הלכתי כבר להמון הרצאות של רבנים, אורתודוקסים, חלקם מחמירים, חלקם פחות. אני אדם מאמין, ויש ביהדות דברים מדהימים, שיכולים לגרום גם למדע להפליץ את הדעת, זו עובדה. בהרצאות האלה התחזקתי מאד, אבל היו הרבה דברים שלא יכולתי להתכחש אליהם, הרבה דברים שלא מקובלים עלי בעליל, ויתרה מכך, אני מתנגד להם באופן נחרץ. היחס להומואים, ההפרדה הבין עדתית, העדיפות על הגויים, ועוד ועד ועוד. אל חשש, על כולם קיבלתי תשובה שנשמעת באיזשהו מקום "הגיונית", אבל לא להגיון שלי. את הסיפורים הגלותיים האלה על היהודים בפולין ומדינות כמו ליטא שמעתי המון, זה מאד קסום, אגדתי ומרתק, אבל בשלב מסויים התחלתי להטיל ספק באמיתותם. זה מאד נח וקוסם, וזה עושה יופי של עבודה בלשבות את הלב,אבל אל תגלה לאפאחד, זה קיים בכל הדתות, וכן נכון שהיהדות היא המקור לכולן, אבל זה קיים גם בכל מיני כתות חדשות בלי שום קשר לדת, כי זה עובד בגלל שאתה רוצה שזה יעבוד. החרדים המציאו לעצמם יהדות, סלמתק, זה לא אמור לעניין אותי, אני לא אמור לחיות לפי הדבר הזה שהם המציאו, זו עוד לא המדינה שלהם, אם זה היה תלוי בהם הם היו עוד מחכים למשיח בגלות. אם הם רוצים לחיות ע"פ החוקים האלה ולא ע"פ חוקי המדינה, זה בכלל לא מזיז לי ולא מעניין אותי, הם יכולים כבר מזמן לדרוש אוטונומיה, או לחילופין מה שאני כל הזמן אומר, 2 מדינות ל2 מחנות. ובגלל שבמחנה ההזוי לא יהיה מספיק כסף בשביל לסלול כבישים, אפשר לחזור לרכב על כרכרות ממש כמו בפולין באגדות שהם כל הזמן אוהבים להכניס לכל מקום, הגאולה כבר כאן. שהמשיח יבוא, יגאל רק אותם, וישרוף אנשים שרוצים לחיות בחיה ותן לחיות כמוני. אם החרדים היו נותנים עשירית מהחברים הגויים שלי שנותנים למדינה הזאת, אולי היתה להם זכות להסתכל לי בעיניים. אם לא הבנת, אני מעדיף שתהיה לי הזכות להקבר ליד גויי שחי במדינה הזאת כמו כל אדם נורמטיבי, ולא להקבר ליד אנשים חוצפנים, הזויים, וחזירים שבשיא חוצפתם קובעים לאותה משפחת הרוג שהבן שלהם שנהרג בשמירה על הארץ, או מסיבה אחרת, יקבר מחוץ לבית הקברות. לסיכום, החרדים כל הזמן מזיינים תמוח שכל תלמיד ישיבה שווה כמו חטיבה צבאית, והפרנסה שלהם מגיעה מהשמים, בינתיים הם מקבלים את כל זה כמו פרזיטים מכופרים. אם הם באמת מאמינים בזה שיעזבו את השפויים פה בשקט ויקימו לעצמם מדינת הלכה טהורה, שתספק להם את כל הצרכים. בגלל שהמצב מחמיר, והמדינה הזאת הולכת לכיוון של לתת להם הכל רק בשביל לקבל מהם שקט, וגם הצד המדיני איבד את עצמו לדעת בין היתר מאותה הסיבה, השנאה תלך ותחמיר, הקרעים יעמיקו, ומי שישאר פה בסוף זה החרדים ומיעוט חילוני, ועוד לפני שהאוייבים שלנו יצטרכו להפליץ לכיווננו, כבר נתמוטט לבד. מדינה של מטומטמים פסיכים זה מה שאנחנו.
_________________ **************** נוכלים עלייך הפועל **************** **************** נוכלים עלייך הפועל **************** **************** נוכלים עלייך הפועל ****************
|