תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רב רפורמי לחתונה
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
מה זה הומוסקסואליות?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=994770
"אסור לשפוט הומוסקסואלים או לנסות להדיר אותם ולדחוק אותם לשוליים", אמר פרנציסקוס הראשון לעיתונאים.
הוא הבהיר כי נטייה מינית כזו או אחרת של הכמרים בכנסייתו היא אינה חטא, אך הדגיש כי ביצעו מעשים הומוסקסואליים הוא דבר פסול.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 19:40 
אחד אדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
יש הרבה אורתודוקסים שמתנהגים כמו רפורמים, אנשי צהר ובית הלל בראשם. הרי מה ההבדל בין אנשי צהר לרבנים החרדים? שהם מקלים על גבול מעלימים עין. ראיתי ראיונות של אנשי צהר שבהם הם ״מוחים״ נגד ההתנגדות החרדית להומוסקסואליות. אנשי בית הלל פרסמו שלדעתם אפשר לקבור גויים לצד יהודים ומ״ישיבה יוניברסיטי״ יצא ההומו המוצהר הראשון. אם זה לא רפורמי, אני לא יודע מה כן.

ביהדות אין איסור על הומוסקסואליות, יש איסור על משכב זכר.
להיות הומוסקסואל זאת לא בחירה , לשכב עם גבר זה כן

אני ממש לא בקיא בנושא אך שמעתי שיש טיפולים שלעיתים עוזרים להומואים שרוצים לשנות את הנטייה שלהם.
אם כך, הומו שלא הולך לטיפול כזה (אע"פ שאולי אין לזה סיכויים כ"כ גבוהים) נקרא כאילו בחר בנטייה שלו (וכנראה שגם לפי ההלכה מותר לו לא לשנות את הנטייה כל עוד הוא לא עושה את המעשה בפועל). לא ?
חוץ מזה, אני מסכים עם מה שאמרת ..
its-sick כתב:
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=994770
"אסור לשפוט הומוסקסואלים או לנסות להדיר אותם ולדחוק אותם לשוליים", אמר פרנציסקוס הראשון לעיתונאים.
הוא הבהיר כי נטייה מינית כזו או אחרת של הכמרים בכנסייתו היא אינה חטא, אך הדגיש כי ביצעו מעשים הומוסקסואליים הוא דבר פסול.

לא חידוש.
גם בהלכה היהודית זה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
הציטוט של האפיפיור שהובא כאן משול לציטוט של שמעון מזרחי שאומר שאין כל דבר רע בלבישת צהוב.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 21:37 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4449796,00.html

מסתבר שגם חלק מהאורתודוקסים הם רפורמים, והם אפילו לא ידעו שהם כאלה.

פגאנים. פוליטיקאים שכל מה שמנחה אותם זה כסף ושררה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
זאת לא פוליטיקה, זה שמירה על האמת אל מול עולם שנהיה יותר ויותר ליברלי ומושך אחריו גם רבנים אורטודוקסים בארץ ובגולה. זה לא נעים ולא נשמע טוב לאוזן, אבל העיקר של היהדות היא לעבוד את הקב״ה ולקיים את החוקים שלו ורבנים שנסחפים אחרי הליברליות לפעמים מעוותים את החוקים האלה. הרשימה הזאת דווקא מוכיחה שמטרת האורטודוקסים היא לא להילחם במי שלא מוגדר אורטודוקסי אלא במי שסוטה מהאמת, גם אם כביכול הוא נמצא במחנה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 22:16 
כן בטח.
בגלל זה המטרידים מינית ולוקחי השוחד לא מנודים. זה בגלל שהם מקיימים את החוקים כמו שצריך.

בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 22:34 
תמשיכו לענות לרומאריו-בלי-סמים הזה, בטח תגיעו לדיונים נורא מעניינים. נראה מבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
כן בטח.
בגלל זה המטרידים מינית ולוקחי השוחד לא מנודים. זה בגלל שהם מקיימים את החוקים כמו שצריך.

בדיחה.
בלמעלה מ 90% מהמקרים של הטרדה מינית ושוחד אין שום בעיה הלכתית. הקשר בין היהדות האורתודוקסית לבין חוקי המוסר הנהוגים בעולם המודרני הוא קלוש במקרה הטוב (והפוך בשאר המקרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

ואנשי צהר הם רפורמים לכל דבר ועניין.

שאלו פעם את הרב שך ז"ל:
איזו דת הכי קרובה ליהדות?
הרב שך השיב:
חב"ד.

ללמדך, שהכל תלוי בזווית הראייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
יש צדק רב בדברי הרב שך. החסידים מכל החסידויות יותר רחוקים מהיהדות האורתודוקסית מאשר הרפורמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
יש צדק רב בדברי הרב שך. החסידים מכל החסידויות יותר רחוקים מהיהדות האורתודוקסית מאשר הרפורמים.

לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
תמשיכו לענות לרומאריו-בלי-סמים הזה, בטח תגיעו לדיונים נורא מעניינים. נראה מבטיח.

הלוואי שהייתי מגיע לציפורן של רומאריו.

19, אני לא מכיר את המקרים האלה מקרוב, אני רק יודע שיש הרבה נידויים וחרמות בעניין הזה ומי שהורשע בבית דין חילוני לא נחשב כמי שהורשע. דין תורה הוא שקובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
Officer Barbrady כתב:

ואנשי צהר הם רפורמים לכל דבר ועניין.

שאלו פעם את הרב שך ז"ל:
איזו דת הכי קרובה ליהדות?
הרב שך השיב:
חב"ד.

ללמדך, שהכל תלוי בזווית הראייה.

הוא אמר את זה על המשיחיים שאמרו שהרבי מליובביץ זצוק"ל הוא המשיח. עד היום הכת הזאת מנודה מהחברה החרדית והם לא מעיזים להשמיע את קולם. חסידות זה יהדות 100%, למרות שאידיאולוגית אני ליטאי מוחלט. מתנועת החסידות יצאו ויוצאים צדיקים שעליהם עומד כדור הארץ: הבעש"ט, רבי נחמן מברסלב, השפע חיים האדמו"ר מצאנז(ממליץ לקרוא עליו), האדמו"ר הזקן מחבר ספר התניא וממשיך דרכו הרבי מליובביץ ובדורנו האדמו"ר מסאטאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 02:38 
סמל אישי של המשתמש
רק במדינה כמו ישראל, חייל שאבא שלו יהודי ואמא שלו לא שנהרג במילוי תפקידו בצבא, נקבר מחוץ לבית הקברות, כי ככה החליט איזה מדושן מושחת עם פרווה של כלב על הראש, שחוץ מלאונן כל היום לא עושה כלום, ומסואב מפה עד הודעה חדשה עם ג'ובים שקריים של כשרות מזוייפת ומשתנה, ומשכורת רבני הערים רק עולה ועולה ע"פ הסטטיסטיקה למרות מה שמזיינים לנו תשכל.
2 מדינות ל2 עמים, להקים גדר ענקית, וששם יחכו למשיח. השם יפרנס אותם וידאג לבטחונם, הרי לא צריך צבא שיעשה את זה בלאו הכי, כל תלמיד ישיבה זה כמו חטיבה הם אומרים, אז יהיה להם את הצבא הכי חזק בעולם. יהיה מגניב איך יסתדרו שם בלי לעבוד ובלי מיסים, אולי יצא פסק הלכה שלאכול בני אדם זה כשר.
אנחנו מדינה מטומטמת שנהיית אחת המדינות המטומטמות בעולם, ויש כ"כ הרבה מדינות מטומטמות ברוך השם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 03:47 
סמל אישי של המשתמש
ע"פ ההלכה יהודי הוא מי שאימו יהודייה. מצידי שיפעל כל החיים שלו למען הקהילה החרדית ויתרום סכומי עתק לארגוני תשובה, יהודי הוא לא. ואתה צודק, מדינה שרודפת את לומדי התורה היא באמת מדינה מטומטמת.
סיפור נחמד שקראתי לא מזמן על 2 יהודים נודדים בפולין שנתקעו לפני כניסת השבת ללא קורת גג. ראו יהודי הולך ברחוב ושאלו אותו מה אפשר לעשות. אותו יהודי הורה להם ללכת לבית רב הקהילה, שם הוא יארח אותם וידאג להם. הגיעו לבית הרב וביקשו ממנו להתארח, וזה הסכים לארחם תמורת סכום הכסף שנמצא עליהם כעת. סכום כסף גדול, ועדיין דרש הרב את אותו הסכום. נתמהו שני היהודים ובכל זאת מפאת כניסת השבת הסכימו לעסקה ובתנאי שתהיה להם יד חופשית בכל מה שקשור למזון ולשינה. אמר הרב: "תמורת סכום הכסף הזה, ביתי הוא ביתכם". אכן התארחו אצלו בשבת, אכלו כמה שהם יכולים וביקשו את החדר הכי מפואר בבית. כשיצאה השבת, הוציאו היהודים את סכום הכסף ורצו לתת לרב. הרב בתגובה אמר: "השתגעתם? תעיפו את הכסף הזה ממני. באמת נראה לכם שבכסף שלכם אני חפץ? הרי אם הייתי מארח אותכם בחינם, הייתם מתביישים לבקש כמות גדולה כזאת של אוכל, ומבקשים לישון בחדר הכי עלוב בבית. עכשיו, כשזכיתי לקיים מצוות הכנסת אורחים כהלכתה, לא אוותר עליה בעד שום סכום שבעולם!".

הבנת גביזון? למראית עין, מבחוץ, כל השחורים המדושנים האלה עם הזקנים נראים אנשים רעים ותאבי כסף ושלטון. אם מנסים להתקרב ולבדוק את המקור, מגלים צדיקים שאין בשום עם אחר בעולם. כבר אמרתי לא פעם שלדעתי יש לך הרבה תכונות של אדם צדיק, ביום שתכניע את עצמך לפני הבורא תרוויח גם את העולם הזה וגם את העולם הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 04:10 
סמל אישי של המשתמש
הלכתי כבר להמון הרצאות של רבנים, אורתודוקסים, חלקם מחמירים, חלקם פחות.
אני אדם מאמין, ויש ביהדות דברים מדהימים, שיכולים לגרום גם למדע להפליץ את הדעת, זו עובדה.
בהרצאות האלה התחזקתי מאד, אבל היו הרבה דברים שלא יכולתי להתכחש אליהם, הרבה דברים שלא מקובלים עלי בעליל, ויתרה מכך, אני מתנגד להם באופן נחרץ.
היחס להומואים, ההפרדה הבין עדתית, העדיפות על הגויים, ועוד ועד ועוד. אל חשש, על כולם קיבלתי תשובה שנשמעת באיזשהו מקום "הגיונית", אבל לא להגיון שלי.
את הסיפורים הגלותיים האלה על היהודים בפולין ומדינות כמו ליטא שמעתי המון, זה מאד קסום, אגדתי ומרתק, אבל בשלב מסויים התחלתי להטיל ספק באמיתותם. זה מאד נח וקוסם, וזה עושה יופי של עבודה בלשבות את הלב,אבל אל תגלה לאפאחד, זה קיים בכל הדתות, וכן נכון שהיהדות היא המקור לכולן, אבל זה קיים גם בכל מיני כתות חדשות בלי שום קשר לדת, כי זה עובד בגלל שאתה רוצה שזה יעבוד.
החרדים המציאו לעצמם יהדות, סלמתק, זה לא אמור לעניין אותי, אני לא אמור לחיות לפי הדבר הזה שהם המציאו, זו עוד לא המדינה שלהם, אם זה היה תלוי בהם הם היו עוד מחכים למשיח בגלות. אם הם רוצים לחיות ע"פ החוקים האלה ולא ע"פ חוקי המדינה, זה בכלל לא מזיז לי ולא מעניין אותי, הם יכולים כבר מזמן לדרוש אוטונומיה, או לחילופין מה שאני כל הזמן אומר, 2 מדינות ל2 מחנות. ובגלל שבמחנה ההזוי לא יהיה מספיק כסף בשביל לסלול כבישים, אפשר לחזור לרכב על כרכרות ממש כמו בפולין באגדות שהם כל הזמן אוהבים להכניס לכל מקום, הגאולה כבר כאן. שהמשיח יבוא, יגאל רק אותם, וישרוף אנשים שרוצים לחיות בחיה ותן לחיות כמוני.
אם החרדים היו נותנים עשירית מהחברים הגויים שלי שנותנים למדינה הזאת, אולי היתה להם זכות להסתכל לי בעיניים.
אם לא הבנת, אני מעדיף שתהיה לי הזכות להקבר ליד גויי שחי במדינה הזאת כמו כל אדם נורמטיבי, ולא להקבר ליד אנשים חוצפנים, הזויים, וחזירים שבשיא חוצפתם קובעים לאותה משפחת הרוג שהבן שלהם שנהרג בשמירה על הארץ, או מסיבה אחרת, יקבר מחוץ לבית הקברות.
לסיכום, החרדים כל הזמן מזיינים תמוח שכל תלמיד ישיבה שווה כמו חטיבה צבאית, והפרנסה שלהם מגיעה מהשמים, בינתיים הם מקבלים את כל זה כמו פרזיטים מכופרים. אם הם באמת מאמינים בזה שיעזבו את השפויים פה בשקט ויקימו לעצמם מדינת הלכה טהורה, שתספק להם את כל הצרכים.
בגלל שהמצב מחמיר, והמדינה הזאת הולכת לכיוון של לתת להם הכל רק בשביל לקבל מהם שקט, וגם הצד המדיני איבד את עצמו לדעת בין היתר מאותה הסיבה, השנאה תלך ותחמיר, הקרעים יעמיקו, ומי שישאר פה בסוף זה החרדים ומיעוט חילוני, ועוד לפני שהאוייבים שלנו יצטרכו להפליץ לכיווננו, כבר נתמוטט לבד.
מדינה של מטומטמים פסיכים זה מה שאנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 04:22 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
יש ביהדות דברים מדהימים, ש יכולים לגרום גם למדע להפליץ את הדעת, זו עובדה.

מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 04:32 
סמל אישי של המשתמש
גביזון, יקירי, לא ייעצתי לך להכניע את עצמך בפני החרדים, אלא בפני הבורא. אני יודע שיש דברים יפים ביהדות, אבל הם שם לא כדי להתחרות בסיפורים של דתות אחרות, אלא כדי לקרב אותך למלך מלכי המלכים. מצידי תשמע סיפורי מעשיות מהאסלם אם זה מה שיגרום לך לאהוב את הקב"ה יותר. יש גם הרבה חוזרים בתשובה מתוקים מדבש מהקיבוצים שלא בדיוק גדלו על ערך אהבה לחרדים ושנאת החילונים והגויים. הם קיבלו החלטה מושכלת לעבוד את הבורא ואפילו לא באים במגע עם העולם החרדי. אפילו אם תאמץ רק את המצוות שבין אדם לחברו(שאת רובן אני מנחש שאתה מיישם, לפי ההיכרות האינטרנטית שלי איתך). לשפוט כל אדם לכף זכות זה האתגר הכי כיף ומספק שאי פעם ייצא לך לחוות. כבר אמרתי לך, אני אוהב אותך גם אם תתנצר ותהפוך לכומר של קהילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 04:37 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:
ואם אני אהפוך לכומר מכביסט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 04:46 
סמל אישי של המשתמש
סיכוי גדול שאכשל באהבת חינם :D

ציטוט:
רבי אליעזר הקפר אומר, אהב את השלום ושנא את המחלוקת. גדול השלום, שאפילו בשעה שישראל עובדים עבודה זרה, ויש שלום ביניהם, אומר הקדוש ברוך הוא אין רצוני לנגוע בהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 04:52 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 05:25 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

ציטוט:
רבי אליעזר הקפר אומר, אהב את השלום ושנא את המחלוקת. גדול השלום, שאפילו בשעה שישראל עובדים עבודה זרה, ויש שלום ביניהם, אומר הקדוש ברוך הוא אין רצוני לנגוע בהם

רבי אליעזר הקפר היה חולה כשלמדו את ספר שופטים?
(אני קצת מריר כי הוא קרא לי נפולת של נמושות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 06:24 
Officer Barbrady כתב:

ציטוט:

אם כבר ציטוטים:

שמעיה אומר: "אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 09:49 
"אהוב את הבריאות הטבעית ושנא את חברת התרופות"

"חייב אדם להרגיל עצמו לחיות בניגון של שמחה,כאשר אדם יודע שכל מאורותיו הם לטובתו זאת הבחינה היא מעין עולם הבא"(רבי נחמן מברסלב)

"כי יש בכל אחד מישראל דבר יקר שהוא בחינת נקודה מה שאין בחברו(ליקוטי מוהר"ן לד)

"וזה כלל גדול בעבודת ה' שצריכין ממש בכל יום להתחיל מחדש"(ליקוטי מוהר"ן)

"הנצחון אינו סובל האמת,ואף אם יבררו לעיניו דבר אמת ידחה אותו מחמת הניצחון,על כן מי שרוצה אמת לאמיתו יסלק מקודם מידת הנצחון,ואז יכול לראות האמת אם ירצה.(ליקוטי מוהר"ן קכב)

"כי צריך האדם לחפש ולבקש למצוא בעצמו איזה מעט טוב,כדי להחיות את עצמו,ולבוא לידי שמחה"(ליקוטי מוהר"ן)

"ודע שהאדם צריך לעבור על גשר צר מאוד מאוד והכלל והעיקר-שלא יתפחד כלל(ליקוטי מוהר"ן)

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 11:36 
romario כתב:

"הנצחון אינו סובל האמת,ואף אם יבררו לעיניו דבר אמת ידחה אותו מחמת הניצחון,על כן מי שרוצה אמת לאמיתו יסלק מקודם מידת הנצחון,ואז יכול לראות האמת אם ירצה.(ליקוטי מוהר"ן קכב)

אני חושב שזו פרשנות לאחר מעשה.
זה רק כדי להצדיק את זה שאנחנו אוהבים לנצח מגול עם היד מעמדת נבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רב רפורמי לחתונה
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
זאת לא פוליטיקה, זה שמירה על האמת אל מול עולם שנהיה יותר ויותר ליברלי ומושך אחריו גם רבנים אורטודוקסים בארץ ובגולה. זה לא נעים ולא נשמע טוב לאוזן, אבל העיקר של היהדות היא לעבוד את הקב״ה ולקיים את החוקים שלו ורבנים שנסחפים אחרי הליברליות לפעמים מעוותים את החוקים האלה. הרשימה הזאת דווקא מוכיחה שמטרת האורטודוקסים היא לא להילחם במי שלא מוגדר אורטודוקסי אלא במי שסוטה מהאמת, גם אם כביכול הוא נמצא במחנה שלך.

זה משעשע שבעולם המושגים בפסיכי שלך מובן מאליו שאורתודוכסיות זה טוב וליברליות זה רע, רק שלהוציא 3-4 פסיכים נוספים, אני די בטוח שרוב אלה שאתה מטיף להם חושבים בדיוק להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
כנגד התורה ברא הקב"ה את היצר הרע, שלובש הרבה פעמים את דמות הליברליות. היהודים, שכל חייהם נמצאים במאבק בין הטוב(תורה ומצוות) לרע(ליברליות), נטו לאורך ההיסטוריה להימשך לשניהם. ה"ליברליות" המצרית, היוונית, הנוצרית ולפני 200 שנה החל עידן הליברליות האירופאית אתאיסטית. גרמנים בני דת משה, רפורמים, קונסרבטיבים, חילונים ובזמן האחרון גם האורתודוקסים מודרניים והדתיים לאומיים. מה ההבדל בלבוש של הגויה והיהודייה? מה ההבדל בין היהודים החילונים לגויים? להיפך, אתם רוצים להידמות כמה שיותר לגויים המערביים הליברלים, ובגלל שבמדינה יש אחוז הולך וגודל של דתיים וחרדים אתם אומרים שהיא אבודה. נטשתם את תורת אימכם ומוסר אביכם לטובת הגויים. נו שויין, זה לא חדש לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
אז לתת לאנשים להחליט מה טוב בשבילם, לחשוב מה שהם רוצים, ולעשות ולעשות ולהגיד את מה שנראה להם לנכון כל עוד הם לא פוגעים באף אחד אחר-רע.
לרצוח את מי שלא חושב כמו שאתה חושב שצריך לחשוב, שמטיף להאמין במשהו שלדעתך שגוי, לרצוח אנשים שמקיימים בינם יחסי מין בהסכמה בגלל שאתה לא חושב שהם צריכים לקיים יחסי מין, לרצוח אנשים שלא חדלים מעבודתם ביום שלדעתך חובה לחדול בו מכל עבודה, להתעלל נפשית ופיזית בשבויות מלחמה ואז להכריח אותן להתחתן איתך, ובאופן כללי להכנס לכל פרט בחיים של אנשים אחרים בין אם הם רוצים בכך ובן אם לא-טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
סיכוי קטן שאתה מתבלבל בין היהודים למוסלמים(וכדי לא להוציא דיבתם, אני מאמין שהמוסלמים האדוקים באמת הם אנשי שלום). היהודים עדיין לא רצחו כופרים והומואים, וגם בימי הביניים החשוכים כל הכופרים הוחרמו, לא נרצחו. עובדה שרוב היהודים לא דתיים, כנראה שלא היה להם פחד להתפקר. וגם החרמות היו כדי שלא ישפיעו לרעה על החברה, לא כדי להעניש. הרי מי אנחנו שנעניש? הקב״ה מעניש. ולפני שתגיד חוק תורה, מדובר על סנהדראות שמחוברות קשר ישיר לשמיים ועונש ידוע שהם היו גוזרות הוא מוות בידי שמיים. גם הקיצוניים שביהודים, שעושים ״פולסא דנורא״(אין שקר יותר גדול מההנצפה הזאת, פולסא דנורא זה מלאך, לא קללה) למי שהם חושבים שצריך למות ולא הורגים אותם בעצמם. חיים ומוות ביד הלשון. לא שכל זה משנה, אנחנו פרימיטיביים וזה פשוט מסמיר שיער ליהודים רודפי הליברליות. איך אנחנו חיים במקום אבוד שמתנהג כמו איראן ולא כמו ארצות סקנדינביה? אז אני אגיד לך למה, אנחנו יהודים. יש הרבה רודפי ליברליות שהמירו דתם ועכשיו רחוקים שנות אור מהעם היהודי. אני ואתה נצר ליהודים שהעדיפו למות ולא להמיר את דתם. אחרת היינו חיים בפולין או פורטוגל עם סבתא שמפרידה בין בשר וחלב ולא יודעת למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: