יותר כסף מהאקס שלי שלמד באוניברסיטה ציבורית.